![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
![]() Torres dziś dostał pierwszy raz mm (jeżu, ileż tego jest ![]() ![]() ![]() a już miałam mu dolać soku z marchwi. wtedy na bank by o repetę poprosił ![]()
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Jakub zapomniał, że próbował chodzić.. ciągle na kolana i tak śmiga, albo wstaje i rękę do mnie wyciąga. mam nadzieję, że nie boi się.. bo w niedzielę jak próbował chodzić kilka razy się przewrócił i uderzył. czekam aż znowu się odważy.
w piątek rehabilitacja.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
T. pokazał, że umie chodzić a potem na 3 tygodnie "zapomniał". jak ruszył to pewnie, bez strachu, jakby chodził od zawsze. przerwa mu była potrzebna
![]()
![]() |
#2074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wybrałam Hippa bo był tu polecany ze bez cukru /malto..... i tak w sumie przypadkiem bo robiłam zakupy w superpharmie i była promocja -ich "Hit Cenowy"- puszka 800g za 43.99. dopiero później będąc w PiP zauważyłam ze ta sama puszka bez promocji kosztuje 38 z groszami ![]() Ale w sumie w smaku jest ok to mleko -nie wiem czego R się czepia.... widze natomiast jak wielki mają wpływ starszaki i wlewam do ich kubka ze słomką podaje to R biegnie az ,puchnie jak paw jak ciągnie ze słomki i czeka na brawa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Agateczka- a jak Bartek?postepy jakies?
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
w Rossie 34 zł. ale zabić się nie dam, bo mi się w oczach mieniło.
Tia. bez cukru, soli, malto... Torres dziś wszedł na stół, dorwał solniczkę i wylizał. Nadrobił "brak" soli z 16,5 miesiąca... czasem babcia ma wychodne, a ja sikam często. strach normalnie ![]()
![]() |
#2076 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I długo trwało takie odstawianie? Cytat:
![]() ![]() ![]() Demeter - uważaj na siebie! ![]() ![]() ![]() ![]() Nestelle - ja też miałam dziwne myśli z tymi "zwodami" ![]() ![]() Nie wiem, jak przeżyłam dzisiejszy dzień... Jeśli faktycznie nadal będą takie upały, to urodzę przed terminem cc... Autentycznie. U Sierpniówek przez weekend posypało się dzieciaczków ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
Ale często są promocje. Ostatnio -15% na kartę Rossnę. Krzyś lubi. A tam lubi, uwieeeeelbia ![]() Torres, omg... ![]() ![]()
![]() |
#2077 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w lidlu cena regularna - 36,99 w ross prawie 41 bez promocji dla porównania w stokrotce ponad 45zł różnice kosmiczne Cytat:
![]() dokładnie nie pamiętam. ja zabrałam smoka najpierw na noc, bo wieczorem generalnie łatwiej mu było usnąć niż w dzień i na noc po kilku dniach już było dobrze. później zabrałam smoka w dzień (w sumie służył do zasypiania tylko), tu już było trudniej i pierwsze usypianie trwało dłużej niż zwykle, ok tydzień się przestawiał na dzień bez smoka, potem było dobrze. generalnie pierwsze usypianie bez smoka było trudne, potem coraz łatwiej. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tasia- ![]() ![]() jeszcze troszkę ,jeszcze ...i będzie Ci lżej ![]() Oliwka- kochana nie zrozum mnie zle ...przed chwilą brałam prysznic i myślałam o ....Twoim tzcie ![]() ![]() ![]() Jutro ide do dentysty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- ![]() ![]() ![]() R wysysa kremy z tubek .ostatnio do stóp ![]() ![]() Nie załamujcie mnie tymi cenami Hippa ![]() du.py dałam ze kupiłam za 10 zł więcej .i to w "promocji" ![]()
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
No musze sie wam pochwalic.
- mialam taki straszny ruch dzis miedzy 21.30 a 22.45 - ze mowie wam Wynudzilam sie strasznie. Ale za to Moj wspanialomyslny kolega - Pozwoli Mi PRZYJMOWAC ZAMOWIENIA i tym sposobem obsluzylam az 7klientow ![]() ![]() Teraz musze tylko przekonac inne osoby zeby DALI MI SZANSE, bym pokazala jaka jestem "za.je.bi.sta" ![]() Przeciez nie wymagam stania caly dzien ale tak min 30min przy minimalnym ruch dla nabycia wprawy - jak najbardziej wskazane ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Helol,helol,helol....cos pozmieniali z wizazem,czy tylko na komorce tak dupiasto wyglada? Czytam na biezaco,ale mnie ten widok tak wkurza,ze zamiast odpisac to zamykam przegladarke.
Tasia juz coraz blizej.... Panika Torresiatko wymiata,alez z Niego aparat. A maciejka i chomik mejd maj dej. Trzymam za Was kciuki caly czas, no i.....musze to napusac kurcze patrzac na Twoj test i myslac o Was autentycznie sie wzruszam ( co dziwne bo ja zimna sucz) Nestelle dobrze ze wreszcie pospisz, jednak godzina dwie snu sa wyczerpujace, a tu jeszcze pelne obroty nastepnego dnia. Moderna ja sobie mysle ze to nie chodzi o " obrone" ojczyzny, Polak na wakacjach zachowuje sie inaczej niz w domu ( wiadomo,nie kazdy ale tak z obsereacji moich nad morzem pisze), starsi panpwie robia sie na lovelasow,kwoeciste koszulki lub gole torsy sandaly i skarpetki, panie mini i szpile na plaze.....norma . Ty sie odzwyczailas, a ludzie chca sie na swoj sposob niekoniecznie zrozumialy dla innych wyszalec. BYou ogladalam wczoraj te sandalki zarowe, cudne sa owszem, ale nie dla chodzacych maluszkow, dla mnie raczej dla starszych lub wozkowych. No i stwierdzilam wczoraj ze zara bardzo sie zmienila, o ile dla maluchow spoko, tak juz dla Oliwii niewiele...a wczesniej glownie w zarze kupowalysmy. Odebralam wczoraj wynik wymazu i jest ok, przyczyna kaszli nadal nieznana. Dostalysmy skierowanie do gastrologa pod katem refluksu i na probe zyrtec, zeby sprawdzic czy to nie alergiczne. Szczepic sie mozemy, ale uslyszalam wczoraj, ze szczepienie 6 w 1, ktore wg kalendarza jest 16-18 miesiac ma byc rowno rok po ostatniej dawce, slyszalyscie taka opinie? No i po pneumo i menigo mamy pdczekac miesiac przed mmrka
#2081 | |
Zakorzenienie
|
JolanT nie bierz tak tego do siebie
![]() To byla odpowiedz na to, ze ktos tam nie lubi Niemcow, wiec ja napisalam za co nie lubie Polakow (specjalnie w cudzyslowiu) ![]() ![]() To bylo narzekanie z przymruzeniem oka, napisalabym jeszcze jak sie do mnie ekspedientka w zabce zachowala, jak zapytalam czy rachunek jest w porzadku - ale w takim razie sobie odpuszcze ![]() No a wczraj w restauracji w deserze mialam splesniala maline ![]() I napisze jeszcze, ze Marcel jest jedynym golaskiem na plazy -toz to dopiero afera, co? ![]() Z fajnych rzeczy to typowo urlopowe czyli plaza - na forum toz to nuda, na takie posty nikt nie chce odpisywac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Oliwka jak sobie radzilas z jedzeniem dka Anielki podczas urlopu? Bo ona bezsloiczkowa, tez duzo gotowalas zawsze- przed wyjsciem na plaze gotowalas wszystko rano na caly dzien, czy moze kupowalas sloiczki? ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() A dlaczego wprowadzasz mm? Chodzi o uczucie sytosci, zabezpieczenia na wypadek ponownego zacycowania? ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Tasia wspolczuje upalow, koncowka to chyba najgorszy okres ciazy a do tego upaly - ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Wczoraj kupilam mezowi piwo. w puszce, tyskie - i wiecie co mnie pozytywnie zaskoczylo? Przekreslony znaczek kobiety w ciazy i teskt, ze w ciazy nie wolno pic alkoholu ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Despa niedobrze z tym kaszlem ![]() Podobno czesto u dzieci to pierwszy objaw astmy, ale oby nie ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-07-29 o 06:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no! nie rób dzieciom wstydu :P Jeżu, co te chłopaki mają z tymi tubkami ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() my nie szczepimy trzeci raz 6w1. lekarka stwierdziła, że będzie 5w1. Cytat:
![]() mm zastąpi wieczorną porcję karotenu ( ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurcze, tylko marchewke ![]() A inny sok, nawet niech bedzie 100%? Tez nie? Samej czystej wody pewnie nie ruszy ? ![]() Przy cycu to nadrobi plynami,a teraz to faktycznie dupa blada ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-07-29 o 07:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
wypije
![]() ![]()
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
![]() Chociaz nie ma sie z czego smiac, kciuki za mm ![]()
#2086 |
Zakorzenienie
|
Mój chłopak linomag lubi
![]() Co do smoczków to jestem pewna że im wcześniej tym łatwiej oduczyc, bo dziecko z wiekiem coraz bardziej świadome i cwane. Mi będzie o tyle trudniej że Kamil sam usypia więc nie zastapie tego dłuższym lulaniem itp. Chce oduczyc na 1, 5roku bo pozniej zacznie go szukać, wołać a teraz jeszcze jest lajt (chyba) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | ||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
super akrobatka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- ![]() ![]() Despa - oby ten kaszel już minął ![]() i zapomniałam co jeszcze bo mi ucieło cytowania więc buziaki dla każdej z was i maluszków ![]()
![]() |
#2088 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ttrzymam kciuki aby dali Ci się wykazac ! Cytat:
![]() opinii takiej nie słyszałam ze rok później ![]() a stronka na moim tel wygląda normalnie ...? Cytat:
bo My zawsze nad morzem obiady w restauracjach ,rybki smażone dzieci także . a golasek jedyny na plazy mnie dziwi .... jak pamiętam zawsze było dużo golusieńkich dzieci ...??? Ale tak sobie mysle ....dawnonie byłam w Miedzyzdrowjach ,my najczęściej w Kołobrzegu jesteśmy .może tam byłabyś bardziej zadowolona - bo tam czasem więcej Niemców niż Polaków ![]() ![]() nie no u nas naszczescie woda idzie jak .....woda .R pije ochoczo . Mój Najmłodszy (Najstarszy tez) Królewicz jeszcze spi ![]()
![]() |
#2089 |
MBZ♥
|
Pani, macie jakieś dni adaptacyjne w żłobku?
