|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku | |||
Już x chłopcy, x dziewczynki, czekamy dalej na nasze kruszynki. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Czopy poszły w zapomnienie, dzidziusiów u Nas zatrzęsienie. |
3 | 5,66% |
Czop odchodzi, sierpniówka rodzi. |
4 | 7,55% |
Sierpień leci, sypią się dzieci. |
2 | 3,77% |
Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. |
31 | 58,49% |
Sierpień piękną datą na zostanie Mamą i Tatą. |
15 | 28,30% |
Coś tak czuję, że się przeterminuję. |
2 | 3,77% |
Mamusie sierpniowe 2014. |
8 | 15,09% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 2014
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez pati1078 Czas edycji: 2014-07-18 o 21:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2013 |
Zakorzenienie
|
Ale ja już Wam kiedyś pisałam ze jest wino 0%, nawet dawałam linka do sklepu internetowego! ;-)
#2014 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po ciązy bierzemy się za siebie, dieta, karmienie, ruch i już nie w ciąży, także dojdziemy do siebie szybciej niż nam się wydaje. ostatnio rozmawiałam z moją prawie 80-letnią babcią. mówiła żebym się nie martwiła rozstępami, bo znikną. ona po dzieciach też miała, ale po 50 latach już prawie ich nie widać. ![]() ![]()
![]() |
#2015 | |||
Rozeznanie
|
Sierpień już za rogiem czyha, coraz bardziej boli Krycha. Mamy sierpniowe 201...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego ja zaczelam kupować kinder joy i moja Zuza uwielbia i zawsze zjada całe ale te zabawki czasem strasznie tandetne sa :/ Jeśli chodzi o Kryche to wam zazdroszczę ze możecie golić bo ja niestety m problem ze jak maszynka ogole to po dwóch dniach swędzi mnie wychodzą krostki a jak odrasta to juz wogole masakra ![]() ![]() Zaczarowana moze lepiej sie juz czuje i odsypia te ostatnie ciężkie dni...no chyba ze rodzi ale raczej by napisała ![]() Edytowane przez mamuska11 Czas edycji: 2014-07-18 o 23:26 Powód: blad literowy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomyslalam, ze tesknie za moja prawie 90letnia babunia, a od kilku miesiecy nie moge jechac sie z nia zobaczyc i jej przytulic. Az sie ![]() ![]() Dzis mam dwa usg: guza i ciazy. Bardzo sie boje. ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Zaczynam 9 miesiac - dzis 35tc1d i doczekalam w dwupaku! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ale nabiłyście stron przez dwa dni ![]() Ja byłam wczoraj ostatni raz w poradni diabetologicznej w Krakowie (50km od miejsca mojego zamieszkania) przy okazji dokończyłam zakupy do szpitala ![]() ![]() Wróciłam do domu po całym dniu wykończona i od razu padłam ![]() Do tego nie wyspałam się bo miałam w nocy silne bóle krzyża ,aż nie wiedziałam jak mam się już ułożyć żeby sobie ulżyć ale na szczęście przeszło ![]() No i zaczynam 38tc ![]() ![]() Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2014-07-19 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kremem pychotka ![]() często korzystam z tego bloga, bardzo fajne przepisy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dla mnie dziecko to największe szczęście ![]() Jak patrze na tż brata, którzy starają się ponad 2 lata i ostatnio dowiedzieli się, nie mogą mieć dzieci, to nawet nie wiecie jak się cieszę, że nie długo będę miała drugie dziecko. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na 9.30 jadę na usg, Zosię muszę zawieźć do siostry, bo nie mam jej z kim zostawić. Tż musiał iść do pracy, to pierwsze usg na którym go nie będzie. ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tż wstawał o 5 do pracy, obudziłam się przed jego budzikiem i nie mogłam już zasnąć. Wstałam o 6 zjadłam śniadanie, wypiłam herbatkę, zaraz idę szykować się na usg. ![]()
![]() |
#2019 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zresztą postanowiłam nigdy nie narzekać na to jak się czuję w ciąży właśnie przez takie przypadki jakie opisuje sara. Sama kiedyś czytałam na tym forum wieczne narzekania ciężarówek, na swoje ciało i dolegliwosci a ja ryczałam w poduszkę, że bym się z nimi chętnie zamieniła. Jestem wdzięczna za każdy rozstęp na cycku i jeśli dziecko ma się urodzić zdrowe to oddam też brzuch i uda. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kiedy dziecko przychodzi do Ciebie i mówi: mamusiu kocham Cię najmocniej na świecie jak 100 dni albo 100 kg, to już w ogóle ![]() ![]()
![]() |
#2021 |
Raczkowanie
|
W jaki wy piękny sposób potraficie pocieszyć człowieka
![]() ![]() ..a za mną kolejna noc przedrapana, ciekawe kiedy to się skończy ![]()
#2022 | |||||
Raczkowanie
|
Witam Mamuski!
Chyba bedzie dzisiaj duchota, wiec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie to chyba glowa jest bardziej chora.. Jak sie czyta takie wypowiedzi jak Twoja to na chwile czlowiek przestawia myslenie, ale niestety tylko na chwile... (mowie o sobie) Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, to melduję się z rana, że jeszcze nie rodzę ![]()
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie rodzę i jadę na działkę. Moja śpiączka dziś niestety odeszła i całą noc mam nieprzespaną, zgaga, nerwy...
TheFall zgadzam się w 100% ale to trochę tak, że głodnego syty nigdy nie zrozumie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Włosy pokażę później jak doprowadzę dom i siebie do ładu, wolicie nie wiedzieć jak wyglądam z samego rana w sobotę. ![]() A oto mój bujak. Ma wibrator i melodyjki. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Raczkowanie
|
no zapowiada sie ciezki dzien, juz teraz taka duchota a co będzie w południe..
dalam dzis ciala...maz zaraz po przebudzeniu zlozyl mi życzenia z okazji rocznicy slubu o której ja totalnie zapomnialam.... Ale zaraz potem dostal "prezent" a ze celibat trwal dosyc dlugo to mysle ze nie będzie mi wypominal sklerozy .. ![]() cos sie zaczarowana nie odzywa... |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Melduję się i ja.
Nie odzywalam się bo jestem zmęczona wszystko mnie boli i nie mam na nic siły |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Rozeznanie
|
Witam sie w ten cieply dzien!
Prawie wszyscy znajomi nad morzem a my sie kisimy w miescie z remontem;-( Do tego mialam ciezka noc, dychota taka ze nie szlo spac.. Aaaa zaczelismy 9 msc;-) Lece zjesc sniadanko i na wizyte. Ciekawe jak tam ma sie nasz Mały;-) Pozdrawiam!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Myslisz ze nie wypada nam chodzic ubranym jak do tej pory? eeeee nie no nie bedziemy sie postarzac ![]() a fotelik wydaje sie byc plaski, jak przymierzysz malego i stwierdzic ze jest za gleboki to podlozysz mu podusie jakas.. Przypomnialas mi zeby zabrac do fotelika samochodowego ze 3 pieluchy extra bo noworodek jest tak malutki ze az nie pasuje do fotelika i musielismy podkladac mu pod pupke zlozone tetry dwie sztuki.. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam dokladnie takie same odczucia, wszyscy gdzies jezdza lub sa po, opaleni, wypoczeci, kolezanki smigaja w letnich slicznych ciuszkach slicznie opalone, a ja sie czuje jak slon, biala, wymordowana remontem, splukana finansowo i ...eh dlugo by wymieniac ![]() ![]()
![]() |
#2030 |
Rozeznanie
|
Hej,
Dziś zaczynamy 35 tc! Czy kończymy? no w każdym razie mogę od dziś mówić ze jestem w 35 tc! Tylko chyba kasia_ruda jest dalej ode mnie... Ja mówie urodzę ostatnia ![]() ![]() A ja też chcę lewka, mógłby przyjść na świat 14 lub 20 sierpnia to takie ładne liczby. Zaczarowana biedulko, pewnie akcja się pomału rozkręca dlatego tak Ci ciężko, albo po prostu ta końcówka taka masakryczna... Ja od 2 dni nie odzywam się do TŻta i jeszcze sobie pojechał wczoraj na mecz i został w u swojej mamusi. Dziś mimo ładnej pogody pewnie zasponsoruje mi siedzenie w domu (o ile dziś wróci) - ZA JE BIO ZA
#2031 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha co za pocieszenie! :-D widzisz zuken? 50lat i po rozstępach nie bedzie sladu! ;-) Cytat:
super prezent ![]() Optymistka, Sara kciuki za usg! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej ho
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetny ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez musze sobie cos seksi kupic po pologu ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;47362647]Po moim dokładnym omówieniem z mężem jak wygląda czop to chyba do łóżka go nie zaciągnę. Zostaje mi sprzątanie chałupy ![]() [/QUOTE] hahahha to trzeba bylo ' po wszystkim ' rozmawiac o czopie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rano się kąpałam, to pukał do łazienki, no ale trochę nas jest w tym domu i nie wiedziałam że to on, wiec powiedziałam 'zajete' a on się obraził, bo podobno mówił że to on, a ja nie słyszałam. I nie dowiedziałam się co chciał bo zanim wyszłam z łazienki to on już wyszedł do pracy. No je***ć to za mało. I wynosił wczoraj zanim wyszedł te swoje kwiaty i mi całe biurko upierdzielił ziemią, a ja je dosłownie dwa dni temu na błysk wysprzątałam jako miejsce do pielęgnacji dziecka, dobrze że przewijaka nie zdążyłam położyć. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
http://maleslodkosci.blogspot.com/ zapraszam do kuchni ![]() a tu inne moje dzieła https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post40551899 Edytowane przez gosia3103 Czas edycji: 2014-07-19 o 09:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2038 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmujcie sie dziewczyny - cellulit ciazowy przechodzi, na rozstepy najlepsze sa podobno kwasy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zrobilam wczoraj to ciasto rafaello i wyszlo pycha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do gorszych dni mam tak samo ![]() Cytat:
![]() ja to nawet swojego materaca do pralki bym nie zmiescila ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hahahahah jak malo do szczescia potrzeba ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2040 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeja jaka duchota nigdzie sie dzisiaj nie ruszam,no chyba że dla ochłody do lodówki się zamkne hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.