![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Hej
Ja dalam kilka razy liznac loda Milusiowi. Ale tez planuje zakup tych kubeczkow z Ikea ![]() Wiecie co NIE MAM SLONCA ![]() I patrzajcie co znalazlam na necie ImageUploadedByWizaz Forum1406274552.646594.jpg Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1953 |
Zakorzenienie
|
Dragusia
- ![]() ![]() Ja sie teoche obawiam bycia tesciowa - przeciez bede juz stara oomarszczona a tu przyjdzie taka sexi mlodka i bedzie sie krecic kolo Milusia ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#1955 |
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki mogę się wreszcie pochwalić
![]() uwaga uwaga od 1 października nie będziemy już Wrocławiakami tylko BERLIŃCZYKAMI AAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa ![]()
#1956 |
Zakorzenienie
|
no co Ty???????
tak na stałe ???????????
#1957 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
#1958 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje
![]() ![]() a teraz się tłumacz skoro tak długo nic a nic nie pusciłas farby .... ![]() ale to na stałe akcja czy tylko na jakiś czas? a skąd taka decyzja? tz dostał prace tam? czy to Wasze marzenia? znacie niemiecki? macie już tam lokum ? kiedy przeprowadzka? ( wywiad pudelkowy -autoryzacja i sesja później ![]() ![]()
#1959 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Jakoś mi weny brak nawet na napisanie dzień dobry ![]() Ale Dragusia takiego newsa sprzedała, że aż musiałam się odezwać ![]() Cytat:
Wow wow wow. Super!! Ciesze się ![]() ![]() ![]() ![]() Nestelle jakie profesjonalne pytania ![]() ![]() ![]() Aha i gdzieś mi tam mignął Roszek ... słodziakk ![]() A Mikołajowi się wszystko pomieszało, znaczy się drzemki. Zawsze spał od 11. Wczoraj o 9 gada "aaaa" i "aaa" no to go połozyłam i usnął. Spał do 11 ![]() ![]()
![]() |
#1960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jedziemy na stałe, koniec kropka. tż dostał pracę, fajną ciekawą, taką jaką chciał, więc spełniamy nasze marzenia o Niemczech, a Berlin idealna lokalizacja duże miasto, piękne i blisko rodziny ![]() ![]() niemiecki podstawy, tż kurs w pracy, a ja jakoś będę się szkolić sama. lokum w trakcie poszukiwań, jedyne co mnie iryruje to, że większość mieszkań nie umeblowane. no o 1.10 ma umowe to tak tydzień przed będziemy jechać bo do konca września jeszcze ma pracę w polsce. Cytat:
![]()
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
Dragusia Super Gratulacje!!! Szczęśliwego miłego życia w przepięknym mieście jakim jest Berlin
![]() Języka się nauczysz szybko tylko trzymaj się z dala od rodaków to 6 mc i opanujesz perfekt ![]() Macie mieszkanie już? Czy szukacie? jaka dzielnicę wybieracie? Mój tż niestety jest na nie w stosunku do niemców ehh on i te jego uprzedzenia dlatego przestaliśmy jeździć tam ale tak myślę że za rok już same z Anielką się wybierzemy na jakiś tydzień lub dwa ![]() Ja też już zaczęłam germanizować Anielkę codziennie przez 30 minut beby tv de oczywiście tylko głos bez obrazu ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2014-07-25 o 11:19 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo gratulacje... na stałe?? Cieszycie się??
![]() |
#1963 |
MBZ♥
|
Dragusiu gratulacje
![]() ![]() ![]() Tasiu, uściskaj imieninowo Krzysia od nas ![]() ![]() Kasia, niech ja bym tylko dorwała taką teściową w swoje ręce ![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-07-25 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zakorzenienie
|
Witam,
mam nastrój do... nie mam nastroju.. ale po powrocie z pracy przytule synka i meza moze mi przejdzie.. troche sie martwie cala ta akcja ja nie lubie zmian a jeszcze takich..mam nadzieje, ze damy rade i sie udac szybko cos dobrego znalezc w normalnych godzinach pracy! Obcieliśmy wczoraj Pawełka ![]() ![]()
#1965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przystojniak ![]()
![]() |
#1966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() podłaczam się ![]() ![]() ![]() ![]() śliczny chłopiec ![]() i ![]() N wczoraj od wczoraj w domu - pierwsze co powiedziała "fajnie było u babci ale ....już nigdy więcej na noc " ![]() ![]() J wraca jutro . wcale ale to wcale nie tęskni ![]()
![]() |
#1967 |
MBZ♥
|
Nestelle, zobazysz jak wpadnie Ci w ramiona
![]() ![]() Eluśka czemu hmor kiepski? ![]() A Młodzian-Przystojniak ![]() Achna, ale Śpioszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Mam nadzieję, że się wszystko ustabilizuje u nas... chociaż coraz częściej myślami jestem za wyjazdem gdzieś... dalej. Jutro mamy wizytę i jedziemy na imieniny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1969 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak będziecie to kawka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w sumie Pankow też pasi
Edytowane przez Dragusia88 Czas edycji: 2014-07-25 o 12:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
Dragusia
- ![]() ![]() Byou - no tos z tesciowa poleciala ![]() ![]() No i mam przerwe - bom zgodzila sie do 17 pracowac - 2oosby dzis z rana zadzwonily i ze chore ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TY NAJWREDNIEJSZA??? ![]() ![]() z Twoją "asertywnością" ..to synowa będzie Ci siedzieć na kolanach ![]() ![]() A Nina ma stan podgorączkowy i nieprzerwany ból głowy ...i tyle po wakacjach u babci .buuuuu i siedzimy w domu .... ![]() mój tz się szykuje "na ryby" ![]() a w czasie wolnym oglada w necie stronke z "rybami na zywo" .kamera w jeziorze ![]() t za to kupia mieso i wydawało jej się jakies dziwne ...wiec dała psu ![]() ![]() ![]() Spaliłam Ninie placuszki ![]() No ale humor nadal mam ![]() ![]()
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
O moj BOSE / 5godzin Was Nadrabialam - tyle natrzaskalyscie
![]() Nestelle - moja asertywnosci dzis znowu polegla - ide w niedziele na zamkniecie od 16.30 do 23.30 - pocieszam sie tym ze to bedzie Tysiak do wyplaty ![]() No i ogolnie jestem juz w drodze na randke - tylko qrwa zle se nogi ogolilam, tak to jest jak sie robi to na szybko - mialam 25min miedzy busami haha. Moze nie zauwazy ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno nie zauważy, będzie patrzył Ci głęboko ......... w oczy ![]()
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Jutro z rana wyruszamy nad polskie morze - do zobaczenia za dwa tygodnie! ![]() ![]() Tasiu, gdybysmy sie minely zycze Ci szczesliwego rozwiazania ![]()
#1976 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzisiaj histeria, bo zabroniłam jej myć rąk przez 10 min. Woda leciała, zakręciłam- ryk. Chciałam wyjść na dwór (musiałam) - ryk. I jak wpadła w ryk - nic nie pomagało. Siadłam obok niej, nie dała się przytulić, płakała tak mocno, cała była uryczana, uśliniona, a ja nie mogłam zrobić nic, żeby przestała płakać - żadne zabawki, odwracanie uwagi, nic nie pomagało. Mimo że byłąm obok była tak zła, że wyginała się do tyłu, łapałam, żeby nie walnęła o kafelki, a ona machała nogami, żebym się od niej odczepiła. Trwało to wieki. W końcu włożyłam jej buty mimo jej oporu i szybko wyszłam na klatkę. Uspokoiła się. Momentalnie. Weszłam do windy, chciała doykać drzwi - nie pozwalam podczas jazdy. I znowu ryk. Wyszłyśmy - zaczeło padać. Musiałam jej założyć bluzę , bo wyszła w body + spodnie - ryk i znowu padała na ziemie .... Jestem naprawdę cierpliwa, ale w środku się gotowałam. Nie udało mi się odejść dalej od domu.... Wiem, że będę nadfal spokojnie tłumaczyć, siedzieć obok niej jak będzie wpadać w histerie, ale jednak chyba potrzeba będzie duuużo czasu zanim to zaprocentuje. (albo może idą jej zęby i stąd takie zachowanie ![]() Wracaj ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- moderna spokojnej podróży!
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Kniaginia
|
Witam
![]() Ktoś mnie jeszcze pamięta? ![]() U nas po ram trzeci przełożone szczepienie ![]() Przeprowadziliśmy się i cudownie jest znów być w swoim własnym mieszkaniu ![]() Ostatni tydzień wyjęty z życia przez dyżur w robocie, nie wiem, kiedy te dni minęły. Cierpię na śpiączkę. Wracam do domu wieczorem, usypiamy Różę, jem obiad o 21.00, po czym usypiam, budzę się po północy, idę się myć i dalej spać. Jutro z rana wyjeżdżamy na weekend na rodzinną uroczystość i jeszcze się nie spakowaliśmy. To w skrócie tyle. Cytat:
Spora zmiana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1978 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za życzenia imieninowe dla Krzysia bardzo dziękuję ![]() Dostał "Lato na ulicy Czereśniowej" i fascynacja - ogląda, przegląda... ![]() Jutro sprzątanie, upiekę ciasto (wg przepisu G. Ramsaya ![]() ![]() Ania wariuje - jak kładę coś na brzuchu (np. żółwia podczas kąpieli) to kopie, żeby zrzucić ![]() A, Kasia - udanej randki! ![]() ![]()
![]() |
#1979 | |||
Zakorzenienie
|
HEj!
Lody....dostawał zawsze tylko wafelka, ale ostatnio wystawia wafelka,. zeby dotknąc mojego loda i oblizuje;p Słodko top wygląda jak macha tym waflem, zeby tylko "ubrudzić: rożka i od razudo buzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Zakorzenienie
|
Witam Gwiazdy
![]() Ze strachu, że Alliw skiśnie ( ![]() ![]() Jak Bozia da to w marcu będziemy mieć Olkę-Fasolkę lub małego Suareza ![]() Mundialove ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.