Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-25, 00:25   #811
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Czy wybieralyscie jakieś specjalne czytania,psalmy na mszę ślubna? Dzisiaj jedziemy do księdza i tak się zaczęłam teraz nad tym zastanawiać...

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
Ja będę wybierać z tż, może wujek-ksiądz trochę dopomoże

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Sprawy papierkowe załatwiam w moim mieście, a mieszkam w Warszawie.
Znowu muszę wziąć urlop i próbować coś załatwić.
My mamy dokładnie tak samo, wszystko załatwiamy u nas, a mieszkamy w wawie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Panna Izabela gratki zakupionego staniczka ten model z tego co pamiętam też ma wiele PM2014 więc wybór na pewno bardzo dobry aaa i cena bardzo fajna eh... z tymi facetami pewnie się napatrzył i chciał "więcej" może jeszcze raz pójdziecie na takie zakupy to wtedy bierz nawet 3 szt
ps. nie denerwuj się co do panieńskiego sama zobaczysz że wszystko fajnie się ułoży i nawet jak Was będzie mniej to będzie super
Tak zrobię
z tym panieńskim to już nawet nie chodzi o ilość osób, ale o to, że kilka moich koleżanek naprawdę chciało na nich być, ale niestety moja druhna ma to gdzieś. Napisała mi, że ona już sobie wzięła urlop na 2 sierpnia, ale jak chcę to sobie mogę z koleżankami wybrać inną datę, no i się obraziła.

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
U u u u ja to bym ta świadkowa porządnie zje bala!!!!
to TWÓJ wieczór !!!
skoro dostąpiła tego zaszczytu świadkowej to powinna się mega starać!
Poza tym osobiście takiej świadkowej bym nie wzięła sobie. Moja wie co i jak oraz czego od niej oczekuje. sprawdza się super. Ups tfu tfu Nie powinnam chwalić dnia przed zachodem słońca.
Nie bardzo mam ochotę na miesiąc przed ślubem kłócić się ze świadkową i szukać sobie w rezultacie drugiej niby to tylko panieński, no ale mam go raz w życiu... Wiesz, gdybym wiedziała, że to aż tak kiepsko wyjdzie, to bym jej nie brała i zaryzykowała z dziewczyną brata. Kiedyś była dobrą organizatorką, a teraz widocznie wszystko ustawia pod swoją pracę i żeby jak najmniej się narobić.
Czasem mam wrażenie, że robi mi łaskę, że jest moją świadkową, ale jak zwracam jej uwagę, że jeśli ma to robić z łaski to niech zrezygnuje, to zapewnia, że bardzo chce być świadkową...

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Panna Izabela, dla mnie esotiq jest ogólnie słabym sklepem, zarówno jeśli chodzi o braffiting, jakość bielizny jak i obsługę. Jedynie co mają dobre to ceny ale jak wpadasz w ich rozmiarówkę i jesteś zadowolona to super. Kiepsko z tym panieńskim :/
No kiepsko... Szkoda, bo ma się go raz w życiu..
Ja tam byłam pierwszy raz, biustonosz póki co się sprawdza, ale miałam go raz na sobie dopiero zobaczymy, czy szybko się nie popsuje, jak te z Triumpha.. Ale obsługa do kitu.

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Panna Izabela Mam ten sam stanik jest świetny i w ogólę go nie czuję. Super trzyma biust nawet ten mój po porodowy Ze suknią też super leży . Co do panieńskiego to fajtycznie świadkowa się nie popisała
Oby i mi leżał dobrze i służył długo

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Ja znowu z pytaniem. Robię plan stołów i nie wiem co zrobić z osobami towarzyszącymi, chyba wykasować? Zrobiłam alfabetycznie wg nazwisk i one zostają "luzem".
Ja chyba nie będę ich pisać...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 00:51   #812
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Nadrabiam bardzo po łebkach, ostatnio nie wyrabiam. Dziś miałam upiększanie - pazurki i zrobiliśmy mnóstwo ślubnych papeterii (winietki, menu, zawieszki i inne). Zdjęcia zamieszczę z rana, jak będzie dobre światło
Dziękuję za opinie odnośnie sukienki - miałam lekki kryzys, że to chyba nie jest to, ale trudno się mówi

Są przeboje z tortem - co chwilę zmieniają zdanie, że dane zdobienie u niech jest niewykonalne, potem, że wykonalne, ale trzeba dopłacać (jakieś 25% ceny tortu). Wkurzyłam się, bo TŻ tak się zaangażował w wybór tortu, wysyłał swoje pomysły i O tyle dobrze, że smak jest świetny, ale mają u mnie wielkiego minusa za podejście do klienta.

must Witaj Przepiękna suknia, uwielbiam projekty atelier Juda&Pietkiewicz

pysia Szkoda, że nie podpisaliście umowyz tym fotografem - umowa bardzo korzystna.

cude Makijażu się nie bój, aparat zje kolory A sukienka przepiękna, delikatna. Masz w niej boską figurę

Hortensja bardzo ładnie wygląda. Co do osób tow. na weselu koleżanki było coś takiego - Jan Kowalski, Jan Kowalski osoba towarzysząca.

czekoo Wszystkiego najlepszego

ewapucy Ale wstyd z pustymikopertami, myślałam, że to współczesny wymysł Gratuluję daty przymiarki - chyba będzie bardzo szczęśliwa

Kiss Wybraliśmy czytania - akurat te, które dla nas wiele znaczą.

kallina Udanego próbnego i fryzury - do Twojej sukienki masz sporą swobodę, można poszaleć ze stylizacją

iliy Bardzo niepoważne ze strony szkoły tańca...

missmalezji Powodzenia ze wszystkim

Buczorek Masakryczne podejscie księdza. Może płatki kwiatów? Nie wiem, co Ci doradzić na takie autorytarne podejscie

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 05:58   #813
tinyheart
Rozeznanie

Buczorek Nasi planowi foto polecali nam bańki mydlane, opowiadali nam, że w wielu kościołach był problem z płatkami, ryżem, grosikami (ba, do jednego nawet nie zostali wpuszczeni na ceremonię mimo wcześniejszej zgody). Pokazywali nam zdjęcia i super efekty z tego są a cena też nie powala. Mówili tylko żeby kupować zwykłe małe tubki z bańkami a nie żadne wymyślne pistolety bo czasami zbyt późno się włączają i para wychodzi a goście zamiast się do nich zwrócić to się z nimi szarpią.

Panna Izabela Nieciekawa ta sytuacja ze świadkową, szkoda, że tak się zmieniła ale często praca (a w korpo to już często na maxa) zmienia ludzi. Jednak kasa ma na nas ogromny wpływ. Mimo wszystko niefajnie rozwiązała sytuację. Mam nadzieję, że jeszcze uda Ci się jakoś zorganizować spotkanie ze wszystkimi ważnymi dla Ciebie dziewczynami i będziesz się na nim wspaniale bawić.

Cornflower_girl No sorry ale przesadzają moim zdaniem trochę z tym tortem. Dobrze rozumiem, że zamówienie przyjeli a teraz pojawiają się te informacje? W końcu niezależnie od smaku to stawia firmę w bardzo złym świetle. Mam nadzieję, że twój TŻ się nie podda i uda się zamówić taki tort jaki chcecie w końcu albo, że z tych wszystkich zmian wyjdzie jeszcze lepszy

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 07:38   #814
Ad rem
Zadomowienie

Buczorek ja bym sie księdzem nie przejmowała tylko robiła po swojemu. Ślubu Wam nie udzieli jak Cie tata do ołtarza poprowadzi? Nie sądzę

corn chyba sobie w tej cukierni nie zdają sprawy, ze takim podejściem do klienta wystawiają sobie sami złą opinię.. Trzymam żeby zrobili tak jak Wy chcecie

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 07:47   #815
Glodomorek
Zakorzenienie

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

Wszystkiego najlepszego, ogrom miłości, szczęścia, niezapomnianych wrażeń, udanej pogody

Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 07:51   #816
say-hello
Zakorzenienie

Jutrzejszym PMkom życzę wiele dobrego na nowej drodze życia i powodzenia w tym ważnym dniu
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 08:06   #817
Ad rem
Zadomowienie

Dołączam do życzeń dla jutrzejszych PMek!
Dziewczyny - no stress, uśmiech na twarzy i wszystkiego najlepszego!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 08:56   #818
jumapili
Raczkowanie

missmalezji
alucior

hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

wszystkiego naj jutro. eby wszystko poszlo po waszej mysli! i cudoenj pogody!!

DOSTALISMY LICENCJE!!! czyli wszystko sie dalej pozytywnie toczy.
U mnie dzisiaj 29 dni!!! Trzeba sie wziac za sport, zeby wesele bez zadyszki przetanczyc Robie podchody na Chodakowska. Mam w domu plyte Skalpel Wyzwanie. zobaczymy
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:29   #819
Robusta
Wtajemniczenie

Witam dziś i jak patrze na liste to aż ja się stresuje tyloma jutrzejszymi ślubami :P

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:31   #820
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dziękuję, kciuki za pogodę się przydadzą - prognozy na jutro nie są najlepsze

ad rem Cukiernia miała świetne opinie, degustacja i tort próbny były ok. Jedynie przejścia ze zdobieniami. Powinna mi dać do myślenia galeria zdjęć z tortami i zdanie pani z cukierni (nowych zdjęć i realizacji to nie mamy).

jumapili Gratuluję licencji To świetna wiadomość, że nie musisz się zbyt dużo martwić o sprawy urzędowo-kościelne

missmalezji
alucior
hihihi
cude
Sunrise28
oluska227887

Pięknego dnia jutro i wiele miłości na każdy dzień w małżeństwie

W załączniku nasze papeterie - jest też i przystojniak, zazdroszczę mu spokoju i opanowania

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:34   #821
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Dziękuję, kciuki za pogodę się przydadzą - prognozy na jutro nie są najlepsze

ad rem Cukiernia miała świetne opinie, degustacja i tort próbny były ok. Jedynie przejścia ze zdobieniami. Powinna mi dać do myślenia galeria zdjęć z tortami i zdanie pani z cukierni (nowych zdjęć i realizacji to nie mamy).

jumapili Gratuluję licencji To świetna wiadomość, że nie musisz się zbyt dużo martwić o sprawy urzędowo-kościelne

missmalezji
alucior
hihihi
cude
Sunrise28
oluska227887

Pięknego dnia jutro i wiele miłości na każdy dzień w małżeństwie

W załączniku nasze papeterie - jest też i przystojniak, zazdroszczę mu spokoju i opanowania

Po co jest to menu weselne?
Ja tego nie mam i się zastanawiam
Kocur fajny. Kocham koty wszystkie !

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:45   #822
hihihi
Zakorzenienie

aaa to już jutro, nie mogę uwierzyć
dziękuję za wszystkie życzenia, wzruszam się, że teraz to dla mnie

oby tylko pogoda była ładna, bo narazie leje niemiłosiernie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:47   #823
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Po co jest to menu weselne?
Ja tego nie mam i się zastanawiam
Kocur fajny. Kocham koty wszystkie !
Ale piękne !
Inne, fajne, ale z klasą

Menu jest po to, aby goście wiedzieli jakie dania będą serwowane i w jakich godzinach. Mogą sobie rozplanować posiłki i wiedzą kiedy wyjść/ wrócić z np. papieroska.
Ja będę mieć menu i będzie fioletowe w grochy - nasz motyw przewodni.

