|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Czekoladka a Ty na jaki się zdecydowałaś? Czy masz po córce jeszcze?
|
#2402 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedyś brakowało elementu w zabawce z Kinderniespodzianki, napisałam maila, jak to dziecko było zawiedzione i przysłali mi paczuszke ze slodkosciami
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i pięknie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
gdybym miala po corce to problem z glowy, zaluje ze go sprzedalam wtedy
zdecydowalam sie na Baby Design Lupo Comfort-moj faworyt od poczatku ![]() Cytat:
|
|
#2406 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekoladka znajoma miała też ten tako jumper i sobie chwaliła.. no szkoda, że sprzedałaś, ale ten baby design też jest fajny
Co robicie dzisiaj na obiad?? Ja schaby, ziemniaczki z koperkiem i sałatę w śmietanie ![]() U sierpniówek na wątku jaka pracowita noc
|
#2407 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie niedzielnie. Wszystkie moje proby pisania tu koncza sie wywalaniem z forum wiec tak na szybko.
Nie moge Was nigdy nadrobic ![]() Odebralam wypis i o szyjce NIC nie wspomnieli, tylko diagnoza zagrazajacy porod przedwczesny. Zobacze czy jutro miejsca do gina beda to pojde na kontrole po szpitalu i zalegle usg, moze w koncu dziec sie ujawni ![]() Ela, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Upatrzylam sobie sprzedawce na all bo szukalam smoczkow do butelek aventu i akurat sie zlozylo ze ten sprzedawca ma wszystko co chce kupic: pieluszki tetrowe, flanelowe, wkladki laktacyjne, wspomniane smoczki, przewijak usztywniany,filtry do Fridy wiec w tym tyg. skladam zamowienie.
Kosmetyki chyba kupie w gemini, ten polko przewijak malz widzial w komisie za 90zł wiec musze podjechac czy jest jeszcze bo na all z przesylka 150zł leci ![]() Wlasnie sie dowiedzialam ze z oplacanego ubezpieczenia pzu dostane kase za smierc tescia, musze jutro zaniesc papiery do pracodawcy- akurat bedzie na wozek
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wadze dzis +9kg cos strasznego ;( jutro ide do gina wiec zapytam czy mozna cos na zatrzymywanie wody brac ;/ bo wydaje mi sie ze nie obzeram sie jakos niemilosiernie ;/ codziennie ok 2000kcal, rzadko zdarza sie wiecej, ale jak sie zdarzy to nadmiar wagi nie schodzi ;/ a wy ile jecie mniej wiecej? jak gin zobaczy ze w 3tyg przytyłam 4kg to na pewno nie omieszka miło skomentowac ;/ Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2014-07-27 o 11:54 |
|
|
|
|
#2411 |
|
Rozeznanie
|
heeej !
już nie daje rady z tymi skurczami dziś to się az popłakałam w nocy z bólu wczoraj byliśmy po farbę do małego, wyszło, że będą 2 kolory Tż milutki, jego brat nas zaprosił na działkę, dal nam samochód ale kierować musiałam jaaa no bo Tż chciałby się napić awantura o jazde też była bo nie lubie jeździć nie swoim samochodem... po 23 dopiero wróciliśmy, same dzieci na tej działce hehe chłopczyk jeden mylil mnie z mamą i co chwile podbiegał i mama, mama chodz hehe Ten dziś do pracy nie poszedł siedzi w domu i pomaga znajomemu robić pokoik. A dziś na obiad rosołek i pałki z kurczaka zapiekane mogę już dziś nie zawitać, bo pewnie Tz cały plan działania na dziś mi popsuje więc życzę udanej niedzieli
|
|
#2412 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no widziałaś mój brzuch w klubie? Ja jem ciągle coś, zwłaszcza coś słodkiego... Także podejrzewam, że też już mam coś koło 8,9 kg na plusie w środę mam wizytę to zobaczę.. że też nie mam w domu wagi...Cytat:
Dobrze, że mój tż nie pije alko, a piwa jakoś go nie siekają... czaaaasem wypije po pracy, to tak jak oranżadkę
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia na allegro kupisz wagę juz za 25zl z wysyłką
|
|
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
ja jak miałam cukier 140-150 to jestem tylko senna, jak po mega dużym obiedzie (mimo, że objętościowo nie był taki duży
). A tak to nie mam objawów, pije co prawda dużo ale zawsze tak mam w upały. Ale się zawzięłam- od teraz nie przekroczę żadnego cukru!!!
|
|
|
|
#2415 |
|
Wtajemniczenie
|
Anuszka no wiem, ale chyba to bardziej ze strachu wynika, ze nie chce kupic
wiesz, czego oczy nie widzą.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kasa na pewno sie przyda, super ![]() Anuszka ja na ostatniej wizycie mialam 4 kg na plusie, a w 2 tyg przybylo mi kolejne 2...teraz juz nie wchodze na wage, bo sie boje, ze nabralo to tempka. Zobacze u gina dopiero ale jem sporo, bo zawsze lubilam zjesc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2417 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak zaczeli od Wodki i skonczyli na Polsce, czy zmienili schemat? Co do jedznia to parenascie lat temu byla afera, bo w jednej z budek z knyszami we wroclawiu w sosie znalezli sperme ![]() anuszka ja ostatni raz bylam wazona w 20 tygodniu, wtedy mialam 3 kg na plusie, od tamtego czasu ani polozna mnie nie wazyla ani ja sama sie jakos do tego nie garne ![]() A tak w ogole to dzien dobry, deszcz w nocy popadal i odrazu lepiej sie oddcha, pomijajac fakt, ze Tz wczoraj poldnia spedzil wylewajac cement pod plot i wszystko mu rozmieklo ![]() uciekam sobie zrobic kawe, po poludniu pojedziemy odwiedzic moja siostra a w drodze powrotnej moze jeszcze podskoczymy do znajomych, wiec pewnie wrocimy dosc pozno (moja siostra mieszka prawie 2 godziny samochodem ode mnie). wczoraj jakis wariat wjechal kolesiwi na rondo, pozniej wjechal na skrzyzowanie i gdyby nie szybka reakcja tych osob to bylby wypadek, jakos tak mnie to troche wystraszylo i mam teraz cykora jechac samochodem ![]() dziewczyny wiecie moze co z martha, chyba juz powinna wrocic z urlopu?! Milego dnia i pewnie juz do jutra
|
||
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jem sniadanie, w miedzyczasie pije duzo wody, potem obiad- zupka jakas i drugie danie, podwieczorek to owoce, lody czasem, a kolacja kanapka albo czasem pizza, pozniej juz nic nie jem a chodze spac po polnocy
|
|
#2419 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu - ja to chyba dziś odpuszczę II danie. Wczoraj robiliśmy tartę i dziś ją jemy po kawałku, także kalorii przez to w nadmiarze. Na obiad zjem z tego względu tylko zupkę warzywną
Aleaa - idź, idź. O raaany Ty nadal płci nie znasz.... :P Indra haha Kindeniespodzianka - tak mówili na mnie teraz w szpitalu ![]() anuszka - ja mam równo +4kg. Na razie tak się trzymam, ale nie jest to łatwe niestety... :/ Jak zjem coś więcej, to później szybko waga skacze. Dlatego muszę na nią uważać. Nie wiem ile jem kcal, na pewno nie wpierdzielam chipsów i słodyczy cały czas czy kilka razy w tyg, ani też tłustego żarcia, także na rosnącą wagę nie bardzo mam wpływ. Raczej raz na 2 tyg. zjem coś bardziej kalorycznego czy niezdrowego, ale kończy się na 1 "grzeszku". Jednak jedno Ci powiem - jak się nie waży produktów i nie liczy dokładnie kcal, to bardzo łatwo pomylić się przy podliczaniu ogólnym Wydaje się, że czegoś jesz mało, a jednak jakby podliczyć - tu skubniesz, tam skubniesz i tak się też zbiera. Często ludzie właśnie tyją przez to. Mają regularne posiłki i te są nieduże, ale wejda do kuchni i gryz tego, garstka tamtego i tak się zbiera pokaźna liczba kcal. Nie mówię jak że tak jest z Tobą oczywiście, tylko zwracam uwagę na to, że jeśli nie ważysz produktów to nie da się określić ile kcal jesz tak naprawdę ![]() czekoladka - a podałabyś nazwę sprzedawcy? ![]() W ogóle jak tam Twoja noga? Już jest ok? Ja z Allegro mogę polecić sprzedawcę HealthWorld - zrobiłam u niego spore zakupy dzieciowe, wszystko ok.
Edytowane przez Kiara_kier Czas edycji: 2014-07-27 o 13:29 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziekuje z noga juz dobrze, od tygodnia juz nie boli wogole i opuchlizna zeszla
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Tez ostatnio zastanawialam sie kiedy martha wraca z gor
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2422 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahaha czekoladko cóż za zgodność
też m.in. przewijak od niego zamówiłam i też ten zestaw butelek (tylko ja wzięłam TT).Dobrze, że noga się wyleczyła!
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja butelki mam , tylko smoczki musze nowe kupic, bo niby mam po corce ale zżolkniete bleee i podobnie jak poprzednio kupie tylko 1, 2 i trojprzeplywowy a bratowa ma mi dac jeszcze zestaw butelek ktory dostala jakis antykolkowy co temp. mleka mierzy, nie uzywala bo tez od poczatku na avencie jechala, wiec nie wiem czy skorzystam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w niedzielne wczesne po południe, dość gorące
![]() Wczoraj cały dzień u teściów spędziliśmy. Wróciłam taka padnięta, że o 22 już wylądowałam w łóżku...zupełnie jak nie ja miałam jedynie siłę na tablecie poczytać co wczoraj pisałyście. Przepraszam, że nie odniosę się, bo sporo tego było ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
ja co prawda na razie nie piłam, bo odpukać skurcze łydek ucichły, ale jak mnie złapią to na pewno spróbuję tez pić calcium... ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Dzisiaj w nocy pierwszy raz czułam czkawkę małej heh, biedactwo rano znów miała... a można w ogóle w jakiś sposób pomóc dziecku np. zmieniając pozycję itp. ? |
|
|
|
|
#2425 |
|
Zadomowienie
|
Paulina ja raczej nie mam problemu z bezsennością...teraz heh ale wiem co to za cholerstwo..ostatnio czytałam żeby się położyć i przez 2 min mrugać oczami...nie wiem czy to coś pomaga....takie to to trochę dziwne heh
![]() Co do cukinni to ja mieszam mięsko mielone z częścią środków cukinii+otręby, przyprawy i jajko polewam pomidorami z puszki no i oczywiście posypuje serem...a do tego pieczone ziemniaczki jak najbardziej, ale surówki raczej żadnej nie dodaje co najwyżej fasolkę szparagową mniam ![]() Po waszych wczorajszych kfc i innych cudach zachciało mi się dzisiaj też!!!cholercia ![]() Ja dzisiaj muszę opróżnić całą szafę i komodę z ciuchów i innych rupieci bo jutro bedzie montowana NOWA SZAFA No i dzisiaj przyszła moja kolej na kłótnie z małżem...u mnie sytuacja odwrotna...mąż kupuj auto!!!!starego dużego fiata...na pół z bratem!!!! (co to wogóle ma być??!! dwa dniu u mnie dwa u ciebie???!!!!) tym bardziej że chyba pieniążki się bardziej przydadzą na dzidziola!!!kur....aż mi się ciśnie na usta!!!jestem zmęczona i zła...za tą kasę byśmy mieli całą wyprawkę + parę innych rzeczy...chce mi się wyć CZAS NA MELISKĘ!!
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Justyna ja bym powiedziala zeby mi dal do reki tyle ile wydal na auto
wtedy i Ty i małż bedziecie szczesliwi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2427 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja to się zastanawiam czy czytać w ogóle opinie, bo chyba o każdym wózku znajdzie się coś złego i potem mi tak nie w smak i nie umiem podjąć decyzji..... u mnie to głównie chodzi, żeby miał mniej niż 100cm po złożeniu, no i kółka w miarę i nie 3kołowy i ładny ten wózeczek który wstawiłaś fajny, ale mi tego typu spacerówki nie leżą... wolę takie jak w tym x landerze..... jakby to powiedzieć, głębiej siedzą w ramie, może to tylko złudzenie, ale tak mam ![]() Cytat:
nas czkawka męczy, ale podobno dzidziol w brzuchu nie odczuwa tego jako dyskomfort... tak mówią, ale skąd do cholery oni mogą to wiedzieć? ![]() Cytat:
eh chłopy..... jak oni sobie coś ubzdurają to jest dobrze, ale jak ja chcę sobie kupić jakąś "głupotę" to wtedy to jest marnowanie kasy ![]() Was męczą skurcze, a mnie zatykanie uszu... już nie mam siły.... najgorzej jak jest zmiana pogoda, teraz robi się cieplej i dziś od rana cały czas zatkane.... strasznie to wkurzające.... przechodzi jak pochylę głowę na dół, albo jak się położę.... jak pochylę głowę to tylko na chwilę przechodzi, a byłam dziś z mamą na zakupach od rana do 13 i caaaaaały czas..... masakra.... i co chwila glowa w dół.... dziwnie to musialo wyglądać.... zjedliśmy rosołek i chłopaki pojechali do castoramy po jakieś "męskie" rzeczy ![]() chce mi się KFC.... miałam robić naleśniki, ale mój wybredny mąż nie chce, a teraz to już mi się nie chce robić mięsnego obiadu.... może skoczy po KFC jak wrócą ![]() Jasiek ma resztkę kopytek to wciągnie, chociaż na frytki na pewno też się skusi......
Jaś 17.07.2011 Zuzia 28.11.2014 Edytowane przez ela_86 Czas edycji: 2014-07-27 o 14:51 |
||||
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może mają taką dobra pamięć i wiedzą z własnego doświadczenia ![]() ja gotuję fasolkę szparagową i mamy do odgrzania pałeczki kurczaka z grilla od rodziców, a rosołek już zjedzony... |
|
|
|
|
#2429 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie co znalazłam w necie
)
|
#2430 |
|
Zadomowienie
|
Witam w niedzielne popołudnie.
My już też po obiedzie... dojadamy wczorajsze leczo. Ja osobiście uwielbiam leczo i mogłaby je jeść dzień w dzień przez tydzień i potem zrobić przerwę. Podobnie zreszta mam z gołąbkami, które kocham Jeszcze raz Wam dziekuję za pomoc w dylemacie obiadowym ![]() Zobaczę co uda mi się kupić...jesli dostanę kurki to będą piersi w sosie kurkowym + ziemniaczki pieczone + fasolka z vinegretem (dziękuję Kostka Jesli nie będzie kurek to zrobię faszerowaną cukinię + ziemniaczki pieczone A w ostateczności upiekę kuraka z ziemniaczkami Uffff menu zaplanowane Wracając do bezsenności. Drugą noc z rzędu nie spałam. Przysnęłam nad ranem, tuż przed 5... o 5:20 obudził mnie piejący kogut sąsiada ! Myślałam , że zaraz wyjdę i uduszę gada od razu by mi się problem na obiad rozwiązał bo bym go upiekła ![]() I tyle po moim spaniu. Teraz maz śpi po obiedzie a ja... Co do sprzedawców z allegro to ja Wam moge polecić sprzedawcę rodzyneczki http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=11612773 sprawdzony. wszystko ok. Czekoladko, o którym półko-przewijaku mówisz? O tym http://www.ceneo.pl/595834 To ja o nim ostatnio wspominałam... i z chęcią poznam opinie jak on się prezentuje "na zywo" Ja do 19tc przytyłam 4kg... lecz przez ostatnie 2,5tygodnia na wadze wskoczyło mi jeszcze 3kg ![]() justynaw spróbuję pomrugać jesli ta noc znowu będzie biała ![]() Super ciuszki aaa chciałam Was poprosić abyście wrzuciły fotki kombinezonów, które kupiłyście dla swoim pociech (wiem, że część z Was ma już ten problem z głowy). Przeglądam to allegro i nie wiem czy brać taki bardzo bardzo gruby czy coś cieńszego/lżejszego.... taki z nóżkami czy lepszy taki a'la śpiworek...Matulu same dylematy !!!! Jeszcze jedno Uwaga !! Uwaga!! Właśnie kupiłam na allegro ciuszki używane... nic szczególnego, kilka pajaców i śpioszków ![]() I teraz pytanie, jak kupujecie takie używane ciuszki to w jakiej temperaturze je pierzecie? Ja bym je wrzuciła na 90stopni aby porządnie wygotować. Tylko czy takich kolorowych rzeczy (bez aplikacji i tym podobnych bajerów) nie zniszczę w tak wysokiej temperaturze? Ja to piorę w 90 stopniach głównie ręczniki...
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-07-27 o 16:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

23.06.2011
01.06.2013

w środę mam wizytę to zobaczę.. że też nie mam w domu wagi...

od razu by mi się problem na obiad rozwiązał bo bym go upiekła