|
|
#1711 | |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
![]()
|
|
#1712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmiej się śmiej ale jak zapytałąm chuopa gdzie się położymy na kaflach czy w części jadalnej an panelach to spytał "na kafeeeeeelkach cchesz spać?" ![]() No ale nie dziwne, że tak to odebrał dosłownie, skoro ja w upały jak mam okres zwłaszcza, leżę w łazience na kaflach jak pies ![]() Cytat:
2. Ano nie ma nic
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-28 o 00:15 |
||
|
|
|
#1713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jakby mnie prąd kopnął to też pewnie bym sie poddała ![]() 2. ano ![]() 3. trochę zmarzłam, ale miałam kurtkę więc nie było tak źle ![]() Znad kawy |
|||
|
|
|
#1714 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Znad kawy i długotrwałaych, acz niekoniecznie udanych prób ochłodzenia mieszkania
![]() Cytat:
Cytat:
A wizja Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A kiedy w nocy albo rano uda mi się złapać trochę wiatru w otwarte na oścież okna, to zajmują stanowiska na parapecie i z uporem się wietrzą.Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1715 |
|
Nindżopesz
|
Z tond: http://www.euro.com.pl/piekarniki-do...r7331waa.bhtml Wklejam bezdomną kieckę. Dam też fotkę przed (na kimś innym) bo sama jestem pod wrażeniem tego, co z nią zrobiłam. Znaczy nie chodzi mi o kunszt krawiecki (że co? ) tylko o zmianę stylu kiecy na bardziej "mój".
|
|
|
|
#1716 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Kiecka: Czasami mam wrażenie, że nawet mając w szafie wielkie nic i tak potrafiłabyś wyglądać jak przysłowiowy milion dolarów. Jest oryginalnie i na luzie, noś!!!
|
|
|
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są jakies metody? Słyszałam coś o wannie z zimną woda, ale mam - i chłodek ogranicza się do łazienki (najlepsza izolacja a nie wanna z wodą tak se myślę, że działa ) 2. Cytat:
Szacun Leze po miętę i pod drzewo. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-28 o 10:06 |
||
|
|
|
#1718 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja byłam wczoraj w Gdyni na Red Bull Air Race
![]() Jest tak gorąco, że co godz biorę chłodny prysznic
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł snad duchoty
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() 2 Bywam tylko na wyjazdach bo boję się polskiej gastronomii 3 4 Paznokcie muszą mi wyschnąć... 5 Nie znam wersji podstawowej...Ale jeszcze przypomniało mi się że prawdziwy najprafrdziwszy fiołek jest w http://www.lulua.pl/pl/dla-niego/716...dt-100-ml.html Tylko że co czuć go 15 min 6 To nie chodzi o wiarę ona nawet o tym nie wie ![]() Dlatego w imię propagandy Red jest piękna i trzeba bombardować ją codziennie , może się dowie ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1720 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-07-28 o 10:23 |
|
|
|
|
#1721 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Będę nosić, na upały idealna.A wygląda zupełnie inaczej bo oryginalny fason leżał na mnie trochę jak szlafrok (przez dekolt) a podwinięty dół beznadziejnie podkreślał krzywe kolana. Przerobiłam więc przód na tył, zaszyłam dekolt i wycięłam nowy, odprułam pasek, uciachałam tren a nadmiar materiału robiący wór udrapowałam na boku, uff. |
||
|
|
|
#1722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
tzn tą Balencjagę ![]() Velvet forest mało fiołkowe ![]() Też miałam vit D poniżej niedoboru
|
||
|
|
|
#1723 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ad. 2. Pamiętam Baru, a może pobadajcie sobie wit. D i wyjdzie nam kolejna epidemia do tagów? Do kompletu z tarczycową
|
|
|
|
|
#1724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale znowu widzę niezgodność między wizerunkiem a dizajnem mieszkania ![]() Marzę o kuchni w stylu prowansalskim... Białe kredensy i laendowo niebieskie ściany ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Buty ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1725 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Wit D zmieniła u mnie bardzo dużo; - Nie mam zakwasów po bieganiu ,zazwyczaj były i to bardzo bolesne na tyle że czasem musiałam coś przeciwbólowego łyknąć, na dodatek utrzymywały się ponad tydzień. A teraz ich nie ma tzn czuję w mięśniach że był trening ale nie ma bólu. - Mięśnie są bardziej rozluźnione i dzięki temu czuję się silniej i bardziej stabilnie. - Bardzo się pocę to może nie + ale związany z wydalaniem opuchlizny najwyraźniej . Zaczęłam łykać Wit D na miesiąc przed wizytą u endo na której dowiedziałam się że pogłębiła się niedoczynność. Do tego dostałam zwiększenie dawki eutyroksu iiii cm w pasie mniej tzn objętościowo jest mnie mniej a wagowo niewiele mniej... Endo stwierdził że przy mojej dolegliwości tarczycowej powinnam łykać wit D cało rocznie w dawce 1000 jednostek. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- A jak ![]() W desperacji o mały włos nie kupiłam brokatowych
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Nindżopesz
|
Czółenka gubię i w ogóle "damskich" subtelnych butów odsłaniających stopę nie lubię więc siła wyższa
|
|
|
|
#1728 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja kupiłam japonki, pewnie też skracają nogę
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty piękna istoto? ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Ja też mam japonki bo mi znowu sandały ranią stopy... |
|
|
|
|
#1730 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ostatnio biegam w trampkach, bo coś mam z piętą. Ale one przewiewne są na szczęście.
Ale noc była burzowa
|
|
|
#1731 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() moja nie była mglista.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bohun mi się z Kozakiem bardziej kojarzy, ale przyznaję, nie czytałam...Cytat:
2. fajnie by mieć takie miejsce na co dzień ![]() Cytat:
moja "magnolia" jest inna, taki kolor prawie biały lekko ocieplony kremowym.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
w związku z zamknięciem jedynego rockowego klubu w Piasecznie (tuż po przeprowadzce, no takie moje szczęście
metal Cave jeszcze zipie? bywa ktoś? Znalazłam jeszcze na fejsie kluby Proxima, Rock Side 99 i VooDoo. Ktoś coś?
|
#1733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to drzewo nam się kończy starzeje, umiera, i coś tam chuopin planuje że jak je już zetnie to se strzeli fansy szmansy pawilony ogrodowe ble ble ble. A ja nie wyobrażam sobie, do niego jeszcze to nie dotarło, jak wtedy będzie powietrze stało. Niby one dają cień, ale materiał się angrzewa itp itd, a drzewa chłodzą, liście nakręcają ruch powietrza no niebo i ziemia Cytat:
![]() Cytat:
Red zawsze lubiła klasyczne wnętrza, lekko retro. A mnie właśnie te buty - zapomniałąm dodać - od razu się spodobały na Red. Szalenie do jej typu sylwetki pasują, z takimi nogami se mogą skracać a i tak wyglądają dobrze. Właśnie stopę fajnie zabudowują, jest tak kobieco, rzekłabym seksownie nawet. Cytat:
2. No ja sobie zanabyłam 3 pary - tzn na przestrzeni kilku mieszków ![]() łaaaaaaaaaaaaaał !!!! Osssstro Też bym chciała, ale chyba z dobę musimy poczekac
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-28 o 12:04 |
||||
|
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście że nie musi AAAA 3 paty balerinów? Wit D na pewno nie przyczyniła się do pogorszenia tarczycy bo lekarz kazał mi ją nadal łykać. Napisałam że wit D zaczęłam przyjmować wcześniej bo wcześniej pojawiły się zmiany w odczuwaniu się tzn wcześniej przed zażywaniem większej dawki eutyroksu a efekty po zwiększeniu dawki eutyroksu są podobne tzn większy napęd, brak odczuwania zimna, pocenie się i spadek obwodu ciała. Ciekawa jestem czy cholester mi dodatkowo spadnie ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-07-28 o 12:20 |
||
|
|
|
#1735 | |||
|
Nindżopesz
|
To co zawsze... sine, czerwone, w ciapki, widać żyły, pięty wiecznie szorstkie. Nie mam zdrowia do cackania się z nimi, wolę zakryć. Cytat:
![]() 2. dzięki, ta jest, BRW. Moja jest chyba typowa, większość magnolii jakie widzę wśród farb to taki niezidentyfikowany łososiowo-brzoskwiniowy. A i tak teraz wolałabym kawowy ![]() Cytat:
ALE średnia wieku ze 20 lat. Znam jeszcze Progresję ale to drugi koniec Warszawy.A tak fogle mało bywam. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1737 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1738 |
|
Nindżopesz
|
Tego jeszcze nie grali: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=771284
|
|
|
|
#1739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Dlatego ja preferuję jaśmin biel złamana zółto zielonym bardzo rozbielone ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- No i co jak nie mam cyber oka bo prałam narzutę ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1740 |
|
Nindżopesz
|
Ja akurat wszelkich żółtawo-zielonych odcieni nie toleruję (za wyjątkiem łazienki ale wówczas bez żółtego), ino ostatnio znudziły mi się odcienie ciepłe takie jak właśnie magnolia, osoś, ciepły beż, chciałabym mieć chłodniejsze odcienie ścian, dywanów, obić. Przynajmniej rolety planuję zmienić, ha.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

A jedyny jednoczęściowy mam ą ę i drogi i go nie kcę zniszczyć

Znaczy dobrze typowałam mniej więcej, ale się musiałam upewnić
Są jakies metody? Słyszałam coś o wannie z zimną woda, ale mam - i chłodek ogranicza się do łazienki (najlepsza izolacja a nie wanna z wodą tak se myślę, że działa
) 

Zaintrygował mnie niemożebnie, no ale chwilowo mam banik na wydatking