Kochane - jutrzejsze PMKI

Duuuużo miłości !!!!
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:51   #824
21klaudyna
Zadomowienie

Znów mi się śniło , że była godzina 13,30 - dzień naszego ślubu i nic nie miałam gotowe. Zapomniałam o fryzjerze i na szybko szukałam lakieru do paznokci i błagałam jakąs kobietę żeby mnie wymalowała :P
Jadę dziś po suknie i to chyba stąd te nerwy. Wszystko zaczyna być takie realne.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:51   #825
jumapili
Raczkowanie

[QUOTE=[B]Must[/B];47447449]
Menu jest po to, aby goście wiedzieli jakie dania będą serwowane i w jakich godzinach. Mogą sobie rozplanować posiłki i wiedzą kiedy wyjść/ wrócić z np. papieroska.

dokladnie tak!! my tez bedziemy mieli menu. Uwazam za niezbedne!!!

cornflower_ girl piekna macie papeterie. Zycie Ci spokoju i opanowania jakie ma Twoj kot

Edytowane przez jumapili
Czas edycji: 2014-07-25 o 09:58
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:52   #826
Sunset89
Rozeznanie

missmalezji
alucior
hihihi
cude
Sunrise28
oluska227887

DZIEWCZYNY!!!!! DUŻO SZCZĘŚCIA, RADOŚCI, MIŁOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!
I POGODY PIĘKNEJ
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:52   #827
mojakaren
Zakorzenienie

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

Kochane dziewczynki życzę Wam wspaniałych ślubów i niezapomnianych wrażeń! Jutro szczególnie łącze się z Wami bawiąc sie a weselu siostry Tż emocjonuje sie na równi z nią i z Wami
Z tego też powodu nie dam rady nadrabiać forum wiadomo ile szału tu mamy
Jeszcze raz wszystkiego najcudowniejszego!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-07-25 o 09:53
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:57   #828
201803090921
Konto usunięte

Najlepszego wszystkim jutrzejszym PM!

Edytowane przez 201803090921
Czas edycji: 2014-07-25 o 10:00
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 10:13   #829
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Znów mi się śniło , że była godzina 13,30 - dzień naszego ślubu i nic nie miałam gotowe. Zapomniałam o fryzjerze i na szybko szukałam lakieru do paznokci i błagałam jakąs kobietę żeby mnie wymalowała :P
Jadę dziś po suknie i to chyba stąd te nerwy. Wszystko zaczyna być takie realne.

Właśnie ja się zastanawiam. Bo teraz na 2 miesiące przed, mimo, że zaproszenia rozdane, to to wszystko wydaje mi się być takie nierealne.

Jestem ciekawa kiedy poczuję, że to na serio, że to już !
Stary 2014-07-25, 10:18   #830
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie ja się zastanawiam. Bo teraz na 2 miesiące przed, mimo, że zaproszenia rozdane, to to wszystko wydaje mi się być takie nierealne.

Eee, ja też nie czuję ani tej realności, ani stresu, kompletnie nic. Najlepsze jest to, że już zdaję sobie sprawę z pewnych niedociągnięć, których nijak nie przeskoczymy i zupełnie się tym nie przejmuję. Tłumaczę sobie, że...nie ma ludzi idealnych Mam dziwne wrażenie, że u nas to TŻ będzie się bardziej przejmował niż ja
Stary 2014-07-25, 10:19   #831
bardorja
Zadomowienie

Nigdy nie spotkalam sie na weselach z menu
nie planuje jest mi to zbędne, u mnie kapela wsyztskich informuje co i jak
chcoiaz co do posilkow ok-moze byc fajne
ale tort, podziekwoania dla rodzicow z toastem tez wpisywac? to ma byc zaskoczenie.
no nie wiem jakos mi to nie pasuje
ale chetnie bym zobaczylam jak to wyglada
ide 4 pazdziernika na wesele moze tam bedzie

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-25, 10:20   #832
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Eee, ja też nie czuję ani tej realności, ani stresu, kompletnie nic. Najlepsze jest to, że już zdaję sobie sprawę z pewnych niedociągnięć, których nijak nie przeskoczymy i zupełnie się tym nie przejmuję. Tłumaczę sobie, że...nie ma ludzi idealnych Mam dziwne wrażenie, że u nas to TŻ będzie się bardziej przejmował niż ja
Ja się boję najbardziej września, bo trzeba będzie wybrać menu, potwierdzić gości, usadzić ich i jeszcze jakos spac czasami, chodzic do pracy .... kiedy ?
Stary 2014-07-25, 10:25   #833
czekooczekolada
Zakorzenienie

missmalezji
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

Wymarzonego tego dnia , niech wszystko idzie po Waszej myśli

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-25, 10:28   #834
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Ja się boję najbardziej września, bo trzeba będzie wybrać menu, potwierdzić gości, usadzić ich i jeszcze jakos spac czasami, chodzic do pracy .... kiedy ?
No u nas potwierdzenia mają być do końca lipca - dam palec uciąć, że sama będę musiała do części wydzwaniać (ale to max.2-3 dni), z usadzeniem też problemu nie będzie, bo mamy prosty układ stołów (podkowa). W wyborze menu bardzo chce pomóc teściowa - a ja na to jak na lato, bo to zawsze mniej roboty dla nas I o tak jakoś to się toczy
Stary 2014-07-25, 10:28   #835
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

Wszystkiego najlepszego i oby ten dzie był taki jakim go sobie wymarzyłyście

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 10:39   #836
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
phi daj spokojtez sie tego balam, a menu ustalilismy w 2 minuty na poczekaniu na spotkaniu z managerem usadzenie gorsze ale dasz rade

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

PANIENKI!!!!!!!!!!!!!!!! życze wam dzisiejszych większych i jutrzejszych mniejszych przygotowań ślubn-weselnych Aby wszystko szło zgodnie z planem a ewentualne wpadki były radością i wspomnieniem na długie lata
PANIE X,Y,Z...!!!!!!!!!!!!!!!!! ! PANIE bo to zyczenia juz po ślubie :P teraz tańczcie, pijcie, bawcie się!
Dużo uśmiechu na twarzy, małego wzruszenia-łezki w oczkach, radości i miłości na Nowej Drodze życia z Waszymi Mężami!
klask i: klaski:

**zazdraszczam wam :P

Daję z siebie 200%
Stary 2014-07-25, 10:51   #837
Must
Rozeznanie

Cytat:
No u nas potwierdzenia mają być do końca lipca - dam palec uciąć, że sama będę musiała do części wydzwaniać (ale to max.2-3 dni), z usadzeniem też problemu nie będzie, bo mamy prosty układ stołów (podkowa). W wyborze menu bardzo chce pomóc teściowa - a ja na to jak na lato, bo to zawsze mniej roboty dla nas I o tak jakoś to się toczy
To bardzo wcześnie trzeba u Was potwierdzić.

Ja mam standardowo - na miesiąc przed. Wiem, że nikt nie zadzwoni i przez 7 dni cała rodzina będziemy dzwonic, non stop 240 osób

A potem winietki zlecam do druku. I ustawimy stoły.
Stary 2014-07-25, 11:06   #838
Buczorek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
aaa to już jutro, nie mogę uwierzyć
dziękuję za wszystkie życzenia, wzruszam się, że teraz to dla mnie

oby tylko pogoda była ładna, bo narazie leje niemiłosiernie
U mnie padaaaaa ;( ;( mam nadzieję, że jutro jednak będzie ładnie!!

Jutrzejsze PMki - życzę Wam jak i sobie wszystkiego najlepszego!!!!!!!
Stary 2014-07-25, 11:10   #839
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
No to teraz i ja mam powód do wku@#$$$ własnie wysłali wiadomość ze szkoły tańca że zajęcia ze środy są przełożone na czwartki i jeszcze info na nie cały tydzień przed zaczynającym się kursem.... no tak się nie robi, dla nich może to nie ma różnicy ale dla poniektórych ma co za %^^&&&%%$%%%
My jeszcze nie zapisaliśmy się do szkoły tańca i chyba zdecydujemy się na indywidualne lekcje a nie kurs. Raz, że mamy czas tylko w weekendy a dwa- obawiam się właśnie takiej sytuacji jak twoja. Swoja drogą zmienianie terminu po wpłacie zaliczki jest niepoważne. Nie dziwie się, że jesteście wkurzeni.

Cytat:
Must, szukałam kolczyków i niestety nic mi się nie podobało... aż zobaczyłam te kolczyki są śliczne, chyba też takie kupię.

Cytat:
My też mamy potwierdzenia do końca lipca i dosłownie 1/4 gości odezwała się do tej pory. Mam nadzieję, że telefony się rozdzwonią teraz, bo nie wyobrażam sobie dzwonienia do tylu osób.

Cytat:

U nas niecałe 2 msc i nie czuję tego. Też zastanawiam się kiedy to do mnie dotrze.. czy sparaliżuje mnie strach i będę się denerwowała, czy podejdę do wszystkiego na luzie i z uśmiechem od ucha do ucha

Lista spraw:
Załatwione:
-data w kościele, formalności
-zespół
-fotograf, kamerzysta
-zaproszenia rozdane
-tort, ciasta
-obrączki
-wódka
-suknia, buty
-sukienka na poprawiny
-wybranie inspiracje co do fryzury, wystroju kościoła, sali, wiązanki

Do załatwienia:
-ustalić przebieg Mszy św, czytania, pieśni
-ustalić menu weselne i na poprawiny
-dogadać dekorację sali i kościoła, bukiet ślubny
-'rozsadzić' gości + plan stołów
-winietki
-podziękowania dla rodziców- chcemy nagrać film
-naklejki na wódkę
-kupić bieliznę na ślub
-kupić wino i szampana, owoce
-strój dla TŻ
-buty na poprawiny, buty na zmianę na wesele
-umówić się na lekcje tańca
-umówić się na zagęszczanie rzęs i żelowanie paznokci
-wybielić zęby
-zrobić koszyczki ratunkowe
-zadecydować, czy iśc na makijaż do Douglasa, czy umówić się do kosmetyczki
- iść w końcu do spowiedzi

Sporo tych spraw do załatwienia... Już nie mogę się doczekać kiedy wszystko z listy będzie zrobione i będziemy tylko czekali na ślub

Edytowane przez Kwaśna truskawka
Czas edycji: 2014-07-25 o 11:27
Kwaśna truskawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 11:21   #840
Must
Rozeznanie

Zapomniałam, że mam jeszcze od zakupienia alkohole. Zdaje się na teścia, ale musze go przycisnąć jak wróci z wakacji.

Ja chce teraz dopiąć wszystko na ostatni guzik, ale wiem, że będą małe/ większe wpadki. I wtedy podchodzę już na luzaka. Najważniejsze, że Pan młody TEN

Podobał mi się od pierwszego wejrzenia ( gdy miałam lat 14 ) i od tamtej pory kombinowałam, co zrobić żeby się z nim spotkać. A teraz się pobieramy

Co do kolczyków, to mi wiele modeli się podobało. Omijałam jednak araty etc, bo nie chciała płacić za markę i kupiłam na koniec w yes Znalazłam identyczne w sklepie no name za tyle samo, więc już woalam yes.

Z biżuterii mam tylko te kolczyki wkręt.

mój TŻ mowi, że go doprowadza do szału mój minmalizm.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości