![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ona chce ode mnie odejść ? Jest nieszczęśliwa coś jej brakuje :(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak wam, ale mi czytanie tego wątku sprawia nie małą przyjemność. Jakbym oglądała brazylijską telenowelę. Także mam nadzieje, że autor jeszcze co nieco popisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
Właśnie Autorze, pół roku temu powinieneś olać ją ciepłym moczem po tym jak zrobiła z Ciebie rogacza, w życiu nie chciałabym mieć kontaktu z kimś takim!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pewna rzecz mi nie daje spokoju bo jestem zawsze ciekawym wszystkiego człowieka. Dlaczego ona nie usunęła nic z FB i instagrama ? Wszystko jest bez zmian tylko zdjęcia dodaje bez dodatków odnośnie związku i jego. Wiecie.może dlaczego tak jest ? Jestem ciekawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Skoro z nim nie jest to po co jej zdjęcia z nim i podpisami love forever i inne bzdety. Powinna się odciąć i zacząć coś nowego a takie podejście o którym piszesz sugeruje, że tak nie chce.
Moje usunęła bardzo szybko w ciągu kilku dni. Coś tu nie gra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Rozeznanie
|
I Ty się cieszysz głupio? Pewnie nadal z nim jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Raczej z nim nie jest bo by się to wszystko nie trzymało kupy.
Pewnie się spotyka i pisze. Bezsensu przecież nic z tego nie będzie. Zaczynam się gubić w tej jej histori ![]() Bawi, a co w tym złego ? Przecież ona tym wszystkim się po prostu ośmiesza ![]() Jak z nim była i niby było cudownie to było mi kiepsko, a teraz jej historia zaczyna mnie bawić ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Ona mi zniszczy życie ? Proszę Cię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Już to robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Przez ten czas wiele też zyskałem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Dzięki niej? Ciekawe co
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() A teraz odczuwasz złośliwą satysfakcję... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobra co za różnica ? Jak dla mnie to dziewczyna robi z siebie głupią na maksa ta sytuacja. Zachowuje się jak dziecko w jakieś zabawy z gościem. Jej sprawa do mnie nawet niech nie pisze w sprawie jakiś spotkań póki tak to wygląda. Nie mam zamiary się z nią znów spotkać i znów coś o nim słyszeć czy widzieć od niego łańcuszek na jej piersi. Jak chce mieć ze mną jakiś kontakt w relacjach koleżeńskich mogę się zgodzić, ale gość ma w jej życiu nie istnieć. Pomyłka to pomyłka, a nie jakieś sentymenty. O co chodzi z tą złośliwą satysfakcja bo nie rozumiem ? _Mia widzę wie o co chodzi z tym wątkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
A ty oczywiście we wszystko, co ona ci POWIEDZIAŁA wierzysz, tak? Jeszcze żeś nie zmądrzał? Ja bym do osoby, która zrobiła mi takie świństwo, za grosz zaufania nie miała, w żadne słowo bym nie wierzyła. Nie przyszło ci do głowy, ze ona może troszkę, ekhem, "naciągać prawdę"? Na moje oko to koleś ją rzucił i teraz modliszka szykuje się z powrotem na ciebie, bo nie chce być sama, ale tobie oczywiście będzie wmawiać, że razem się rozstali itd. żeby nie wyjść na frajerkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
Nie ma czegoś takiego jak ,,oboje zdecydowali się rozstać", zawsze któraś ze stron jest mniej lub bardziej pokrzywdzona.
Moim zdaniem nic się nie zmieniło, dalej jesteś nią zaślepiony a jaki jesteś urażony jego osobą ojojoj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
autorze, posty [ szczegolnie niektóre] Tatty Teddy traktuj troche z przymrużeniem oka - dziewczyna ma doła, sama niedawno rozstała się z chłopakiem i denerwuje ją, że jakiś facet tyle nie może zapomnieć o swojej byłej,a jej ma ją "w pupie"... ma natomiast racje co do wspólnego zerwania - razem brzmi ładnie i dyplomatycznie,ale kto pierwszy o tym zdecydowal tego sie nie dowiesz.
autorze a nie pomyślałeś, że z Tobą szybciutko pożegnała się na fb bo miała już nowego chłopaka, a w tym wypadku nie ma kolejnej gałezi? Od ponad 3 lat była w związkach i wyglada na to, że boi się byc sama. Więc poki nie znajdzie nowego obiektu to związek - niezwiązek z tamtym będzie ciągła. Zapewne gdybyś dał jej szanse to z nim tez by szybko się pożegnała. Niektóre dziewczyny tak przeraża wizja bycia samej, że będą ciągnac kiepskie związki, nawet jesli beda mowic ze jest kiepski i to nie to, to dalej będą w tym siedzieć. Mogla CI powiedzieć że to ich koniec i faktycznie moglo doiść do zerwania ale najwyraźniej już do siebie wrócili ![]()
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2014-07-22 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
No dobrze, to bądźcie sobie z takimi facetami, gwarantuję, że nie wytrzymacie 3 miesięcy, o ile zakład???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() Sam napisałeś, że jej sytuacja cię bawi. Więc czemu pytasz, o co mi chodzi ze złośliwą satysfakcją? Po prostu widać, że cieszysz się, bo jej z tamtym nie wyszło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ile to razy w ciągu tego roku wolności widywalaś się z nim na niezobowiązujący seks, niezobowiazujące spokania i wypady weekendowe zanim zrozumiałaś że Cie nie kocha ? ![]() ![]() Minał rok a Ty dalej siedzisz na rozstaniowym i masz nawet licznik ile dni już się nie odzywasz do niego... 17 dni... rozstanie prawie rok temu... Boli Cie bo sama chciałabyś by exfacet tak o Ciebie zabiegał, tak kochał.... a wybrał kariere ![]() Już więcej szacunku do siebie ma autor tego wątku... ![]() Pewnie na miejscu autora też miałabym satysfakcje że nie wyszło ex z kobietą dla której mnie zostawił - taka ludzka natura ![]()
![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
Bolesne ale prawdziwe, fajnie ze to Ewa napisałaś bo co po niektórzy nadmiernie się wątkiem emocjonują, obrażają autora a przy tym wyrażają nadzieję, że dalej będzie pisał bo chcą mieć ubaw.
![]() Ja autorowi nie zazdroszczę i życzę żeby znalazł kogoś kto będzie w takim samym stopniu zaangażowany. ![]()
![]() |
#747 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
Nie chciałbym się wtrąć, ale faktycznie krytyka w Twoim kierunku nie jest bezpodstawna. Nie chciałem Ci tego pisać bo to nie miłe, ale rzeczywiście odpuść Tatty
![]() Wydaje mi się bardziej prawdopodobne, że to ona chciała odejść, ale za dużo pisania. Prędzej czy później to się pewnie wyjaśni. Ona nie usuwa tych zdjęć i wpisów bo jej głupio i wstyd, że to tak jej teraz wychodzi. Chce to przeciągnąć dla ludzi z zewnątrz bo w środku wie, że nic z tego nie będzie. Pewnie jak bym jej powiedział "wróćmy do siebie" to zaraz by przyleciała i wszystko by zniknęło i kontakt z nim również. Tak to zostanie sama i woli się od niego od uzależniać i dać sobie czas ciągnąc to dla 'picu'. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Dobra, ale to nie jest temat o mnie tylko o chłopaku to raz, zdradzonym to dwa, zostawionym dla innego to trzy. I te 3 argumenty przemawiają za tym, żeby z dziewczyną w ogóle zerwać kontakt, dopóki autor sobie nie ułoży życia z kimś innym to nawet przyjaźń nie jest możliwa. Takie jest moje zdanie.
Zła jestem bo wydaje mi się, że to nie autor ma największy ubaw z głupoty tej dziewczyny tylko właśnie dziewczyna i jej facet/były facet bo właśnie nie wiadomo w jakich są teraz relacjach, a może to aranżują i mają z tego niezły ubaw? Wszystkiego można się spodziewać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.