Ona chce ode mnie odejść ? Jest nieszczęśliwa coś jej brakuje :( - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-20, 23:09   #721
Kotalka
Raczkowanie

Dot.: Ona chce ode mnie odejść ? Jest nieszczęśliwa coś jej brakuje :(

Cytat:
Napisane przez nairdazalg Pokaż wiadomość
Przez pół roku mój stosunek do niej i zachowanie w stosunku do niej pokazało, że mam do siebie szacunek.
Serio?!
Jakbyś miał do siebie szacunek, to przestałbyś wałkować ten temat pół roku temu.
Kotalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-20, 23:24   #722
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kotalka Pokaż wiadomość
Serio?!
Jakbyś miał do siebie szacunek, to przestałbyś wałkować ten temat pół roku temu.
Ona tutaj chyba nie zagląda
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-21, 09:41   #723
Ribelle92
Raczkowanie

Nie wiem jak wam, ale mi czytanie tego wątku sprawia nie małą przyjemność. Jakbym oglądała brazylijską telenowelę. Także mam nadzieje, że autor jeszcze co nieco popisze
Ribelle92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-21, 14:13   #724
Tatty Teddy
Rozeznanie

Właśnie Autorze, pół roku temu powinieneś olać ją ciepłym moczem po tym jak zrobiła z Ciebie rogacza, w życiu nie chciałabym mieć kontaktu z kimś takim!!!!!
Tatty Teddy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-21, 19:46   #725
nairdazalg
Raczkowanie

Dziewczyny pewna rzecz mi nie daje spokoju bo jestem zawsze ciekawym wszystkiego człowieka. Dlaczego ona nie usunęła nic z FB i instagrama ? Wszystko jest bez zmian tylko zdjęcia dodaje bez dodatków odnośnie związku i jego. Wiecie.może dlaczego tak jest ? Jestem ciekawy
Stary 2014-07-21, 19:54   #726
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny pewna rzecz mi nie daje spokoju bo jestem zawsze ciekawym wszystkiego człowieka. Dlaczego ona nie usunęła nic z FB i instagrama ? Wszystko jest bez zmian tylko zdjęcia dodaje bez dodatków odnośnie związku i jego. Wiecie.może dlaczego tak jest ? Jestem ciekawy
A po co ma usuwać? To niepoważne. To jakaś część z jej życia. Byli razem? Byli. Więc po co udawać, że nie??
Stary 2014-07-21, 20:05   #727
nairdazalg
Raczkowanie

Skoro z nim nie jest to po co jej zdjęcia z nim i podpisami love forever i inne bzdety. Powinna się odciąć i zacząć coś nowego a takie podejście o którym piszesz sugeruje, że tak nie chce.
Moje usunęła bardzo szybko w ciągu kilku dni.
Coś tu nie gra

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 20:11   #728
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Skoro z nim nie jest to po co jej zdjęcia z nim i podpisami love forever i inne bzdety. Powinna się odciąć i zacząć coś nowego a takie podejście o którym piszesz sugeruje, że tak nie chce.
Moje usunęła bardzo szybko w ciągu kilku dni.
Coś tu nie gra
I Ty się cieszysz głupio? Pewnie nadal z nim jest
Stary 2014-07-21, 20:28   #729
nairdazalg
Raczkowanie

Raczej z nim nie jest bo by się to wszystko nie trzymało kupy.
Pewnie się spotyka i pisze. Bezsensu przecież nic z tego nie będzie.
Zaczynam się gubić w tej jej histori
Bawi, a co w tym złego ? Przecież ona tym wszystkim się po prostu ośmiesza
Jak z nim była i niby było cudownie to było mi kiepsko, a teraz jej historia zaczyna mnie bawić ?
Stary 2014-07-21, 20:44   #730
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Jak z nim była i niby było cudownie to było mi kiepsko, a teraz jej historia zaczyna mnie bawić ?
No to się ciesz, ale na Boga - przestań się z nią kontaktować bo zniszczy Ci życie, nie rozumiesz tego?
Stary 2014-07-21, 20:51   #731
nairdazalg
Raczkowanie

Ona mi zniszczy życie ? Proszę Cię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-21, 22:45   #732
madlenee
Raczkowanie

Już to robi Straciłeś właśnie pół roku z życia na rozkminy jej zachowania.
madlenee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 00:39   #733
nairdazalg
Raczkowanie

Przez ten czas wiele też zyskałem
Stary 2014-07-22, 04:08   #734
Tatty Teddy
Rozeznanie

Dzięki niej? Ciekawe co
Stary 2014-07-22, 08:14   #735
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kotalka Pokaż wiadomość
Serio?!
A tu się nie zgodzę, po to jest forum, aby pokazywać tu emocje, których nie mozna pokazać w realu. Jak pamiętnik. Co, nawet na forum ma udawać?
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 08:20   #736
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Mam wrażenie /niczym nie poparte/, że ten chłopak ją zostawił, a ona nie dopuszcza tego do świadomości. Tak, jak ty przez pewien czas..
A teraz odczuwasz złośliwą satysfakcję...
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 10:09   #737
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Mam wrażenie /niczym nie poparte/, że ten chłopak ją zostawił, a ona nie dopuszcza tego do świadomości. Tak, jak ty przez pewien czas..
A teraz odczuwasz złośliwą satysfakcję...
On jej nie zostawił. Razem się rozstali, ale powiedziała, że ona wciąż się przypomina pisze chce spotkać etc. Niezdecydowany może.
Dobra co za różnica ? Jak dla mnie to dziewczyna robi z siebie głupią na maksa ta sytuacja. Zachowuje się jak dziecko w jakieś zabawy z gościem. Jej sprawa do mnie nawet niech nie pisze w sprawie jakiś spotkań póki tak to wygląda. Nie mam zamiary się z nią znów spotkać i znów coś o nim słyszeć czy widzieć od niego łańcuszek na jej piersi. Jak chce mieć ze mną jakiś kontakt w relacjach koleżeńskich mogę się zgodzić, ale gość ma w jej życiu nie istnieć. Pomyłka to pomyłka, a nie jakieś sentymenty.

O co chodzi z tą złośliwą satysfakcja bo nie rozumiem ?

_Mia widzę wie o co chodzi z tym wątkiem
Stary 2014-07-22, 11:54   #738
VampIrzyca
Zadomowienie

A ty oczywiście we wszystko, co ona ci POWIEDZIAŁA wierzysz, tak? Jeszcze żeś nie zmądrzał? Ja bym do osoby, która zrobiła mi takie świństwo, za grosz zaufania nie miała, w żadne słowo bym nie wierzyła. Nie przyszło ci do głowy, ze ona może troszkę, ekhem, "naciągać prawdę"? Na moje oko to koleś ją rzucił i teraz modliszka szykuje się z powrotem na ciebie, bo nie chce być sama, ale tobie oczywiście będzie wmawiać, że razem się rozstali itd. żeby nie wyjść na frajerkę.
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 14:48   #739
Tatty Teddy
Rozeznanie

Nie ma czegoś takiego jak ,,oboje zdecydowali się rozstać", zawsze któraś ze stron jest mniej lub bardziej pokrzywdzona.

Moim zdaniem nic się nie zmieniło, dalej jesteś nią zaślepiony a jaki jesteś urażony jego osobą ojojoj to nie jest jego wina tylko JEJ WINA, ona się wypuściła z nim, a nie on z nią, on dziewczyny nie miał a co mu szkodzi poru**ć czyjąś...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 15:14   #740
ewa102
Zadomowienie

autorze, posty [ szczegolnie niektóre] Tatty Teddy traktuj troche z przymrużeniem oka - dziewczyna ma doła, sama niedawno rozstała się z chłopakiem i denerwuje ją, że jakiś facet tyle nie może zapomnieć o swojej byłej,a jej ma ją "w pupie"... ma natomiast racje co do wspólnego zerwania - razem brzmi ładnie i dyplomatycznie,ale kto pierwszy o tym zdecydowal tego sie nie dowiesz.

autorze a nie pomyślałeś, że z Tobą szybciutko pożegnała się na fb bo miała już nowego chłopaka, a w tym wypadku nie ma kolejnej gałezi?
Od ponad 3 lat była w związkach i wyglada na to, że boi się byc sama. Więc poki nie znajdzie nowego obiektu to związek - niezwiązek z tamtym będzie ciągła.
Zapewne gdybyś dał jej szanse to z nim tez by szybko się pożegnała.

Niektóre dziewczyny tak przeraża wizja bycia samej, że będą ciągnac kiepskie związki, nawet jesli beda mowic ze jest kiepski i to nie to, to dalej będą w tym siedzieć. Mogla CI powiedzieć że to ich koniec i faktycznie moglo doiść do zerwania ale najwyraźniej już do siebie wrócili

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km

Edytowane przez ewa102
Czas edycji: 2014-07-22 o 15:15
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 15:27   #741
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewa102 Pokaż wiadomość
autorze, posty [ szczegolnie niektóre] Tatty Teddy traktuj troche z przymrużeniem oka - dziewczyna ma doła, sama niedawno rozstała się z chłopakiem i denerwuje ją, że jakiś facet tyle nie może zapomnieć o swojej byłej,a jej ma ją "w pupie"... ma natomiast racje co do wspólnego zerwania - razem brzmi ładnie i dyplomatycznie,ale kto pierwszy o tym zdecydowal tego sie nie dowiesz.

autorze a nie pomyślałeś, że z Tobą szybciutko pożegnała się na fb bo miała już nowego chłopaka, a w tym wypadku nie ma kolejnej gałezi?
Od ponad 3 lat była w związkach i wyglada na to, że boi się byc sama. Więc poki nie znajdzie nowego obiektu to związek - niezwiązek z tamtym będzie ciągła.
Zapewne gdybyś dał jej szanse to z nim tez by szybko się pożegnała.

Niektóre dziewczyny tak przeraża wizja bycia samej, że będą ciągnac kiepskie związki, nawet jesli beda mowic ze jest kiepski i to nie to, to dalej będą w tym siedzieć. Mogla CI powiedzieć że to ich koniec i faktycznie moglo doiść do zerwania ale najwyraźniej już do siebie wrócili
Niedawno? Prawie rok temu więc raczej dawno. I nie masz racji. U dziewczyn mnie takie coś nie wkurza bo dziewczyny są zupełnie inne, zupełnie inaczej patrzą na związki, ale facet, żeby był takim ,,cipensem" to aż żal na to patrzeć! Poza tym nie słyszałam, żeby w przypadku zdrady ktoś tak rozpaczał, raczej są to reakcje negatywne, złość, nienawiść, a nie rozpacz.
Stary 2014-07-22, 15:45   #742
Kucias
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tatty Teddy Pokaż wiadomość
Niedawno? Prawie rok temu więc raczej dawno. I nie masz racji. U dziewczyn mnie takie coś nie wkurza bo dziewczyny są zupełnie inne, zupełnie inaczej patrzą na związki, ale facet, żeby był takim ,,cipensem" to aż żal na to patrzeć! Poza tym nie słyszałam, żeby w przypadku zdrady ktoś tak rozpaczał, raczej są to reakcje negatywne, złość, nienawiść, a nie rozpacz.
Że dziewczyny mają być takie, a mężczyźni tacy bo tak mówisz? Od Twoich postów zalatuje hipokryzją i jakimś wywyzszaniem się bezsensownym.

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-07-22, 16:03   #743
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kucias Pokaż wiadomość
Że dziewczyny mają być takie, a mężczyźni tacy bo tak mówisz? Od Twoich postów zalatuje hipokryzją i jakimś wywyzszaniem się bezsensownym.

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
No dobrze, to bądźcie sobie z takimi facetami, gwarantuję, że nie wytrzymacie 3 miesięcy, o ile zakład???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-22, 16:20   #744
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość
A ty oczywiście we wszystko, co ona ci POWIEDZIAŁA wierzysz, tak? Jeszcze żeś nie zmądrzał? Ja bym do osoby, która zrobiła mi takie świństwo, za grosz zaufania nie miała, w żadne słowo bym nie wierzyła. Nie przyszło ci do głowy, ze ona może troszkę, ekhem, "naciągać prawdę"? Na moje oko to koleś ją rzucił i teraz modliszka szykuje się z powrotem na ciebie, bo nie chce być sama, ale tobie oczywiście będzie wmawiać, że razem się rozstali itd. żeby nie wyjść na frajerkę.
Tak jest.

Sam napisałeś, że jej sytuacja cię bawi. Więc czemu pytasz, o co mi chodzi ze złośliwą satysfakcją? Po prostu widać, że cieszysz się, bo jej z tamtym nie wyszło.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 16:53   #745
ewa102
Zadomowienie

Cytat:
Tak, prawie rok temu... echem,czekaj jak to było? przypadkiem nie błagałas go na kolanach? nie pisałaś durnych listów na pożegnanie bo chciałaś po upojnej nocy mu go zostawić?
ile to razy w ciągu tego roku wolności widywalaś się z nim na niezobowiązujący seks, niezobowiazujące spokania i wypady weekendowe zanim zrozumiałaś że Cie nie kocha ? no jak często bylaś na jego zawołanie ?
Minał rok a Ty dalej siedzisz na rozstaniowym i masz nawet licznik ile dni już się nie odzywasz do niego... 17 dni... rozstanie prawie rok temu...
Boli Cie bo sama chciałabyś by exfacet tak o Ciebie zabiegał, tak kochał.... a wybrał kariere

Już więcej szacunku do siebie ma autor tego wątku...

Pewnie na miejscu autora też miałabym satysfakcje że nie wyszło ex z kobietą dla której mnie zostawił - taka ludzka natura

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 17:08   #746
Vault101
Raczkowanie

Bolesne ale prawdziwe, fajnie ze to Ewa napisałaś bo co po niektórzy nadmiernie się wątkiem emocjonują, obrażają autora a przy tym wyrażają nadzieję, że dalej będzie pisał bo chcą mieć ubaw. Trochę mnie to zaczęło irytować i tak właśnie podejrzewałam, że takie komentarze lecą od osób które same chciałyby żeby o nie ktoś tak zabiegał.

Ja autorowi nie zazdroszczę i życzę żeby znalazł kogoś kto będzie w takim samym stopniu zaangażowany.

Vault101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 17:19   #747
Tatty Teddy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vault101 Pokaż wiadomość
Bolesne ale prawdziwe, fajnie ze to Ewa napisałaś bo co po niektórzy nadmiernie się wątkiem emocjonują, obrażają autora a przy tym wyrażają nadzieję, że dalej będzie pisał bo chcą mieć ubaw. Trochę mnie to zaczęło irytować i tak właśnie podejrzewałam, że takie komentarze lecą od osób które same chciałyby żeby o nie ktoś tak zabiegał.

Ja autorowi nie zazdroszczę i życzę żeby znalazł kogoś kto będzie w takim samym stopniu zaangażowany.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ewa102 Pokaż wiadomość
Tak, prawie rok temu... echem,czekaj jak to było? przypadkiem nie błagałas go na kolanach? nie pisałaś durnych listów na pożegnanie bo chciałaś po upojnej nocy mu go zostawić?
ile to razy w ciągu tego roku wolności widywalaś się z nim na niezobowiązujący seks, niezobowiazujące spokania i wypady weekendowe zanim zrozumiałaś że Cie nie kocha ? no jak często bylaś na jego zawołanie ?
Minał rok a Ty dalej siedzisz na rozstaniowym i masz nawet licznik ile dni już się nie odzywasz do niego... 17 dni... rozstanie prawie rok temu...
Boli Cie bo sama chciałabyś by exfacet tak o Ciebie zabiegał, tak kochał.... a wybrał kariere

Już więcej szacunku do siebie ma autor tego wątku...

Pewnie na miejscu autora też miałabym satysfakcje że nie wyszło ex z kobietą dla której mnie zostawił - taka ludzka natura
Jak już sypiesz faktami to doczytaj co było prawie rok temu a co było ostatnio bo nieźle wymieszałaś to wszystko. Szkoda, że nie dodałaś, że w międzyczasie byłam w 3 innych związkach i nie idealizuję eks, co autor wątku niepodważalnie robi. Nie wyobraża sobie bez niej życia. I to mnie wkurza. I właśnie - eks zostawił mnie dla kasy, on kasę kocha, ja nie, mamy inne plany na życie, ale nie zdradził mnie. Jakby zdradził - nie chciałabym go znać, a już na pewno nie miałabym o nim dobrego zdania.
Stary 2014-07-22, 18:32   #748
nairdazalg
Raczkowanie

Nie chciałbym się wtrąć, ale faktycznie krytyka w Twoim kierunku nie jest bezpodstawna. Nie chciałem Ci tego pisać bo to nie miłe, ale rzeczywiście odpuść Tatty

Wydaje mi się bardziej prawdopodobne, że to ona chciała odejść, ale za dużo pisania. Prędzej czy później to się pewnie wyjaśni. Ona nie usuwa tych zdjęć i wpisów bo jej głupio i wstyd, że to tak jej teraz wychodzi. Chce to przeciągnąć dla ludzi z zewnątrz bo w środku wie, że nic z tego nie będzie. Pewnie jak bym jej powiedział "wróćmy do siebie" to zaraz by przyleciała i wszystko by zniknęło i kontakt z nim również. Tak to zostanie sama i woli się od niego od uzależniać i dać sobie czas ciągnąc to dla 'picu'.
Stary 2014-07-22, 19:05   #749
Bea_91
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Jak już sypiesz faktami to doczytaj co było prawie rok temu a co było ostatnio bo nieźle wymieszałaś to wszystko. Szkoda, że nie dodałaś, że w międzyczasie byłam w 3 innych związkach i nie idealizuję eks, co autor wątku niepodważalnie robi. Nie wyobraża sobie bez niej życia. I to mnie wkurza. I właśnie - eks zostawił mnie dla kasy, on kasę kocha, ja nie, mamy inne plany na życie, ale nie zdradził mnie. Jakby zdradził - nie chciałabym go znać, a już na pewno nie miałabym o nim dobrego zdania.
Stary 2014-07-22, 19:40   #750
Tatty Teddy
Rozeznanie

Dobra, ale to nie jest temat o mnie tylko o chłopaku to raz, zdradzonym to dwa, zostawionym dla innego to trzy. I te 3 argumenty przemawiają za tym, żeby z dziewczyną w ogóle zerwać kontakt, dopóki autor sobie nie ułoży życia z kimś innym to nawet przyjaźń nie jest możliwa. Takie jest moje zdanie.

Zła jestem bo wydaje mi się, że to nie autor ma największy ubaw z głupoty tej dziewczyny tylko właśnie dziewczyna i jej facet/były facet bo właśnie nie wiadomo w jakich są teraz relacjach, a może to aranżują i mają z tego niezły ubaw? Wszystkiego można się spodziewać.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości