|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
Cytat:
Czasem robię z boczkiem, czasem bez. Nie dodaję mąki.
|
|
|
#3212 |
|
Zadomowienie
|
Bedzie wiec kapucha w niedziele
Kocham kapuste ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie przepadam. Od święta mogę zjeść, zwłaszcza moja Teściowa robi dobry, ale żeby mi brakowało jak go nie ma w naszym menu to nie.
Witam się sobotnio przy śniadaniu zaserwowanym przez Męża i pysznej kawce. ![]() Ledwo dziewiąta, a już tak ciepło. Zapowiada się piękny i goooooooorący dzień. Mam jeszcze chwilę by posiedzieć, ale zbieram się z tej kanapy, pakuję co potrzeba i ruszam na babski weekend do Poznania, wiec Kash.. streszczaj się z tym powitalny transparentem. ![]() Udanego weekundu Dziewczyny.
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu w nocy 25C było. Cała mokra jestem. Dzis niby ma byc burza. Jutro tez. Tylko mapa z pogoda pokazuje ze juz była. Taaa.
Bigos bigosowi nie równy. Lubię dobry. A podano mi juz tez takie ze znaczna cześć ladowala w kosz bo sie tego jesc nie dało. Szczególnie u ex i wspollokatorow z Irlandii( Polacy oczywiście , któż inny by bigos robił). Z tych samych okolic byli to moze u nich sie taki robi. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#3216 | |
|
Rozeznanie
|
My jutro rano wyjeżdżamy do Krynicy Zdrój, a potem na wieś. Na dziś brak planów, a jest nasza rocznica ślubu.
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- jutro rano wyjeżdżamy, przygotowałam krótki przewodnik. Nie chce mi się pakować. |
|
|
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz od kilku dni w domu po wakacjach, chyba jedynie Dotka90 zauważyła moj powrót jak sie witałam
nadrobiłam i nie wiem co napisać. fajnie było, tylko jak zwykle czas tak szybko upłynął.. Bigos cygański zrobił furorę wśród znajomych, bo pojechał z Nami, nie zdążyliśmy zjeść przed wyjazdem i prawie cały garnek wielki zabraliśmy . Prania mamy tyle, że szok. Już 5 prań zrobionych, jeszcze 4 nas czeka. O prasowaniu nie wspomnę.. Któraś nie chce 50 rzeczy wyprasować za mnie?
|
#3218 |
|
only smart shopping
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Ja umyje, uwielbiam myć okna i lustra! To dziwne, wiem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mogę prasować W ogóle w biedrze mają być deski do prasowania chyba sobie zakupięJa już po pracy i zaczęłam weekend ![]() Muszę zrobić lisę rzeczy do zrobienia na weekend i na następny tydzień
|
|
#3221 |
|
Konto usunięte
|
hej, witam się ze wszystkimi razem i osobno
remont trwa, jest stresujący i teściowa codziennie wali focha, przysięgam mieszkanie wymalowane na biało zamiast tych koszmarnych pasteli jakby dostało nowe życie. zostały nam "tylko" podłogi (panele miały być wczoraj ale nawaliła firma transportowa) i przeniesienie szafy z sypialny do garderoby. i przeprowadzka. pestka! - TŻ odpoczywa i gra w saints row (genialne poczucie humoru), na obiad jedliśmy domową pizzę z chorizo na cienkim, a ja powoli przeglądam graty do pakowania. Powiem wam że w pracy będę miała tydzień luźny jak nigdy, więc tym bardziej odpoczywam. jak tylko teściowie zawiną się i pojadą, a my z TŻ już przeprowadzeni i urządzeni odpalimy szampana, będę najszczęśliwszą kobietą na świecie a wy co porabiacie? miłej soboty |
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Rise czekam na fotki efektu końcowego
![]() Zrobiłam pranie ręczne Doszłam do wniosku, że jak sobie raz w tyg przepiorę to co nie nadaję się do pralki to będzie lepiej Zawsz odkładałam do raz na miesiąc i wtedy mi tylee czasu schodziłoo
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś bez obowiązkow domowych, bo nie ma mnie cały dzień :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
u nas dziś jakiś kosmos... przyjechała siostra TŻ i dzisiaj z teściową od rana pieką, robią sałatki, wszystko na jutro na imieniny teściowej. A kłócą się przy tym niemiłosiernie. Zabrałam dziecko i poszłam w świat, oszaleć można.
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy garnitur
Można było rozparować marynarkę ze spodniami bo on dół ma 4 rozmiary większy Do tego są 2 koszule (gdyby się poplamił czy spocił), spinki do mankietów, biały krawat i chustkę do butonierki. Buty kupimy chyba w Wojasie bo tam mają 47 Potem kupiliśmy jeszcze Nike dla niego (czerwonawe) i dla mnie (czarne) do chodzenia na spacery. A później grillowanie u rodziny świadkowej |
|
|
|
#3226 | |
|
Zadomowienie
|
A ile tych okien?
Bo ja umyje u nas cztery i mam dosyć ![]() http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html az chyba zrobie drugi raz.tylko krojenie kilograma pieczarek doprowadziło mnie do szału.. ![]() Cytat:
My lezymy po obiado-kolacji. Niedlugo chyba na grillo-imprezkę chyba, ale zamuleeni jesteśmy
|
|
#3228 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow, MissSaeki niezle dzialasz
Jakie ogorki robisz? Z checi abym schrupala takie w curry.Narobilyscie mi smaka i zrobie bugos cyganski w tygodniu! Ciekawe, jak wyjdzie. My wlasnie po obiadokolacji, drobiowe burgery domowej roboty (z cukinia w srodku) z duszonymi pieczarkami z cebulka i baklazanem, mlodym szpinakiem (moje ostatnie odkrycie i milosc A na deser poached pears - przepis jak na brzoskwinie, tylko z gruszkami. Beda sie jedynie dluzej gotowaly. |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy na porannych zakupach - widać już powiększonego Rossmanna, będzie naprawdę duży, do tego Kaufland ma nowe oświetlenie owoców i warzyw
A teraz TŻ pojechał do rodziców pokazać im zdjęcia w garniturze i nowe buty a ja zostałam. O 17 przychodzi do nas świadkowa z narzeczonym bo wczoraj na ich grillu nie zeszła cała kupiona przez nas karkówka więc gościmy ich na obiedzie Muszę dokupić lody
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym pochłonęła małosolne ogórki
|
#3234 |
|
Wtajemniczenie
|
hahah, siedze sobie w salonie z laptopem, tz w lozku i mi wysyla obrazki przez Fb - 'miss you'
No to chyba pojde skoro tak teskni i ladnie prosi dobrej nocy! |
|
|
|
#3235 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O nie, a ja średnio lubię ogórki...ale mam plan żeby namrozić owoców, warzyw sezonowych, a z przetworów zrobić mnóstwo konfiturek Cytat:
ja nie mogę prać w ręku bo mam uczulenie na detergenty, nawet 100% jedwab muszę wrzucić do pralki ![]() u nas dziś typowy niedzielny obiad inspirowany naszymi korzeniami - cebularze lubelskie
|
||
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na obiad był chłodnik z botwinką na prawdziwym zsiadłym mleku
Jałówka się ocieliła i teraz w końcu nie muszę kupować "produktu mlekopodobnego" jak ja to mówię Dzisiaj albo jutro zrobię też biały ser i dodatkowo cielaczek jest mega słodki Niedaleko nas nad stawem wczoraj utopił się jakiś chłopak Dopiero dzisiaj znaleźli ciało i będą go wyławiać
|
|
|
|
#3237 |
|
Zadomowienie
|
JossStone wczoraj w wydarzeniach mówili, że od maja utopiło się 171 osób, dziś w wiadomościach trąbią o tym, że 6 latek w aquaparku się utopił. Przerażają mnie te statystyki okrutnie..
A widziałyście to? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,tit...?ticaid=1131de
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Heej,
Bigosikiem mi pachne w całym mieszkaniu już się nie mogę doczekać jak go zjem ![]() Dzisiaj pospałam do 10 Ale i tak się o 6 przebudziłam tak jak do pracy zawsze i godzinę przeleżałamW między czasie mieszkanie ogarniam ![]() U Was też tak duszno? Widziałyście te deski do prasowania co od jutra w Biedronce będą? Myślę czy by nie kupić
|
#3239 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Kocham kapuste

Wzięliśmy ślub 26-09-2015 
13.03.2008
az chyba zrobie drugi raz.

Dopiero dzisiaj znaleźli ciało i będą go wyławiać