Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-19, 22:08   #361
Buczorek
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

wraz z tż poszłam do swojego kościoła na mszę ślubną chciałam zobaczyć jak to wszystko wygląda w praktyce i na co zwrócić uwagę
Pmka śliczna, młodziutka, Pmek uśmiechnięty, wyluzowany. Wyglądali bardzo fajnie i w ogóle nie było po nich widać stresu
był też zabawny moment Pmek zamiast powiedzieć 'i że cię nie opuszczę..' powiedział 'i że cię nie dopuszczę..' ale szybko się poprawił goście ciepło na to zareagowali, śmiali się, ale nie był to szyderczy śmiech!
organista bardzo ladnie grał i śpiewał
Fajnie tak pójść na mszę ślubną, można dużo się dzięki temu dowiedzieć i nauczyć się czytać znaki dawane przez księdza
Stary 2014-07-19, 22:30   #362
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
Czy za usługodawców płaciłyście pełną kwotę za talerzyk? Jeśli nie to czy dostawali przez to mało jedzenia?
My płacimy 100%
Ale mamy tylko DJa, który będzie do końca i fotografa, który wyjdzie ok. 1, więc nie chciało nam się już kombinować i walczyć o mniejszą cenę za fotografa,którego ominie 1 ciepłe danie, bo gra niewarta świeczki.

Mopslik, super wyglądaliście Ile lat ma Twój mąż?

Elrosa, ale piękne te Twoje DIY

Dzwoniła babeczka z salonu i 4 lub 5 sierpnia (zależy kiedy mi będzie bardziej pasować) mam zdjęcie miary
Po po 15.08 sukienka przyjdzie do salonu i ew. jak schudnę jeszcze, to przed samym ślubem krawcowa z salonu zrobi drobne poprawki, które raczej nie będą konieczne, bo do ślubu spadnie mi jeszcze ok. 3kg, szacując na podstawie dotychczasowego tempa, a 3kg to można ukryć, sznurując mocniej gorset
Haha, producent mojej sukni jest biedny, co chwilę zmieniamy termin ostatecznego zdjęcia miary, bo ja się odchudzam
Ale wielki plus za to, że są tak elastyczni

Druga rzecz, to umówiłam się na próbny makijaż na 29.07

Trzecia - podpytałam mamy i ona w ogóle nie chce podziękowań na sali Więc chyba zrezygnujemy z tego calkiem, ale nie wiem co teściowie na to, bo oni chyba by chcieli...

A we wtorek idę na próbne paznokcie żelowe

Tablice na auto zamówione, już się robią i będziemy mogli powiesić je kiedyś u nas w domu Bo to są normalne metalowe tablice, jak prawdziwe

Idą też paski Crest, zamówione skarpetki złuszczające muszę odebrać w tygodniu, bo mam odbiór osobisty.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4414454243_1.jpg (36,5 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-07-19 o 22:32
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-19, 22:31   #363
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
był też zabawny moment Pmek zamiast powiedzieć 'i że cię nie opuszczę..' powiedział 'i że cię nie dopuszczę..' ale szybko się poprawił goście ciepło na to zareagowali, śmiali się, ale nie był to szyderczy śmiech!
Rany, właśnie dziś śmiałam się z moją świadkową, że jak mój TŻ będzie teraz w tym przedślubnym tygodniu niegrzeczny, to w przysiędze zamiast "że cię nie opuszczę", powiem "że cię nie dopuszczę". I wtedy nici z śmiałyśmy się jak wściekłe i coś mi się wydaje, że Iwonka zacznie podczas naszej przysięgi rechotać
Stary 2014-07-19, 22:55   #364
missmalezji
Wtajemniczenie

Kochane melduje że żyję, ale sprawy ślubne mocno nabierają tempa!
Dziś kawalerski tżta, miał niespodziankę, przyjechali wszyscy jego kumple, udało nam się to zorganizować tak żeby się nie zorientował
w tym ygodniu mieliśmy mnóstwo spotkań, zakupów, także dzisiaj padam. w dofdatku łamie mnie jakieś przeziębienie.. także idę się wykąpać i do łóżka.. buziaki!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 07:53   #365
cude
Zadomowienie

Glodomorek, pokażesz?

Buczorek, też miałam iść, ale zapomniałam

Dotka, powoli do przodu

missmalezji, odpoczywaj

Jutro panieński
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 08:03   #366
Mopslik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mopslik, super wyglądaliście Ile lat ma Twój mąż?
Obydwoje mamy skończone 27, ale młodo wyglądamy
Mopslik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 08:54   #367
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mopslik Pokaż wiadomość
Obydwoje mamy skończone 27, ale młodo wyglądamy
Własnie dlatego pytałam, bo zwłaszcza PM młodziutko wygląda
Ale pozazdrościć, to dobra cecha
Stary 2014-07-20, 09:08   #368
201604261006
Konto usunięte

Dotka90 na jakiej diecie jesteś?
Gratki za załatwione sprawy
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 09:17   #369
cornflower_girl
Zakorzenienie

pysia Gratulacje dla świadkowej

ewapucy W rodzinnej miejscowości mojej mamy na wykupinach niestety widywałam tylko ukraińskie wódki. Smutne to z perspektywy panny młodej. Ale to tylko marginalny przykład

marta462 Podejmijcie decyzję sami, tradycja tradycją, ale liczy się prezede Wszystkim Wasz komfort.

vel A gdzie wyjeżdżacie na urlop ?

bardorja Jeśli Wasze śluby są w godzinnych odstępach, to raczej nie uniknie się wspólnej dekoracji.

A propos podziału kosztów - mój kolega z pracy sam zapłacił za wszystko. Jego ówczesna narzeczona tylko za sukienkę.

marlenqa Udanego panieńskiego - 6 osób to bardzo fajne towarzystwo PIękna sukienka, bardzo do Ciebie pasuje

Dotka Boski stanik, gratuluję wyboru Promocja we wszystkich sklepach tej marki?

patricia_pati Bądź dobrej myśli z panieńskim, trzymam kciuki, żeby był udany.
A płatki kwiatów - giełda kwiatowa i kwiaty 2-giej kategorii.

Lin Przykro mi z powodu odmowy

fascinata Goździk, frezja, eustoma, margaretka, może mieczyki.

Mopslik Jeszcze raz wszystkiego dobrego Przepięknie wyglądałaś - zachwycam się upięciem trenu - ta kokardka była bajeczna

mojakaren Tulipany we wrześniu mogą być bardzo drogie. Podobne w stylu są mieczyki - tzn. nie wymagają dodatkowej oprawy, a są równie efektowne.

Z płaceniem u nas jest osobno - osobno kościelny, osobno organista. Za kościół płaciliśmy tydzień temu, czyli przed ślubem

Prezent dla siostry świetny

Elrosa Piękna pamiątka dla młodych, na pewno bardzo się ucieszą

Sziket Ło masakra, bardzo dużo, jeśi to za samą mszę (ale bez wliczania organisty, kościelnego). Z koszmarnymi odzobami to słuszne podejście...

Glodomorek Ten niebieski jest świetny - natomiast długość dopasowałabym do formy sukienki, do tej ze zdjęcia jest za długi (kształt sukni trochę ginie). Bardzo fajnie wyglądałby do tego kolorowy akcent z kokardą

farbstiftka Witaj U nas usługodawcy mają 50% ceny menu + open bar bezalkoholowy. W przypadku kamerzystów i fotografa ma to sens, bo zbiorą się przed 1:00, czyli będą na obiedzie i 1-2 posiłkach. Podejrzewam, że porcje jedzenia będą normalne.

cude A jakiej biżuterii szukasz?

