|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
SUPER !!!!!!! |
|
|
|
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
Silver super! cieszę się ogromne
|
|
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-raspberry.html lub http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Ole...NATURALNY-/148 i chyba tak zrobie bo konczy nam sie krez z filtrem wiec juz nie bede kupowac nowego a wezme olejek A zabieracie Tomaszka ?? Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Marsi faktycznie w temat weszłyśmy lepiej go zakończyc a z wakacjami to sie zastanawiamy bo kasa to raz a dwa urlop ja mam jeszcze 18 dni ale tez na turnus bedziemy jechac i wtedy pewnie bede musiała wziasc L4
|
|
#4624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zabieramy, zostanie z dziadkami, umęczyłby się tylko, my byśmy się nie wybawili, także lepiej mu będzie w domu. |
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Silver fantastyczne wieści!
Neti na allegro kupowaliśmy. Gojka co u Was? |
|
|
|
#4626 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
zwykła odpada, dopiero co do niewiedzy się przyznawałam ty wiesz, jak to leci? Agatka za rok do zerówki i potem szkoła! Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, ale czad!
Mika, to lepiej rynair i jakiś krótki kierunek,znajmy teraz był na malcie super! i można naprawdę za niewielkie pieniądze znależć coś ciekawego my byśmy też najchętniej polecieli ale zabieramy większą ilość dzieci i samolot na taką ekipę by nas pogrążył finansowo
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
jejku silver jak cudownie!!!!!!!!!!! tak ogromnie się cieszę!!!!!
![]() Deli, po skalpelu widziałam efekty po 2tygodniach już, serio!!! ale dodawałam też bieganie, wg mnie bieganie plus jakieś dywanówki dają najlepsze efekty
|
#4629 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak ty się odnajdujesz z takim sexless?? (sorki za wścibstwo, jak nie chcesz nie odpisuj) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze ja tak się wacham, we wrześniu albo w październiku bysmy jechali i myślę myśle czy z Oli czy bez niej.
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Ifwka
generalnie mamy z mężem podział, on zdejmuje i segreguje pranie + sprząta na błysk kuchnię i nasze minibiuro i kuwetę plus odkurza (ja myję podłogi i całą resztę ogarniam czyli sypialnia pokój Pietraszka salon łazienka przedpokój aha i M. jeszcze na noc codziennie młodego usypia) a biegam wieczorami jak mąż wróci albo po 20 jak młody już śpi a i tak mam za dużo wolnego czasu i czasem nie wiem co robić np jak obiad jest na 2-3 dni zrobiony
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2014-07-18 o 11:52 |
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chłopaczek w mojej wiosce, poszedł biegać, nie wracał dlugo, matka zaczęła się denerwować, po dwóch godz podnieśli alarm i zaczeli go szukać znajomi, okaało się,że mial jaką aplikację w tel ktora pokazywala jego trasę,odnalezli lokalizajce w necie, znalziono go po kilku godzinach w rowie nieprzytomnego, gdyby nie reakacja matki i ten komunikator, nie odnaleziono by go żywego- potrącil go samochód, a pijny kierowca uciekł, chłopak walczył o życie przez kilka tygodni, nie wiem jaki jest jego stan ale to tragedia w naszej wiosce |
|
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą trzymając w lodówce nie mam pewności czy oby zachowa wszystkie wartości odżywcze co do obiadu dla Groszka serwuję dziś zupkę a my jakiś makaron bo w taką czikę to nawet mi się nie chce gotować za to jutro sobie wymyśliłam- robimy grilla urodzinowego na 15 osób dobrze,że to TZ będzie stał przy BBQ a nie ja |
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak będzie taka czika to mu współczuję Zuzka ma dziś i jutro zupkę od babci. Ja zjadłam ryż z jogurtem , a dla męża został kawał pizzy ![]() ![]() Może jutro też jakiś makaron zrobię...... Kurde Zuzka u babci a ja się nie mogę zmobilizować do żadnej roboty. I siedzę tu .... :P |
|
|
|
|
#4635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie mam pojęcia co zrobić z tym brzuchem jeszcze, bo jak stoje prosto to nawet ok, ale jak sie schyle, to jest tragedia, jeden wielki zwis;] nie wiem, brzuszki pomoga?Cytat:
ja zrobiłam tztowi krokiety, Amelka ma zupe, a ja se ugotuje piers z kurczaka, buraczki i ryz:P Silver- cuuuuuuuuuuuuuudowna nowina!!!!!!!!!!!!
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-07-18 o 12:17 |
||
|
|
|
#4636 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() wypowiem się apropo dr Chazana - no bo tak, generalnie na początku byłam za nim, bo jestem przeciwko aborcji. Ale po przeczytaniu tego, jak to dziecko żyło (bo już zmarło) i jak wyglądało to... uważam, że tylko jakiś tyran, bezwzględny człowiek mógł narazić na takie cierpienie PRZYNAJMNIEJ 2 osoby - dziecko no i matkę, która to dziecko w takim stanie widziała. Nie mówiąc już o innych osobach - mężu itd. to opis dziecka ![]() ![]() ![]() - Gdyby pan profesor przyjechał teraz do mnie do kliniki i zobaczył to życie, które uratował, to chyba miałby trochę inne podejście. To jest dziecko, które nie ma połowy głowy, ma mózg na wierzchu, ma wiszącą gałkę oczną, ma rozszczep całej twarzy, nie ma mózgu w środku. I będzie umierało dzięki panu profesorowi jeszcze przez najbliższy miesiąc albo dwa. Bo ma zdrowe serce i zdrowe płuca. Będzie umierało, aż w końcu umrze z powodu jakiegoś zakażenia. A kobieta, która urodziła to dziecko - w związku z tym, że ten dzieciak miał głowę większą niż w ciąży donoszonej - musiała mieć zrobione cięcie cesarskie. To jest sukces pana prof. Chazana - opowiadał prof. Dębski. I dalej: - Bardzo bym chciał, żeby Polska mogła zobaczyć, o czym my mówimy. Na razie mówimy o pewnego rodzaju ideologii. Natomiast pan prof. Chazan nie widział tego dziecka. Nie wie, jak to jest. Myślę, że ma niezbyt wielkie doświadczenie w zakresie diagnostyki ultrasonograficznej i po prostu podjął decyzję, która jest medycznie skandaliczna. Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,16269292,...#ixzz37oWRph6P no po prostu w głowie mi się to nie mieści ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- SILVER cóż za cudowne wieści
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie pierogi moga nie istnieć
Cytat:
![]() wystrczy wpisać w google bezmózgowie |
|
|
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
silver bardzo się ciesze że wyniki takie dobre
marsi to ja się pochwale bruszkiem co prawda zdjecie nie najlepsze ale co tam początek 23 tygodnia
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
te chuje ruski w swoich wiadomosciach opublikowali zdjecie niemowlęcia leżącego gdzieś w polu
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;/ ja to nawet nie czytam tego, to co sie teraz dzieje na swiecie...strasznie mnie to przeraża, boje się co bedzie dalej...
|
|
|
#4641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka!
Ill - najlepszego!!! Silver - wspaniala wiadomosc! ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Szaja wiem ze L4 sie nienależny ale nasza pediatra jak ostatnio jechalismy i zaswiadczenie o stanie zdrowia wystawiała to samam zaproponowała opieke ale wzięłam wtedy urlop i wczasy pod grusza a teraz sie boje ze mi braknie urlopu
Marsi przyzwyczailiśmy sie do Sibernika ale możne faktycznie jakis lot obawa o podroż mi odejdzie nie myślałam nad tym ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
|
|
#4644 |
|
Zadomowienie
|
Mika zmobilizowałaś mnie i zamówiłam ten olejek i całą mase innych rzeczy
![]() szaja a wiesz może w jakim celu było to mieszanie? Iffonka śliczny brzusio |
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Iffonka
Deli ja też co raz bardziej boje się odpalać informacje... |
|
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podlin ki uj e sz mi na pw na fb... plis ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 23 tc zaczynam w poniedzialekna kiedy masz dokładnie termin? Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-18 o 13:11 |
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
HA HA ja moze dzis zamówie a co jeszcze wziełas ja chciałam jakis hydrolat
|
#4650 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sobotę: Oli Oli Oli , jak śpi sprzątam i gotuję, jak ja weźmie Tż to wtedy sprzątam, jak Oli wstanie to znowou: Oli Oli i tak do wieczora, chyba że Tż się nie zajmie. Ja też szukam i weny brak. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

Silver super! cieszę się ogromne

Czyli zwykły pampers odpada, kupić te pantsy?

22.05.2008
14.08.2011
generalnie mamy z mężem podział, on zdejmuje i segreguje pranie + sprząta na błysk kuchnię i nasze minibiuro i kuwetę
a i tak mam za dużo wolnego czasu i czasem nie wiem co robić
np jak obiad jest na 2-3 dni zrobiony