Twoje przewrażliwienie zapachowe zrobiło mi dzień. ![]() ![]() Moderna probiotyk razem z antybiotykiem ![]() ![]() Mi to co pisałaś w sensie:kolorowo, jarmarcznie, głośno nie przeszkadza-wręcz przeciwnie, najlepiej mi się wypoczywa w takim gwarze ![]() ![]() A czemu nie ubierzesz Marssellowi kąpielówek? ![]() Klementyna niestety nie pomogę ze smoczkiem:/ Jola, świetna marchewka i jak Cudna Akrobatka ![]() Kasiu u nas wczoraj też ulewa z gradem:/ledwo do domu zdążyliśmy:/ Oliwka ![]() Nestelle jakie to wierszyki zaserwował Ci Syn? ![]() ![]() Kciukam za hippowanie zamiast cycowania ![]() Za dentystę też ![]() Zosia też wielbi tubki-jeszcze nauczyła się odkręcać nakrętki ![]() Despa u nas szczepienie 6w1 będzie ponad rok po ostatnim bo przychodnia ma urlop ![]() ![]() A to moja Miszka Miki: Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-08-02 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | ||
Kniaginia
|
Witam
![]() Janek, Jakub, Roch - ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam dziś do pracy na później to se poczytam Was trochę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
ideał
![]() od początku września po godzinie się przychodzi. nie wiem jak zwiększają ten czas ![]() nie widzę tego ![]() B. w ciąży ![]() ![]() a Zosik jest.... aaaa-ch ten Zosik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Cudna
![]() Wierszyków cytować nie będę . niepoprawne. brzydkie . szydzące. (śmieszne ![]() ![]() A moi Królewicze nadal śpią ![]() ![]()
#2093 |
MBZ♥
|
Pani na pewno to jakoś sensownie zaplanują, pewnie czas pobytu zależy indywidualnie od Dziecka
![]() ![]() Malpko, haj fajf za picie wody ![]() Marijaaa nie czytaj, tylko pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tam jest straszny najazd na dzieci latające na plażach, basenach na golasa. Że niby kuszenie pedofili itp. Ja osobiście dziecko ubieram, ale nie rozumiem tej nienawiści. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez ubieram. gdybym była na ekskluziv plazy na której prawie zero ludzia - to mały by latał z dupką golusieńką .ale na tych naszych tłumach to nie - tyz przez to ze zdarza się zsiusiać maluchowi .mi może to nie przeszkadzać ale sama nie jestem ...(do tego dużo maluszków i siuski na piachu ![]() ![]() ![]() łobudziłam towarzystwo .piszemy z cycem ![]()
![]() |
#2097 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() Byłam dziś u gina i wszystko jest w porządku pomimo tych bóli - chciałam, żeby mnie zbadała bo ja z tych przewrażliwionych ![]() ![]() ![]() ![]() Ale na szczescie wszystko pieknie trzyma ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I pociesze się, że mamy taki sam problem z piciem - tylko rozrzedzony sok marchewkowy przejdzie ![]() Swietna Myska ![]() Dokładnie ![]() Pytałam już ale chyba nie widziałaś ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Moderna, ja się nie wypowiadam o polskim morzu bo nie byłam ![]() Co do golaska na plaży hmmm to jestem na nie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
a wybiera się może któraś z was na początku sierpnia nad morze
![]() no cudna ![]() Cytat:
![]() to super ![]()
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez nie przekonuja gole dzieci na plazy i lejace sie za nimi siki (nie raz nie tylko...) w tlumie i tam gdzie wokol koce i inni ludzie, inne dzieci. A druga sprawa, jak siada na piachu gola pupa? Nie nalezie wszedzie piachu?
Generalnie J. nad jeziorem czy nad morzem ubrany byl. Jak ktos chce rozebrac swoje niech rozbiera ale w rozsadnej odleglosci od mojego koca na plazy.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | ||
Zakorzenienie
|
śliczna Myszka
![]() a sukieneczka skąd? ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.