Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-23, 19:37   #691
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ale jestem strasznie wk...ona, bilans gości:
-zaproszonych 172 osoby
- potwierdzone 107 osób
- odmówiło 45 osób (bez żadnego tłumaczenia)
- JESZCZE nie dało znać 20 osób (termin minął w niedzielę, daję czas do tego piątku)

Na dodatek w umowie z salą mamy wpisane 130 osób.... Zaraz mnie coś strzeli.

Na dodatek fatalnie się czuję, nic nie jem, mam straszne nudności, mogłabym ciągle spać 24h/dobę i mam straszne skurcze brzucha. Dobrze, że w piątek idę do lekarza.

Jeszcze pytanie mam, czy któraś kupowała doczepki włosów? Bo jednak nie obędzie się bez nich u mnie... Jak tak polecacie jakiś sklep internetowy albo stacjonarny w Warszawie?
skąd ja to znam.
nam potwierdzenie sama z siebie dała tylko jedna koleżanka (z 230 osób) . reszte obdzwaniałam i pytałam jak matol..

a teraz sie boje ze beda pustki, bo odmów z dziećmi 70.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-23, 19:55   #692
sensuall
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Dziękuję za miłe słowa zastanawiałam się jeszcze czy nie naszyć tych koronkowych kwiatów co są w pasie też na lini serduszka w gorsecie?
Stary 2014-07-23, 20:00   #693
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
mysza93 Nie chcę Cię martwić z potwierdzeniami, ale sporo telefonów musieliśmy wykonać po ostatecznej dacie, bo ludzie sobie pozapominali.

Mam fotkę z odebrania sukienki - z poniedziałku w pełnym rynsztunku biżuteryjnym i welonowym niestety nie mam zdjęć.
Mam nadzieje jednak że większość osób zadzwoni

Masz śliczną sukienkę Góra jest przepiękna

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Mój Tż tez nie chciał wesela (nie mylic ze slubem)
U nas to ja nie chciałam ślubu i wesela. Ale czego nie robi się dla ukochanej osoby?

Gratki 400dni

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
mysza93 Do nas praktycznie nikt nie zadzwonił, więc nie spodziewaj się lawiny telefonów
To jest takie 'olewanie' młodych. Bo rozumiem parę osób zapomni ale wszyscy? Nie dość że zapraszasz to jeszcze się trzeba upominać o potwierdzenie

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy macie kamerzystę ?

Jeśli tak, to jaki film robicie ? i ile ma trwać ?
Chyba 3h

Cytat:
Poprosze Mysze93 o podpięcie powyższego wpisu do pierwszego postu do kalendarza, a raczej zamienienie obecnego
Zrobione

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
miesiac do ślubu!!! [/SIZE]

Cytat:
Ale jestem strasznie wk...ona, bilans gości:
-zaproszonych 172 osoby
- potwierdzone 107 osób
Nie dacie rady kogoś zaprosić?

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
skąd ja to znam.
nam potwierdzenie sama z siebie dała tylko jedna koleżanka (z 230 osób) . reszte obdzwaniałam i pytałam jak matol..

Naprawdę tylko jedna osoba Wam potwierdziła?

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Jak zwykle pare cytowań mi wcięło

Dziewczyny macie piękne suknie
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 20:19   #694
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
skąd ja to znam.

Ja to im dam nie potwierdzanie.

Cytat:
Jeszcze pytanie mam, czy któraś kupowała doczepki włosów? Bo jednak nie obędzie się bez nich u mnie... Jak tak polecacie jakiś sklep internetowy albo stacjonarny w Warszawie?

Doczepki do włosów są w Glitter i Claire's ale radzę brać takie z prawdziwych włosów bo te inne wyglądają na prawdę sztucznie, a jedne mi się kiedyś spaliły od lokówki. Przy metrze Racławicka jest hurtownia grupy fryzjerskiej Polwell. Spróbuj tam.

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
tinyheart, nie wiem co ci napisać. Przykra sprawa jeśli chcecie uratować związek to musicie oboje chcieć być razem. Pytanie czy tż chce? Tylko rozmowa szczera da ci odpowiedź. Nawet jeśli się rozstaniecie to i tak możesz być szczęśliwa. Jesteś młodą, piękną, inteligentną kobietą. Czemu miałabyś być samotna i nieszczęśliwa?

A bo jestem już przekonana, że tak będzie... nie potrafię wyjaśnić czemu

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 20:37   #695
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Mój film ma trwać 35 minut

Wesele na razie się szykuję na 200 osób.

a oto i suknia ( ups, sukienka )
Świetna sukienka!
Cytat:

Kupowałam na doczepiane.pl i jestem bardzo zadowolona- już je myłam, prostowałam i kręciłam, nic się z nimi nie stało
Cytat:
skąd ja to znam.

U nas na 240 zaproszonych osób, zadzwoniło... 5
Stary 2014-07-23, 20:44   #696
sweetsunday
Raczkowanie

tinyheart nie znamy się, ale mam nadzieję, że w siebie uwierzysz i uda Ci się to wszystko poukładać

cornflower_girl sukienka

sensuall piękna sukienka nie dodawałabym ozdób na linii serduszka jeżeli chcesz mieć coś na szyję

Must nie mamy kamerzysty i dobrze nam z tym

docik10 super , że udało się rozwiązać sprawę z teściową

re_nata myśmy liczyli o,5l wódki na głowę plus trochę na zapas na 160 osób 200 butelek, win będziemy mieć ze 20, chociaż zastanawiam się czy to nie za mało , i mamy ponad 20 l bimbru
Stary 2014-07-23, 20:57   #697
Robusta
Wtajemniczenie

sweetsunday
Myślę, że spokojnie wystarczy wódki zwłaszcza, że macie bimber

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 21:05   #698
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Za miesiąc mój wieczór panieński : D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-07-23, 21:13   #699
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweetsunday Pokaż wiadomość
tinyheart nie znamy się, ale mam nadzieję, że w siebie uwierzysz i uda Ci się to wszystko poukładać

cornflower_girl sukienka

sensuall piękna sukienka nie dodawałabym ozdób na linii serduszka jeżeli chcesz mieć coś na szyję

Must nie mamy kamerzysty i dobrze nam z tym

docik10 super , że udało się rozwiązać sprawę z teściową

re_nata myśmy liczyli o,5l wódki na głowę plus trochę na zapas na 160 osób 200 butelek, win będziemy mieć ze 20, chociaż zastanawiam się czy to nie za mało , i mamy ponad 20 l bimbru
A robicie jeden czy dwa dni? u nas z potwierdzeń wychodzi 126 osób dorosłych , para mloda i 5 usługodawców, mamy 225 butelek wódki, kupowaliśmy jeszcze w grudniu (wykupiliśmy wszystko co miała hurtownia) i nie wiemy czy jeszcze dokupić. Dużo tego bimbru macie, ja myślałam ze z 5 l wystarczy

asiulek8- a może macie jeszcze kogoś,żeby doprosić

Ja mogę zrobić w końcu małe podsumowanie:
zaprosiliśmy 222 osoby potwierdziło 150 w tym 24 dzieci
odmówiło z mojej strony 22 osoby, z strony tż 50
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 21:19   #700
karolinuuusia
Zakorzenienie

moje dzisiejsze zakupy - biała na wyjście do Pana Młodego i na poprawiny a niebieska na sesję narzeczeńską

Alicja

Edytowane przez karolinuuusia
Czas edycji: 2014-07-30 o 23:55
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 21:30   #701
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Dzis wstałam z mega motywacją: trzeba schudnąć- zaczynam od ćwiczen z Ewką. Uwaga: wytrzymalam 3minuty i ręce mi wysiadly calkowicie tak, ze juz nie moge nimi ruszać
Chyba nie jest mi dane byc szczupla panna młodą
najważniejsza to motywacja :P miałam ponad 1,5 roku do śluby że muszę schudną do wesela i co ?? zostało mi 4 miesiące i dopiero ruszyłam dupę ;p TŻ kupił mi multisporta od nich z roboty i teraz co drugi dzień a nawet codzienne zasuwam na siłkę :P pierwsze myślałam że nie dam rady nawet 20 min na orbitrak a teraz zasuwam jak głupia żałuję troszkę że się wcześniej nie wiozłam ale lepiej późno niż wcale

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Zakupiłam ostatnio sukienkę na poprawiny.Na zdjęciu wygląda na biało ,nie wiem dlaczego może przez oświetlenie,bo nawet w pokoju wygląda na białą,ale w sklepie i na zewnątrz jest lekko pistacjowa.Jaką biżuterię mogę do niej mieć? Mam czarne platformy do tej sukienki.
bardzo ładna sukieneczka

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Buty TŻ
gdzie kupione te buciki ??
Stary 2014-07-23, 21:30   #702
Must
Rozeznanie

ja schudłam 10kg ale nadal mi mało. Z dodatków do sukienki będę mieć fioletowe buty, fioletową woalkę, kolczyki wkręty z cyrkonią. I tyle
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 21:33   #703
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
gratki

ja też z wielkim bólem się na jego nazwisko zdecydowałam
ja bardzo chciałabym zostawić swoje ale cóż chyba będę musiała jednak zmienić ;/
Stary 2014-07-23, 21:37   #704
sweetsunday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
sweetsunday
Myślę, że spokojnie wystarczy wódki zwłaszcza, że macie bimber
to "za mało" to obawy dotyczące wina czy 20 na tyle ludzi to wystarczająca ilość

A propos alkoholu. Od początku było ustalone, że piwa nie będziemy mieć. Jakiś czas temu sąsiadka TŻ baaardzo się zdziwiła, ze nie będziemy mieć piwa na weselu, ani na poprawinach, że przecież muuuuusi być. No i teściowa zaczęła przebąkiwać, ze może jednak to piwo... Na szczęście udało nam się to wyperswadować. No i dzisiaj przychodzi teściowa i mówi, że druga sąsiadka jest zszokowana, że nie będzie piwa, że koniecznie musi być, że na drugi dzień to przecież wszyscy będą chcieli piwo Ciśnienie mi skoczyło mocno , ale na szczęście TŻ przyszedł i mnie poparł.
Czy to tak źle, że nie chcemy piwa

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
A robicie jeden czy dwa dni? u nas z potwierdzeń wychodzi 126 osób dorosłych , para mloda i 5 usługodawców, mamy 225 butelek wódki, kupowaliśmy jeszcze w grudniu (wykupiliśmy wszystko co miała hurtownia) i nie wiemy czy jeszcze dokupić. Dużo tego bimbru macie, ja myślałam ze z 5 l wystarczy

Ja mogę zrobić w końcu małe podsumowanie:
zaprosiliśmy 222 osoby potwierdziło 150 w tym 24 dzieci
odmówiło z mojej strony 22 osoby, z strony tż 50
Dwa dni plus klin w poniedziałek, czyli takie drugie poprawiny dla najwytrwalszych ale to już jak coś to przy domu na altance zrobimy myślę, że wódki wam wystarczy
A co do bimbru to mamy dwa rodzaje: jasny i ciemny, którego nie trzeba nawet przepijać :P wstępnie teściowie zamówili 40 l ale zmniejszyliśmy do 20 l Ale jak na urodzinach dałam znajomym spróbować, to nie chcieli już pić wódki tylko im tego ciemnego bimbru musiałam postawić no i oczywiście obiecać, ze na weselu znajdzie się przy nich jakaś flacha bimbru bo część przelaliśmy do specjalnie kupionych butelek i je zapieczętowaliśmy żeby trochę bimbru na stoły postawić No wiec jeszcze 5 l ciemnego domówiliśmy
Stary 2014-07-23, 22:05   #705
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

TŻ zamówił dzisiaj literki, prawie na niego wyskoczyłam z ryjkiem że jak to zamówił jak koloru jeszcze nie ustaliliśmy bo tak naprawdę wahaliśmy się pomiędzy dwoma a on ze spokojem stwierdził że zamówione są 2 komplety -w kolorze białym i wrzosu - (przewodnim) i dodał że jak coś to jedne będą na sale a drugie na sesję bo ja to się chyba szybko nie zdecyduję hehe a już by się biedakowi dostało
gdzie kupiliście te literki ? właśnie też jestem na kupnie

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
Dziewczyny !
Za ile mogę dostać grzebyk do włosów ozdobny??
Za ile wy kupowałyście i czy możecie wrzucić zdjęcie jaki?
Z góry dziękuję[COLOR="Silver"]

ja kupiłam na ali i właśnie do mnie zmierza chińska poczta jak będę miała to się pochwale
dałam ok 6 USD

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
pięknie w niej wyglądasz
troszkę wredoty teraz - mam nadzieję że dopalisz te plamy po stroju kąpielowym :P
Stary 2014-07-23, 22:07   #706
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
najważniejsza to motywacja :P miałam ponad 1,5 roku do śluby że muszę schudną do wesela i co ?? zostało mi 4 miesiące i dopiero ruszyłam dupę ;p TŻ kupił mi multisporta od nich z roboty i teraz co drugi dzień a nawet codzienne zasuwam na siłkę :P pierwsze myślałam że nie dam rady nawet 20 min na orbitrak a teraz zasuwam jak głupia żałuję troszkę że się wcześniej nie wiozłam ale lepiej późno niż wcale

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

bardzo ładna sukieneczka

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

gdzie kupione te buciki ??
W Factory Firma Kazar.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 22:14   #707
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Wydaje mi się, że mamy sporo.

Mamy (oprócz sali, kamerzysty, fotografa, zaklepanych terminów - bo to mamy od 2 lat ) :

- buty
-suknie
- woalkę
- rozdaną część zaproszeń
- konfetti
- obrączki zamówione
- ustalone czytanie
- umówione rozdawanie zaproszeń
- makijaż + próbny
- czesanie + próba
- paznokcie
- jakieś zabiegi na twarz
- część dokumentów
- nauki + poradnia
- bukiet + bukiet dla świadkowej
- auto
- buty na poprawiny

A to czego nie mamy, to mamy na to pomysł. Np. księga gości / menu etc ale to zaklepiemy na miesiąc przed.
oj nie ładnie bierzesz ślub tydzień przede mną a ja nawet połowy tego nie mam załatwionego .... ani nawet wymyślonego

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
ja schudłam 10kg ale nadal mi mało. Z dodatków do sukienki będę mieć fioletowe buty, fioletową woalkę, kolczyki wkręty z cyrkonią. I tyle
jak udało Ci się to osiągnąć ??
Stary 2014-07-23, 22:18   #708
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
oj nie ładnie bierzesz ślub tydzień przede mną a ja nawet połowy tego nie mam załatwionego .... ani nawet wymyślonego

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

jak udało Ci się to osiągnąć ??
O ją też się mogę pochwalić 17kg w 8 miesięcy.
wagę odzyskałam z przed ciąży. Na szczęście nie mam tendencji do tycia Więc jem już wszystko
Najlepiej:
Dużo ruchu ją ćwiczyłam na siłowni, unikać tłustych i smazonych potraw, zero słodyczy i chleba, makaron rzadko. Małe a częste posiłki co 3godziny dużo jem owoców i warzyw

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 22:24   #709
Must
Rozeznanie

troszkę diety, troszkę ćwiczeń i juz ale ja mam tak ze ogólnie bardzo szybki chudnę bez większego wysilku. Chce schudnąć jeszcze z 10kg.
jutro jedziemy zamówić garnitur i kupić mi sukienkę którą będę miala od przygotowań do przebrania się w suknie.
a planować i kupować wszystko zaczęliśmy juz dawno bo wszytko robione na zamówienie i sie dłużyło.
niedlugo spotkanie z zespolem i z konsultantką od menu. Wtedy tez rozpiszemy dania na godziny. No i musze dopisać tort, bo na razie robilam rozeznanie.
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 22:29   #710
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

No to się nieźle wku***am pojechaliśmy na spotkanie z tym fotografem, w moim mniemaniu jechalismy po prostu podpisać umowe (40km w jedna strone ). Fotograf mi sie podobał, skromny, mlody chlopak. Co mi sie podobało w nim to to, że był niski i drobny, wiec nie rzucał by sie tak w oczy no i oczywiscie zdjecia, dla mnie super. Fotografia zajmuje sie krótko bo dopiero ponad rok, ale moim zdaniem chlopak ma ogromny talent, moim.... Bo Tżta zdanie jest inne jak juz chcialam fotografowi powiedziec: przejdźmy do podpisania umowy, Tż sie wtrącił i powiedział, ze sie zastanowimy i mu damy znac no ku**a mać do tej pory niczym sie nie interesował, a nagle ku**a wielkiego znawce fotografii udaje ze zdjecia rozmyte, za mało ostre itd itp chlopakowi tez sie dziwnie zrobilo bo ja mu napisałam w mailu, ze juz praktycznie jestesmy zdecydowami i nasze spotkanie to formalność ale Tź nie dawal mi wczesniej zadnych znaków, ze jest na nie

Ja wiem, ze to nie jest tylko moje wesele, ale Tż serio ma z fotografia tyle wspólnego co ja z gimnastyka akrobatyczna tak sie wkur***am, ze masakra: nie gadam do niego niech se sam szuka fotografa, mam go gdzies

Z pozytywów: kupilam 12 bialych ramek na tej nóżce w Ikei ale nawet mnie to nie cieszy..

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-07-23 o 22:32
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-23, 22:52   #711
TysiaBB1989
Rozeznanie

zapomniałam się pochwalić rozdaliśmy pierwsze zaproszenia
Stary 2014-07-23, 23:25   #712
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
gdzie kupiliście te literki ? właśnie też jestem na kupnie
Ja mam od nich:
http://allegro.pl/listing/user/listi...&us_id=3351990

jak je odbierzemy to na pewno się pochwalę mam nadzieję że będą ładne i gratki rozdania wszystkich zaproszeń

My dzisiaj z TŻ pojechaliśmy na zakupy i wyposażyliśmy kosze w słodkości i winko dla rodziców na podziękowania i małe upominki dla chrzestnych
Aaa i mieliśmy miły telefon z potwierdzeniem
Stary 2014-07-23, 23:44   #713
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Naprawdę tylko jedna osoba Wam potwierdziła? [COLOR="Silver"]
tak.. kolezanka. reszta nie raczyła zadzwonić. dopiero jak ja zaczęłam obdzwaniać i dopytywać, to niektórzy łaskawie dali znać. i jakby mi tak te 70 osób nie dało znać ze nie przyjdą, a ja bym nie zadzwonila sie zorientować ? 14 tys w plecy.

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
U nas na 240 zaproszonych osób, zadzwoniło... 5
masakra z tymi ludźmi.. oni mysla ze termin sobie wymyslamy bo sie nam data podoba, czy że jak ?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-24, 00:09   #714
21klaudyna
Zadomowienie

Dziś udało nam się zakupić sukienkę dla teściowej. Bardzo prosta ale ma kilka detali które sprawiają że się wyróżnia. Plus bardzo odmładza teściową -kolor pastelowy żółty.
O dziwo teść też stwierdził że musi wyglądać dobrze i kupiliśmy mu wszystko począwszy od skarpet i butów przez koszule , krawat i garnitur. Kolor granatowy plus brązowe buty i pasek.

My właśnie wróciliśmy z 2 lekcji tańca. Mamy już cały układ i teraz tylko Tż musi troszkę poćwiczyć żeby było w rytmie i w sobotę mamy kolejną lekcję. Instruktor strzał w 10 . Więc moja największa obawa o taniec staje się trochę mniejsza

A i zapomniałabym kupiliśmy alko na ten dodatkowy stolik :
-Johny Walker 1 litr x 5
- Grands- 0,7 l x 5
-Bacardi -1 l x 3
- Gin - 0,7 l x2
- Martini -1 l x 2
Chyba powinno wystarczyć
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-07-24 o 00:19
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 00:57   #715
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze zakupy - biała na wyjście do Pana Młodego i na poprawiny a niebieska na sesję narzeczeńską
fajna ta biała
Cytat:
No to się nieźle wku***am pojechaliśmy na spotkanie z tym fotografem, w moim mniemaniu jechalismy po prostu podpisać umowe (40km w jedna strone ). Fotograf mi sie podobał, skromny, mlody chlopak. Co mi sie podobało w nim to to, że był niski i drobny, wiec nie rzucał by sie tak w oczy no i oczywiscie zdjecia, dla mnie super. Fotografia zajmuje sie krótko bo dopiero ponad rok, ale moim zdaniem chlopak ma ogromny talent, moim.... Bo Tżta zdanie jest inne jak juz chcialam fotografowi powiedziec: przejdźmy do podpisania umowy, Tż sie wtrącił i powiedział, ze sie zastanowimy i mu damy znac no ku**a mać do tej pory niczym sie nie interesował, a nagle ku**a wielkiego znawce fotografii udaje ze zdjecia rozmyte, za mało ostre itd itp chlopakowi tez sie dziwnie zrobilo bo ja mu napisałam w mailu, ze juz praktycznie jestesmy zdecydowami i nasze spotkanie to formalność ale Tź nie dawal mi wczesniej zadnych znaków, ze jest na nie

Ja wiem, ze to nie jest tylko moje wesele, ale Tż serio ma z fotografia tyle wspólnego co ja z gimnastyka akrobatyczna tak sie wkur***am, ze masakra: nie gadam do niego niech se sam szuka fotografa, mam go gdzies

Z pozytywów: kupilam 12 bialych ramek na tej nóżce w Ikei ale nawet mnie to nie cieszy..
o kurczę. ale dziwnie. a jadąc tam nie rozmawialiście, że podpisujecie i w ogóle? to Cię zrobił..

Cytat:
zapomniałam się pochwalić rozdaliśmy pierwsze zaproszenia
gratulacje
Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Ja

My dzisiaj z TŻ pojechaliśmy na zakupy i wyposażyliśmy kosze w słodkości i winko dla rodziców na podziękowania i małe upominki dla chrzestnych
Aaa i mieliśmy miły telefon z potwierdzeniem
super, że macie kosze
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Dziś udało nam się zakupić sukienkę dla teściowej. Bardzo prosta ale ma kilka detali które sprawiają że się wyróżnia. Plus bardzo odmładza teściową -kolor pastelowy żółty.
O dziwo teść też stwierdził że musi wyglądać dobrze i kupiliśmy mu wszystko począwszy od skarpet i butów przez koszule , krawat i garnitur. Kolor granatowy plus brązowe buty i pasek.

My właśnie wróciliśmy z 2 lekcji tańca. Mamy już cały układ i teraz tylko Tż musi troszkę poćwiczyć żeby było w rytmie i w sobotę mamy kolejną lekcję. Instruktor strzał w 10 . Więc moja największa obawa o taniec staje się trochę mniejsza

A i zapomniałabym kupiliśmy alko na ten dodatkowy stolik :
-Johny Walker 1 litr x 5
- Grands- 0,7 l x 5
-Bacardi -1 l x 3
- Gin - 0,7 l x2
- Martini -1 l x 2
Chyba powinno wystarczyć
gratuluję zakupów
poszaleliście z alkoholem

my zrobiliśmy dziś winietki, plan stołów i numery na stoły
Tż ma jutro wolne wyśpi się chociaż
plan na jutro:
-umyć klatkę schodową w bloku!
-brwi
-paznokcie
-odebrać suknię z pralni
-skończyć ciasta
-spowiedź

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 01:33   #716
cude
Zadomowienie

re_nata, wcześniej nie dawaliśmy na zapowiedzi w mojej parafii, U Tż 50 zł, wódka - 0.5 litra/osobę

corn,łał!

sensuall, pieknie

Zrobiłam część winietek
Plan w sumie na dziś:
- pokoje w internacie
- sprzątanie
- dokończyć winietki
- ustroić salę
- poszukać ładnego makijażu - byłam dziś na próbnej i jest dosyć mocny (nigdy nie miałam smoky eyes i dziwnie się czuję)
- spowiedź
- kupić piwo
- rozplanować jak goście mają siedzieć
- pogadać o wynajmie sztalugi i głośników
Czekać na paczki
Nie wiem co jeszcze bym mogła.
Lecę spać!

Edytowane przez cude
Czas edycji: 2014-07-24 o 08:38
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 07:09   #717
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć ze spraw ślubnych mocno do przodu zostało tylko kilka rzeczy

kwiaciarnia załatwiona
garnitur jest
mucha jest
koszula jest
buty są

16 ddś
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 08:52   #718
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć ze spraw ślubnych mocno do przodu zostało tylko kilka rzeczy

kwiaciarnia załatwiona
garnitur jest
mucha jest
koszula jest
buty są

16 ddś
No mam w sumie też same glupotki. Zamówić kwiatki
Iść zapłacić ksiedzu
Kupić prezenty dla rodziców
Rzeczy do koszyczka
I chce zapłacić parę rzeczy od razu np fontanne czekoladowa
I zadzwonić do fotobudki i sali to dziś zrobię

a w tym tyg zamowilismy już tort kupiliśmy muszke koszule. Została nam jedna lekcja tańca i moje próbne

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 21 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 09:02   #719
Robusta
Wtajemniczenie

Wrzuć fotki z próbnych

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-24, 09:06   #720
cude
Zadomowienie

Goście usadzeni
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości