![]() |
#2011 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
U mnie zmniejszyła się ilość. Pochwalę się - upiekłam dziś ciasto "Blondies" ![]() ![]() ![]() 5 sierpniówek już urodziło ![]() Ja jutro na usg, może poznam termin cc ![]() ![]()
![]() |
#2012 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co to za ciacho?? Proszę o przepis ![]() W niedzielę na usg?? Ulala ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2013 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nie masz wyjścia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dragusia, gratki za przeprowadzkę i kciuki zeby wszystko się poukładało po Waszej myśli Moderna, udanego pobytu w Polsce, pogodę chyba będziecie mieć ładną ![]() Kasia, leże z niedogolonej nogi ![]() ![]() Maria, super ze przeprowadzka się udała Eluska, słodziak z Pawełka ![]() Achna, ale Mikuś spioch ![]() Nestelle, mam nadzieję że z Ninką lepiej, jak Kuba po powrocie? Oliwka, ![]() Tasia, jak juz blisko ![]() Demeter, ale wstydzioch tam u Ciebie mieszka ![]() Pani, jeszcze zapomniałam napisać, ten test na okładce "jest tam kto?" rewelacja ![]() Dobra, Paniki newsa nie przebiję, ale chwalę się że moje dziecko po prawie 17 miesiącach w koncu zaczeło chodzić ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2014 |
Wtajemniczenie
|
Pani gratulacje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2015 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-07-26 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Rozeznanie
|
Ale nowiny
![]() Pani ogrooomne gratulacje życze Ci z całego serca, żeby wszystko ułożyło się dobrze ![]() ![]() No i termin genialny ![]() ![]() ![]() alliw ![]() ![]() ![]() Tyle dobrych wiadomości dzisiaj ![]() Jutro wyjeżdżam więc będę z telefonu podczytywać. Jedziemy na Mazury, więc mam nadzieję, że pogoda dopisze ![]()
![]() |
#2017 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dragusia super wiadomość zazdro ![]() ![]() Moderno udanego wczasowania nad Polskim morzem ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W niedzielę, bo mój gin ma dyżur w szpitalu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale dziś newsy!!! ![]()
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę dużo pisać bo tel.mi się zaraz rozladuje....
Ale dziś dzień cudownych wiadomośći ![]() ALLIW - Jupi!!!! Brawa dla J!!!!! Bardzo się cieszę! PANI -trzymam kciuki! Wszystko będzie cudownie!:-* Oliwka-kciuki za przyjaciółkę! I ja się pochwalę nieśmiało naszym mini sukcesem-moj syn wczoraj pierwszy raz spróbował mm - wypił trochę (takie niedobre ze wycierał język :-P) i kaszkę zjadł tez na mm. I przespał 9 godzin bez cyca!!!!!!!!!! Dla kogoś kto karmi co godzinę, a w nocy.... całą noc to sukces ogromny ![]() Teraz poproszę o kciuki aby już tak pozostało! ![]()
#2020 |
Zakorzenienie
|
Alliw- brawa dla Jaśka
![]() ![]() ![]() Nestelle- ale cycowania nie kończysz? Pani- a zmieniasz gina, czy zostajesz przy tym samym?
#2021 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Pozdrowienia z Torunia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- przyznaję się bez bicia - wczoraj się delikatnie upiłam ![]() przyjechali znajomi na grilowanko a że koleżanka ma też na imię Ania to se wypiłyśmy imieninowo 2 wineczka ![]() ![]() No a wczoraj tak jakoś polewali nam i piłam - a dzis mnie łeb boli ![]() wziełam już coś przeciwbolowego, gotuje rosołek a tż z Oliwką śpią ![]() także obowiązków domowych nie zaniedbuję ![]()
![]() |
#2023 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i życzę z całego serducha wszystkiego dobrego, spokojnych kolejnych tygodni do samiuśkiego marca ![]() ![]() ![]() CUDOWNIE! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Pozdrawiamy serdecznie z Miedzyzdrojow! ![]() Podroz stresujaca, dwa korki w Niemczech na ringu berlinskim, i korek gigant na S3 w Polsce - i tak z zaplanowanych 5 godzin zrobilo sie 8 ![]() Dziwnie sie czuje w Polsce, jak zagraniczny turysta - nic we mnie z milosci do ojczyzny chyba nie zostalo - wszystko mnie tu drazni - no jest inaczej. Strasznie duzo tu komarow, sa caly czas, niezaleznie od pogody - ledwo wysiedlismy z samochodu, maly juz mial 3 ukaszenia ![]() Na plazy wieczorem to byla istna plaga, uciekalismy w szybkim tempie. A ceny zywnosci czy chemii ![]() ![]() Ciezko jest byc na urlopie z dzieckiem, w malego wstapil diabel ![]() ![]() ![]() To tyle u nas z nowosci - mam nadzieje, ze kolejne dni juz beda spokojniejsze Musze jeszcze sie wyrobic z planowaniem jedzenia dla malego, bo na razie improwizuje, dobrze, ze jest cyc ![]()
#2025 |
Zakorzenienie
|
![]() spokojnego wypoczynku ![]() hehe. 7 cykl starań. nie poszło pierunem, ale - jak na nas - to szybko. planowaliśmy. ![]() ![]() ![]() ![]() wciąż się zastanawiam. koleżanka (wizażowa) mi podpowiedziała, że wszak mogę chodzić do niego, ale uprzedzić, że prenatalne będę robić u kogoś innego. co jak co ale położnikiem jest super i ta odległość od bazy... pomyślę po powrocie do krk. kciuki za tż! jak mus to mus ![]() Sto lat! ![]() ![]() Moderniaku, a jak się Twojemu małżonkowi podoba? a Marsssel diabeł?! nie uwierzę! mp i komarom: precz! sioooo! ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Torres dziś miał krajoznawczą niedzielę. Na Roztoczu najbardziej mu się zalew w Krasnobrodzie podobał ![]() ![]()
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
My po chrzcinach mojej siostrzenicy, jestem matka chrzestna
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Panika ja wszystkie prenatalne robilam u Franczaka w scanmedzie, a chodzilam do dwoch ginow.
Moderna udanego wypoczynku. Monika brawa dla Jakuba, zuch chlopak. Moje dziecko wciaz sie wspina. Na wersalke, na stol po czym zaczyna tanczyc i spiewac.....a w przerwach robi siama mniam...
#2028 |
MBZ♥
|
Alliw ależ wiadomość
![]() ![]() ![]() Monika, ![]() ![]() Pani, myślę e to rozsądne posunięcie-wszak poza tą klauzulą jest lekarzem kompetentnym ![]() ![]() Roszpunka podobnie, usta sine,a z wody nie wyjdzie ![]() Despa to masz Zdolniaszkę ![]() Demeter mam nadzieję, że Twoje Uparte Dziecię zdradzi sekret co tm ma między nóziami ![]() Tasia i jak tam? ![]() Oliwka i jak TŻ? ![]() Moderna, udanego urlopingu ![]() Nestelle ![]() ![]() Jak powrót Pierworodnego? ![]() Oliwka ![]() ![]() Anika, mimo kaca Perfekcyjna Pani Domu ![]() Agata co u Bartiego? ![]() Catlhyn, bawcie się dobrze ![]() Achna testujesz? ![]() ![]() My kolejny dzień spędziliśmy na basenie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 | ||||
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki ![]() I jak po wizycie?? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pani, test niepotrzebny, mam @ właśnie ![]()
![]() |
#2030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- ![]() ![]()
![]() |
#2031 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
my znów weekend pełen atrakcji wczoraj na urodzinach u Julki koleżanki na działce z basenem i innymi atrakcjami, Karol olał mały basenik dla maluchów i wlazł do takiego większego dla starszaków i pluskał się tam z dziewczynami 5 letnimi ![]() dziś byliśmy na chrzcinach u mojej siostry też dzień szalony ![]() ![]() Panika ogromne gratulacje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2032 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hello ![]() My dziś po imprezce ![]() ![]() ![]() ![]() A rano byłam na usg. Niestety, niczego się nie dowiedziałam... ![]() ![]() W czwartek następne usg i wtedy może ta decyzja będzie ![]()
![]() |
#2033 |
Zakorzenienie
|
pani - moje ogromne gratulacje!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Moje dziecię po imprezie marudne, za dużo wrażeń chyba miał, do tego spał na raty, bo usnął pod koniec mszy, przekładaliśmy go do fotelika, dosypiał w samochodzie. pod wieczór w drodze powrotnej znowu padł w samochodzie, a po przebudzeniu marudził, wściekał się i nie wiedział czego chciał. zderzył się z łóżkiem i był ryk, w kąpieli zauważyłam, że uderzył się wargą, albo przygryzł zębami uderzając, nie wiem, ale znowu ma krwiaczka(?) na ustach, poprzedni, po zderzeniu z dywanem ledwo zszedł.. wieczorem tylko łapał mnie za palec a zostawiony sam zaczynał płakać, więc chyba za szybko się ucieszyłam z tych kroczków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() o rany, daliście rady w ten gorąc? oj tam oj tam, czasami trzeba dla przyzwoitości ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i spokojnie, daj mu czas, J. tez jednego dnia troche pochodził, a potem dwa dni prawie nic. Wczoraj i dzis znowu wiecej, ale do biegania wciąz mu jeszcze daleko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Monika.g - alliw
- ![]() ![]() ![]() Nestelle - wooooow 9h fiuu fiuu, ![]() ![]() Cos mialam jeszcze pisac, nosz ![]() ![]() Chyba musze isc spac. Ale wam jeszcze napisze ze Milus dzis przyprawil mnie i mame o zawal serca. Bawilam sie z nim na dywanie - ssapalam sie jak swinia spocilam osz - ogolnie bylam przed sniadaniem. I mowie sobie nie na razie dosc ide jesc. No wie zostawilam go w salonie bo zaczol bawic sie szczeniaczkiem-uczniaczkiem. Doszlam do kuchni nastawilam wode wyjelam maslo z lodowki - doslownie 2,5minuty ( pisek ciagle gral ) mama wychodzi z lazienki i pyta sie mnie. CZY WSADZILAS MILUSIA DO KRZESZELKA .? Ja ze nie - a ona To co on tam robi ...!? Takiego sprintu to aj dawno nie mialam - a ten zadowolony siedzi sobie w krzeselku - a jak tam wszedl do srodka to do tej pory nie wiem. Bo ciezko mi go samej czasami tam wsadzic. Taki sprycia z niego. ![]() No dobra ide spac. Gasze Kocham Cie Emilianku Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2014-07-28 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zakorzenienie
|
Alliw - wiem i generalnie daje mu czas ale z drugiej strony.. bardzo bym chciala zeby chodzil, zeby odpuscili nam rehabilitacje i wszystkich specjalistow doszukujacych sie problemow.. (choc tu nie tylko o chodzenie sie rozchodzi).
Kasia - Milus akrobata ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Zakorzenienie
|
aaaa Pani!!!! ale się cieszę
![]() ![]() ![]() ![]() (TŻ pyta co mi się stało ![]() będę z Tobą przez te 9 miesięcy i będę Ci wybijać z głowy wszelkie paniki ![]() jejuu jaka cudowna wiadomość ![]() ![]() a termin masz najlepszy jaki mogłaś mieć ![]() ![]() (aż sama mam ochotę.. ale ja planuje marzec 2018 ![]() Oliwka mój jadł zawsze wafelka i maczał w naszych ale wczoraj dostał pierwszy raz swojego loda ![]() Dragusia super zmiany i cieszę się że się cieszysz ![]() my mamy opcję na stałe do DE ale nie lubimy niemców ![]() Alliw no wiedziałam że zaraz ruszy, brawo!!! ![]() ![]() Monika ale super że zaczyna J chodzić ![]() ![]() ![]() Mój TŻ właśnie padł na pomysł żebyśmy zrobili K. w mieszkaniu małą piaskownicę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Dziekuje za zyczenia milego urlopowania ![]() Na razie nadal stresujaco, ciezko ogarnac sie w nowym miejscu, z dzieckiem i psem, ale teraz chyba juz bedzie z gorki ![]() Piszecie, ze nie lubicie Niemcow, a ja stwierdzam, ze nie wroce nigdy do Polski, nie lubie "Polakow" ![]() ![]() Mam pytanie, moze bedzieci mogly mi pomoc - przy antybiotykoterapii jak brac probiotyk, w trakcie terapii czy po, na cos zwracac uwage,czy po prostu raz dziennie brac kapsulke? ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Monika, alliw ale sie chlopaki zgrali, GRATULACJE! ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cathlyn milego pobytu na Mazurach - ciekawe jak tam z komarami ![]()
#2040 |
Zakorzenienie
|
Dzis mialam zawal numer 2.
Dalam mlodemu malusi kawalek jabluszka doslownie wielkosci paznokcia z kciuka - nie ma problemu z pogryzieniem. No ale jak sie siedzi i ladnie go je - a dzis Molus od rana ma Mega Nerwa i pobigl do salonu - nie podniosl nogi, zachaczyl o prog (2,5cm roznicy) wywinol orla i Zaktrzusil sie tym jablkiem az zwymiotowal sniadanie. No ale na szczescie po ok 15minutach poszedl spac z drzemke z usmichem na ustach ![]() Moderna - ![]() Kocham Cie Emilianku <3. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Aaa i LunaO - marzec 2018...? Cio tak pozno na 2018 planuje ost 3 ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.