|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
o bosze chyba jednak powinnam zapodać najpierw P. ![]() mam kosztorys na ponad 34 tyś
|
|
|
#1772 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bransolety zamówiłam se na Pakamerze od tego sprzedawcy: http://www.pakamera.pl/po-drugiej-st..._s12032369.htm ino całkiem gładkie.Chcę szparę spoczynkową między udami ![]() Czy niedobór wit. D wpływa jakoś na zajście? |
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Jesssssu jak czytam o tysiach to mi słabo i drżę o własne zęby, z którymi nie robiłam nic z 15 lat, z jednym wyjątkiem, który mnei an kolejne 15 zawersił an chodzenie do dentów. Wiem, że jak się sypnie to na raz, szysko
A ja nie mam na ten cel nic żeby mnie to nie spotkało - geny jednak są nieubłagane w tej kwestii---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Docztytałam o kosztorysie - Flo czy to aby nie jest rozbój w biały dzień? Nie czujesz się okradana? Boszszsz współczuję i boję się jednocześnie.Szparę spoczynkową mam i ja Zaraz idę ją uskuteczniać Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-28 o 23:07 |
|
|
|
#1774 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja docelowo wydalam ok 11 tys i to juz wydawalo mi sie szczytem ![]() ale to chyba jakies specjalistyczne leczenie jest? jakies podsypania kosci itd? tyle mniej wiecej mi powiedzieli za podniesienie wysokosci zwarciowej z rekonstrukcja kilku zębów, ale nie poszłam na to
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
bobry
|
|
|
|
#1776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czasowo mi to nie wychodzi ![]() godzinę temu wzięłam euthyrox no więc z pozostałymi co je mam brać rano muszę jeszcze czekać... wydumałam ze chyba do pracy je wezmę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ooo, ranny ptaszek Czy u Was Wizaż też wygląda dziwnie? u mnie jest jakiś pomniejszony i biały ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja kupuję wit. c w proszku na wagę, kilogram około 45 zetaco do kosztorysu zębnego to zrobię tylko tak: ![]() ![]() całe stado rannych ptaszków ja od jakiejś 5 dziś działam, czytam to co udało mi się przez zeszły tydzień przetłumaczyć ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- PS: u mnie wizaż normalny
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1779 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie pomniejszony i biały, na tel też
![]() Właśnie zabiła mnie pewna wiadomość kto na wizażu zostal moderatorem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1780 | ||||||||
|
Mother of Cats
|
Znad kawy i prób dobudzenia się.
Ufff Cytat:
![]() Jeszcze co do wit. D - wyczytałam, że łykając ją solo, bez dbania o odpowiedni poziom magnezu, A i K2, można zrobić sobie krzywdę. Jak zwykle na Tłustym ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Takie rzeczy tylko na facetach ![]() Cytat:
Wdepłam na stronę producenta: cena powala. Ale pierwsza "zaleta", o jakiej piszą, zniechęca. Co to za atrakcja, że witamina C jest lewoskrętna? Gdyby nie to, nie byłaby witaminą C O ile wiem "lewoskrętna" to po prostu potoczna nazwa pochodząca od oficjalnej nazwy substancji "kwas L-askorbinowy" (w odróżnieniu od kwasu D-askorbinowego, D-izoaskorbinowego i L-izoaskorbinowego, które są izomerami tej samej substancji, ale nie mają takiego działania na organizm jak kwas L-askorbinowy, czyli witamina C). (Tu uprasza się Parabelkę o ewentualne sprostowanie, jeśli coś poplątałam |
||||||||
|
|
|
#1781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szok Cytat:
Ja póki co jeszcze z tym swoim zębem ukruszonym nie poszłam, bo nie mam kasy, a po wypłacie najbliższej też nie idę (w sierpniu gin wypada, więc z dentystą poczekam do września). I chyba te zacznę żreć znów żelazo, ostatnio śpię po 10godzin i dalej mi się nic nie chce, tylko spać Może to objaw braku żelaza (teraz z mięs prawie tylko drób jem), a może po miesiącu mega stresu i przemęczenia wszystko ze mnie powoli schodzi i tak odsypiać muszę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-07-29 o 09:27 |
|||
|
|
|
#1782 | |
|
Mother of Cats
|
Flo, przeczytałam o sumie przewidzianej na uzębienie - borze zielony
![]() Ponoć tak. Także u mężczyzn. Cytat:
Ale o co (kogo) chodzi?
|
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, zetną dopiero jak się hmmm rozłamie, i już zachoruje na amen. Na bank go namówię na kolejne. Marzy nam się wierzba płacząca, drzewo mojego dzieciństwa na wschodzie PL. Ale chyba nie da takiego rozłożystego kapelusza cienia, niczym baldachim, naturalny parasol, no nic, jeszcze nie dzielmy skóry na niedźwiedziu ![]() Dobra bobry, lete dalej A iw rócił "normalny" Wizaż
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-29 o 09:46 |
|
|
|
|
#1784 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A wierzba płacząca kojarzy mi się z tym Prehistoria
|
|
|
|
|
#1785 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O osobę o wielu kontach i osobowościach, niejaką Werkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1786 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Winter, powiedz, ze żartujesz
![]() (a która osobowość uzyskała status moda...?)
|
#1787 |
|
Mother of Cats
|
Szartujesz chyba?
Choć jeśli to prawda, to lepiej nie brnąć w temat
|
|
|
|
#1788 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Oj tam, zdziwienie można wyrazić
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Win to ja wyrażę zaskoczenie
i dobry i dzięki za przytulasy zębowe ![]() jako że nie mam teraz czasu opisywać o co kaman dokładnie z tym moim uzębieniem (bo muszę jechać wywieźć ślimaki), wrzuciłam do albumu zdjątko (to dla Red ) kosztorysu. Jak ktoś chce oblukać, a nie jest moim frendem, to zapraszam be maj frend nał!
|
|
#1790 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 1 nie kazała na podstawie wywiadu oraz faktu iż słońca nie unikam (moja opalenizna na to wskazuje niezbicie ) uznała ze nie trzeba, a ja nie drążyłam, bo serio (wiem, to już jest nieodpowiedzialne z mojej strony ale trudno) na razie nie mam siły się badac i dowiadywac sie co jeszcze trzeba leczyć ad 2 Cytat:
Cytat:
masakra ile rzeczy może być do zrobienia na tak małym obszarze jakim jest jama gębowa
|
|||
|
|
|
#1791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł snad Essence Narciso Rodriguez
Cytat:
Przynajmniej taką mam nadzieję ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
1 Ty nie dość że masz szparę spoczynkową między udami to jeszcze jestes piękna ![]() 2 Nie mam pojęcia |
||
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1793 | |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję!
O amsakreska... Dziedziczenie moderatorstwa Cytat:
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się dopiero okaże czy można ![]() Cytat:
Wiem, trochę rozpędziłam się z pytaniami, w sumie to kieruję je do Flo. Choć w sumie to nie maj biznes, ale sama wspomniałaś więc niejako drążę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-29 o 11:39 |
||
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam czasu ani kasy, mój lekarz został 4 godziny jazdy stąd, a prywatnie w warszawie będzie drogo
nie mam żadnych innych objawów niedoczynności poza tym ciągłym spaniemNawet o ciągłym marznięciu zapomniałam, upały to pogoda dla mnie
|
#1798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i np 130 zł za ząb ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
2I co to dla nas znaczy?Z tym moderatorem? |
||
|
|
|
#1799 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam nadzieję, że nic
Znowu upały, z drugiej strony przez to łatwiej mi idzie moja dieta.
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

rewelacyjnie ją przerobiłaś , noś 
A ja nie mam na ten cel nic
- Flo czy to aby nie jest rozbój w biały dzień? Nie czujesz się okradana? Boszszsz współczuję i boję się jednocześnie.
Zaraz idę ją uskuteczniać
sporo, ale może będzie ze wszystkim coraz lepiej!