|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
A 8 jedziemy do Kołobrzegu Jak narazie najlepiej wspominam to pole w Łebie http://www.camping21.pl/ taki już raczej wysoki standard chociaz w taka totalną dzicz też bardzo lubię jechac ![]() A wy gdzie się wybieracie?:P |
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Hej - akurat mam chwilę przerwy bo na tę chwilę zrobiłam wszystko
Możliwe że mi nie dadzą 2 dni na ślub Bo jestem na zleceniu ale takim dziwnym że wpisali mi kwotę na miesiąc a nie na godzinę Kierowniczka ma jeszcze gadać z HR
|
|
|
|
#3544 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Okolice Świnoujścia. Pierwszy raz to musimy zobaczyć z czym to się je
|
|
#3545 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Na własny ślub nie chcą dać ????
|
|
|
|
#3547 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tzn gwoli ścisłości 2 dni przypadające jako urlop okolicznościowy wykorzystałam później przy okazji Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-07-28 o 13:37 |
|
|
|
|
#3548 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też, wiem co mówię.
|
|
|
|
#3550 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to orbim? bo nie wiem szczerze powiem Cytat:
Cytat:
chociaz w tym roku mielismy luksusowy apartament to pod namiot tez sie wybieramy Cytat:
Dzień dobry, wy pewnie po obiedzie a ja po śniadaniu dopiero Wczoraj sami z Tż urządziliśmy sobie imprezę i poszliśmy spać po 4 ![]() Ogarnęłam ledwo kuchnie, salon, kurze powycierałam ale nie chce mi sie odkurzać i chyba zaraz znowu pójdę spać
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam ambitne plany, że stać się dzisiaj chociaż średnią panią domu i co ? Tż wyciąga mnie na rower ! Oj niedobry. Nie mogę odmówić ![]() Więc zmiana planów na dziś. Zakupy i rower
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oj tam, na rowerku się dotlenisz!
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ jest na umowie o pracę to dostał te 2 dni wolne i pozałatwia ale liczyłam że trochę wejdę w ten nastrój, pozałatwiam z nim ostatnie rzeczy, odpocznę
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmirka ja zrobilam podobna bardzo salatke ziemniako, ogorki majonez i koper
![]() Ja dzisiaj po 2 tyg urlopu do pracy wrocilam ![]() Rise- to super ze do miesKania jedziesz, odpoczniesz zaraz od tesciow Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Tak najpierw powiedziałam to kolega "wezmiesz coś jak ja ostatnio i pojdziesz". na szczęście szef kazał mi iść do domu o 14
|
|
|
|
#3556 |
|
Konto usunięte
|
Może i tak, zapominam ciągle że jestem w mniejszości z tym moim dziwacznym ślubem
chociaż jak podliczyliśmy wydatki związane z kupnem, wkładem własnym i remontem to wyszło nas tyle co za 2-dniowe wesele kolegi z pracy Tzta. On twierdzi że nie żałuje i że woli wesele niż mieszkanie, tz powiedział ze się cieszy że te pieniądze nie poszły w błoto tylko w kapitał, więc wszystko gra ![]() Kurde ostatnio takiego lenia mamy tu na wątku z powodu upałów że może skoro te wszystkie fitnessowki robią sobie wyzwania my też jakieś stworzymy, w stylu 30 dni bez kurzu hehe
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a ja wlasnie kurz starlam
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zaniedbałam przysiady
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Dopiero się obrobiliśy w pracy. I po weekendowym wypoczynku nie zostało śladu.
Haniula to ja się też wpraszam ![]() U mnie jutro dzień sprzątania, chyba że mi ochota odejdzię
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
Ja mysle co by tu upichcić.
|
#3563 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem po sobie jak te chociaż dwa dni wolnego przed są potrzebne. Cytat:
Cytat:
).Ja osobiście też nie jestem za wielkimi weselami, ale też nie wyobrażam sobie nie uczcić tego dnia z najbliższymi w żaden sposób. My urządziliśmy przyjęcie dla najbliższej rodziny oraz przyjaciół i uważam, że to w żadnym wypadku nie są pieniądze wyrzucone w błoto. Ba! To bezcenne wspomnienia, fajna pamiątka w postaci zdjęć, a czas i kasa na 'budowanie' kapitału jest teraz. Cytat:
A niech spróbuje. ![]() U nas też intensywny weekend. Sporo podziałaliśmy z TŻ remontowo. Ja dodatkowo spełniłam się 'sprzątająco' - wyprałam pościele, uporządkowałam szafę z ciuchami, umyłam lodówkę. Ogólnie czuję, że fajnie wykorzystaliśmy wolne dni. Dzisiaj znów w biegu. Ledwo weszłam, właśnie zjadłam sałatkę z gillowanym kurakiem w ramach obiadu (nie miała ochoty na nic innego w taki gorąc), a zaraz znów wybiegam tym razem do dentysty. Nie sądziłam, że na prawdę będę to powtarzać, ale.. CHCĘ DO BIURA! Tam jest tak przyjemnie.
|
|
|
#3564 |
|
Konto usunięte
|
byle by tylko uciec od codzienności ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- wróciłam do domu i dogorywam upał + @ to najgorsza kombinacja ever, wracając mało co nie zemdlałam w tramwaju
|
|
|
|
#3565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale Ci zazdroszczę tego mieszkania Cytat:
Moja przyjaciólka proponowała mi, żebym z nią na 5 dni do Kołobrzegu pojechała.. I zapytałam menadżera,ale lipa bo kolega w tym czasie ma urlop więc nie miałabym jak.. Z drugiej strony mogłbym im teraz zwolnienie lekarskie przynieść Ale mam umowę próbną do końca sierpnia i bardzo liczę, że mi przedłużą
|
|
#3566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę by te wszystkie 'zwyczajniejsze' dni przemknęły mi niezauważenie, w oczekiwaniu na te w jakiś sposób wyjątkowe. Chcę w miarę możliwości wykorzystać każdy i z każdego się cieszyć, a nie żyć tym co za tydzień, miesiąc, pół roku. Współczuję wrednej @. ![]() Mnie moja też nawiedziła w upał (w weekend), ale u mnie bez tragedii - praktycznie nie odczuwam jej skutków ubocznych więc.. dzień jak co dzień. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-07-28 o 21:51 |
||
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Chyba jutro sie wybiore do lekarza. w piatek na rowerze z Tz wracalismy ciemno było i wjechałam w jakąś dziure na chodniku i coś mi w brzuchu sie jakby przestawiło i bolało, całą noc, całą sobote, wczoraj nie bolało, ale dziś znowu.. jak na brzuchu leze albo na boku to jest masakra.
|
#3568 |
|
Konto usunięte
|
Ijaa ale Ty jesteś na trochę innym etapie życia niż ja, Twoja codzienność jest ekscytująca bo ciągle idziecie na przód (tzn. ślub, remont, planowane powiększenie rodziny) a my trochę utknęliśmy w miejscu i mamy stagnację, której nie możemy na razie przeskoczyć (głównie ze względów $), mam nadzieję, że to chwilowe i za jakiś czas też będziemy szli na przód, ale póki co by nie zwariować cieszę się takimi momentami i uważam, że to nic złego że tak ich wyczekuję bo swoją codzienność też na pewien sposób lubię i akceptuję, myślę że grzechem byłoby narzekać a finanse cóż, jak to mówią "pieniądze to rzecz do zdobycia"
chodzi mi po prostu o to, że na razie nie mam co się spodziewać dużych rzeczy więc staram się cieszyć z tych małych, tyle
|
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Aaaaa właśnie.. dzisiaj o Was na lunchu myślałam! Kraven, podobnie jak Kash wpadłam też w sidła uzależnienia od świeżego pesto z Lidla. Jadłam wczoraj, dzisiaj i na jutrzejszy lunch znów kupiłam.
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego stwierdziłam, ze na wakacje zdążę pojechać
![]() Kurczę ale jestem zła. W tym mieszkaniu co jestem są dwa wolne pokoje.. I właściciel podsyła mi ludzi, ale jakaś patologia sama.. Rzuciłam ogłoszenie na fb, że szukam ludzi wyłącznie z 4 lub 5 roku studiów bądz pracujących i co ![]() I specjalnie w ogłoszeniu napisałam, że chcę starszyc Ajj..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

A Wy gdzie jeździcie ? 

kupiliśmy w lidlu za ok 350 pln 
Bo jestem na zleceniu ale takim dziwnym że wpisali mi kwotę na miesiąc a nie na godzinę
13.03.2008
Okolice Świnoujścia. Pierwszy raz to musimy zobaczyć z czym to się je
przecież nie ma w tym nic złego, jesteśmy ludźmi a nie cyborgami, każdy czasem choruje

bo nie wiem szczerze powiem 

Wiem po sobie jak te chociaż dwa dni wolnego przed są potrzebne. 
byle by tylko uciec od codzienności
czy ja kiedyś wstanę w poniedziałek wyspana?