|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Mały skrót ostatnich przygotowń :
Zanieśliśmy garnitur Tż do poprawek do salonu :P Okazało się że pani krawcowa na urlopie, wraca 1 sierpnia, ślub 2 sierpnia , obiecują że wszystko będzie gotowe wieczorem 1 , zostawiliśmy garnitur by na drugi dzień po niego wrócić bo nasza rodzina zaczeła snuć czarne myśli .Zostawiliśmy go u sprawdzonej krawcowej - dzisij odebraliśmy -jest idealny Prosze o wizażowe kciuki 2 tygodnie temu zamówiłam zegarek dla Tż w jednym ze stacjonarnych salonów , jak mówiłam że potrzebuje na 2 sierpnia to oczywiście zapewniano mnie że to tyle czasu. Dziś jest 30 lipca zegarka nie ma dalej , dzownie - poszedł do graweru . Czy będzie do piątku?- powinien być. Swoje powiedziałam , 100 razy podkreśliłam że to prezent ślubny i musi być. Licze na cud:P i wasze kciuki! Bylismy dziś u księdza i na papierze jesteśmy już małżeństwem !!! Ksiądz dał nam do podpisania dokumenty , twierdząc , że w dniu ślubu nie chce robić zamieszania.I wbrew temu co chyba misia pisała - podpisywałam się panieńskim nazwiskiem !!! Byłam dziś na pedikiurze , więc moje stopki są gotowe do wesela, w piątek dłonie. Dokupilismy dziś wina do obiadu , półwytrwane czerowne i pół wytrawne białe + dodatkowo na ten stół z alko - wino różowe. Tż ściągnął aparat - wygląda boskooo!!
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-07-31 o 01:03 |
|
|
|
#1173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę wylegiwania na basenie ![]() mimi, współczuję, dobrze, że nie złamana Cytat:
|
||
|
|
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to chyba zaszalalam.. xDWysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni. ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Uwaga! 9 dni xD !!!!!! Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnia zmiana kodu na jednocyfrowy!!!
Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy
|
|
#1176 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
krawcowa czeka na moją decyzję...Co do tańca to jedna z wizażanek napisała mi wiadomość, pozwalam sobie ją wkleić ![]() „Hej Pisałaś na PM2014, że kręci Ci się w głowie przy tańcu. Nie będę się tam wcinać w rozmowy (bo ja z 2015 ), ale dam Ci pewną radę co do kręcenia się: pierwsza rzecz, to trzymać głowę sztywno, szczególnie przy walcu (im bardziej ruszasz głową, tym bardziej zaburzasz błędnik), a po drugie staraj się łapać jeden punkt do patrzenia. Czyli np - mam głowę w stronę okna, to patrzę naparapet, mam głowę w kierunku sali - patrzę na jeden konkretny wazon. Jeśli robisz obroty to tak samo - najpierw idzie głowa (patrzysz np. na zegar naścianie, a potem za tym ciało). Ciężko tak wytłumaczyć pisząc, a nie pokazując, ale mam nadzieję, że uda Ci się w praktyce„ Nie wciskaj TŻ czegoś co mu się nie podoba, najlepiej to przymierzyć na spokojnie dwie wersje jeśli to możliwe, ja chciałam, żeby miał krawat różowy i ecru koszulę i parę postów wyżej pisałam jak wyglądał ![]() Cytat:
lubię jego programy, ale poglądy całkowicie do mnie nie trafiają ale pomysł na panieński super :PNo i przyszły buty... powiem Wam, że średnio jestem zadowolona, miał byc amarantowy róż, a jest koral, chyba są odrobinę za duże (skóra przecież się rozejdzie i będą mi spadać z nóg), ale nie muszę ich przez to rozchadzać... już sama nie wiem co robić na rajstopę jest jeszcze gorzej Cytat:
na boso ale w pończochach pójdę ![]() Cytat:
ale jak to mówią, do wesela się zagoi, musi oszczędzać koniecznie tą nogę, najlepiej do wesela niech leży ![]() [QUOTE=marlenqa22;47523501]Witam się po ciężkim dniu [QUOTE] Super, że udało Ci się sukienkę dostać w cenie wypożyczenia ale krawcowa to jakas masakra!!! Gdybyś jej nie przymierzyła albo była lekko niedowidząca to pewnie byś nie zauważyła nawet, a ta nie raczyła się przyznać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja czekałam tak na moje buty i przyszły tydzień przed terminem, szkoda, że nie takie jak zamawialam
|
|
#1177 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie gdzie moge kupić takie bolerko przez internet?
http://dodatkislubneamelia.pl/bolerka/attachment/b70-2 Oni nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej, a chce takie bolerko Licze, że 4 października będzie ciepło.
|
#1178 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To życzę jak najszybszej rekonwalescencji. Cytat:
To przykre, że goście poodmawiali. Ale 30 osób może jeszcze się ustuka. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A bolerko faktycznie pewnie niepotrzebne będzie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuję z tym tańcem tak zrobić.
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
.
"Miłością trzeba się opiekować - tak jak swoim dzieckiem, żeby się nie zaziębiło, nie zwariowało, nie zgubiło się, nie rozchorowało, nie zobojętniało." Edytowane przez Buczorek Czas edycji: 2014-07-31 o 09:58 |
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
mój ma czarny garnitur carne buty z czerwonymi sznurówkami białą koszule z łamanym kołnierzykiem na spinki i muche dwuwarstwową z przodu czerwona a z tyłu wystaje czarna warstwa i poszetke czerwoną
|
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh dziewczyny a co myślicie :
pończochy plus pas czy coś takiego http://allegro.pl/ponczochy-z-pasem-...316859254.html ?? Oczywiście białe :P
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
|
|
#1184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko, ty chyba masz gorzej - u nas na szczęście to się stało po ślubie, inaczej poszedłby do ołtarza o kulach... |
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
mimi współczuje
Mam nadzieję, że do ślubu dojdzie do siebie.Mój Tż ma granatowy garnitur, białą koszulę, chce do tego granatową muchę i czarne buty i pasek. Cytat:
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Pięknie wyglądałaś |
|
|
|
|
#1186 |
|
Rozeznanie
|
Corn wygladaliscie cudnie!
![]() Cude swietna relacja, tort wyglada super apetycznie, chetnie bym sprobowala ![]() Buczorek slicznie wygladaliscie! Hihihi swietnie, ze sie wyszstko sie udalo, czekam na obszerniejsza relacje ![]() Jeszcze raz gratulacje dla nowych żon! Mój mąż miał surdut w stylu angielskim, góra czarna, spodnie popielate w czarne paski, koszula biała i krawat ivory biała poszetka, czarne buty w obu przypadkach i butonierka z jasnorozowej rozy.Dostalismy ostatnio dwa zaproszenia na slub, bardzo fajnie bo juz z nowym nazwiskiem
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny taki mały off top ale moja koleżanka napisała do mnie ze potrzebuje pomocy w sprawie konkursu i ma napisać z jakimi kolorami kojarzy jej się Barcelona i dlaczego?
Macie jakieś pomysły??
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
haha na 4 dni przed ślubem. Poka poka co masz na stópkach! Aaaa rozowe wino mniam Był telefon dziś z apartu w sprawie naszych obrączek Będę miała 23 znaki w grawerce! bardzo się cieszę bo trochę mi było przykro że nie wejdzie cały rok tylko końcówka ale się okazało że może za cały.Miało być Kowalska od 30.08.14 A będzie Kowalska od 30.08.2014 Ustawiamy gości. są jaja jak berety!
|
|
#1189 |
|
Zadomowienie
|
Buczorek, 3 miechy :P
mimi, będzie dobrze ![]() Konkardia, świetnie Polecam![]() Szkoda mi tylko, że wszystko tak szybko się skończyło. No i że nie spróbowałam dwóch potraw, na które miałam ochotę ![]() Dziewczyny, |
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
Tak
Mimi o matko! Co za niefart z tym wypadkiem! Trzeba liczyć, że jakoś da radę szybko się wykurować. Ja kiedyś chodziłam tydzień ze skręconą kostką nie widząc o tym. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej wrócił do sprawności! ![]() Marlenka fajnie że salon wziął na siebie odpowiedzialność za niedociągnięcia po ślubie będziesz mogła sprzedać suknię i być do przodu kilka stówek - jak dla mnie bomba! Karolinuusia gratki za zakupy ![]() Klaudyna kciuki i brokułowy taniec żeby zegarek był na czas! Brawa za resztę załatwionych spraw Kamilka szkoda że buty nie są takie jak chciałaś... najgorsze że są za duże - planujesz je reklamować? Może zapiętki i dodatkowa wkładka załatwią sprawę? Pokażesz fotki? Lusija usmiałam się przy tłumaczeniach TŻ ![]() Robusta nie podoba mi się taki zestaw, bałabym się że wszystko będzie mi zjeżdżać Ja poprosiłam siostrę o kupienie takich : koronka ivory jak bielizna a pończocha cielista Zostanie tylko dokupienie pasa.
|
#1191 |
|
Rozeznanie
|
Cześć piękne
![]() Ja dziś walczę z projektem księgi gości i zamówieniem muchy dla TŻta. Wczoraj byliśmy w ikei i kupiliśmy 20 ramek na stoły na numerki. Dziś rozdajemy kolejne zaproszenia. Wczoraj dogadałam się z Barmanem. Będzie dobrze
|
|
|
|
#1192 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz jedziemy na salę ustawiać winietki
Nie mogę się doczekać!!
|
#1193 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wypowiedzi w sprawie krawatów/ muszek. Zostaje krawat który kupiliśmy- biały w sumie to nie jest jednolicie biały tylko ma prążki przeszywane srebrną nicią więc nie zlewa się z koszulą, na pewno nie będziemy zmieniać na szary!!! |
||
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa Ale zazdroszczę ci !!!!
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Suknia jest piękna, idealna. Są poprawki, bo schudłam i trzeba gorset zwęzić, pomimo że pani przy zbieraniu miary odjęła po 3-4 cm. Wkurzyła mnie babka w salonie, bo ścisnęła mnie tak mocno, ze było widać fiszbiny. A gdy wspomniałam, że mocno jestem związana to babeczka na to: "i tak słabo związałam". Byłam na pół oddechu i to w za dużym gorsecie! Jednak boli mnie, że nie miałam radości z tej przymiarki. Niestety nie daję już rady psychicznie i przygotowania już mnie męczą.
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni do ślubu
jest ogień! jeździmy co chwilę na salę, do hotelu teraz jadę zawieźć suknię i resztę rzeczy do domu rodziców i trochę pomóc mamie sprzątać nie mogę się doczekać to taki pozytywny stresik
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1199 | ||||
|
Konto usunięte
|
mimi_77 kurcze ale pechowy Twój Tz. Na pewno do wesela się zagoi
Cytat:
marlenqa22 dobrze że z tą suknią się udało Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do bolerka to nie wiem.. Umarła ciocia Tż. Połowa gości z jego strony nam odpada ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Dziękuje za odpowiedzi w sprawie butonierki Czy świadkowa może mieć zupełnie inny bukiet niż ja? Ja chce z białych frezji i czerwonych róż. A ona do różowej sukienki chce z jasnych różowych róż. Może być? |
||||
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.

Ksiądz dał nam do podpisania dokumenty , twierdząc , że w dniu ślubu nie chce robić zamieszania.
15:00
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014
krawcowa czeka na moją decyzję...
na rajstopę jest jeszcze gorzej
ale krawcowa to jakas masakra!!! Gdybyś jej nie przymierzyła albo była lekko niedowidząca to pewnie byś nie zauważyła nawet, a ta nie raczyła się przyznać 

Mam nadzieję, że do ślubu dojdzie do siebie.