|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. II
Dusiolka, jakoś muszę dać radę bo to mieszkanie nigdy nie będzie nasze także wiesz, nie wszyscy mają łatwy start
Eirene, a co do dokładania się to coś Ty nie ma mowy teściowa mu raz powiedziała to rzucił nam 200zł a tak to kąpiele 2 razy dziennie, pranie wszytko robi u nas rozumiem ok ale ja utrzymywać go nie zamierzam już to mówiłam mężowi to powiedział mamie i coś ma zadziałać oj bidulko, tak to jest z tymi załatwieniami, ale chociaż załatwiliście to co chcieliście? Allgood, dobrze że chociaż po nerwowce udało się załatwić ![]() no właśnie Alicji będzie mega dużo a mnie się tak podoba to imię dla córeczki Zuzanka, hej hej witamy co do przekąsek na mnie tylko owoce działają, w ciągu dnia to tyle ich zjadam że łojej ![]() a co do kupowania ciuszków itp ja nie mam nic a nic i dla mnie to jest zdecydowanie za wcześnie na kupno czegokolwiek, no ale każdy robi jak chce ![]() wredota93, witamy
|
#1382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka: "nie wszyscy maja łatwy start" czyli ze ja mam? Nie mam własnościowego mieszkania bo wole dom
juz 2 razy sie przeprowadzalismy i nie było to komfortowe a teraz robiliśmy remont nie naszego mieszkania zeby było ładnie i żebyśmy sie komfortowo czuli,stwierdziliśmy ze sie opłaca ;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Tak wiec nie wiem czy to jest "łatwy start", raczej nie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież skąd ja mam wiedzieć jakie wy macie mieszkanko czy domek, napisałam tak ogólnie, że niektórzy nie muszą się o nic starać a niektórzy muszą więcej przejść żeby w końcu "być na swoim". Czemu miało by to być o Tobie?
|
|
#1385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zastanawiam się nad pedicure, można to robić w ciązy? tez już przytyłam 5 kg!!! ![]() a dziś mam 16 tydz, 1 dzień! dopiero! ja ciagle mam nadzieję, że lekarz się myli i będzie ona, wiec na razie nic nie kupuje, zobaczę po następnej wizycie, chociaż u mnie w sklepach nie ma wyprzedaży, więc mnie ubranka aż tak nie kuszą
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakos odebrałam to personalnie tak zabrzmialo;pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Smerfetka: zaraz chyba na genetyczne wchodzisz? czekamy na wiadomości![]() Sweetbee: pewnie ze mozna,a dlaczego nie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka, wcale nie miało tak zabrzmieć, a jak tam zabrzmiało to sorki
![]() na 16:15 śmigamy
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zuzanka, Wredota witajcie zuzanka, sweetbe widze że możemy podać sobie ręcę jeśli chodzi o nieszczęsne 5kg na + za mną też chodzi od dłuższego czasu, narobiłaś mi smaka i chyba w końcu też zrobie
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka: a na dobrym sprzęcie jest co oglądać
mi robił jeszcze dowcipne bo przez brzuch nie mógł bo Malenstwo leżało na boku;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- A ja trzeci dzien jem ruskie pierogi! - wszystko przez smerfetke;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1393 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hehehe w pracy w.....ła mnie kobitka
Nie dość, że przyłazi jak do chlewa - ani me ani be ani kukuryku, to jeszcze jest zwyczaj, że dziecko wchodzi do biura to się zapisuje, a ona swoją córkę wygoniła od razu bez zapisów na zajęcia mimo, że ta weszła do mnie się zapisać - dodatkowo to my robimy jej uprzejmość, bo przyjmujemy jej dwójkę dzieci, które nie są dziećmi szkolnymi (brak legitymacji szkolnej, już nie mówiąc o ich skandalicznym zachowaniu) I na wychodnym jak to stwierdziła "złożę na Panią skargę, bo brak uśmiechu" Odpowiedziałam, że "nie ma sprawy, może Pani składać, mojego uśmiechu Pani nie uświadczy, życzę miłego dnia" Ot taka wredna byłam. W ogóle jakaś śmieszna, bo od jej męża w rodzinie kobieta była kiedyś kierownikiem w tej placówce i ta sobie myśli, że można jej wszystko. A tu zonk, ja się nie daję, bo mnie te relacje nie interesują. Przyszedł kierownik i przekazałam mu informację na temat skargi na mnie. Pośmialiśmy się ot co. Z dyrektorem też nie boję się konfrontacji, bo to dla mnie idiotyczna sytuacja.Cytat:
![]() Cytat:
zaciśnięte będzie dobrze, jeszcze nie jest zły ten wynikCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie bójcie się tych kg, teraz to może jeszcze woda się zatrzymywać w organizmie, bo jest ciepło
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wkurzył babiszon w sklepie. Jak płaciłam karta to zbliżyła sie i natretnie patrzyła jak wpisuje pin! To wkurzalam sie i zaslonilam ręka i trochę odsunelam, to ona odwróciła sie do mnie plecami i pyta sie " juz pani wpisała?" A ja "tak juz wpisalam ;d" i do mnie z pretensjami ze zakrywam ze co ja myśle sobie ze ona by wykorzystała do czegoś i ze sie patrzyła?! Jakaś walnięta. A ja do niej "tego to ja nie wiem " na to czy chciała do czegoś wykorzystać;p ludziom to chyba sie nudzi ze szukają zaczepki przy kasie..;/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1396 |
|
Raczkowanie
|
Witam po weekendzie. Nie mialam czasu pisac ale sledzilam w miare mozliwosci co piszecie. Powodzenia dla dziewczyn ktore maja wizyty. Ja nie moge sie doczekac swojej a to dopiero 26 sierpnia :-(. Z moich wyliczen to bedzie juz 21/22 tydzien. Mam nadzieje ze poznam plec, bo tez juz chcialabym jak niektore z Was kupic choc kilka ubranek dla malenstwa
a co do imion to dla dziewczynki podoba mi sie Emilia i Hania. Dla chlopca ostatnio wymyslilam Milosz. Ale po cichu chcielibysmy dziewczynke, choc najwazniejsze zeby dzidzius byl zdrowy. Witam nowe dziewczyny na forum. Coraz wiecej nas
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Emilia tez mi sie podoba ale jest duzy trend na Emilie;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Smerfetka: czekamy na wiesci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem. Mala ma 7,3cm serducho wali 160/min. Kosc nosowa widoczna , czaszka i kregoslup w porzadku. Zadnych oznak wad genetycznych na tym etapie ciazy.
Witamy sie z Lilia w 13t1d . OTP 25.01.15 uploadfromtaptalk1405956818964.jpg |
|
|
|
#1399 | ||
|
Raczkowanie
|
Dusiolka, przynajmniej u mnie w rodzinie nie ma jeszcze zadnej Emilki :p bo Hania juz jedna jest.
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
Super ze wszystko w porzadku, oby dzisiaj same takie dobre wiesci nadchodzily ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Super ze wszystko w porzadku, oby dzisiaj same takie dobre wiesci nadchodzily
|
||
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo kolejna dziewczynka na forum
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witamy już dużą kobietkę Lilia czy Liliana? ładnie.
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Liliana Antonina dokladnie
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie jeszcze drugie imie trzeba nadac;p ja mam to i dziecko bedzie mialo;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Olena: to juz tak na 100% dziewczynka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1404 | |
|
Rozeznanie
|
Witam nowe koleżanki.
Dzięki dziewczyny za kciuki. Staram się myśleć pozytywnie, ale ciężko jest. Cytat:
|
|
|
#1405 | |||
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko jak najbardziej w porządeczku
![]() przezorność oki, kość nosowa w porządeczku serducho bije 161ud/min wad genetycznych brak, trisomnia 1:17000 ![]() a ta trzecie 1:124000 aż się popłakałam w domku ze szczęścia ![]() jestem mega szczęśliwa i ma 54mm a PTP to 02.02 więc nie stycznióweczka ![]() ale zostanę z Wami oki? ![]() Cytat:
i smacznych ruskich rzuć ze 3 ![]() a u ans Mały leżal tak grzecznie że aż lekarz się zdziwił jakie grzeczne dzidzi i się dał pięknie zbadać Cytat:
![]() Cytat:
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2014-07-21 o 19:16 |
|||
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka: ale lekarz powiedział ze chłopiec? Bo takiego jakby "fifolka" na tym etapie dziewczynki tez maja bo to jest jakby taka opuchlizna z ktorej sie kształtuje jedno albo drugie
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super imie ![]() Cytat:
Super,ze ok! u mnie chyba 12tyd. ktorys tam dzien chyba 4 albo 3 Nie martw sie ja mam na 30.01. a sadze,ze przenosze masz nie odchodzic na lutowki, bo dostaniesz wciry!
|
|
#1408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() oki oki już zostaję
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka: no to imie macie ,plec znana..super
|
|
|
#1410 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
córunia pięknie rośnie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

teściowa mu raz powiedziała to rzucił nam 200zł a tak to kąpiele 2 razy dziennie, pranie wszytko robi u nas rozumiem ok ale ja utrzymywać go nie zamierzam już to mówiłam mężowi to powiedział mamie i coś ma zadziałać 

Obecnie jestem w 16tc, Termin mamy na 10.01 

Nie dość, że przyłazi jak do chlewa - ani me ani be ani kukuryku, to jeszcze jest zwyczaj, że dziecko wchodzi do biura to się zapisuje, a ona swoją córkę wygoniła od razu bez zapisów na zajęcia mimo, że ta weszła do mnie się zapisać - dodatkowo to my robimy jej uprzejmość, bo przyjmujemy jej dwójkę dzieci, które nie są dziećmi szkolnymi (brak legitymacji szkolnej, już nie mówiąc o ich skandalicznym zachowaniu) I na wychodnym jak to stwierdziła "złożę na Panią skargę, bo brak uśmiechu" Odpowiedziałam, że "nie ma sprawy, może Pani składać, mojego uśmiechu Pani nie uświadczy, życzę miłego dnia"
Ot taka wredna byłam. W ogóle jakaś śmieszna, bo od jej męża w rodzinie kobieta była kiedyś kierownikiem w tej placówce i ta sobie myśli, że można jej wszystko. A tu zonk, ja się nie daję, bo mnie te relacje nie interesują. Przyszedł kierownik i przekazałam mu informację na temat skargi na mnie. Pośmialiśmy się ot co. Z dyrektorem też nie boję się konfrontacji, bo to dla mnie idiotyczna sytuacja.
zaciśnięte będzie dobrze, jeszcze nie jest zły ten wynik