|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
haha, troche przewrotnie, bo niby tutaj jest zima, a wczoraj rano zorientowalam sie ze czarne spodnie, ktore nosze do pracy sa nieuprane wiec szybko wrzucilam je do pralki. O 14 byly juz suche, idealnie, bo o 15 wychodzilam do pracy
Za to dzis pralka nie chciala mi odwirowac prania przez kilka h, ale wlasnie slysze, ze wreszcie wiruje. Uff. Pachni ladnie w domu obiadem - palki kurczaka pieczone w ziolach, do tego salatka z uparowanych batatow, kielkow, cukinii i suszonych pomidorow. Burczy mi w brzuchu ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
![]() Dobrze zrobilas, umeczylibyscie sie bardzo, gruntowne porzadki po wyprowadzce sa straszne - przerabialismy kilka m-cy temu. Ech tesciowie Zeby mozna bylo ich wyciszyc czasem jak tv pilotem
|
|
|
|
|
#3362 |
|
Konto usunięte
|
rise biegnę
a ekipę do posprzątania tamtego mieszkania bierzecie bo nie macie czasu czy Wam się po prostu nie chce? trzymam kciuki żeby Teście szybko wracali do siebie ![]() Dotka weź wysusz suszarką do włosów! będzie szybciej niż żelazkiem ![]() Lucy zamawiam Twój pyszny obiad do siebie
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja ![]() pogoda git ale nie martwcie się, za parę dni pewnie znowu będzie afryka
|
|
|
|
#3364 |
|
Komplikatorka
|
Ja mam długie spodnie i mi zimno
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweterki, koszule, żakiety ![]() Afryka może być 4.08, żebyśmy w końcu (!) zrobili sesję ślubną ! |
|
|
|
|
#3366 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No to że nam się nie chce to jedna sprawa, przyznaję się bez bicia Ale los nas wspiera: koniec lipca wypada za tydzień, a my cały początek tygodnia mamy zawalony, ja na konferencji 2 dniowej a T Żta szefowa wraca z urlopu i mają jakąś superważną rzecz do zrobienia na środę, więc pewnie spał w pracy
|
||
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Średnia wieku u mnie to 50+ ... Cholera, zawsze pod górę. Nie mam fryzjerki i wizażystki na sesję ślubną. Urlopy, urlopy... |
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
ale powiem Wam, że znająć życie, to zaraz będę chora, bo takie skoki temperatur to przegięcie
|
|
|
|
#3369 |
|
Blond forever!
|
Hej, hej, można dołączyć?
![]() Ja początkowa Pani Domu (5 lat mieszkałam sama, prawie, TŻ z doskoku), miesiąc po ślubie, próbuję zaakceptować istnienie męża w mojej codzienności,- namolny taki, dużo je i dużo zainteresowania potrzebuje Ale i tak jest cudownie ![]() W sobotę mam wproszonych gości, planuję pałki z kurczaka w miodzie - jedyne danie na ciepło, bo mamy małą kuchnię i ograniczone naczynia (wynajęte mieszkanie) - zresztą taki upał... Co proponujecie - na szybko i smacznie - jakieś przegryzki, sałatki?
|
|
#3370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ze swojej strony polecam lodeczki z cykorii z lososiem ![]() http://lepszysmak.wordpress.com/2010...ii-z-lososiem/ Wygladaja super i smakuja fajnie
|
|
|
|
|
#3371 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my bardzo lubimy z wędzoną piersią kurczaka, kukurydzą i żółtym serem ale mogą być z szynką, ze szpinakiem i fetą czy z czym Ci się podoba co do sałatek to polecam sałatkę z tortelini jest taka świeża i lekka ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
kocham sałatki z tortellini
|
|
|
|
#3373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-07-24 o 10:56 |
|
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Wtajemniczenie
|
Cykoria jest fajna, tylko moze miec gorzkawy smak - fajnie sie komponuje z serkiem i lososiem, ale wlasnie, trzeba sprobowac
Ale lodeczki wygladaja super i zawsze robia furore na imprezach. |
|
|
|
#3376 |
|
Konto usunięte
|
mój Tata sadzi na działce cykorię dla swoich kur
podobnie jak jarmuż- też się kiedyś zdziwiłam że ludzie to jedzą i że to smaczne jest bo w mojej głowie to zawsze funkcjonowało jako "zielone" dla kur ale ja jestem amatorką poznawania nowych smaków więc chętnie spróbuję
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
nie jedziemy nad morze
kolega ma remont i nie ma kasy jednak, a sami z tżtem nie mamy jak jechac, bo ani nie ma jak psa do kogoś przetransportować, ani nic to tylko miały być 3 dni, ale jak ktośnie był x czasu na jakimś wyjeździe, to i tak się cieszy jestem mega rozczarowana
|
|
|
|
#3379 |
|
Konto usunięte
|
agg no to kiepsko
przykro mi |
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
tymbardziej, że to on nas sam namówił, żebyśmy jechali
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Agg szkoda strasznie. Też nie lubię jak się na coś nastawię, a później nie wypali, nie z mojej winy.
Dostałam się na podyplomówkę
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Agg, nie możecie zabrać psa?
Ja jeździłam z moją psiną ładnych parę razy nad morze, w tym 2 razy pociągiem przez całą Polskę
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
nieeeeee, ona jest zbyt roztrzepana żeby gdzieś z nią jechać pociągiem
|
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa rozumiem, no zależy od psa
![]() Nasza lubi podróżować, więc po prostu spała, a w pociągu było chłodno, bo jechałyśmy InterCity. |
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
nasza niestety nie, musi do każdego podejść, bo ona wszystkich kocha, itd.
|
|
|
|
#3386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myślę, że byłby to zbyt duży stres dla niej więc doskonale Cię rozumiem |
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego miała jechać do tżta mamy na "wakacje" no ale
tam broni terytorium cały dzień na ogrodzie biega, do domu tylko na chwile,żeby sprawdzić czy wszyscy są i znowu na dwór |
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
U mnie wcale nie jest tak zimno akurat na krótki rękawek i cienkie spodnie albo spódnice. Lubie taka pogodę chociaz zalatuje mi burzą bo momentami jest aż parno ![]() agg współczuje tez nienawidzę się tak rozczarowywać. A może jest u was psi hotel? ( chociaz nie wiem sama czy bym mojego była w stanie oddać )Cykorii tez nie jadłam, ale ja w przeciwieństwie do kashmirki raczej steptycznie podchodzę do nowości i trudno mnie przekonac zebym spróbowała :P dlatego nidgy nie jadlam sushi krewetek i takich tam ![]() zrobiłam wczoraj taki lekki torcik z pianką i malinami i borówkami i dziś juz nic nie zostało jak ja sie rozbiorę na plazy Nie mam dziś obiadu taka ze mnie Pani Domu :dupa: tzn mam trochę szarych klusek z kapustą z przedwczoraj ale to tyle co dla Tż. Młoda zje u babci a ja nie mam pojęcia
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
są psie hotele, ale jakbym chciała oddać do takiego "domowego", że nie siedzą w żadnych boksach, tylko normalnie w domu, to terminy są już porezerwowane dawno
no i ceny też nie są niestety zbyt niskie. nic no, pójdziemy sobie na basen, nic innego nam nie pozostaje
|
|
|
|
#3390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nam też pogoda popsuła plany jutrzejszy wyjazd nad jezioro odwołany bo ma być 23 stopnie i padać Tż ma co prawda wolne ale co będę z nim w domu siedzieć bo pogoda na nic innego nie pozwoli? nie wiem, zastanawiam się jeszcze, ale chyba szkoda mi urlopu żeby go w domu przesiedzieć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

Zeby mozna bylo ich wyciszyc czasem jak tv pilotem

a ekipę do posprzątania tamtego mieszkania bierzecie bo nie macie czasu czy Wam się po prostu nie chce? 

kolega ma remont i nie ma kasy jednak, a sami z tżtem nie mamy jak jechac, bo ani nie ma jak psa do kogoś przetransportować, ani nic
jestem mega rozczarowana 
myślę, że byłby to zbyt duży stres dla niej więc doskonale Cię rozumiem
tam broni terytorium
akurat na krótki rękawek i cienkie spodnie albo spódnice. Lubie taka pogodę
taka ze mnie Pani Domu :dupa: tzn mam trochę szarych klusek z kapustą z przedwczoraj ale to tyle co dla Tż. Młoda zje u babci a ja nie mam pojęcia
Tż ma co prawda wolne ale co będę z nim w domu siedzieć bo pogoda na nic innego nie pozwoli? nie wiem, zastanawiam się jeszcze, ale chyba szkoda mi urlopu żeby go w domu przesiedzieć