|
|
#1501 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIII
Tri
Ad dołowanie, czasami udaje mi się przełamać ale później żałuję, że coś zrobiłam. Zwłaszcza jeśli zostały dowody rzeczowe w postaci zdjęć Ad nogi dziękuję ale one naprawdę nie wykraczają ponad przeciętność więc tak jakby "nic nie tracę" przebierając się za położną. W każdym razie jednak się za nią nie przebiorę bo testowałam dziś (upał) podobny zestaw no i nie da rady... Tak więc planuję kupić samoopalacz, nie obżerać się i... liczę na załamanie pogody ![]() Ale, ale, nie marnujmy na mnie klawiatury
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ![]() ja na antybiotyku jadę, w środku lata ![]() a nawet nie wiem czy jest sens go brać, bo żaden z 3 lekarzy nie umiał jednoznacznie stwierdzić, co to jest. dopiero jak nie zniknie po kuracji to na usg idę....
|
|
#1503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętam, jak jeszcze byłam na studiach, to większość dziewczyn z roku wydawała mi się ładna. Nie mówię, że to były piękności, za którymi oglądałoby się pół ulicy, ale jeśli miałabym je pogrupować na zasadzie brzydka-przeciętna-ładna-piękna, to trafiłyby do grupy ładna Ale za to na którejś imprezie siedziałam obok dwóch koleżanek, które bezlitośnie obdarzały część znajomych, które zakwalifikowałabym na tej zasadzie do grupy ładna, komentarzem Ale paszczur więc kto wie, może ja mam jakieś zaniżone standardy ![]() Tak samo, jak wiele dziewczyn z tych, które w Instytucie uchodziły za wybitnie atrakcyjne, w moim, zupełnie subiektywnym, odczuciu zupełnie nie różniło się niczym od tych, które za takie nie uchodziły; nie rozumiałam, dlaczego X jest określana jako piękna, a nikt nie zwraca uwagi na Y, która moim zdaniem miała niezwykle interesującą twarz Podobnie było podczas dyskusji na temat urody niektórych aktorek; ja utrzymywałam, że pani Z jest wyrazista i piękna, część znajomych patrzyła na mnie, jakbym bredziła ![]() Wiem, że nie napisałam niczego odkrywczego; generalnie chodziło mi o to, że chyba nie warto opierać oceny swojej osoby na osądzie innych
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Nindżopesz
|
Ad brzydkiej skóry zupełnie przypadkiem natknęłam się na to: http://www.rossnet.pl/Produkt/Bielen...ml,326781,2895 ktoś miał?
|
|
|
|
#1505 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wiekszość moich koleżanek się maluje i dba o siebie, za to te bez mejkapu to umyją twarz mydłem, uczeszą się byle jak, albo i nie i na tym koniec pielęgnacji.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1506 |
|
Nindżopesz
|
Dla mnie ładna twarz saute (może ładna to złe słowo bo nie chodzi mi o piekne rysy tylko, hmm, możliwość darowania sobie makijażu, tj. że nie daje on znaczącej poprawy) to głównie ładna cera (mam na myśli brak krost) i widoczna oprawa oczu. Dlatego sama nie wpisuję się w swoje kanony bo zawsze coś mi wyskoczy a rzęsy i brwi mam mało widoczne.
Co do wspomnianej pielęgnacji to nie zawsze przekłada się na sensowne efekty :/ |
|
|
|
#1507 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i fakt, są pewnie tacy, co sprzedają szczere pole ale to nie wiem, kto się na kupno czegoś takiego decyduje
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
aawww
combo kot - 2 w 1
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1510 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ale on to pomarańczowy jest
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Dzięki wielkie, jutro rano jak już zzacznę normalnie myśleć, obadam sprawę Dzięki, że o mnie pomyślałąś ![]() O rany, gratulacje!! Jak to błyskiem poszło!! Jak się czujesz??
|
|
#1512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także należy się delikatnie schładzać, nie szokiem termicznym, pić ciepłą herbatę, brać ciepły prysznić, ale nie gorący tak, żeby jakoś unormować rozgrzane bebechy do temp zew. Cytat:
Punkt widzenia od zawsze zależał od punktu siedzenia. Ja uznaję od lat, że nie warto, a co rusz życie przekonuje mnie, że jednak było odwrotnie także subiektywizm vs. obiektywizm. Zgaduj zgadula kto wygrywa Dodam, że w 90% mam już na to wyjechane, zlewam, ignoruję, ale zdarzają się te 10% przypadków kiedy jednak jest mi gorzej na tym tle. Cytat:
W ogóle, swietnie to ujęłaś w samo sedno. Dokładnie o to chodzi, bo to jets różnica, miedzy gustem odnośnie rysów, a ich jakością, wyglądem. Nie chodzi o ładność, bo to rzecz gustu, a o brak fizycznych defektów. ![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- przywitała się i pojszła? ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Cytat:
Ale bym jednak chiała, bo to oznacza dwie różne strony świata, czyli dwa różne oświetlenia, a co za tym idzie klimaty, atmosferę wnętrz i zewnętrz ach i och już projektuję w gowie, juz to widzę Jedna jasna poranna (wschodnia) - późniejszą porą wyciszona, szara, nocą chłodna - ideał na sypialnię. Druga - life after sunset - ciepła, słoneczna, na popołudniowe oraz wieczorne afterparty - salonowa, czyli kuchnia i living room Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-19 o 01:57 |
||||
|
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() (że tak się wypowiem w temacie cery
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Moim niby też - choć go nie używam póki co, ale są sytuacje, gdzie ludzie są zmuszeni być wyprasowanymi, a są też fasony, które uwielbiam bo są lejące gładkie bez wzoru i one tylko wyprasowane są piękne - no chyba że są niegniecące się ale to rzadkość.
Co do podkładów - w pracy spotkałam się z takimi reakcjami (które tylko potwierdzają moje żałosne rozterki podkładowe) że - kobietom nieużywającym podkłądów, których cera z natury wygladała pięknie, nikt nigdy nie zarzucił niczego. Natomiast te, które miały mankamenty skórne, a sobie w trybie intensywnego życia codziennego nie zapodały szpachli makijażu , były krytykowane "jak ona mogła tak przyjść do pracy????". Ja wiem, że byłam jedną z nich, bo tak miałam czelność nie raz nie dwa przyjść tak do robo, ale piętno zaiste takie, jakbym conajmniej puszczała się z ich mężami tudzież dziećmi bo i faceci pluli jadem. Ja się dostosowałam, ale było mi żal kobiet, które po prostu nie miały do tego serca, czasu i uwagi, wyglądały jak wyglądały, a zbierały jakieś denne baty. Niektórzy ludzie się jednak nudzą wybitnie . ![]() ---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Cytat:
i skutki tej przyjemności dźwigam coraz ciężej ale i tak wybieram to co milsze memu sercu a dewastacyjne dla ciała. 2. Szczerze to nie wiem, nie siedzę w temacie na serio, ten przykład Jaworowicz podałam tak z przymrużeniem oka, bo o tym słysze, ale wiem, że poważni ludzie, jak inwestują, to mają bieżący ogląd sytuacji rynkowej etc. Zgłębiają temat i nie sugerują sie jednostkowymi incydentami. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-19 o 01:50 |
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym że ja obcego mam od tygodni albo miesięcy, sama nie potrafię ustalić ile czasu łudziłam się, że sam zniknie, czy tam wyjdzie na zewnątrz bom przeca trądzikowiec i to co pod skórą zazwyczaj zwiastuje wulkany. jak zaczęłam kopać w sieciuni, to mnie uświadomiono, że samo nie wylezie, a z pomocą chirurga. na razie zwiedziłam rodzinnego i 2 speców i każdy miał inną teorię kim jest obcy. w przyszłym tygodniu usg robię, bo jak na razie antybiotyk go nie ruszył. później mrt.
|
|
#1516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i doczytałam co na biało więc trzymam kciuki za zdiagnozowanie Cytat:
aż mnie kusi wypróbować Cytat:
moja kuzynka ostatnio kupowała mieszkanie w Kato i na jednym z osiedli, które dopiero mają zacząć budować już się okazało że nie ma w ogóle nad czym myśleć bo już WSZYSTKO jest sprzedane ![]() ![]() Macham znad upału |
|||
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Betty
i To straszne po prostu, to jest dołujące ile nas trapi, z czym się musimy użerać jako rzekomo młodzi i zdrowi ludzie. A to wszytsko g prawda
|
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie jestem już ani młoda ani szczupła i nie mam ani kasy, ani zdrowia, ani urody.... ale może lepiej będzie mi się o tym myślało w spa w górach w najbliższym tygodniu
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Red, nie pierdziel Znaczy mialam na myśli Betty, ale to calkiem jak by Red pisala ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- ...zdechnąc z przegrzania .... Nienawidzę jak jest tak gorąco, nie umiem wtedy ani myśleć ani chodzić, ani pracować....potrzebuję plus 20, no...plus 25 max.. Serio rozważam urządzenie sobie legowiska dziennego w piwnicy, tam jest aktualnie plus 15..... |
|
|
|
|
#1520 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Właśnie, Betty, kto jak kto ale Ty jesteś w moim top fajf pięknych barowiczek
|
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ulegam barowym trendom ![]() Cytat:
![]() ale dziękuję za nominację niestety wysyp bolesnych gul na brodzie mnie dyskwalifikuje ![]() a było tak dobrze przez parę miesięcy....
|
|
#1522 |
|
Wtajemniczenie
|
machnę znad bolącego gardła i ogólnego przeziębienia
oraz nerwa po wczorajszej nocce kiedy to miałam pod oknem koncert od 17 do 23.30. hewimetalowy, gdzie już od 21 panowie grali dla samych siebie bo nie dało się tego słuchać i nawet najwytrwalsi słuchacze się zmyli tłukłam łbem w ściany a dzieć mi nie spał prawie w ogóle w nocy. wyglądam i czuję się dziś jak skrzyżowanie pitbula z chorym zombie ![]()
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz, jak tu pusto! Kiedyś nie do pomyślenia, żeby tak długo nikt nie pisał!
Rejcz widziałam, że wchodzisz, uff. A Flo? Rozterka? No co taki ruch słaby?
|
#1524 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale w weekend to normalne, w tygodniu bywa lepiej Ja właśnie zrezygnowałam z pójścia na siłkę, bo klimy tam nie ma więc pewnie jest ze 40 stopni lekko licząc, nie dam rady siedzę przy wiatraczku i marnuję wolny dzień
|
|||
|
|
|
#1526 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) Cytat:
Wszystko przez upały, jakby był deszcz to by i koncert nie wypalił ![]() Cytat:
Ja czyszczę wentylator ![]() Wczoraj byłam na bardzo rpzyjemnym babskim, na szczęście wieczory są IDEALNE pogodowo |
||||
|
|
|
#1527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na 8 piętrze tylko przy wiatraczku jest ok ![]() a będzie jeszcze gorzej bo za jakieś 2 godziny jeszcze mi słońce prosto w okna zacznie świecić ![]() no ale to jeszcze nic, bo w robo mam 100 razy goręcej, już mi słabo na samą myśl o jutrzejszym dniu ![]() Ja się w sumie cieszę ze słonecznego lata, z ciepłych wieczorów itp, ale jak jest upał przez tydzień bez przerwy to już tego nie ogarniam Cytat:
wczoraj byliśmy na Mariackiej wieczorem i było bosko pogoda idealna na siedzenie do późnego wieczora, nie chciało nam się wracać do upalnego mieszkania, więc siedzieliśmy w knajpie do 2
|
||
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przekopuję sieciunię w poszukiwaniu przepisu na wydaje-mi-się-smaczną pastę z soczewicy zielonej. Mam taki projekt: wykańczam resztki zalegających w szafkach produktów, ze np mam czegoś trochę na dnie, więc zużyję bo ciągle tylko dokupujemy coś nowego i nowego etc.
![]() A zielona soczewica saute pachnie nieprzysiadalnie Myślę czy pasowałaby do niej wędzona papryka? (Bo skończyła mi sie ostra No i nie wyszła mi smaczna - wyszla czosnkowo cebulowa, chyba jednak wolę łagodniej. Dobrze, że tylko mała porcyjka. Wędzonej nie dodawałam w końcu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-20 o 17:00 |
|
|
|
#1529 |
|
To ja :)
|
Cały dzień na żelazku jeździłam i byłam z kothem u weta. Nie u swojego, ale swój był na telefonie, więc czuję się spokojna o Bonia
![]() Nadal mnie wkurza różowość wizażu... Ciekawe, kiedy szare ariale wrócą...
|
#1530 |
|
Piers do przodu
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

ale one naprawdę nie wykraczają ponad przeciętność więc tak jakby "nic nie tracę" przebierając się za położną. W każdym razie jednak się za nią nie przebiorę bo testowałam dziś (upał) podobny zestaw no i nie da rady... Tak więc planuję kupić samoopalacz, nie obżerać się i... liczę na załamanie pogody 

to Ty nie jesteś już umalowana? 

także subiektywizm vs. obiektywizm. Zgaduj zgadula kto wygrywa
Dodam, że w 90% mam już na to wyjechane, zlewam, ignoruję, ale zdarzają się te 10% przypadków kiedy jednak jest mi gorzej na tym tle.
Ja się dostosowałam, ale było mi żal kobiet, które po prostu nie miały do tego serca, czasu i uwagi, wyglądały jak wyglądały, a zbierały jakieś denne baty. Niektórzy ludzie się jednak nudzą wybitnie .
)