|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() Dawno nie pisałam, bo podejrzewałam, że bliska mi osoba czyta to forum i później wykorzystuje niektóre informacje Wiem, że to forum publiczne ale nie swojo sie z tym czułam ![]() Musze Wam, napisać.... Wczoraj zostałam napadnięta z mężem. Ok 18 pojechaliśmy na knysze (wiem, że mało zdrowe ) Kupiliśmy ją w takiej budce, obok Grunwaldu, jeśli ktoś się orientuje, pod Kredką i Ołówkiem (akademikami). Usiedliśmy z tymi knyszami w samochodzie i mieliśmy uchylone szyby. Podeszło dwóch kolesi, jeden podszedł od strony męża drugi od mojej. Powiedzieli żebyśmy im dali 2zł na piwo, odpowiedzieliśmy, że nie mamy. Wtedy oni zaczęli obrzucać nas wyzwiskami, mąż znalazł 70gr, bo naprawdę więcej nie mieliśmy, dał im to wtedy oni zapytali ile kosztują lusterka do naszego samochodu, ja zaczęłam płakać i mówić że naprawdę nie mamy pieniędzy, wtedy oni zaczęli krzyczeć że nas rozj**** i zaczęli wyrywać lusterka, wtedy mąż gwałtownie ruszył i przejechał temu jednemu po nodze, wtedy ten drugi zaczął nas gonić i pech chciał, że samochody stanęły na czerwonym świetle, mąż chciał wyminąć po krawężniku, ale na pasach przechodził jakiś facet, a gdy na niego trąbił, ten stanoł jak zaklęty. Wtedy ten bandzior dobiegł do nas i walnął z całej siły w prawą szybę, która cała na mnie poleciała. Uciekliśmy kawałek. Dopiero któryś z kolei samochód sie zatrzymał i nam pomógł. Biały dzień, pełno ludzi i nikt nie zareagował. Oczywiście zanim dojechała policja to te bandziory zdążyły uciec A my cały wieczór spędziliśmy na policji i szukając szklarza i strzeżonego parkingu. Strasznie się bałam, że nas znajda i zrobią coś złego, ale faktycznie chyba byli za bardzo pijani. Przynajmniej mam taka nadzieje. Ale teraz po prostu jak będę widzieć takich typów odrazu będę uciekać. To był koszmar
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie przytulam Cię mocno trzymaj się kochana jak ktoś jeste chętny na relations z basenu to jestem - kilka wpadek było
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma nikogo to jutro z pracy wam napiszę
![]() ![]() .....zapięcia w kostiumach kąpielowych powinny być solidniejsze.....
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko cos mi sie wydaje ze zapiecie w Twoim bikini puscilo
![]() Kama przyczytalam Twoja przygode z bandziorami i jestem w szoku! Z reakcji ludzi, ktorzy nie pomogli a przede wszystkim tych idiotow ![]() Co t sie dzieje z ludzmi... zeby za 2 zl rozwalac lusterka
|
#1565 |
|
Zadomowienie
|
Ehhh gdyby urwali tylko lusterka, a on potrzaskał całą szybę z mojej strony, cała rozprysneła sie w drobny mak. Opiłki szkła miałam nawet pod bluzką, naszczęście już szybe wymieniliśmy.
Dziękuje za uściski, dobrze że na świecie są jeszcze dobrzy ludzie.
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Kama strasznie mi przykro, znieczulica w naszym społeczeństwie jest przerażająca
![]() Oreganka no no to sie dzialo wczoraj
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1567 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz nie ma na kogo liczyć, wszystcy się boją pomóc to straszne ;( dobrze że nic gorszego się nie stało ![]() tulimy mocnoCytat:
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Już się robi
![]() przed samym wejściem ktosiek poinformował mnie że na tym basenie trzeba mieć czepek....(średniowiecze czy co...) oczywiście nie miałam więc cały czas musieliśmy spędzić w jacuzzi albo na zjeżdżalniach (o zgrozo..) na samym wejściu pomyliłam kluczyki do szatni i wzięłam męski, zatrzasnęłam sobie ciuchy w nieswojej szafce, do której nie miałam kluczyka, potem mnie ktosiek uświadomił i musiał w samych slipach lecieć do recepcji żeby pani przyszła i uwolniła moje zamknięte rzeczy, ja niczego nie świadoma poszłabym tak na basen a potem pewnie do domu jechałabym w stroju kąpielowym... ale Pani przyszła i mi otwarła, hehebez czepków nie mogliśmy pływać więc poszliśmy do jacuzzi, ledwo weszłam i usiadłam strzelił mi stanik ![]() rozpiął mi się niczego nie byłam świadoma więc trochę się obsunął zanim zdążyłam go złapać, potem nie umiałam go zapiąć![]() myślałam że może wcześniej go źle zapięłam i to dlatego więc niczym się nie przejmując wyłożyłam się wygodnie a tu trzask i znowu to samo ![]() ![]() ale to już nie uszło uwadze ktośka... potem już siedziałam jak na szpilkach w tym jacuzzi, ![]() z zjeżdżalni już nie korzystałam z wiadomych względów, śmiać mi się chce jak o tym pomyślę,
|
|
#1569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dlatego ja zawsze zakładam strój jednoczęściowy po tym jak góra od kostiumu podeszła mi do góry bo była za luźna w obwodzieOreganko to ktosiek teraz będzie chętniej na basen z Toba chodził coś czuje
|
|
#1570 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tuniczka po raz 2 bo w lepszym swietle ![]() Cytat:
niby nic strasznego, ale jeszcze by cos na opak zrozumial.. no wiecie ![]() po 2 strasznie Ci(Wam) tego zajscia wspolczuje!! ja sie dziwie (serio) ze do tej pory mi sie nic nie stalo. kiedys jak pracowalam w centrum handlowym, ktore bylo na drugim koncu miasta, wracalam o 23 do domu, kiedy bylo dawno ciemno szczegolnie zima i nie powiem zebym nie miala stracha czekajac sama na ostatni autobus do domu... ale na szczescie jakos nigdy nic.. tak samo uczelnie mam w jednej z najgorszych okolic wa-wy gdzie bylo juz duuuzo napadow, kradziezy itd a do tej pory tfu tfu nic mi sie nie zdarzylo. i oby tak zostalo i oby jak najmniej takich przygod ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale ogolnie sie wypad udał rozumiem? hehe |
|||||
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
Kama
Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebieOreganka sikam, leżę, kwiczę ![]() Bridget Jones (nie pamiętam jak się pisze) to pikuś Zabójcza jesteś![]() A ja wczoraj wieczorem zaczęłam porządki w kuchni i zaraz idę kończyć
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na marginesie chyba bym padła gdyby ktoś znajomy (tzn bliski znajomy) mnie podczytywał tutaj
|
|
|
#1573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam nadzieję, że oprócz dziewczynek z mieszkania nikt mnie znajomy nie czyta. Choć kto wie, kto wie
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprzątam i sprzątak tą kuchnię i ciągle wygląda jak pobojowisko
![]() Spamować
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem z doskoku, więc możemy spamować
![]() jak ja pomyślę jakie pobojowisko jest u mnie w domu, to mnie ciary przechodzą, rodzice wyjechali na wakacje, cały weekend goście byli, jedyne co robiłam w domu przez ostatni tydzień to zmywałam naczynia, więc aż strach pomyśleć jak tam jest, posprzątam może nawet dziś
|
|
#1578 |
|
Wtajemniczenie
|
Ze mną
![]() Pogoda obrzydliwa, spać mi się chce i jeść Ehh...Czekam na pieniądze ze zwrotu podatku i czekam i się doczekać nie mogę. A tyle już wydatków mam zaplanowanych, że hoho Ehhh a mp3 chcę![]() Naoglądałam się "Perfekcyjnej pani domu" na TVN Style i mnie ogarnęła mania sprzątania ![]() Jeszcze przedpokój mi został i kuchnia babci Ale to nie dziś.
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie od 10minut szukam jednego dokumentu i nie moge znalesc jak ja nie lubie bałaganu w papierach... ja to nie powiem ile mam na koncie bo to az zal za doope sciska ![]() a mp3 to dostalam w prezencie gwiazkowym od podrzuconego ![]() a moj zwrot z US w tym roku wynosi zabojcze 5 zł! to poszaleje ja planowalam sprzatac swoje pobojowisko w pokoju, ale pomyslalam ze i tak wyjade i sie bedzie kurzyc, wiec po co ![]() no nie, lac zaczelo gdzie jest ka.si?? znowu pracuje
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
to jest taki program?? moze to lepiej ze nie mam TVN style
|
|
|
|
#1581 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam tyle wydatków że nie wiem jak to ogarnąć
![]() najbardziej dobija mnie to wesele, akurat przed wyjazdem na wakacje, muszę wydac na prezent (nie mam pojęcia ile się daje) na kieckę, jeszcze muszę do fryzjera pójść, bo przecież z odrostami nie będę paradować nie wspomnę o tym że zepsuł mi się telefon, naprawa się nie opłaca i muszę kupić nowy strój kąpielowy nowy też by się przydał ![]() heheże nie wspomnę o tym że aktualnie w mojej lodówce po za światłem są 2 puszki tuńczyka, kilo brokuł, kostka sera białego i ogromny kawał zółtej tłustej goudy a w sierpniu na wakację jadę już bankowo, gdyby nie powyższe to może byłoby oki, a tak to kaszana i podejrzewam że będę musiała się zapożyczyć
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc mogę sobie doliczyć jescze koszty zdjęc i paszportu ![]() genia lnie
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Bogu ze mam moja Ecstasy co mi sypnie groszem co jakis czas ![]() kostium tez ona mi kupiła moj zbawca oczywiscie dokument ktorego mialam szukac w teczce bo 'MUSI tam byc' okazalo sie ze lezal sobie spokojnie na biurku u szefa, a ja na wertowanie tej teki stracilam dobre 15minut, no bo jak musi to musi.. aaaaaaaa dobra pociwcze jakies techniki relaksacyjne.. 100..99..98..97 ...
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Wtajemniczenie
|
No z polskiego podatku dostanę 6 zł
Ja jadę na discmenie na razie, a mp3 by się przydała. Wypatrzyłam sobie dwa modele sony, ale drogie Moze się któraś zna? Jakie są fajne mp3?Ja nie mam co robić to oglądam TVN Style, Beverly Hills powtórki od pierwszego odcinka dziś ostatnia część, następny w kolejce Kill Bill![]() Oreganka no nowy strój kąpielowy chyba by się przydaj. Tylko przeprowadź w sklepie jakieś ekstremalne testy
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukaj jeszcze, moze jednak sie znajdzie ![]() a gdzie jedziesz ze paszport potrzebny? ![]()
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam swego czasu mp3 na allegro tani był jak na swoją pojemność choć już nie pamiętam dokładnie ile dałam, ale max 200zł, chodzi bez zarzutu hehe a z kostiumem to muszę pomyśleć o jakiś crash testach ![]()
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczekiwanie na paszport to ok miesiąca, więc jeśli go nie znajdę to muszę pędzić po nowy bo nie zdążę
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dostalam najfajniejszą ale ja sie nie znam ![]() oj tak oreganko zainwestuj zeby pol plazy Twoich wdziekow nie obejrzalo ![]() to nie jest smieszne
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Wtajemniczenie
|
Chorwacja piękna. Ja byłam na kamienistej plaży i poza tym, że rozwaliłam stopę, było cudnie
Choć wolę piasek.No właśnie ja się też nie znam I upatrzyłam sobie jedną różową i jedną taką okrągłą jak gługopis czy cuś
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

trzymaj się kochana

niczego nie byłam świadoma więc trochę się obsunął zanim zdążyłam go złapać, potem nie umiałam go zapiąć

Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie

Ehh...