![]() |
#1831 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() przepis zapisany wypróbuję ![]()
![]() |
#1832 |
Rozeznanie
|
oliwka maluchavz przyczepa nie kupuj-dostaniesz mandat za utrudnianie ruchu. Ja tez jezdze szybko ale mam tylko 1.4 moze tak wzroku nie drazni?
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- hm niedługo to bedzie tu lipa nie byc w ciazy ![]()
#1833 |
Zakorzenienie
|
trolla spoko ja nie planuję
![]() ![]() ![]() ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2014-07-21 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
Klementynka zamroziło mnie co napisalas... ale nie do końca w to wierzę albo nie chce wierzyc, bo Kamil najczęściej krztusi sie gdy się chlapie, nawet w wannie więc musiałbym go wcale do wody nie wpuszczać... tym bardziej że on wariat. Dobrze że są tam ratownicy, ale aż mi się odechcialo...
Wiadomo że chodzę za nim jak cień bo to się chwieje w wodzie ale wtedy raz tak odszedł i myślałam że ciocia go złapie. No ale moja wina. Jednak dużo bardziej przerażające było zachlysniecie niż to bo nawet nie jeknal, nie kaszlnal. Takie maluchy chyba mają odruch trzymania oddechu bo on widział że spada a później mi się wyrwał i zrobił to samo przy mojej nodze. Ehh no z takim łobuzem to najlepiej w domu siedzieć. Anika no faktycznie jakiś pech! Dragusia tam jest woda do kolan, nie idzie przez 10h utrzymać dziecka, chociaż fakt że powinien być max dwa kroki ode mnie (jak wspominalam nawet przy mojej nodze szczelil nura) Ja naprawdę bardzo uważam na wodę i na ludzi, na to żeby nie zginął, bo taki tłum to moment dziecka nie ma. Nawet jak jest TZ ze mną to nigdy nie odpoczywam tylko krece tą głową na wszystkie strony, ale zawsze z nami jest moja mama, ciocia, siostra i niestety wtedy jakoś głupio pomyślałam że ciocia go złapie bo do niej szedł. Nie wiem czemu nie złapała bo szok, ale to moje dziecko więc nawet nie pytałam... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2014-07-21 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
może to źle brzmi to co piszę ale 1 a nawet 2 na wc robię z nią na kolanach bo inaczej się nie da jak drzwi zamknę to zaraz stoi pod nimi z drugiej strony wrzask wymuszany bek a ostatnio rzucanie nie mam siły ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
Oliwka a do lozeczka na chwilę gdy idziesz do wc? Nie wyobrażam sobie tak ani na kolanach ani z lamentem pod drzwiami
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
LunaO jak włożę do łóżeczka to jest jeden wielki wrzask bek ryk krzyk wszytsko co możliwe
![]() ... tak sobie myślę teraz jak o tym piszę może to kolejny jakiś lęk separacyjny bo ona to tylko na mnie nawet siedzieć obok nie może tylko mi na kolanach twarzą do mnie ... jak mnie widzi to wpada w histerię na mój widok że mam ją wziąść tulić itp. a tż daje żyć |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1838 |
MBZ♥
|
Oliwka ja bym stawiała właśnie na lęk
![]() Masz otwory w drzwiach do łazienki? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1839 | |||||||||
Zadomowienie
|
Ale duzo napisałyście, fajnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Historia z placu zabaw smutna, biedne dzieciątko ![]() Co do pampków, to w rossmanie są paki 58 sztuk (mówię o 5 bo takich uzywamy) za 45 zł na kartę Rossnę, normalnie chyba po 56 zł albo nawet wiecej. Takie pudła po 100 szt zdażają sie czasem w promocjach, ale to trzeba trafic w jakims lidlu czy tesco. Więc moze weź jedną pakę, a jak coś to dokupisz na miejscu, nie wiem gdzie bardziej opłąca Ci się kupować. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() możesz zostać moim rzecznikiem ![]() Cytat:
![]() uwielbiam to okreslenie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Eluska, ![]() ![]() Luna, opowieści grozy ![]() Monika, ![]() Oliwka, szalona kobieto ![]() Pewnie cos jeszcze chciałam napisac, ale zapomniałam ![]() Ide spac po padam na twarz. Jutro chłop bierze wolne i wybywamy nad jezioro. A wiem co chciałam napisać ![]() ![]() Cathlyn chyba zostałaś ostatnia "szczęściara" ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Rozeznanie
|
oliwka
no to ładnie z tymi punktami.. ![]() Ale tak to jest z tymi samochodami - też widzę, że policja na ogół zatrzymuje "fury" luna ale przygoda... dobrze że nic się nie stało... oliwka ja jak musze skorzystać włączam bajkę w TV. Jedyna opcja, że wtedy będzie w pokoju siedziała przy telewizorze i nic nie zmajstruje. Oczywiście drzwi otwarte w razie gdyby jednak coś starała się wykombinować.... ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- ![]() anika ale pech ![]() coś dużo ostatnio złych przygód tutaj ![]() moderna dzięki za blog przyjaciele żyrafy, książeczki mi się spodobały, zapoluję na nie
![]() |
#1841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma się co dziwic, jest z Tobą non-toper, dzień w dzień, z Tobą najbardziej oswojona.. najcieplejsza i najukochańsza mama.. może akurat taki etap i może akurat teraz najbardziej potrzebuje żebyś ją wzięła na ręce.. wiem wiem- czasami gorszy dzień- wszystkie tak mamy, nie Ty jedna.. E. też ma takie akcje ale zauważyłam że przeważnie wtedy kiedy na wysokości moich (a nie jej) oczu coś się dzieje.. coś czego jest ciekawa- pokazuje i staram się odwrócić uwagę.. jeśli nie mam siły jej podnieść zajmuje czymś innym.. tym bardziej teraz kiedy jeszcze idzie ją "zbajerować" ![]() E. też ze mną chodzi do wc bo nie wyobrażam sobie żeby płakała pod drzwiami.. jeśli chce wchodzi ze mną, drzwi zostawiam otwarte jak chce to wychodzi.. no i za co karać? za to że Ciebie potrzebuje? bo tak to trochę wygląda z Twojego opisu ale może źle zrozumiałam.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie Tasia?
![]() |
#1843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zęby swoją drogą, ale to coś innego, mam nadzieję, że etap a nie, że tak już zostanie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
Ooo widze ze nie tylko ja mam "problem" z towarzyszem przy korzstaniu z wc
![]() ![]() No wlasnie TASIA - gdzie jestes...? No i musze napisac ze naleza ci sie :baciki: cale 8,5miesiaca czekam na foro brzuszka ![]() SARLLET - odezwij sie kobieto, czy Zosia dalej nie pije / lekarze cos wymyslyli id czego to moze byc ...?? PANIKA - tobie tez naleza sie ![]() Z mama juz lepiej - ma ciagle tylko kaszel - az slychac jak sie odrywa wszystko. Milus ma MEGA KATAR 1wszy w zyciu taki duzy / eh .... GASZE ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Rozeznanie
|
jedno wstało o 4 drugie po 5 WTF? Zbieramy sie do piekarni
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Trolla Twoj degustator mnie polozyl na lopatki. Moja co prawda piachu nie je,ale lubi sobie polezec w piaskownicy.
Nestelle czyzbys byla chetna na Antosie juz? Same ciaze tu beda, ja Was nie moge, ale z checoa o Waszych zachciankach poczytam! Kasia a jak ten gostek, randkujecie dalej? No i co z tatusiem Milusia, odzywa sie cep jeden? U nas dzis lepiej, krotsza pobudka nocna byla, wiec powiedzmy ze sie wyspalam,ma byc ciut chlodniej wiec przezyje jakos, a jeszcze musze sie zwolnic pol godziny bo szczepienie dzis zalegle na pneumo. A i ktoras pytala o mmr, my jeszcze nie szczepieni, ale do wrzesnia musi byc zaszczepiona. No to milego dnia, Oliwka wolniej!!!!
#1847 |
Zakorzenienie
|
O matko pół nocy nie spałam i wstałam jako pierwsza tak się przejęłam tym co napisała Klementynka
Ja nie bardzo wiem co to lęk separacyjny bo Kamil ani nie siedzi na kolanach ani nie płacze za mną. Najczęściej przebywa w tym samym pomieszczeniu. Ale nauczył się przytulac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- Na szczęście Kamil nie ma żadnych objawów z tego artykułu ale widze że groźniejsze jest zachlysniecie w basenie niż w naturalnej wodzie i ryzyko wzrasta jak dziecko wymitowało (czyli jednak dobrze myślałam że sytuacja z truskawkami była poważniejsza) Niemniej jednak warto wiedzieć że coś takiego jest tylko teraz to nie wiem jak Kamila wpuszcze do wody Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
co tak pusto? pobudka!!!
#1849 |
Rozeznanie
|
haha u mnie tez pusto,tzn. Na placu zabaw.jak narazie pierwsi i jedyni
![]()
#1850 |
Zakorzenienie
|
Co tak pusto?:-P bo inni się byczą jeszcze w łóżkach
.... Mój R wstał, zwiedza pokoje....a ja leżę.... Czekam,może śniadanie mi jeszcze przyniesie :-P Dziś spałam 5 godzinek -z przerwami ale zawsze.czuje się bosko :-D
#1851 |
Zakorzenienie
|
Trolla
- ooooooMg wymiatasz kobeto wymiatasz ![]() Nestelle - ![]() ![]() Despa - spotykamy sie dalej ( obecnie dzis wraca bo byl na dzialce weekendowo ) ale dopiero w piatek sie zobaczymy - bo dopiero wtedy skoncze o normalnej godzinie. - co do "dawcy" odezwal sie jakos 2tyg temu ze dalej jest w Oslo i szuka pracy - i ze kiedy bd sie chcial zobaczyc. To mu opd ze ja Potrzebuje 3tys Nok na wyorawke dla Milusia do przedszkola - i od tej pory glucho i cicho ![]() NOC minela w miare ok - poszedl spani 21 pobudka o 2 i 4.30 - szybka butla tuli-tuli i spimy dalej. Niestety nie wiem o ktorej sie obudzil - bo spalam ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
cześć : )
czy tylko ja tak nie mam czasu na nic? nie mogę się odrobić po urlopie i ze wstydem przyznaję, ze nie czytałam was od końca czerwca więc wogole nie wiem co u kogo słychać i źle mi z tym : ( pozdrawiamy wszystkich cieplutko :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1853 |
Zakorzenienie
|
a jakie w końcu Miluś ma nazwisko? jego czy Twoje?
#1854 |
Zakorzenienie
|
13kg żywej wagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
wow!!! toż to już przedszkolak!!
#1856 |
Rozeznanie
|
CR
fajnie, że Wojtusiowi wieś służy, ciekawa jestem jak bez Was sobie da radę ![]() nestelle a gdzie Twój TŻ na ryby jeździ? (nie chodzi mi dokladnie, bo i tak nie znam terenów - ale rzeka, jezioro? Daleko od Was? Złowił coś ? ![]() L. śpi. Mam chwilę dla siebie, ale ostatnio mi czasu brakuje, a robię o wiele mniej niż wcześniej, nie wiem co jest... pani....! scarlet, podpinam się pod Kasię jak Zosia? Pije? Wiadomo coś?
![]() |
#1857 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() duże dzieciaki ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Witam wszystkie... dzisiejszy dzień pracowity się zapowiada, przed praca robilam ogorki (zalewę) i trochę ogarnęłam mieszkanie. Dzisiaj mój mąż został poinformowany, że pracodawca wie o jego wysłanej aplikacji, że stara się o inną pracę... otrzyma wypowiedzenie z informacją o likwidacji stanowiska... dobry żart dnia... dzwonili do mężą z tej firmy, do której wysyłał cv i lm... zobaczymy... ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
Eluska
- ![]() ![]() ![]() - no i 88cm fiuuu fiuuu kawal chlopa LubaO - sliczny Kamilek ![]() No i ja jade na zamkniecie :-/ boshe daj mi sily. Nie wyspalam sie - Milus smarka kaszle pluje - pewnie jak pojde do lekarza to dostane Paracetamol - ![]() Polozylam sie z nim o 10.30 usnol ze mna na lozku dopiero o 11.15 - i spi dalej - ale udalo mi sie go bez podubki przetransportowac do lozeczka hihi. Bznika - ![]() To milego dnia Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurde!!! ![]()
![]() |
#1860 |
Zakorzenienie
|
Aaa Dragusia
- Emilian ma moje nazwisko - w akcie urodzenia ma wpisane imie ojca z moim nazwiskiem ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.