Dotka Sporo udało Ci się załatwić Co do paznokci, byłabym za pudrowym różem i fuksjową ozdobą we włosy.

missmalezji Odpoczywaj

Mam pytanie - czy widziałyście jakieś filmiki z pięknego błogosławieństwa? Większość, na jakie trafiam to takie z dużą ilością widzów pstrykających foty lub z zespołami. U nas jest to temat na tapecie, bo chcemy mieć kameralne błogosławieństwo i nie wiemy,z czym to się je

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 09:18   #370
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

Tablice na auto zamówione, już się robią i będziemy mogli powiesić je kiedyś u nas w domu Bo to są normalne metalowe tablice, jak prawdziwe

.
będziemy mieć podobne tablice my też wybraliśmy te z imionami na przód nie wiemy co dać na tył, więc dlatego jeszcze się nie zamówiliśmy

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Kochane melduje że żyję, ale sprawy ślubne mocno nabierają tempa!
Dziś kawalerski tżta, miał niespodziankę, przyjechali wszyscy jego kumple, udało nam się to zorganizować tak żeby się nie zorientował
w tym ygodniu mieliśmy mnóstwo spotkań, zakupów, także dzisiaj padam. w dofdatku łamie mnie jakieś przeziębienie.. także idę się wykąpać i do łóżka.. buziaki!
super, że udał się kawalerski i że wszystko nabiera tempa, zaraz już będziesz po!

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 10:44   #371
Dotka90
Zakorzenienie

Mysza, po prostu racjonalne żywienie W sumie podpis nieaktualny, bo już ponad 13 kg spadło

Corn, dzięki za opinię A co do Esotiq, to tak, promocja jest we wszystkich sklepach. Na stronie też jest, ale na stronie jest 50%, a w sklepach 70%.
Stary 2014-07-20, 11:41   #372
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

missmalezji, odpoczywaj

Jutro panieński
mam nadzieję że się udało wszystko!
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

missmalezji Odpoczywaj
buziak

aa chwalę się naszym torcikiem zamówiliśmy u sowy o taki:
http://www.cukierniasowa.pl/thumb.ph...ges/sowa/3.jpg
każde piętro inny smak, co by różnorodnie było

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2014-07-20 o 12:10
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 12:07   #373
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

po panieńskim super miałam 4 dziewczyny 2 nie mogły przyjść ale i tak było supero
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2014-07-20 o 12:08
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 13:04   #374
flosssy
Raczkowanie

Hey!

Rok czasu nie udzielałam się na wątku, ale przychodzę. NaszDzień już coraz bliżej

Dziewczyny a co z prezencikami dla gości? Robicie/robiłyście cokolwiek? Czy tylko ciasta/wódka na odchodne?

Należysz pan do tych, co to niby spadają z drzewa, ale jakoś nigdy nie spadają na ziemię.

C.R Zafon "Cień wiatru"

04.10.2014 !

flosssy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 13:09   #375
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Mysza, po prostu racjonalne żywienie W sumie podpis nieaktualny, bo już ponad 13 kg spadło

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć

po panieńskim super miałam 4 dziewczyny 2 nie mogły przyjść ale i tak było supero
I fajnie że się udało!

Cytat:
Napisane przez flosssy Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co z prezencikami dla gości? Robicie/robiłyście cokolwiek? Czy tylko ciasta/wódka na odchodne?
Nic nie dajemy

Dziewczyny co sądzicie o tej piosence na zakończenie płyty? http://www.youtube.com/watch?v=ZXuSaWz7hlo

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-07-20 o 13:10
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 13:32   #376
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ciasto, a dla tych, którzy nie piją - wódka.

Dziewczyny, a co z parami, gdzie przychodzi np. mój kumpel, nie ma dziewczyny, tylko jakąś os. tow., tzn. koleżankę - daję im 1 paczkę ciasta i już sami się umówcie na jedzenie Czy powinnam dać dwie?
Stary 2014-07-20, 14:39   #377
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciasto, a dla tych, którzy nie piją - wódka.

Dziewczyny, a co z parami, gdzie przychodzi np. mój kumpel, nie ma dziewczyny, tylko jakąś os. tow., tzn. koleżankę - daję im 1 paczkę ciasta i już sami się umówcie na jedzenie Czy powinnam dać dwie?
Dwie, jedną paczkę może zjeść razem para, a jeśli ktoś przychodzi z koleżanką/kolegą to głupio umawiać się na jedzenie lub dzielenie sie ciastem.

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 15:43   #378
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość

[/COLOR]Uwaga Uwaga
Pijemy
Dziś są moje urodziny
I 1 rocznica zaręczyn!
Zaczynamy świętować już teraz przy ognisku
Miłej nocy dziewczyny!!!
STO LAT :brokuł:
sorki, że tak późno, ale zalatana jestem taka
Gratuluję rocznicy zaręczyn
Cytat:
Hej Dziewczyny, miałam ślub 5 lipca,
Gratulacje, super relacja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, żeby tego dnia skupić się tylko na sobie i TŻ i doskonałej zabawie, a resztę niedociągnięć olać
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Nie mogę uwierzyć, że to już dwa tygodnie po ślubie! Ale chociaż było wspaniale, za nic w świecie nie powtórzyłabym tego przedślubnego szaleństwa trochę mi pusto teraz bez tego całego planowania i obmyślania, ale już niedługo będziemy mogli zająć się urządzaniem naszego mieszkania (zła jestem na doradcę kredytowego, przez którego bujamy się już prawie dwa miesiące, ale to zupełnie inna historia). No, właściwie to ja już w wyobraźni mam je urządzone, ale jeszcze trzeba K. do tego przekonać

Za cztery tygodnie ślub mojego kuzyna, a za pięć - przyjaciółki... więc już dłubię dla nich okolicznościowe kartki
My też mamy na oku mieszkanko, ale czekamy aż padnie decyzja o sprzedaży it o akurat nam i na dogodnych warunkach i jeśli dostaniemy kredyt, ale ja już większość pokoi mam urządzone TŻ z resztą też w głowie przeprowadza remonty nawet nasz budowlaniec osobisty robi analizę hahah
Karteczki cudowne uwielbiam takie DIY
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Po długich rozmyślaniach i rozważaniach postanowiliśmy z TŻ-tem, żę dla jego siostry na preent ślubny najprawdopodobniej kupimy jakąś fajną pościel (mamy ustalone, że kupujemy sobie symboliczne prezenty)
Oni jakiś czas mieszkali w Anglii, więc zainspirował nas ten komplet z załącznika, co sądzicie?
Pościel super ale pamiętajcie, żeby podpytać o wymiary kołdry, bo ja mam chyba z 5 kompletów pościeli, których właściwie tylko dla gości używam, bo na naszą kołdrę (200x220) poszwa jest za mała, a takie ładne są
Cytat:
Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa!
Elrosa, my się nieźle zmumifikowaliśmy i mamy geny wiecznej młodości, wcale nie jesteśmy takie małolaty, na jakie wyglądamy- skończyliśmy już 27 lat piękne robisz kartki!
jeżeli chodzi o mumifikację to ja się zatrzymałam w czasie jakieś 5-6 lat temu, bo każdy myśli, że mam poniżej 25, a tu już pół roku temu 3 dyszki trzasnęły
Menadżer na sali dał nam spory rabat bo myślał, że my dzieciuszki 20 letnie jesteśmy z TŻ

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
No to moim zdaniem będzie pasowało; lubię żywe kolory w stylizacjach PM

Zamówiłam właśnie pudełko na koperty, ozdobię je sama, tylko muszę dokupić czarną wstążkę, ew.pióra.
Jaki pudło zamawiałaś i gdzie??
Stary 2014-07-20, 15:43   #379
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Czy Wasi goście jadąc własnymi samochodami na salę będą mieli jakieś baloniki, wstążeczki, kokardki na autach?
To już chyba zależy od gości, nam nikt nie ingerował w przystrojenie, ale mój TŻ uważa to za bardzo ważne, żeby było widać, że to weselnicy jadą i konieczne jest trąbienie przez pół miasta
Cytat:
My płacimy 100%
Dzwoniła babeczka z salonu i 4 lub 5 sierpnia (zależy kiedy mi będzie bardziej pasować) mam zdjęcie miary
Po po 15.08 sukienka przyjdzie do salonu i ew. jak schudnę jeszcze, to przed samym ślubem krawcowa z salonu zrobi drobne poprawki, które raczej nie będą konieczne, bo do ślubu spadnie mi jeszcze ok. 3kg, szacując na podstawie dotychczasowego tempa, a 3kg to można ukryć, sznurując mocniej gorset
Haha, producent mojej sukni jest biedny, co chwilę zmieniamy termin ostatecznego zdjęcia miary, bo ja się odchudzam
Ale wielki plus za to, że są tak elastyczni

Druga rzecz, to umówiłam się na próbny makijaż na 29.07

Trzecia - podpytałam mamy i ona w ogóle nie chce podziękowań na sali Więc chyba zrezygnujemy z tego calkiem, ale nie wiem co teściowie na to, bo oni chyba by chcieli...

A we wtorek idę na próbne paznokcie żelowe

Idą też paski Crest, zamówione skarpetki złuszczające muszę odebrać w tygodniu, bo mam odbiór osobisty.
Ja kiecę odbieram 8.08 już się doczekać nie mogę, paniw salonie powiedziała, że nawet jak przez te 3 tygodnie schudnę i 3 kg to ona się dopasuje
Ja na makijażu próbnym byłam wczoraj i jestem zachwycona, prawie się popłakałam jak zobaczyłam się w lustrze moja MUA jest niesamowita, zrobiła mi dokładnie to o co ją poprosiłam za każdym razem jak patrzyłam w lustro to nie mogłam się napatrzeć, aż mi żal było zmywać go wieczorem
tablice też na początku chcieliśmy metalowe, fajnie wyglądały, ale za duzy wydatek, wy macie w perspektywie ścianę z tablicami, a u nas by się kurzyły gdzieś w pudle
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
aa chwalę się naszym torcikiem zamówiliśmy u sowy o taki:
http://www.cukierniasowa.pl/thumb.ph...ges/sowa/3.jpg
każde piętro inny smak, co by różnorodnie było
przepiękny u nas tez będzie każde piętro miało inny smak
Cytat:
My mamy ciasteczka z wróżbą, będą ułożone przy każdym stoliku

dzisiaj zmiana kodu 39 DDŚ

ja już ubrana kompletnie, od wczoraj na poprawiny mam dwie sukienki, ale TŻ powiedział, że mam założyć tą, którą kupiłam z nim się zobaczy
TŻ z kolei wczoraj nabył koszulę Giacomo Conti, miała być ecru, jest biała, krawat miał być różowy, a jest srebrny (z takiego materiału jak muszniki się robi, ale jest bardzo ładny), do tego poszetka taka jak krawat, różowy już zakupiony zostaje na poprawiny, a na nie zażyczył sobie niebieską koszulę (obiecałam mu kupić, a kasy nie mam ), kupił również buty u Lasockiego, więc brakuje tylko skarpet i gatek (ja też muszę gatki na poprawiny nabyc i jedną parę pończoch)

mama zakupiła sobie sukienkę na poprawiny, o 10 lat została przez nią odmłodzona, tak super wygląda
teraz misja - suknia na ślub

w klubie wrzucam foto z próbnego
Stary 2014-07-20, 17:21   #380
Konkardia
Wtajemniczenie

ewapucy Piękne buty! Przymiarką się nie martw, będzie dobrze!

Buczorek Gratuluję wybrania bukietu i tygodnia do ślubu!!! I dziękuję za miłe słowa odnośnie nas jako tancerzy! Co prawda najlepszymi z pewnością nie będziemy, ale przynajmniej nie będziemy się wstydzić wyjść na parkiet

oluska227887 O żesz... też bym przyszła, ale muszę być w Krakowie w weekend... Gratuluję tygodnia do ślubu!

TysiaBB1989 Gratki za 99 dni i zaproszenia!

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
Też jestem z podkarpacia, ale u nas ten zwyczaj już nie jest praktykowany, tylko gdy pan młody przyjeżdza po PM to najpierw wychodzą inne dziewczyny od najmniejszej do najstarszej, ale tak chyba wszędzie jest.

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi Mama chce dać 700 ale wydaje mi się ze to zbyt dużo płacąc wszystkich oddzielnie. U mnie co laska to co laska i nie ma z tym problemu gdyby tylko organistka tak nie zdzierala.. 200zl to za zagranie na pogrzebie bierze i to tylko w kościele. Na cmentarz się już nie pofatyguje...
Ale jak... z organami pod pachą?

Mopslik Cudowna relacja! Nie widziałam niestety zdjęć, widzę po komentarzach, że powinnam żałować Wszystkiego najlepszego!

Glodomorek Mi się niebieski bardzo podoba jako kolor przewodni. Płaszczyk też jest cudny, ale trzeba być dość odważnym Z kolei jak sobie kupisz biały, to co z nim później zrobisz? Chyba, że biały płaszczyk Ci nie przeszkadza

bardoja Wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
jeżeli chodzi o mumifikację to ja się zatrzymałam w czasie jakieś 5-6 lat temu, bo każdy myśli, że mam poniżej 25, a tu już pół roku temu 3 dyszki trzasnęły
Menadżer na sali dał nam spory rabat bo myślał, że my dzieciuszki 20 letnie jesteśmy z TŻ
Mnie wciąż o dowód pytają (też np. jak chcę sobie zdrapkę kupić w LOTTO ), a już mi bliżej 30 niż 20
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 17:21   #381
marlenqa22
Zadomowienie

RELACJA Z PANIEŃSKIEGO 19.07.2014

Impreza rozpoczęła się o 18. Było 5 dziewczyn i ja, łącznie 6. Wszystkie miały czarne sukienki, ja białą.
Dostałam różową muszkę i szarfę "Przyszła Panna Młoda". Dziewczyny miały czarne muszki.
Na początek musiałam wypić kieliszka na odwagę. Potem zasiadłyśmy do stołu.
Było dużo jedzenia, alkoholu, no wszystkiego. W tle leciały moje ulubione kawałki.
Było dużo zabaw, np test zgodności z narzeczonym (wcześniej z nim gadały), za błąd karniak to trochę ich wypiłam haha
Była zabawa we wspomnienia, losowałam karteczki z opisem sytuacji z przeszłości i musiałam dopasować z którą dziewczyną to miało miejsce.
Ogólnie plan był wyjść na miasto o 22, tak się zagadałyśmy że wyszłyśmy po 23
Szłyśmy wystrojone przez Rynek Główny, ludzie nas zaczepiali, robili z nami zdjęcia, życzyli szczęścia.
Było to bardzo miłe!!
Po 23 doszłyśmy do klubu i od razu na parkiet! Zeszłyśmy dopiero po 3 w nocy! Muzyka była cudowna, żal było siadać na jakiejś piosence.
Akurat obok nas bawili się chłopacy z kawalerskiego wraz z panem młodym i się zapoznaliśmy i bawiliśmy się razem!
Robiliśmy sobie zdjęcia, tańczyliśmy razem, dzisiaj nie czuję nóg.
A jedna moja koleżanka wymieniła się nawet telefonem z chłopakiem z tego kawalerskiego
Aaa bym zapomniała, dostałam prezent od dziewczyn, bon do SPA na kwotę 100 zł do wykorzystania na co chcę
Ogólnie jestem zachwycona wieczorem i żałuję że już się skończył!!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 18:44   #382
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

Jaki pudło zamawiałaś i gdzie??
Takie: http://opakowaniaozdobne24.eu/perlow...egramy-koperty
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 18:56   #383
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

Impreza rozpoczęła się o 18. Było 5 dziewczyn i ja, łącznie 6. Wszystkie miały czarne sukienki, ja białą.
Dostałam różową muszkę i szarfę "Przyszła Panna Młoda". Dziewczyny miały czarne muszki.
Było dużo jedzenia, alkoholu, no wszystkiego. W tle leciały moje ulubione kawałki.
Było dużo zabaw, np test zgodności z narzeczonym (wcześniej z nim gadały), za błąd karniak to trochę ich wypiłam haha
Była zabawa we wspomnienia, losowałam karteczki z opisem sytuacji z przeszłości i musiałam dopasować z którą dziewczyną to miało miejsce.
Szłyśmy wystrojone przez Rynek Główny, ludzie nas zaczepiali, robili z nami zdjęcia, życzyli szczęścia.
Było to bardzo miłe!!
Po 23 doszłyśmy do klubu i od razu na parkiet! Zeszłyśmy dopiero po 3 w nocy! Muzyka była cudowna, żal było siadać na jakiejś piosence.
Akurat obok nas bawili się chłopacy z kawalerskiego wraz z panem młodym i się zapoznaliśmy i bawiliśmy się razem!
A jedna moja koleżanka wymieniła się nawet telefonem z chłopakiem z tego kawalerskiego
Aaa bym zapomniała, dostałam prezent od dziewczyn, bon do SPA na kwotę 100 zł do wykorzystania na co chcę
Super że wszystko się fajnie udało i że się wytańczyłas
Bardzo mi się podoba ta zabawa w historię z przeszłości

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 19:23   #384
Robusta
Wtajemniczenie

Dziewczyny strasznie mi smutno mój S. wyjechał i wróci dopiero w piątek w nocy, ja siedzę sama w mieszkaniu z dala od rodziny i znajomych, nie wiem jak zasnę, jak wytrzymam ten czas...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 20:08   #385
cude
Zadomowienie

corn, najlepiej ładnej, sama nie wiem. Czegoś delikatnego, ale z "blinkiem"
Tż wolałabym kameralne błogosławieństwo, ale chyba się nie da - precież nie wyproszę gości.

missmalezji, piękny tort!
Panieński niestety się sypie

Kasiulenkowo, marlenqa22, miło, ze było miło

Dotka, jedno na parę

Robusta, dasz radę Niedługo wróci
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 20:56   #386
Anesthesia
Wtajemniczenie

O matko, już nowy wątek i to 13 stron!

Wybaczcie, ale potrzebowałam na tydzień się totalnie wyłączyć i "urlopować" Postaram się od teraz być mniej-więcej na bieżąco

My jesteśmy po pierwszej lekcji tańca, wrażenia bardzo pozytywne Kompleksowe podejście, mega sympatyczny prowadzący (niespodzianka, miała być babka, ale bardzo się cieszę, że wyszło jak wyszło, bo chłopak jest świetny i zero w nim stereotypowej "gejowatości" )
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 21:40   #387
Linaewen
Zakorzenienie

TŻ już gotowy. Takie ciacho, że chyba na prawdę skonsumujemy ten związek od razu
Mamy czerwony krawat, czarny pasek z czerwonymi przeszyciami oraz czerwonym bokiem i buty... piękna matowa skóra i czerwony pasek wzdłuż podeszwy. Zdjęcia będą później w klubie jak mi się uda wynegocjować

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 22:09   #388
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Rany, jak ten czas zapiernicza, jeszcze tylko 6 dni!
Dziś spędziliśmy ostatnią panieńsko-kawalerską niedzielę leniuchując nad rzeką i było cudownie
Od jutra bierzemy się ostro do pracy!
Plan na cały tydzień:

Poniedziałek: ogarnąć dom, przenieść swoje rzeczy na górę, zrobić miejsce w szafie dla B., dokończyć dekoracje na salę, spotkać się z przyjaciółką, która nie da rady być na ślubie.

Wtorek: Próba w kościele, próba pierwszego tańca, ustalić o której godzinie chcemy w niedzielę śniadanie, dowiedzieć się czy sala zapewnia chlebek na przywitanie

Środa: Wydrukować i wyciąć winietki, ozdobić kieliszki do szampana, zrobić sobie domowe spa

Czwartek: Ostatecznie doprowadzić dom do porządku, rozłożyć tren w sukni, żeby się rozprostował, udekorować storczyki na nasz stół, umyć włosy clip in i zakręcić je, relaksooować się

Piątek: szaleństwo! rano na salę zawieźć alkohol, dekoracje i rzeczy na poprawiny, rozłożyć winietki, jechać po kwiaty do bukietu, odebrać ciasta, odebrać sery, zawieźć na salę produkty na wiejski stół, pójść do spowiedzi, zrobić paznokcie i brwi

Sobota: Wielki Dzień
5:30- pobudka. umyć, wysuszyć włosy
7:00- fryzjerka
8:30- śniadanko
9:30- make- up
10:30- zrobić make- up mamie
11:00- przestać spoglądać co 30 sekund na zegarek!
11:45- zacząć się ubierać (a raczej dać się ubrać )
12:30- przyjazd TŻta , błogosławieństwo i sruuu do kościoła
14:00- tam tam taraaaam, tam tam taraaaam, tam tam taram tam taram tam taraaaam (tak, to Marsz Mendelsona w wersji pisanej )

o 15:00 będę już Panią M.

Edytowane przez oluska227887
Czas edycji: 2014-07-20 o 22:10
oluska227887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 22:13   #389
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Dziś spędziliśmy ostatnią panieńsko-kawalerską niedzielę leniuchując nad rzeką i było cudownie
Plan na cały tydzień:

Poniedziałek: ogarnąć dom, przenieść swoje rzeczy na górę, zrobić miejsce w szafie dla B., dokończyć dekoracje na salę, spotkać się z przyjaciółką, która nie da rady być na ślubie.

Wtorek: Próba w kościele, próba pierwszego tańca, ustalić o której godzinie chcemy w niedzielę śniadanie, dowiedzieć się czy sala zapewnia chlebek na przywitanie

Środa: Wydrukować i wyciąć winietki, ozdobić kieliszki do szampana, zrobić sobie domowe spa

Czwartek: Ostatecznie doprowadzić dom do porządku, rozłożyć tren w sukni, żeby się rozprostował, udekorować storczyki na nasz stół, umyć włosy clip in i zakręcić je, relaksooować się

Piątek: szaleństwo! rano na salę zawieźć alkohol, dekoracje i rzeczy na poprawiny, rozłożyć winietki, jechać po kwiaty do bukietu, odebrać ciasta, odebrać sery, zawieźć na salę produkty na wiejski stół, pójść do spowiedzi, zrobić paznokcie i brwi

14:00- tam tam taraaaam, tam tam taraaaam, tam tam taram tam taram tam taraaaam (tak, to Marsz Mendelsona w wersji pisanej )

marsz genialny

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-20, 22:35   #390
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o tej piosence na zakończenie płyty? http://www.youtube.com/watch?v=ZXuSaWz7hlo
Bardzo ładna - to nasz pierwszy taniec

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Ale jak... z organami pod pachą?
Organista prowadząc kondukt pogrzebowy na cmentarz śpiewa a capella

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

Było to bardzo miłe!!
Super! fajnie, ze sie wybawiłyscie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość

Plan na cały tydzień:

niezły plan!!

re_nata pierwsze słysze o takim zwyczaju

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości