Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-25, 15:15   #871
tinyheart
Rozeznanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Co do panieńskiego to ja się zastanawiam czy w ogóle chce.
Wiem, że to dziwne, ale czy jest taki obowiązek ? chyba nie.

Nie lubię klubów, drinków, spotkań z samymi babkami etc
Nie bawi mnie to. nienawidzę limuzyn, striptizerów.

Szanuję, że ktoś to lubi, patrzy na to z przymrużeniem oka.

chciałam panieński w ramach popołudnia - np. lot balonem, park linowy, paintball.
Ale koleżanki marudzą i one chcą do klubu, one chcą facetów ( szkoda, że na swoich tak rok temu nie mówiły ). I one mnie upiją, tak, ze nie będę nic pamiętać Szczególnie, że nie piję i nie planuję % .

I tak sobie myslę, że może olewam to i już

TŻ ma mieć 4dniowy wyjazd na łódki. Koledzy na siłe chcę panienek. On mówi, ze nie dopuszcza tego, a oni dalej Wkurza mnie, że dorośli ludzie nie słyszą nie.
Niestety też znam wiele osób z takim podejściem.

Byłam na dwóch panieńskich, obydwa zupełnie różne. Na tym pierwszym czułam się źle bo właśnie klub, drinki, faceci, a mnie to nie kręci za to PMce się podobało. A drugi był super, luźna atmosfera pogaduchy, wszystkim się podobało.

Kilka PMek w wątku albo na innym forum, nie pamiętam proponowało wspólną imprezę z Młodym np. wypad na mazury. I to mi się wydaje być fajną opcją.

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 15:22   #872
Must
Rozeznanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Niestety też znam wiele osób z takim podejściem.

Byłam na dwóch panieńskich, obydwa zupełnie różne. Na tym pierwszym czułam się źle bo właśnie klub, drinki, faceci, a mnie to nie kręci za to PMce się podobało. A drugi był super, luźna atmosfera pogaduchy, wszystkim się podobało.

Kilka PMek w wątku albo na innym forum, nie pamiętam proponowało wspólną imprezę z Młodym np. wypad na mazury. I to mi się wydaje być fajną opcją.

Ja myślałam o parku linowym z TŻtem i świadkową i jej chłopakiem. Taki miły zwykły dzień.
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 15:23   #873
bardorja
Zadomowienie

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
garnitur ZAKUPIONY!
ciemnogranatowy, rewelacyjny, jak go ubrali w kosuzle, buty i w muche i go zoabczylam to...
Taki przystojniacha!!!!!!!!!!! !!!!!!
Wlazłam z nim do przymeirzalni i mało co go nie zjadłam

nie moge sie doczekac TEGO dnia!

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 15:27   #874
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Ja myślałam o parku linowym z TŻtem i świadkową i jej chłopakiem. Taki miły zwykły dzień.
Moim zdaniem brzmi super, lubię bardzo takie klimaty

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
garnitur ZAKUPIONY!
ciemnogranatowy, rewelacyjny, jak go ubrali w kosuzle, buty i w muche i go zoabczylam to...

TŻta czy garniaka? Super, że już o garniak jesteście do przodu. Jak sytuacja kwiatowa? Bo nie widziałam już nic na wątku od momentu kwiaciarki, mam nadzieję, że już coś masz, a jak nie to, że szybko znajdziesz

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 15:27   #875
Must
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
garnitur ZAKUPIONY!

hahah, fajnie się czyta takie coś.

Ja się boję, że mój TŻ mnie przyćmi, bo mam skromne wszystko no i on taki piękny
Stary 2014-07-25, 15:56   #876
jumapili
Raczkowanie

yupii Moje dodatki ida do druku. Menu. winetki, zawieszki na wodke, zawiedzka na koszyczek i napis z liter . Nie chce mi sie wstawic zdjecie plakatu-ksiegi gosci (calujaca sie para trzymajaca sznureczki do balonow- a balony to beda odciski palcow )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DODATKI ZESTAWIENIE.jpg (155,5 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MENU ZESTAWIENEI.jpg (133,3 KB, 61 załadowań)

Edytowane przez jumapili
Czas edycji: 2014-07-25 o 15:58
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 16:19   #877
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
TŻta czy garniaka? Super, że już o garniak jesteście do przodu. Jak sytuacja kwiatowa? Bo nie widziałam już nic na wątku od momentu kwiaciarki, mam nadzieję, że już coś masz, a jak nie to, że szybko znajdziesz
heheh no TŻ
zero wieści o kwiatach, czekam teraz na wstepny kosztorys u jednej babki i w poniedzialek jade do drugiej, ciezko

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 16:20   #878
czekooczekolada
Zakorzenienie

Elrosa, Szczepeka cudne fotki
a szczeperka, Ty jesteś w ciąży ? w życiu bym nie powiedziała

ja z panienskim mialam na odwrót niz tiny
byłam na jednym, klub, drinki, bardzo pozytywnie wspominam.
a na drugim siedzenie w pokoju, gadanie o sprawach ktore mnie nie interesuja ale nie było szans sie wtrącić, raz spróbowałam zmienić temat ale bezskutecznie bo tamten i tak powrócil, więc sobie odpuściłam. flaki z olejem, makabra modlilam sie kiedy sie skonczy zebym mogla isc spac

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-25, 16:26   #879
Must
Rozeznanie

gadałam, że świadkową ( skarb, nie świadkowa ) i idziemy do parku linowego, ona i jej TŻ i ja z TŻtem.
Stary 2014-07-25, 17:00   #880
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
gadałam, że świadkową ( skarb, nie świadkowa ) i idziemy do parku linowego, ona i jej TŻ i ja z TŻtem.
No i super Ważne abyś dobrze się bawiła!

Mój panieński był z klubie, alkoholu pełno, głośna muzyka, taniec do samego rana. Wspominam cudownie.
Ale każdy lubi co innego

Za godzinę mam drugą przymiarkę !! Aaaaaaaaaaaaaa

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 17:29   #881
Lg_ago
Zadomowienie

Szczeperka macie przepiekne zdjęcia z duszą. Uwielbiam taki klimat zdjęć Te pierwsze zdjęcie jest chyba moim ulubionym Zastanawiałam się właśnie, jakim cudem zmieściłaś się po 2 miesiącach w suknie, ale doczytałam, że maluszek zrobił Ci prezent
W ogóle chciałam Ci powiedzieć, że masz bardzo ładną fryzurę - fajna długość Właśnie się zbieram za ścięcie swoich, nawet po nocach śnię o sobie w krótkich włosach. Ale mąż mi nie chce pozwolić, ścięcie nazywa 'egzekucją'.
PS: Z jakich kwiatów miałaś zrobiony bukiecik na sesję? Bo ten jego kawałek wygląda uroczo.

Elrosa cudowne fotki ! Widać jaką jesteście pozytywną i zakręconą parą. Rzeczwyiście w sukni wyglądałaś jak milion dolców W ogóle jakoś inaczej mi się na Was patrzy wiedząc, że w tym samym czasie bawiłyśmy się na swoich weselach. Mega zazdroszczę, że macie już foty.
My na swoje jeszcze poczekamyyy.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 18:26   #882
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Grafik robi się coraz bardziej napięty, jutro idziemy do księdza spisać protokół, potem muszę się spotkać z tą dziewczyną od dekoracji która ubiera ślub przed nami bo się okazało że ona nie chce zdjąć swojej dekoracji a moja firma by chciała żeby jednak zdjęła.
Znając życie i mój charakter urządzę jej jutro awanturę i tyle skoro robi takie problemy. Tż powiedział że mi pomoże
Popieram! I życzę powodzenia!
I współczuję wypadku... smaruj czymś żeby jako tako się zagoiło

Sunset bardzo podoba mi się wasza sesja, brawo!

Szczeperka piekne zdjęcia! W ogóle nie widać Twojego stanu

Jumapili świetne te twoje dodatki! sama robiłaś??

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

Życzę wszystkim i każdej z osobna dużo słoneczka jutro, pieknej pogody, zero stresów i zmartwień, pięknego ślubu i udanego wesela!~Oby nic nie zakłóciło cudownej atmosfery tego dnia. A na nową drogę duużo miłości, szczęścia i wzajemnego szacunku!

Czekam na wasze relacje!
Stary 2014-07-25, 18:42   #883
jumapili
Raczkowanie

lemon drop
no niestety taka zdolna to nie jestem :-( zamawialam u projektslub
jumapili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 18:43   #884
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Szczeperka macie przepiekne zdjęcia z duszą. Uwielbiam taki klimat zdjęć Te pierwsze zdjęcie jest chyba moim ulubionym Zastanawiałam się właśnie, jakim cudem zmieściłaś się po 2 miesiącach w suknie, ale doczytałam, że maluszek zrobił Ci prezent
W ogóle chciałam Ci powiedzieć, że masz bardzo ładną fryzurę - fajna długość Właśnie się zbieram za ścięcie swoich, nawet po nocach śnię o sobie w krótkich włosach. Ale mąż mi nie chce pozwolić, ścięcie nazywa 'egzekucją'.
PS: Z jakich kwiatów miałaś zrobiony bukiecik na sesję? Bo ten jego kawałek wygląda uroczo.
Dziękuję bardzo za tak miłe słowa Moje włosy dawno nie były tak długie jak teraz. Zapuszczałam na ślub, a jednym z plusów ciąży jest szybszy wzrost włosów i paznokci.
Kiedyś też miałam długie i ścięłam bez problemu - wyszło mi to na dobre, także przekonuj męża i ścinaj jeśli tak bardzo chcesz! Najwyżej odrosną

Bukiecik był prezentem od naszego fotografa. Nie wiem z jakich był kwiatów, ale wyglądał trochę jak zerwany z łąki.

czekoczekolada, Lemon Drop - tak jestem w ciąży i teraz już to widać, ale przytyłam tylko 2 kg i ciągle mieszczę się w swoje ciuchy (poza spodniami). Jestem z tych kobiet, którym rośnie tylko brzuch. Przynajmniej na razie

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 18:44   #885
velika
Winter is coming

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

jutrzejsze PMki!!! Wszystkiego najpiękniejszego jutro! Pięknego ślubu i wesela do białego rana! Będzie super, zobaczycie
Elrosa, Szczeperka świetne foty! Ja jeszcze nie mam, a zaraz miesiąc minie, No ale foto uprzedzał, że to może potrwać

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 19:37   #886
kiss12550
Zadomowienie

Cude-Jeżeli jeszcze masz ten kod to byłabym bardzo wdzięczna, spodobało mi się kilka rzeczy u nich więc każdy rabacik chętnie przyjmę śliczna winetki!

Mimi – nie żartuj ze Ci ksiądz tak powiedział co za pajac ! Z caym szacunkiem ale inaczej nie można chyba takiego nazwać

Buczorek – co się dzieję z tymi duchownymi , co jeden to lepszy…mam nadzieję że jednak uda się załatwić wszystko po Twojemu , a ksiądz skończy te swoje foszki

Hihihi – trzymam kciuki za jutrzejszą pogode , a jak będzie padać to pamiętaj że to tylko i wyłącznie na szczęście

Corn- nie zazdroszczę przygód z cukiernią , mam nadzieję że jednak końcowy efekt mimo wszytsko Was zadowoli

Jumapili- gratki za licencję teraz już z górki

Elrosa,Szczeperka,Sunset- Wasze zdjęcia sa mega naoglądałam się ich a teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać TEGO dnia

Marlenqa- trzymam żeby kolanka szybko się zagoiły a Ty żebyś nie odczuwała bólu

Must- super że tak wyszło z panieńskim , to Ty i Tż macie być zadowoleni!

Szczeperka – ciąża Ci służy wyglądasz pięknie i tak promiennie

a ja kupiłam sobie dzisiaj ślubne buty , no i sama nie wiem ...rzadko chodze w obcasach zazwyczaj tylko w balerinach a te buty mają obcas 4,5 niby nie wiele ale z drugiej strony znając mnie i moje szczęście zaryje nosem o ziemie przy pierwszej lepszej okazji nie wiem co robić bo jutro przymiarka i mam mieć ze sobą buty...
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 19:41   #887
Konkardia
Wtajemniczenie

jumapili Gratuluję licencji!!!

cornflower_girl Cudowne papeterie, menu, zawieszki... I jaki piękny kot!

Sziket Kochana, moim zdaniem trochę za wcześnie ten końcowo-lipcowy termin potwierdzeń... Aż tak wcześnie musicie podać liczbę gości na sali?

Must Ale super historia z tym Twoim TŻ Niesamowite! Super, że Twój panieński będzie taki jak chciałaś!

Elrosa Piękne zdjęcia! Szczególnie to jak jesteście razem pod welonem...

Szczeperka Ty mnie pewnie nie kojarzysz, ale ja Ciebie jak najbardziej! Czytałam Twoją relację jako pierwszą Cudowne zdjęcia, Wy tacy zakochani...

Sunset89 Zmniejsz rozmiar zdjęcia

marlenqa22 Szybkiego powrotu do zdrowia! Zobaczysz, że za tydzień nie będziesz o tym wypadku pamiętała

bardorja Gratki garnituru!

Ja dziś byłam na ostatecznej przymiarce i jest 1 000 000% lepiej niż ostatnio! Gorset mi skrócili i mam śliczne bolerko, tak się cieszę, kamień spadł mi z serca. Teraz już się nie mogę doczekać ślubu!

Kochane dziewczęta z 26 lipca. TO JUŻ JUTRO!!!
missmalezji
alucior

hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

Samych cudowności jutro i każdego dnia u boku MĘŻA!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-07-25 o 19:42
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 19:50   #888
kiss12550
Zadomowienie

Komkardia- Ty tu nam lepiej zdjęcie wstaw w sukni a nie

Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-07-25, 20:35   #889
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Dziękuję, kciuki za pogodę się przydadzą - prognozy na jutro nie są najlepsze

W załączniku nasze papeterie - jest też i przystojniak, zazdroszczę mu spokoju i opanowania
przepiękne naprawdę, baaaardzo mi się podobają kotek również! trzymam kciuki za pogodę, na pewno będzie dobrze. powodzenia jutro
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Jadę dziś po suknie i to chyba stąd te nerwy. Wszystko zaczyna być takie realne.
i jak? i jak? wszystko dobrze z suknią? kiedy w ogóle masz panieński?

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Dostaliśmy już zdjęcia od fotografa - było ich ponad 300, a i tak wydało mi się, że to mało jak cudze mnie nudzą, tak nasze mogłabym oglądać bez końca
bardzo ładne!!
Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Czy ktos mnie tu jeszcze pamięta?
Wpadłam na chwilę pochwalić się wstępnymi efektami sesji ślubnej, która odbyła się dopiero niedawno (2 miesiące po ślubie ) bo wcześniej jakoś nie znaleźliśmy czasu
przecudowne zdjęcia zwłaszcza to zza szyby
i w ogóle po tobie nie widać!

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość

ja z panienskim mialam na odwrót niz tiny
byłam na jednym, klub, drinki, bardzo pozytywnie wspominam.
a na drugim siedzenie w pokoju, gadanie o sprawach ktore mnie nie interesuja ale nie było szans sie wtrącić, raz spróbowałam zmienić temat ale bezskutecznie bo tamten i tak powrócil, więc sobie odpuściłam. flaki z olejem, makabra modlilam sie kiedy sie skonczy zebym mogla isc spac
ja podobnie jak Ty, też wolę iść się wyszaleć rzadko jest okazja iść do klubu z dziewczynami i dobrze się bawić jutro właśnie idę na swój panieński i z tego co wiem, najpierw ma być party u świadkowej, a później uderzamy do klubu
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 20:44   #890
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość

Szczeperka Ty mnie pewnie nie kojarzysz, ale ja Ciebie jak najbardziej! Czytałam Twoją relację jako pierwszą Cudowne zdjęcia, Wy tacy zakochani...
A właśnie że Cię kojarzę Pamiętam że dołączyłaś do wątku właśnie w okolicach mojego ślubu

Dziewczyny dziękuję za wszystkie pozytywne opinie

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 20:47   #891
fascinata
Raczkowanie

Dziewczyny, planujecie na butach mieć jakieś antypoślizgowe zelówki? Czy one naprawdę działają?
Stary 2014-07-25, 21:01   #892
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziewczyny, planujecie na butach mieć jakieś antypoślizgowe zelówki? Czy one naprawdę działają?
ja mialam kiedys i za wiele mi nie dawały, ale i tak kupie dla ubezpieczenia

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja podobnie jak Ty, też wolę iść się wyszaleć rzadko jest okazja iść do klubu z dziewczynami i dobrze się bawić jutro właśnie idę na swój panieński i z tego co wiem, najpierw ma być party u świadkowej, a później uderzamy do klubu
ja nie pamietam kiedy ostatnio byłam w klubie dlatego juz sie nie moge doczekac mojego

trzymam kciuki zeby jutro bylo fajnie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-07-25, 21:05   #893
fascinata
Raczkowanie

Jutro panieński
Stary 2014-07-25, 21:53   #894
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych Panien Młodych!

U mnie było menu, ale bez godzin - sama nie miałam pojęcia, o której co miało być podane

Dostaliśmy już zdjęcia od fotografa - było ich ponad 300, a i tak wydało mi się, że to mało jak cudze mnie nudzą, tak nasze mogłabym oglądać bez końca
piękne zdjęcia!!!

Cytat:
Wpadłam na chwilę pochwalić się wstępnymi efektami sesji ślubnej, która odbyła się dopiero niedawno (2 miesiące po ślubie ) bo wcześniej jakoś nie znaleźliśmy czasu
Pogoda była beznadziejna ale nasze humory znakomite co doskonale widać. Całość zdjęć dostaniemy dopiero za miesiąc a już nie moge się doczekać

No i tak wyglądam w 4 miesiącu ciąży

PS. Wszystkim PMkom życzę wszystkiego najlepszego Bycie żoną jest super
o matko ale klimatyczne zdjęcia

Cytat:
Hej dziewczynki Witam się po 3 dniach nieobecności.

Nadrobiłam ale po łebkach. Gratuluję wszystkich załatwionych spraw

Do ślubu co raz mniej, a ja wczoraj miałam wypadek potrącił mnie rowerzysta.
W rezultacie upadłam na chodnik, i dość poważnie obdarłam sobie dwa kolana, szczególnie prawe.
Skóra mi zeszła, krew lała się strumieniami. Byłam u lekarza, dostałam jakąś maść do smarowania i tyle. Nic na szczęście nie jest złamane.
No ale w rezultacie nie dam rady chodzić, strasznie mi boli

Nie mówiąc już o klękaniu na przykład.

Mam nadzieję że polepszy mi się do następnej soboty, jestem przerażona..

Dzisiaj o 18:00 mam też drugą przymiarkę ale niczym się nie potrafię cieszyć..

Grafik robi się coraz bardziej napięty, jutro idziemy do księdza spisać protokół, potem muszę się spotkać z tą dziewczyną od dekoracji która ubiera ślub przed nami bo się okazało że ona nie chce zdjąć swojej dekoracji a moja firma by chciała żeby jednak zdjęła.
Znając życie i mój charakter urządzę jej jutro awanturę i tyle skoro robi takie problemy. Tż powiedział że mi pomoże
dobrze, że nic nie złamałaś! a kolana się zagoją

nadrobiłam szybko
chyba powinnam się kłaść wszystko dziś załatwiliśmy, podpisaliśmy dokumenty u księdza i wszystko gotowe
kocham moich świadków i wiem, że jutro będzie super!!!
już nawet pogodą się nie przejmuję! narazie nie pada a lało jak nie wiem dziś.
nawet nie przejęłam się tym, że mama zrobiła mi dziurę w moim 3m welonie trudno, aż tak nie widać, na szczęście na dole, będę miała tren to nie będzie widać i tak w nim jutro pójdę!!!!!
dziękuję za wszystkie życzenia
a Wam kochane z naszej pięknej wspólnej daty 26.07
missmalezji
alucior
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

życzę pięknego ślubu pełnego uśmiechu i wzruszeń, wspaniałej zabawy i mnóstwa niezapomnianych wspomnień!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 21:56   #895
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
A właśnie że Cię kojarzę Pamiętam że dołączyłaś do wątku właśnie w okolicach mojego ślubu
Bardzo mi w takim razie miło!

fascinata Szalonej zabawy!

hihihi Będzie jutro fantastycznie! Pogoda nie jest najważniejsza A dziury nikt nie zobaczy Powodzenia!!!

kiss12550

Bolerko mi się bardzo podoba! Mega delikatne i prawie niewidoczne

Edytowane przez Konkardia
Czas edycji: 2014-07-29 o 19:19
Stary 2014-07-25, 22:05   #896
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Czy wybieralyscie jakieś specjalne czytania,psalmy na mszę ślubna? Dzisiaj jedziemy do księdza i tak się zaczęłam teraz nad tym zastanawiać...
ale nie wiem czy ksiądz się zgodzi.

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny

Ja znowu z pytaniem. Robię plan stołów i nie wiem co zrobić z osobami towarzyszącymi, chyba wykasować? Zrobiłam alfabetycznie wg nazwisk i one zostają "luzem".
My ostatnio byliśmy i był plan: Anna Kowalska z osobą

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
W załączniku nasze papeterie - jest też i przystojniak, zazdroszczę mu spokoju i opanowania
Piękne to A kociak przesłodki

Cytat:
Swietne zdjęcia!

Cytat:
Ale macie piękne zdjęcia Super klimat sesji

Cytat:
Mam nadzieję że polepszy mi się do następnej soboty, jestem przerażona..
Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
To pośpiesz go, bo ja mojego nie mogłam zapędzić do sklepów żeby chociaż nawet pooglądać. W końcu jak poszliśmy i się okazało, że nic na nim nie leży, KOMPLETNIE. Zaczęliśmy szukać w sklepach szyjących, a wszędzie słyszeliśmy "to już za późno".
Bez przesady, Tżtowi uszyli w tydzień

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28
oluska227887

Jutrzejszym Pmkom świetnej zabawy, wspaniałego slubu, dużo szczęścia i miłości
!

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-07-25 o 22:08
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 22:18   #897
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo mi w takim razie miło!

fascinata Szalonej zabawy!

hihihi Będzie jutro fantastycznie! Pogoda nie jest najważniejsza A dziury nikt nie zobaczy Powodzenia!!!

kiss12550

Śliczna suknia , a jaka figura
Stary 2014-07-25, 22:20   #898
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie
Tż mi właśnie napisał smsa: "dobranoc moja Narzeczona, ostatni raz mogę tak powiedzieć"
aaa
nie mogę się doczekać jutra nic nie może mi zepsuć tego dnia!!! dziękuję
pięknie wyglądasz i bolerko faktycznie niewidoczne!

Dexter w spódnicy
Stary 2014-07-25, 22:30   #899
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Śliczna suknia , a jaka figura
Dziękuję za miłe słowa!

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
pewnie
Tż mi właśnie napisał smsa: "dobranoc moja Narzeczona, ostatni raz mogę tak powiedzieć"
aaa
nie mogę się doczekać jutra nic nie może mi zepsuć tego dnia!!! dziękuję
pięknie wyglądasz i bolerko faktycznie niewidoczne!
Dzięki! A Ty zmykaj spać!!!
Stary 2014-07-25, 22:32   #900
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki! A Ty zmykaj spać!!!
i tak nie usnę chyba

Dexter w spódnicy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości