![]() |
#2041 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nadrobiłam. ale wieści hohoho. teraz czekamy na Małpkę i Alliw ![]()
![]() |
#2042 |
Zadomowienie
|
hej
![]() pani gratulacje!! ![]() (jakbym miała obstawiać to byłabyś ostatnią na wątku w kolejce po potomstwo ![]() ![]() ![]() Alliw, Monika- nooo super ![]() rozkręcają się chłopaki ![]() Moderna- nie narzekaj już tyle kobieto :P napisz lepiej co Ci się podoba ![]() ostatnie wakacje w Polsce? ![]() Cathlyn miłego urlopowania! jeszcze o lodach miałam napisać.. Ewa je lody, zawsze coś tam liźnie jak my jemy, nie mam parcia że za słodkie bla bla bla; jedynie może że zimne bo ostatnio gardło miała lekko chore.. Dragusia mówisz, że dołączasz do emigrantów ![]() zazdroszczę, że tak blisko!! też bym chciała bliżej domu.. Tasia końcóweczka już!! jak to zleciało.. przecież niedawno pisałaś, że dowiedziałaś się o ciąży.. trzymam kciuki za rozwiązanie- szybkie i... bezbolesne ![]() Demeter- jak się tak wstydzi i wstydzi to pewnie dziewczynka ![]() anika- w sobotę też byłam na grillu u sąsiadów.. wypiłam 2 piwa, 10 kamikadze i 2 lampki wina.. mix jak nie wiem.. byłam pewna, że przypłacę kacem a tu.. nie było kaca! tym bardziej, że ostatnio tyle wypiłam przed ciążą.. i jak tam Twój ombre? byłaś już? ja się zafabrowałam na rudo i wyglądam jak marchewka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
to z trzecim dzieckiem też chcesz się ze mną na poczekali spotkać ??
#2044 |
Zakorzenienie
|
JolanT co mi sie podoba? Plaza jest przepiekna,piasek czysty, mieciutki, woda bez alg i glonow - pieknie - tylko co z tego, jak przez miasto idzie jak przez jarmark
![]() ![]() Marcel zachwycony, biega na golaska ![]() Dragusia jogurt jem codziennie, ale probiotyk dojelitowy to to nie to samo - i nie wiem czy brac juz teraz czy dopiero jak skoncze antybiotyk.
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-07-28 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Nestelle, wow 9h spania zazdroszczę bo u nas teraz kiepsko ![]() Pani, a który to tydzień? Jak się czujesz?Kiedy gin?? Fajne miesiace na ciąze i urodzenie maluszka na wiosne. U mnie ziiima ale co tam damy jakoś radę ![]() 7 miesiecy starań??!! I nie pochwaliłaś się nam, ze działacie w tym temacie ![]() No i Monika wielkie ![]() Alliw również wielkie ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Jescze Wam napisze, że sie troche martwię bo jak nosze Kubcia w ciagu dnia wiecej to mnie brzuch pobolewa pozniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Zakorzenienie
|
Moderna - dlatego my nad morze jezdzilismy maj, wrzesien, kiedy nie ma tylu ludzi, samych straganow i ogolnie ciszej jest. Jakos nie widze nas z dzieckiem w tym dzikim tlumie.
A probiotyk w czasie kiedy antybiotyk i jeszcze chyba przynajmniej 2 tyg po ale nie bierz jednoczesnie, czyli najlepiej probiotyk pomiedzy dawkami antybiotyku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Zakorzenienie
|
Monika, wielkie brawa dla Jakuba!!!!!! ogromnie się cieszę!!!!
Cytat:
![]() poka marchewkę! ![]() Lunka, w marcu 2018 to ja będę starsza niż węgiel.... ![]() Moderna, nie mieszkam za granicą a czasem mam bardzo podobne odczucia. też nie lubię krain wiecznego odpustu...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow ale wieści ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
Dragusia
- no nie gadaj ze podobne plany mamy. Ja to jeszcze nic nie wiem konkretnie haha ale tak mniej wiecej zakladam. Wybralam sie dzis z mama przed praca do biblioteki oczywiscie Milus tez byl. I TAKA ULEWA nas zlapala a a mialo swiecic slonce.dobrze ze zawsze w wozku mamy zaslonjenod deszczu. A mlody cieszyl sie jak krople na dlonie spadaly :radocha: hihi. Tak wiec milego dalszego dnia Ja zaraz zaczynam prace byle do 23.30 jakos zlecialo ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aliww brawo za kroczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
Kasia ja w 2018 będę mieć 28 lat to nie tragedia
![]() Moderna antybiotyk bierz już a Twoje gledzenie przesadzone ![]() ![]() ![]() Pani padam ze śmiechu z tego węgla!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Zakorzenienie
|
alliw monika :
![]() ![]() nestelle ![]() tyle wiesci, że to n czerwono trzeba pisać... To teraz prosze mi powiedzieć jak odstawic Kacpa od smoka....; W wózku juz zasypia bez, w foteliku tez,ale w łóżeczku w dzien i na noc musi byc....W nocy jak sie budzi z płaczem tez tylko smok pomaga 3 sekundy i spi dalej.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz.. jest sezon, ludzie się bawią, szczególnie młodzi.. Międzyzdroje to jedna z najbardziej obleganych miejscowości.. jeśli myślałaś o czym spokojniejszym to pewnie są gdzieś niedaleko równie piękne nadmorskie miejscowości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() marchewka w załaczniku (w świetle dziennym jeszcze bardziej marchewkowa ale juz zakupiłam inny kolor i może dzis położe- jeśli E. łaskawie pozwoli- da czas) Cytat:
na razie jeszcze daje bo nie ukrywam że dla mnie to też jakaś "wygoda".. inaczej się rozbudzi i pewnie byśmy nie spały pół nocy i jeszcze co do wspinania się po kanapie- foto 2 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
LunaO
- to ja :kciukam: eh ja w 2018 bede "stara" i pomarszczona haha. Dobra koniec przerwy Trza isc sie nudzic hihi Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | ||||
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() nadrabiam już przeczytane ![]() Cytat:
![]() ![]() zauważył ???????? ![]() Cytat:
![]() ![]() no coś Ty???? natychmiast pstrykaj foty ,przecież zaraz będzie za późno !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=Demeter;47461366A i jeszcze Wam powiem, że musze isc we wtorek do gina innego po zwolnienie ale nie licze już, że dowiem się kto w brzuszku siedzi ![]() I wiecie co w tej ciazy maaaało tyję, naprawde dopiero moze 1,5kg a to 5 miesiąc. W nocy objadam się słodyczami jak wstaję do K ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() kciuki za wizyte . ![]() Cytat:
![]() ![]() Anika - te ombre co wstawiłaś bardzo coool ![]() ![]() a to co wstawiłaś wymaga non stop swiezosci włosków (najlepiej bez efektu 2 go dnia ),bo szybko fryz wygląda na ..nieumyty .
![]() |
#2057 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pokaz marchewe! ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
Jolant alez ja nie narzekam, jestem szczera
![]() ![]() U nas pogoda piekna, slonce caly czas swieci, woda jak na Baltyk naprawde ciepla ![]() ![]() ![]() ![]()
#2059 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Panika jak dlugo zostajecie na wsi?
#2061 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- JolanT - kolorek nie jest taki zły ![]()
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
Anika
- na pewno sie uda. Bankowo sie bedziesz musiala pochwalic. No to tylko ombra - Wczoraj czyatalam jaka akcje z fryzjerem miala Strippi boshe szkoda mi jej ![]() A ja sie nudze w pracy / seriooooo ....!!! Odliczam minuty a tu jeszczd 2h ![]() A i w kjele wam foto mojego kolegi z pracy ![]() ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1406575727.966292.jpg Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam 3 razy i 3 razy wszystko poszło się .... więc wkurzona idę spać bo już i się nie chce powtarzać może jutro ...
dodam tylko że dziś śliczny dzień i miły oby takich więcej, A tż wczoraj miał trening nie było zwodów, zawody dopiero 30 sierpnia w Bydgoszczy zapraszamy ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Kasia jaką akcję ???? ciekawa jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Wtajemniczenie
|
no ja też czytałam- masakra! !!
#2065 |
Zakorzenienie
|
konsekwentnie
![]() eeeee, ładny kolorek! jaki równiutki! a Ewcia akrobatka ![]() na bank do 9 VIII, potem pewnie ruszamy do t. do miasta powiatowego ![]() ![]() 39 lat. ja teraz nie mam siły.... podziwiam wszystkie czterdziestki dające radę ![]() ![]() rajuuu, jakie mam przewrażliwienie zapachowe. Siedzę teraz i WIEM, że pachnie maciejką a czuję brudnego chomika ![]() ![]() blleeeeeeeee
![]() |
#2066 | |||||||
Zakorzenienie
|
ja pierdziu - 3 raz odpisuje bo ciągle coś się zawiesza ....
![]() nocne ![]() ja już nie pamiętam jak to jest ....od lat ciaze,karmienie ,staranka .... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2067 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Florian śpi, ja też idę bo nigdy nie wiadomo kiedy się obudzi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak wiedzialas jacy sa Polacy I ze Cie tak denerwuja to przeciez mozesz jechac np do belgii o! ![]() o Polakach kazdy ma swoje zdanie..sa Polacy I Polacy.. jednak ojczyzna zawsze bedzie domem.. dla mnie.. no ale to takie luzne dywagacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
#2070 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oby było dobrze . staraj się nak najmniej..... ja tez jednak się nadzwigałam w ciązach.... i tez czasami zabolołao .. ![]() Cytat:
![]() wspinaczka i akrobacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kolega akurat nie w moim typie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale co? gdzie? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za - odcycowanie Florka ![]() odsmoczkowanie Kacperka ![]() U nas etap odcycowania nocnego przebiega pomyślnie. Choc całkiem bezstresowo nie .niestety . ale zdecydowałam się na powolne odstawienie R najpierw w nocy - bo R to totalny cycocholik i popadało to w obłed ![]() Tak wiec wykombinowałam ze kupie Hippa 4 i powolutku będę zamieniać cyca na to ... Pierwsze mm było dla R paskudne-wycierał jezyk ![]() ![]() ![]() ![]() N wyzdrowiała w jeden dzień po wizycie u babci .za to J... po obozie .No jakby to powiedzieć -przyjechał starszy chłopak. ![]() ![]() ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-07-28 o 21:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.