|
|
#2041 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za żłobek, fajnie bo sobie odpoczniesz a i nocek przespanych Cytat:
![]() Cytat:
i a u nas lipa ze snem. eh. przy cycku musi zasnąć i koniec nie puści, jak odkładam do łóżka bek. eh. jesteśmy u tesciów ale jak wrócimy i to się nie zmieni to niestety koniec cyckowania, tak się nie da. tylko czy tż pomoże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nadrobiłam. ale wieści hohoho. teraz czekamy na Małpkę i Alliw
|
|
#2042 |
|
Zadomowienie
|
hej
pani gratulacje!! (jakbym miała obstawiać to byłabyś ostatnią na wątku w kolejce po potomstwo jakoś tak ciągle widziałam Cię w połogu ) Alliw, Monika- nooo super rozkręcają się chłopaki Moderna- nie narzekaj już tyle kobieto :P napisz lepiej co Ci się podoba ostatnie wakacje w Polsce? Cathlyn miłego urlopowania! jeszcze o lodach miałam napisać.. Ewa je lody, zawsze coś tam liźnie jak my jemy, nie mam parcia że za słodkie bla bla bla; jedynie może że zimne bo ostatnio gardło miała lekko chore.. Dragusia mówisz, że dołączasz do emigrantów trzymam kciuki, powodzenia!zazdroszczę, że tak blisko!! też bym chciała bliżej domu.. Tasia końcóweczka już!! jak to zleciało.. przecież niedawno pisałaś, że dowiedziałaś się o ciąży.. trzymam kciuki za rozwiązanie- szybkie i... bezbolesne Demeter- jak się tak wstydzi i wstydzi to pewnie dziewczynka czekamy na wieści!anika- w sobotę też byłam na grillu u sąsiadów.. wypiłam 2 piwa, 10 kamikadze i 2 lampki wina.. mix jak nie wiem.. byłam pewna, że przypłacę kacem a tu.. nie było kaca! tym bardziej, że ostatnio tyle wypiłam przed ciążą.. i jak tam Twój ombre? byłaś już? ja się zafabrowałam na rudo i wyglądam jak marchewka
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
to z trzecim dzieckiem też chcesz się ze mną na poczekali spotkać ??
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
JolanT co mi sie podoba? Plaza jest przepiekna,piasek czysty, mieciutki, woda bez alg i glonow - pieknie - tylko co z tego, jak przez miasto idzie jak przez jarmark
przyzwyczajona jestem do celebrowania urlopu, spokojnie, bez glosnej muzyki - tak jest wlasniew niemieckich nadmorskich kurortach ![]() Marcel zachwycony, biega na golaska ![]() Dragusia jogurt jem codziennie, ale probiotyk dojelitowy to to nie to samo - i nie wiem czy brac juz teraz czy dopiero jak skoncze antybiotyk.
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-07-28 o 11:09 |
|
|
|
#2045 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Nestelle, wow 9h spania zazdroszczę bo u nas teraz kiepsko nie wiem czemu ale 4 razy pobudka a ja jak zombie chodzę...Pani, a który to tydzień? Jak się czujesz?Kiedy gin?? Fajne miesiace na ciąze i urodzenie maluszka na wiosne. U mnie ziiima ale co tam damy jakoś radę ![]() 7 miesiecy starań??!! I nie pochwaliłaś się nam, ze działacie w tym temacie No i Monika wielkie ![]() Alliw również wielkie dla Jasia!---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Jescze Wam napisze, że sie troche martwię bo jak nosze Kubcia w ciagu dnia wiecej to mnie brzuch pobolewa pozniej Staram sie unikac, ale czasami jak sie nie słucha musze...Oby wszystko było w porzadku, jutro zapytam gin - obym tylko nie musiała lezec
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Moderna - dlatego my nad morze jezdzilismy maj, wrzesien, kiedy nie ma tylu ludzi, samych straganow i ogolnie ciszej jest. Jakos nie widze nas z dzieckiem w tym dzikim tlumie.
A probiotyk w czasie kiedy antybiotyk i jeszcze chyba przynajmniej 2 tyg po ale nie bierz jednoczesnie, czyli najlepiej probiotyk pomiedzy dawkami antybiotyku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Monika, wielkie brawa dla Jakuba!!!!!! ogromnie się cieszę!!!!
Cytat:
![]() poka marchewkę! ![]() Lunka, w marcu 2018 to ja będę starsza niż węgiel.... ![]() Moderna, nie mieszkam za granicą a czasem mam bardzo podobne odczucia. też nie lubię krain wiecznego odpustu...
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow ale wieści Gratuluję ))
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Dragusia
- no nie gadaj ze podobne plany mamy. Ja to jeszcze nic nie wiem konkretnie haha ale tak mniej wiecej zakladam. Wybralam sie dzis z mama przed praca do biblioteki oczywiscie Milus tez byl. I TAKA ULEWA nas zlapala a a mialo swiecic slonce.dobrze ze zawsze w wozku mamy zaslonjenod deszczu. A mlody cieszyl sie jak krople na dlonie spadaly :radocha: hihi. Tak wiec milego dalszego dnia Ja zaraz zaczynam prace byle do 23.30 jakos zlecialo ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#2050 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: mój jeszcze cicię wsuwa i mm sporadycznie popija.. moje dziecko bardziej za mięsem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Cytat:
![]() Aliww brawo za kroczki teraz będziesz latała za małyszem ![]() ![]() ![]() kla ski:
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja w 2018 będę mieć 28 lat to nie tragedia
a szczerze przyznam że kusi mnie bardzo (właśnie wróciłam od ciężarnej kuzynki) ale chciałabym to drugie dziecko mieć na lepszych czasach finansowych, teraz ledwo ciągniemy i jakoś mi się marzą jakieś wakacje itp albo poprostu spokojniejsze życieModerna antybiotyk bierz już a Twoje gledzenie przesadzone w DE też wyprzedzają na 3 i też śpią na ławkach aczkolwiek wiadomo że u nas nie jest kolorowo, u nas jest wręcz pstrokato ![]() Pani padam ze śmiechu z tego węgla!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
alliw monika :
dla chłopaków za truchtanie![]() nestelle za noc i mmtyle wiesci, że to n czerwono trzeba pisać... To teraz prosze mi powiedzieć jak odstawic Kacpa od smoka....; W wózku juz zasypia bez, w foteliku tez,ale w łóżeczku w dzien i na noc musi byc....W nocy jak sie budzi z płaczem tez tylko smok pomaga 3 sekundy i spi dalej.... |
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2054 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz.. jest sezon, ludzie się bawią, szczególnie młodzi.. Międzyzdroje to jedna z najbardziej obleganych miejscowości.. jeśli myślałaś o czym spokojniejszym to pewnie są gdzieś niedaleko równie piękne nadmorskie miejscowości także tego.. nie narzekaj już i ciesz się chwilą Cytat:
Cytat:
![]() marchewka w załaczniku (w świetle dziennym jeszcze bardziej marchewkowa ale juz zakupiłam inny kolor i może dzis położe- jeśli E. łaskawie pozwoli- da czas) Cytat:
na razie jeszcze daje bo nie ukrywam że dla mnie to też jakaś "wygoda".. inaczej się rozbudzi i pewnie byśmy nie spały pół nocy i jeszcze co do wspinania się po kanapie- foto 2
|
||||
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
LunaO
- to ja :kciukam: eh ja w 2018 bede "stara" i pomarszczona haha. Dobra koniec przerwy Trza isc sie nudzic hihi Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#2056 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Helloł
, nadrabiam już przeczytane ![]() Cytat:
zauważył ???????? ![]() Cytat:
no coś Ty???? natychmiast pstrykaj foty ,przecież zaraz będzie za późno !!!!! ![]() [QUOTE=Demeter;47461366A i jeszcze Wam powiem, że musze isc we wtorek do gina innego po zwolnienie ale nie licze już, że dowiem się kto w brzuszku siedzi niech sprawdzi czy jest zdrowe przede wszystkim.I wiecie co w tej ciazy maaaało tyję, naprawde dopiero moze 1,5kg a to 5 miesiąc. W nocy objadam się słodyczami jak wstaję do K ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() kciuki za wizyte . Cytat:
za nocki ,i za prawie odstawienie . Cytat:
![]() Anika - te ombre co wstawiłaś bardzo coool a to co wstawiłaś wymaga non stop swiezosci włosków (najlepiej bez efektu 2 go dnia ),bo szybko fryz wygląda na ..nieumyty .
|
|
#2057 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pokaz marchewe! ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
ja póki co przy jednym rozbójniku poprzestanę
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
Jolant alez ja nie narzekam, jestem szczera
chyba trafilam w czuly punkt, nikt nie lubi czytac o wadach swojej ojczyzny ![]() U nas pogoda piekna, slonce caly czas swieci, woda jak na Baltyk naprawde ciepla nie mam pojecia skad on ma tyle energii wody na razie sie boi, a to dlatego,ze w drugi dzien mi sie tak rozpedzil, ze padl jak dlugi do morza.. Ale moze jeszcze da sie przekonac
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Panika jak dlugo zostajecie na wsi?
|
#2061 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
bo jak mi jeszcze o tej świeżości powiedziałaś a ja co drugi dzień muszę myć głowe, to oby przy tych nie myć codziennie![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- JolanT - kolorek nie jest taki zły
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Anika
- na pewno sie uda. Bankowo sie bedziesz musiala pochwalic. No to tylko ombra - Wczoraj czyatalam jaka akcje z fryzjerem miala Strippi boshe szkoda mi jej A ja sie nudze w pracy / seriooooo ....!!! Odliczam minuty a tu jeszczd 2h mlodsza siostra umyla mi wszystko - podokladala, zmienila. Ja musze tylko wsadzic mieso z jednej zamrazalki do duzej, i umyc te rzeczy z ktorych korzytam i wyniesc smieci <3. A i w kjele wam foto mojego kolegi z pracy ImageUploadedByWizaz Forum1406575727.966292.jpg Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam 3 razy i 3 razy wszystko poszło się .... więc wkurzona idę spać bo już i się nie chce powtarzać może jutro ...
dodam tylko że dziś śliczny dzień i miły oby takich więcej, A tż wczoraj miał trening nie było zwodów, zawody dopiero 30 sierpnia w Bydgoszczy zapraszamy ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Kasia jaką akcję ???? ciekawa jestem
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
no ja też czytałam- masakra! !!
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
konsekwentnie
![]() eeeee, ładny kolorek! jaki równiutki! a Ewcia akrobatka ![]() na bank do 9 VIII, potem pewnie ruszamy do t. do miasta powiatowego ![]() ![]() 39 lat. ja teraz nie mam siły.... podziwiam wszystkie czterdziestki dające radę rajuuu, jakie mam przewrażliwienie zapachowe. Siedzę teraz i WIEM, że pachnie maciejką a czuję brudnego chomika ![]() ![]() blleeeeeeeee
|
|
#2066 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ja pierdziu - 3 raz odpisuje bo ciągle coś się zawiesza ....
nocne ja już nie pamiętam jak to jest ....od lat ciaze,karmienie ,staranka .... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zupełnie jakbyś pochodziła z .........Polski!!! :haha ha:Czyżbyś narzekanie miała we krwi ? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Florian śpi, ja też idę bo nigdy nie wiadomo kiedy się obudzi
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak wiedzialas jacy sa Polacy I ze Cie tak denerwuja to przeciez mozesz jechac np do belgii o! ![]() o Polakach kazdy ma swoje zdanie..sa Polacy I Polacy.. jednak ojczyzna zawsze bedzie domem.. dla mnie.. no ale to takie luzne dywagacje
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2070 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby było dobrze . staraj się nak najmniej..... ja tez jednak się nadzwigałam w ciązach.... i tez czasami zabolołao .. ![]() Cytat:
wspinaczka i akrobacje ![]() Cytat:
Cytat:
kolega akurat nie w moim typie ![]() ale co? gdzie? Cytat:
![]() trzymam kciuki za - odcycowanie Florka ![]() odsmoczkowanie Kacperka ![]() U nas etap odcycowania nocnego przebiega pomyślnie. Choc całkiem bezstresowo nie .niestety . ale zdecydowałam się na powolne odstawienie R najpierw w nocy - bo R to totalny cycocholik i popadało to w obłed .Cyc w dzień nawet co pół godziny , w nocy -prawie całą... doszło do tego ze zrobiłam się totalnie zmeczona,wypita,i bardzo ,bardzo osłabiona... spałam czasem 1-2 godziny na dobe . Głowa codziennie mnie bolała ..i pare innych dolegliwości .Niestety mój tz nie jest zbyt chętny do opieki i pomocy - w nocy nie wstanie w ogole , a w dzień tez kiepsko z pomocą - wiec nie ma mowy abym odespala czy cóś.... Tak wiec wykombinowałam ze kupie Hippa 4 i powolutku będę zamieniać cyca na to ... Pierwsze mm było dla R paskudne-wycierał jezyk , potem poszło lepiej .nie wypije jakies wielkiej ilości ,na razie dziennie ok. 60-80 ml + mleko na kaszke .Ale to już wystarczy aby przespał ok,9 godzin.Czasem przebudzi się w nocy z płaczem wymusza cyca -ale podam wode . Cała tajemnicą jest to ze ....wyniosłam się z sypialni . Dzieki temu nawet jak się przebudzi i popłacze to trwa chwile .jak tylko się pojawiam to ...drze się ile może .tak wiec spię w pokoju starszaków.z Niną czasem...a ta jak się budzi to stwerdza ze "cycek mi puchnie i peknie" .Tak ...czuje się rano jak amazonka- jeden cycek wielki ,drugiego brak prawie . N wyzdrowiała w jeden dzień po wizycie u babci .za to J... po obozie .No jakby to powiedzieć -przyjechał starszy chłopak. zadowolony - wcale nie zteskniony -mógłby zostać dłużej . Do tego pochwalił się recytacją głupowatych wierszyków i piosenek
J . N . R Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-07-28 o 22:41 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

średnio to widzę, ale żyć trza.
za żłobek, fajnie bo sobie odpoczniesz 

nie wiem czemu ale 4 razy pobudka a ja jak zombie chodzę...

klask i: mój jeszcze cicię wsuwa i mm sporadycznie popija.. moje dziecko bardziej za mięsem 

.