Scent Bar LIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-28, 00:05   #1711
Katty_p13
Piers do przodu

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
No ja ostatnio skorzystałam z niewielkiej zjeżdżalni i na dole łapałam rozpaczliwie górę od bikini, a jak sie spróbowałam normalnie przepłynąć to musiałam łapać majtki, tak więc resztę wyprawy na basen spędzilam w dżakuzi A jedyny jednoczęściowy mam ą ę i drogi i go nie kcę zniszczyć
O rany poka poka

Stary 2014-07-28, 00:14   #1712
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.bez otwartych okien upiekłabym się razem z kothami
3.mam większość od wschodu , ale żeby tam było chłodniej to nie powiem chociaż w czasie prażenia zachodniego rzeczywiście jest , nie da się ukryć . Ale jak chcecie chłodu po co materac , podłoga chłodniejsza

Moja Mam w blokach i się nie piecze, właśnie od zasłoniętych rolet jest baaardzo przyjemnie, nie wpuszcza ciepła do środka

Śmiej się śmiej ale jak zapytałąm chuopa gdzie się położymy na kaflach czy w części jadalnej an panelach to spytał "na kafeeeeeelkach cchesz spać?" Jego mina bezcenna No ale nie dziwne, że tak to odebrał dosłownie, skoro ja w upały jak mam okres zwłaszcza, leżę w łazience na kaflach jak pies

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, małe kafelki wg mnie wyglądają zbyt "wiejsko/sielsko". Chciałam styl retro ale bardziej w klasykę a nie czosnki na ścianie i haftowane serwetki

W ogóle kupując akcesoria kuchenne poczułam się jak Polly. Beżowe haczyki? Nie ma, są metalowe lub chamsko plastikowe białe. Beżowe/brązowe ściereczki? Nie ma, są zielone, żółte. Beżowe tylko od 20 zeta wzwyż. Brązowy drewniany chlebak? Nie ma, są "surowe" sosnowe. Brązowa gładka taca? Nie ma, są tylko w durne wzorki. Korkowe spore okrągłe podstawki? Nie ma, są małe pod piwo. Ochronne przezroczyste silikonowe wkłady do zlewu? Pff, nie ma i nie będzie, są plastikowe kolorowe jak siatka na balkon.
No luuudzie, każdą pierdołę kupuję na Allegro bo w sklepach nic nie ma.
1. Ano prawda, wiem bo mam duhhhhrna ja kupiłam w amoku nie myśląc wcale, samobiczuję się każdego dnia, konia z rzędem temu kto mi pomoże wymiślić ich pseudo "auto-destrukcję"

2. Ano nie ma nic Sklepy to strata czasu i paliwa. Szysko kupujemy online. No chyba, że mowa o wyższej półce cenowej ale to sie już gada z projektantem wnętrz i chyba wybiera z katalogu, nie wiem, nie próbowałam

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-07-28 o 00:15
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 07:16   #1713
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
No ja ostatnio skorzystałam z niewielkiej zjeżdżalni i na dole łapałam rozpaczliwie górę od bikini, a jak sie spróbowałam normalnie przepłynąć to musiałam łapać majtki, tak więc resztę wyprawy na basen spędzilam w dżakuzi A jedyny jednoczęściowy mam ą ę i drogi i go nie kcę zniszczyć
sportowy jednoczęściowy będzie w sam raz
Cytat:
Wrzucam szybko foty i idę usypiać dida TŻ wybierał kafle więc są za żółte ale już trudno.
pięknie
Cytat:

1.o , to ciekawie musi wyglądać , a nie zmniejsza optycznie ? Moja kuchnia jest gorzej niż tragiczna , bo jest taka jaka została po poprzednich lokatorach , z moimi meblami , które się do niej absolutnie nie nadają i wobec tego powinna zostać odmalowana , wykaflowana i powiększona z czego może się malowania wreszcie kiedyś doczeka . Ale jak zaczęłam zmywać ściany przez malowaniem , kopnął mnie prąd bo gdzieś jest przebicie , no i dałam se spokój i teraz się boję
2. no , dwuczęściowe potrafią
3.a nie zmarzłaś ?
1. chyba teochę zmniejsza, ale jakoś nie pomyślałam o tym jakby mnie prąd kopnął to też pewnie bym sie poddała
2. ano
3. trochę zmarzłam, ale miałam kurtkę więc nie było tak źle

Znad kawy i spadam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 08:30   #1714
aileenn
Mother of Cats

Znad kawy i długotrwałaych, acz niekoniecznie udanych prób ochłodzenia mieszkania

Cytat:
Okej, chyba osiągnęłam szczyt ignoracji wystrojownętrzarskiej - mieszkam gdzie mieszkam od grudnia 2011 - musiałam pójść do kuchni, żeby zobaczyć jaki mam kolor ściany Znaczy dobrze typowałam mniej więcej, ale się musiałam upewnić Brzoskwinia to jest

Cytat:
Napisane przez cocaron Pokaż wiadomość
Moja kuchnia marzeń będzie mieć minimalistyczne białe wąskie cegiełkowe kafelki na ścianie, białe fronty (coś jakby skandynawskie chyba najbardziej mi leżą) i gruby blat z litego lakierowanego drewna.
Jakbym mojego Miłego słyszała
A wizja

Cytat:
2.jest takie coś jakby lakier do pociągania cegły , żeby nie wchłaniała , mamy na Rodos tym piec wymalowan .Popytaj w marketach budowlanych , bo ni dudu nie wię so to , ale wię że jest .

Cytat:
Wrzucam szybko foty i idę usypiać dida TŻ wybierał kafle więc są za żółte ale już trudno.
Skąd masz piekarnik?

Cytat:
kothy cały dzień cięgiem śpią z tego upału , zwisając albo się rozkładając , ożywiają się dopiero koło piątej rano
U nas to samo, nawet jeść się im nie chce A kiedy w nocy albo rano uda mi się złapać trochę wiatru w otwarte na oścież okna, to zajmują stanowiska na parapecie i z uporem się wietrzą.

Cytat:
W ogóle kupując akcesoria kuchenne poczułam się jak Polly. Beżowe haczyki? Nie ma, są metalowe lub chamsko plastikowe białe. Beżowe/brązowe ściereczki? Nie ma, są zielone, żółte. Beżowe tylko od 20 zeta wzwyż. Brązowy drewniany chlebak? Nie ma, są "surowe" sosnowe. Brązowa gładka taca? Nie ma, są tylko w durne wzorki. Korkowe spore okrągłe podstawki? Nie ma, są małe pod piwo. Ochronne przezroczyste silikonowe wkłady do zlewu? Pff, nie ma i nie będzie, są plastikowe kolorowe jak siatka na balkon.
No luuudzie, każdą pierdołę kupuję na Allegro bo w sklepach nic nie ma.
Problem w tym, że naprawdę nie ma. Nas ratuje Ikea (lubimy ichni styl) i to, że M. lubi i umie majsterkować, więc w razie W. po prostu sam robi co nieco.

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 09:31   #1715
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
pięknie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Skąd masz piekarnik?
Z tond: http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...r7331waa.bhtml

Wklejam bezdomną kieckę. Dam też fotkę przed (na kimś innym) bo sama jestem pod wrażeniem tego, co z nią zrobiłam. Znaczy nie chodzi mi o kunszt krawiecki (że co? ) tylko o zmianę stylu kiecy na bardziej "mój".
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6362351.jpg (23,8 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1190818.jpg (32,1 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1190817.jpg (32,9 KB, 51 załadowań)

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 09:46   #1716
aileenn
Mother of Cats

Cytat:

Wklejam bezdomną kieckę. Dam też fotkę przed (na kimś innym) bo sama jestem pod wrażeniem tego, co z nią zrobiłam. Znaczy nie chodzi mi o kunszt krawiecki (że co? ) tylko o zmianę stylu kiecy na bardziej "mój".
Piekarnik: dziękuję

Kiecka: To na pewno ta sama na obu zdjęciach? Na Tobie wygląda zupełnie inaczej. Chyba nie muszę dodawać, że o niebo lepiej? Czasami mam wrażenie, że nawet mając w szafie wielkie nic i tak potrafiłabyś wyglądać jak przysłowiowy milion dolarów. Jest oryginalnie i na luzie, noś!!!

Stary 2014-07-28, 10:05   #1717
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Znad kawy i długotrwałaych, acz niekoniecznie udanych prób ochłodzenia mieszkania

Problem w tym, że naprawdę nie ma. Nas ratuje Ikea (lubimy ichni styl) i to, że M. lubi i umie majsterkować, więc w razie W. po prostu sam robi co nieco.
1. A jak próbujesz? Są jakies metody? Słyszałam coś o wannie z zimną woda, ale mam - i chłodek ogranicza się do łazienki (najlepsza izolacja a nie wanna z wodą tak se myślę, że działa )

2. Choć w Ikea też jest za mały wybór jak dla mnie.

Cytat:

łaaaaaaaaaaaał - brawo! wygląda jakbyś rozpruła ją i uszyła na nowo z tego materiału Szacun zawsze cenię kogoś kto ma talent manualny

Leze po miętę i pod drzewo.

Czas edycji: 2014-07-28 o 10:06
Stary 2014-07-28, 10:05   #1718
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

A ja byłam wczoraj w Gdyni na Red Bull Air Race

Jest tak gorąco, że co godz biorę chłodny prysznic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dream.jpg (72,3 KB, 19 załadowań)

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 10:21   #1719
neska951
Zakorzenienie

Joł joł snad duchoty

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Maja
Bingo! Właśnie to zapomłam cytnąć

Też je w niej znalazłam ale no nie było to jeszcze TO. Kurcze kusisz tym swoim wcześniejszym znaleziskiem Zaintrygował mnie niemożebnie, no ale chwilowo mam banik na wydatking
Chyba nawet nie chwilowo
Którym znaleziskiem?

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
[/COLOR]Słuchajcie, a te parabeny to naprawdę takie szkodliwe?

Bo wszędzie są

Prawie w każdym kremie...
Parabeny to konserwanty ... Z jednej strony + a z drugiej -

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
1.iiitam
2.aaa , nie bywam to nie wię
3.no to tak czymać
4.to czekam
5.
5.o , w L'Essence nie czuję , wolę sam Paris
6.ha , 100% racji , tylko ona w to nie wierzy
1
2 Bywam tylko na wyjazdach bo boję się polskiej gastronomii
3
4 Paznokcie muszą mi wyschnąć...
5 Nie znam wersji podstawowej...Ale jeszcze przypomniało mi się że prawdziwy najprafrdziwszy fiołek jest w
http://www.lulua.pl/pl/dla-niego/716...dt-100-ml.html Tylko że co czuć go 15 min
6 To nie chodzi o wiarę ona nawet o tym nie wie
Dlatego w imię propagandy Red jest piękna i trzeba bombardować ją codziennie , może się dowie

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
i tak fogle scenka tarasowa:
osoby dramatu
3szt. stare i ślepe Raszple
1szt. P
siedzimy i podziwiamy (przy napojach chłodzących) krajobraz po burzy, wiadomo ostre kolory, słońce przedzierające się snopami przez chmury i takie tam
leniwy dialog:
Raszpla1 - ale cudnie
R2 - nooo
P - a jak pięknie wygląda ta polana w dole
R1, R2, R3 - noooo
R1 - i coś po tej polanie łazi

P - człowiek jakiś
R1 - nie, chyba żuraw
R2 - no, żuraw jak nic
P - nie no ewidentnie człowiek łazi
R3 - żuraw, ja też!!! widzę żurawia

mija chwila
R1 - ale czadowo jest
P - nooo, czadowo, tym bardziej, że żuraw właśnie rozpala ognisko
R1, R2,R3 -

neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 10:22   #1720
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
1. A jak próbujesz? Są jakies metody? Słyszałam coś o wannie z zimną woda, ale mam - i chłodek ogranicza się do łazienki (najlepsza izolacja a nie wanna z wodą tak se myślę, że działa )
Zwyczajnie: wietrzę na przestrzał. Jedno okno od wschodu, drugie od zachodu i jeśli na polu jest choć trochę wiatru to mamy przeciąg. Gorzej, jeśli na zewnątrz jest gorąca zupa zamiast powietrza

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-07-28 o 10:23
Stary 2014-07-28, 10:23   #1721
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
łaaaaaaaaaaaał - brawo! wygląda jakbyś rozpruła ją i uszyła na nowo z tego materiału Szacun zawsze cenię kogoś kto ma talent manualny
Cytat:
To na pewno ta sama na obu zdjęciach? Na Tobie wygląda zupełnie inaczej. Chyba nie muszę dodawać, że o niebo lepiej? Czasami mam wrażenie, że nawet mając w szafie wielkie nic i tak potrafiłabyś wyglądać jak przysłowiowy milion dolarów. Jest oryginalnie i na luzie, noś!!!
Dzięki choć bardziej jak kopiejka Będę nosić, na upały idealna.
A wygląda zupełnie inaczej bo oryginalny fason leżał na mnie trochę jak szlafrok (przez dekolt) a podwinięty dół beznadziejnie podkreślał krzywe kolana. Przerobiłam więc przód na tył, zaszyłam dekolt i wycięłam nowy, odprułam pasek, uciachałam tren a nadmiar materiału robiący wór udrapowałam na boku, uff.

Stary 2014-07-28, 10:28   #1722
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
no to wypijmy na dobry sen

rany boskie przypomniało mi się że Polly dużo na zemby wydała, sprawdziłam jej kosztorys i też tyle kcę (tylko), ide się powiesić
To idź państwowo na akademię medyczną będzie taniej

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
W Paris L`Essence się ostatnio zakochałam
Chyba też fiołków, a właściwie liści fiołków, mi się chce, bo z upodobaniem wącham She Wood Velvet Forest

Tak czy siak flakony muszą poczekać, bo kasa idzie na zdrówko - odkrycie dzisiejszego poranka: niedobór witaminy D (7,86 ng/ml przy normie twierdzącej, że niedobór jest przy <10 ng/ml, 10-30 to poziom niewystarczający, a dopiero 30-100 to poziom wystarczający). Za mało B12, żelaza, D... Co jeszcze
Swoją drogą, czy moja chcica na ryby może mieć z tym związek? W tłustych rybach jest wit. D...
Nie dziwię się bo sprzątłaś ją sprzed nosa tzn tą Balencjagę
Velvet forest mało fiołkowe
Też miałam vit D poniżej niedoboru
Stary 2014-07-28, 10:34   #1723
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Nie dziwię się bo sprzątłaś ją sprzed nosa tzn tą Balencjagę
Też miałam vit D poniżej niedoboru
Ad. 1. Jak to sprzątłam sprzed nosa? Przecież nic nie kupowałam...
Ad. 2. Pamiętam Jak idzie uzupełnianie? Czy efekt "podłączenia do ładowarki" się utrzymuje?

Baru, a może pobadajcie sobie wit. D i wyjdzie nam kolejna epidemia do tagów? Do kompletu z tarczycową

Stary 2014-07-28, 10:39   #1724
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Kuchnia spoko
Ale znowu widzę niezgodność między wizerunkiem a dizajnem mieszkania
Marzę o kuchni w stylu prowansalskim... Białe kredensy i laendowo niebieskie ściany

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:

Kieca super
Buty skracają nogę ...

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Zwyczajnie: wietrzę na przestrzał. Jedno okno od wschodu, drugie od zachodu i jeśli na polu jest choć trochę wiatru to mamy przeciąg. Gorzej, jeśli na zewnątrz jest gorąca zupa zamiast powietrza
Ja nie mam na przestrzał. Chłodzę butelkę z wodą w lodówce potem kładę przy kostokwych tętniczkach i chłodzi
Stary 2014-07-28, 10:48   #1725
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Buty skracają nogę ...
Baleriny przecież też

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-07-28, 10:51   #1726
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ad. 1. Jak to sprzątłam sprzed nosa? Przecież nic nie kupowałam...
Ad. 2. Pamiętam Jak idzie uzupełnianie? Czy efekt "podłączenia do ładowarki" się utrzymuje?

Baru, a może pobadajcie sobie wit. D i wyjdzie nam kolejna epidemia do tagów? Do kompletu z tarczycową
1 Ale wymieniłaś To żart był spokojnie

2 Wit D zmieniła u mnie bardzo dużo;
- Nie mam zakwasów po bieganiu ,zazwyczaj były i to bardzo bolesne na tyle że czasem musiałam coś przeciwbólowego łyknąć, na dodatek utrzymywały się ponad tydzień. A teraz ich nie ma tzn czuję w mięśniach że był trening ale nie ma bólu.
- Mięśnie są bardziej rozluźnione i dzięki temu czuję się silniej i bardziej stabilnie.
- Bardzo się pocę to może nie + ale związany z wydalaniem opuchlizny najwyraźniej . Zaczęłam łykać Wit D na miesiąc przed wizytą u endo na której dowiedziałam się że pogłębiła się niedoczynność. Do tego dostałam zwiększenie dawki eutyroksu iiii cm w pasie mniej tzn objętościowo jest mnie mniej a wagowo niewiele mniej...
Endo stwierdził że przy mojej dolegliwości tarczycowej powinnam łykać wit D cało rocznie w dawce 1000 jednostek.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Baleriny przecież też
A jak
W desperacji o mały włos nie kupiłam brokatowych
Stary 2014-07-28, 11:16   #1727
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Kieca super
Buty skracają nogę ...
Czółenka gubię i w ogóle "damskich" subtelnych butów odsłaniających stopę nie lubię więc siła wyższa

Stary 2014-07-28, 11:23   #1728
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

A jak
Ja kupiłam japonki, pewnie też skracają nogę

Stary 2014-07-28, 11:26   #1729
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Czółenka gubię i w ogóle "damskich" subtelnych butów odsłaniających stopę nie lubię więc siła wyższa
Coś ze stopami jest nie tak?
Ty piękna istoto?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Ja kupiłam japonki, pewnie też skracają nogę
Ja też mam japonki bo mi znowu sandały ranią stopy...
Stary 2014-07-28, 11:32   #1730
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Ja też mam japonki bo mi znowu sandały ranią stopy...
Ostatnio biegam w trampkach, bo coś mam z piętą. Ale one przewiewne są na szczęście.

Ale noc była burzowa wklejam zdj z Gdyni, nie moje autorstwo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg burza.jpg (67,5 KB, 22 załadowań)

Stary 2014-07-28, 11:56   #1731
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

"Red jest piękna w tagach"

Cytat:
Magnolię jako i Kamena. Moja jest "mglista"
moja nie była mglista..

Cytat:
20 kg to sporo... Ale od niejedzenia mięsa by tak schudł? Mięso samo w sobie nie ma tak tuczącego potencjału jak chociażby chlebki i ciasta
pieczywo zdaje się też rzucił, smażone też, ale to już dawno, je surowe albo gotowane na parze, jakieś tam koktajle na śniadanie sobie przyrządza... no i się rusza.

Cytat:
Okej, chyba osiągnęłam szczyt ignoracji wystrojownętrzarskiej - mieszkam gdzie mieszkam od grudnia 2011 - musiałam pójść do kuchni, żeby zobaczyć jaki mam kolor ściany

Cytat:
4.blond warkocz to przesąd - a My Słowianie ? Wszystkie ciemnowłose a taki np.Bohun - Słowianin całą gembą a brunet
jacy My Słowianie? czy przesąd? się nad tym czasem zastanawiam, może to kwestia tego, że Słowian "czystej krwi" już nie ma? zresztą nie wiem, Hitler też był przecież super nordycki z wyglądu Bohun mi się z Kozakiem bardziej kojarzy, ale przyznaję, nie czytałam...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a różnie ludzie reagują na takie świadkowanie w parze z byłym ale dobrze, ja też bym się pewnie zgodziła jeśli osoby bliskie

Wróciłam z wycieczki fajnie było, w kopalni 10 stopni więc dobry odpoczynek od tego co się dzieje na zewnątrz (godzina 21 i nadal 27 stopni )
1. osoby bliskie, zresztą z byłym jesteśmy w normalnych stosunkach co innego jak się ludzie rozstaja w kłótni, itp. wtedy faktycznie mogą nie chcieć mieć ze sobą bliżej do czynienia..

2. fajnie by mieć takie miejsce na co dzień

Cytat:
ładnie co to za meble? dobrze mi świta, że brw?
moja "magnolia" jest inna, taki kolor prawie biały lekko ocieplony kremowym.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-28, 12:00   #1732
Maja102
Zakorzenienie

w związku z zamknięciem jedynego rockowego klubu w Piasecznie (tuż po przeprowadzce, no takie moje szczęście ) zapytuje, jak to jest z ciężkimi klimatami w stolycy?
metal Cave jeszcze zipie? bywa ktoś?
Znalazłam jeszcze na fejsie kluby Proxima, Rock Side 99 i VooDoo. Ktoś coś?
Stary 2014-07-28, 12:01   #1733
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak to ja też robię, póki co zupa to nie wpuszczam jej od Pd - po 16stej mieliśmy już przeciąg

W ogóle to drzewo nam się kończy starzeje, umiera, i coś tam chuopin planuje że jak je już zetnie to se strzeli fansy szmansy pawilony ogrodowe ble ble ble. A ja nie wyobrażam sobie, do niego jeszcze to nie dotarło, jak wtedy będzie powietrze stało. Niby one dają cień, ale materiał się angrzewa itp itd, a drzewa chłodzą, liście nakręcają ruch powietrza no niebo i ziemia

Cytat:

No mi wyjdzie na bank, mogę się zalożyć

Cytat:
Kuchnia spoko
Ale znowu widzę niezgodność między wizerunkiem a dizajnem mieszkania

Kieca super
Buty skracają nogę ...

Ja nie mam na przestrzał. Chłodzę butelkę z wodą w lodówce potem kładę przy kostokwych tętniczkach i chłodzi
No ale czy musi to być spójne? Red zawsze lubiła klasyczne wnętrza, lekko retro.

A mnie właśnie te buty - zapomniałąm dodać - od razu się spodobały na Red. Szalenie do jej typu sylwetki pasują, z takimi nogami se mogą skracać a i tak wyglądają dobrze. Właśnie stopę fajnie zabudowują, jest tak kobieco, rzekłabym seksownie nawet.

Cytat:
- Bardzo się pocę to może nie + ale związany z wydalaniem opuchlizny najwyraźniej . Zaczęłam łykać Wit D na miesiąc przed wizytą u endo na której dowiedziałam się że pogłębiła się niedoczynność. Do tego dostałam zwiększenie dawki eutyroksu iiii cm w pasie mniej tzn objętościowo jest mnie mniej a wagowo niewiele mniej...
Endo stwierdził że przy mojej dolegliwości tarczycowej powinnam łykać wit D cało rocznie w dawce 1000 jednostek.

A jak
Pogrubione, czy źle zrozumiałam, że D się przyczyniła do tego????????

2. No ja sobie zanabyłam 3 pary - tzn na przestrzeni kilku mieszków

Cytat:
łaaaaaaaaaaaaaał !!!! Osssstro Też bym chciała, ale chyba z dobę musimy poczekac

Czas edycji: 2014-07-28 o 12:04
Stary 2014-07-28, 12:16   #1734
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No to tak to ja też robię, póki co zupa to nie wpuszczam jej od Pd - po 16stej mieliśmy już przeciąg

W ogóle to drzewo nam się kończy starzeje, umiera, i coś tam chuopin planuje że jak je już zetnie to se strzeli fansy szmansy pawilony ogrodowe ble ble ble. A ja nie wyobrażam sobie, do niego jeszcze to nie dotarło, jak wtedy będzie powietrze stało. Niby one dają cień, ale materiał się angrzewa itp itd, a drzewa chłodzą, liście nakręcają ruch powietrza no niebo i ziemia

No ale czy musi to być spójne? Red zawsze lubiła klasyczne wnętrza, lekko retro.

A mnie właśnie te buty - zapomniałąm dodać - od razu się spodobały na Red. Szalenie do jej typu sylwetki pasują, z takimi nogami se mogą skracać a i tak wyglądają dobrze. Właśnie stopę fajnie zabudowują, jest tak kobieco, rzekłabym seksownie nawet.

Pogrubione, czy źle zrozumiałam, że D się przyczyniła do tego????????

2. No ja sobie zanabyłam 3 pary - tzn na przestrzeni kilku mieszków

łaaaaaaaaaaaaaał !!!! Osssstro Też bym chciała, ale chyba z dobę musimy poczekac
Szkoda drzewa

Oczywiście że nie musi To moja obserwacja indywidualna

AAAA 3 paty balerinów?

Wit D na pewno nie przyczyniła się do pogorszenia tarczycy bo lekarz kazał mi ją nadal łykać. Napisałam że wit D zaczęłam przyjmować wcześniej bo wcześniej pojawiły się zmiany w odczuwaniu siętzn wcześniej przed zażywaniem większej dawki eutyroksu a efekty po zwiększeniu dawki eutyroksu są podobne tzn większy napęd, brak odczuwania zimna, pocenie się i spadek obwodu ciała. Ciekawa jestem czy cholester mi dodatkowo spadnie

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
w związku z zamknięciem jedynego rockowego klubu w Piasecznie (tuż po przeprowadzce, no takie moje szczęście ) zapytuje, jak to jest z ciężkimi klimatami w stolycy?
Niestety nie pomogę bo pomimo rockowego zamiłowania do klubów nie chodzę bo nie lubię

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-07-28 o 12:20
Stary 2014-07-28, 12:17   #1735
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Coś ze stopami jest nie tak?
Ty piękna istoto?

To co zawsze... sine, czerwone, w ciapki, widać żyły, pięty wiecznie szorstkie. Nie mam zdrowia do cackania się z nimi, wolę zakryć.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
moja nie była mglista..

ładnie co to za meble? dobrze mi świta, że brw?
moja "magnolia" jest inna, taki kolor prawie biały lekko ocieplony kremowym.
1. łee...
2. dzięki, ta jest, BRW. Moja jest chyba typowa, większość magnolii jakie widzę wśród farb to taki niezidentyfikowany łososiowo-brzoskwiniowy.
A i tak teraz wolałabym kawowy

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
MC chyba już nie? Bywałam w Proximie ale tylko na okoliczność koncertów, w No Mercy na gotyckich imprezach ale i tu, i tu wydawało mi się, że są zamknięte grupki znajomych. W Parku w czwartki grają (grali?) metal i można było poskakać. Coś dla Ciebie skoro masz wolny piątek. Tam twarzystwo było zawsze otwarte, zdawało mi się, że połowa przychodzi na podryw ALE średnia wieku ze 20 lat. Znam jeszcze Progresję ale to drugi koniec Warszawy.
A tak fogle mało bywam.

Cytat:
O popacz Co prawda mam zamiar znosić szybko te buty bo są niezbyt wygodne, chyba głównie imprezowe. Poza tym nie wiem po co ale chcę mieć tylko 7 par butów

Stary 2014-07-28, 12:17   #1736
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio biegam w trampkach, bo coś mam z piętą. Ale one przewiewne są na szczęście.

Łaaaa to Twoja fota?
Stary 2014-07-28, 12:19   #1737
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Łaaaa to Twoja fota?
Toć napisałam wyraźnie, że nie

Stary 2014-07-28, 12:21   #1738
Redhaired Witch
Nindżopesz

Tego jeszcze nie grali: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771284

Stary 2014-07-28, 12:25   #1739
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

To co zawsze... sine, czerwone, w ciapki, widać żyły, pięty wiecznie szorstkie. Nie mam zdrowia do cackania się z nimi, wolę zakryć.

2. dzięki, ta jest, BRW. Moja jest chyba typowa, większość magnolii jakie widzę wśród farb to taki niezidentyfikowany łososiowo-brzoskwiniowy.
A i tak teraz wolałabym kawowy
1

2 Dlatego ja preferuję jaśmin biel złamana zółto zielonym bardzo rozbielone

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Toć napisałam wyraźnie, że nie
No i co jak nie mam cyber oka bo prałam narzutę

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Stary 2014-07-28, 12:27   #1740
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Dlatego ja preferuję jaśmin biel złamana zółto zielonym bardzo rozbielone
Ja akurat wszelkich żółtawo-zielonych odcieni nie toleruję (za wyjątkiem łazienki ale wówczas bez żółtego), ino ostatnio znudziły mi się odcienie ciepłe takie jak właśnie magnolia, osoś, ciepły beż, chciałabym mieć chłodniejsze odcienie ścian, dywanów, obić. Przynajmniej rolety planuję zmienić, ha.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości