|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
Cytat:
![]() mój też jest rocznik '86 Dziewczyny ile przed ślubem / ile od zamówienia sukni miałyście pierwszą przymiarkę? Bo u mnie ciągle cisza A znalazłam zdjęcie mojej kiecy na modelce
|
|
#1262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
Ja miałam pierwsza przymiarkę miesiąc przed ślubem, czyli pół roku przed zamówieniem sukni. Piękna ta Twoja suknia
|
|
|
#1263 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren Cudowna sukienka
![]() Panna Izabela U, niedobrze, taka kłótnia naprawdę potrafi dobić, zwłaszcza przed ślubem. Mam nadzieję, że są to rzeczy do przejścia... say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Absolutnie cudownego dnia, niech nic nie zmąci Waszej radości. Wspaniałych chwil, dużo miłości na ten piękny początek Waszej wspólnej drogi
|
#1265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja zaczynam szyć kieckę na 6tyg przed ślubem, bo ciągle chudnę. Poszło o to, że koleżanka miała być świadkiem, ale potem z różnych powodów ( nie bardzo chce opisywać i zanudzać ) urwal nam się kontakt. I teraz po 10 miesiącach od ostatniego spotkania ( 10 miechów ciszy ) pyta mnie gdzie robimy panieński. Postawiłam oczy w pięciozłotówki, bo wiadomo, że papiery poszły już do urzędów i że świadkowa mi była już 200 rayz potrzebna do większych i mniejszych rzeczy. powiedziałam, że mamy już dawno świadków i się zaczęła jadka... Może i moja wina, że jej nie powiedziałam, że rezygnuję. Ale wydało mi się to logiczne w świetle tego, że unikała mnie i TŻta i robiął różne krzywe jazdy. Ogólnie było niemiło, źle i okropnie od wejścia do nich. Zaczęli się przy nas jakby kłócić, że on jej nie może powiedzieć, że chce z nią być na zawsze i jakieś krzywe jazdy. to tak po krótce. teraz ona namówi swojego chłopa, aby nie isć do na i pewnie nie przyjdą. Szkoda, bo chłopak nic nie zawinił, a fajny bardzo człowiek. |
|
|
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
Panna Izabela, mam nadzieję, że to tylko przedślubny stres i wszystko się u Was za chwilę ułoży!
Zdecydowanie nie, bez kokardy wygląda o wiele lepiej, a tak to zaburza Ci nieco sylwetkę. Mojakaren, suknia piękna Ja będę miała przymiarki jakoś na miesiąc przed, ale ja mam suknię kupną, a nie szytą, więc to co innego ![]() Odebraliśmy obrączki! ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-08-01 o 14:52 |
|
|
|
#1267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Kokardy są śliczne i takie słodkie, ale coś takiego jak w załączniku. Ta Twoja no nie wiem... mi nie wygląda nawet na kokardę może przez te kwiaty czy co to jest na środku?
Panna Izabela bardzo przykro a pierwsza zasada przed ślubem: NIE kłócić się! A ja już wiem o co chodzi w moją restauracją. Są teraz dni jakiejś wiochy i mają tam swoje stoisko z jedzeniem... Chcieliśmy mieć ślub 02.08, ale już było zajęte, a jednak.... Co ważniejsze mama ma z pieniędzmi przyjechać DZIŚ lub jutro!!! Bo potem mają zamknięte i się do nich nie da dodzwonić przez powyższą imprezę.....
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
bardorja kokarda nie jest za ładna
już lepiej bez niej w ogóle, przynajmniej będzie widać Twoją pupcię ![]() Corn relacja super już pisałam w klubie Bardzo mi przykro z powodu babci ![]() Co do lekcji indywidualnych bierzemy to pod uwagę jak tylko skończymy kurs Po wczorajszej pierwszej lekcji jesteśmy zadowoleni nie wiedzieliśmy że aż tak "podobno" dobrze Nam pójdzie więc póki co jest oki ![]() hihihi udanej i piękniej podróży poślubnej Panna Izabela ojjjj ![]() Agnessssa sto lat dla TŻ ale narobiłaś smaka tym jedzonkiem ![]() mojakaren kiecka no no no do Ciebie też pewnie nie długo zadzwonią Anesthesia gratulacje obrączek
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane dziekuje za wszystkie pomyslne zyczenia
pogoda byla piekna, choc nasza zabytkowa sala bez klimy osiagala jakies 35st celcjusza.. wesele bylo gorace i to doslownie bylo pieknie, bardzo spokojnie, powoli przyzwyczajamy sie fo wspolnego zycia bylyscie nieocenionym zrodlem rad i inspiracji jak tylko bede miala zdjecia to dam znac w klubie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1271 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mogę zobaczyć załącznika w telefonie Cytat:
Chyba będzie bez kokardy Albo zadzwonie do babki i powiem żeby była gładka zwykła bez tych kwiatkow w środku
|
|
#1272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
|
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz się wtrącę
![]() Spojrzałam na sukienkę jeszcze raz i moje zdanie jest takie: Piękna sukienka, nie psuj jej kokardą!
|
#1274 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny - która jedzie do ślubu kabrioletem??? w TYM STYLU???
|
#1275 | |
|
Wtajemniczenie
|
mojakaren,
Sukienka piękna. Ja mam w podobnym stylu- a pierwszą przymiarkę 2-3 tyg przed ślubem. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Czerwony będzie?
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Lemon, chyba ane3ka
|
|
|
|
#1277 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też się boję, że coś wyskoczy.. Tym bardziej teraz, po wypadku TŻta..O Jezu, nie! WTF?! My też wczoraj mieliśmy akcje bo te wszystkie nerwy w nas siedziały, jedno nie chciało martwić drugiego no i wyszło w końcu bardzo przykrymi słowami. Ale to chwilowe napięcie z powodu ślubu. Może u Was też tak jest , trzymam kciuki Tylko przykro, że takie zdania padły...Cytat:
Wyglądasz super ![]() Cytat:
klasyka rządzi ![]() Cytat:
corn pobeczałam się ... musiało być pięknie
|
|
|
#1278 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pochwal się ! ![]() Wszystko będzie dobrze Cytat:
Ale ja kupowałam gotową suknie. Cytat:
że nie będzie się odzywać przez prawie rok a później nagle 'jestem Twoją świadkową' Nie przejmuj się nia Cytat:
Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-08-01 o 17:35 |
||||
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
Mam to samo. tym bardziej że ja że swoim byłym byłam zaręczona i on powiedział że tylko ją będę jego żona i też mam pewne obawy ale o tym nie myślę. a przynajmniej staram się o tym nie myśleć.
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadza się Klasyka, półokrągłe, 5mm ![]() Jutro wręczamy przedostatnie zaproszenie ![]() |
|
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
bardorja
kokarda jest okropna, te taśmy też, koniecznie każ to obciąć, masz za ładną suknię ![]() Cornflower_girl wspaniała relacja, autentycznie się wzruszyłam niesamowicie mi jest przykro z powodu babci, dobrze, że zdążyliście się z nią pożegnać Panna Izabela ja niedawno sie wyprowadzałam z domu, miał być koniec, a jest cudownie (odpukać w niemalowane )to przedślubna gorączka Lemon_Drop pończochy są w polskim M&S, już mam zakupione przez świadkową w Wawie ja już sił nie mam do tych butów, jutro skoczę z rana do szewca, bo dużo za duże nie są, z kolorem też się pogodziłam, tanioszki do kościoła na pierwszy szok bo są żarówiaste, a te będę miała na przebranie po prostu bo są mega wygodne jednak maila wystosowałam, że strona bialebuty.pl nie będzie przeze mnie reklamowana, wręcz przeciwnie ![]() Must często takie wydarzenia weryfikują znajomości, ja licze na to, że dwóch koleżanek nie będę musiała widzieć za często po ślubie, bo teraz tylko o ślubie gadamy, a poza tym tematów nie ma w ogóle, poza tym moja świadkowa podsumowała: "Ty dla nic zawsze, a one dla Ciebie to niby kiedy??" - koleżanki oznajmiły, że raczej nie będzie ich na panieńskim... Jaką różnicę babce na sali robi 10 osób?? skoro nie chcesz okrągłych to walcz o prostokątne, nie wierzę, że nie da się tak zrobić! ![]() Agnessssa Sto lat dla TŻ, narobiłaś mi smaka na sernik na zimno ![]() marlenqa22 będzie pięknie, nie stresuj się ![]() mojakaren ja pierwszą przymiarkę miałam w lipcu, a odbieram za tydzień ![]() ja jadę kabrioletem, ale TAKIM
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
Zadzwonić możesz i dopytać. Ja swoją trzymam w domu (w szafie, nie w pokrowcu tylko owiniętą białym prześcieradłem, bo wtedy podobno nie żółknie)od kwietnia i dopiero w poniedziałek idę z nią do salonu, aby ją dopasować i doszyć z tyłu tą zaślepkę gdzie jest sznurowanie, Panie nie chciały aby wcześniej jej przywozić żeby się w salonie nie kurzyła.
|
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
Hm.. Mi się za to nic nie śni... (tzn. tu gdzie teraz mieszkam, za to jak śpię u rodziców to co noc!!)
Mój Tż właśnie polazł na kawalerki! Zawiozłam go i czekam na tel kiedy go przywieść.. Ładnie mu się kazałam ubrać, poperfumować, bo może kogoś spotka hihihi xD Nie no, żartowaliśmy sobie dziś dużo On myśli, że idzie na piwo ze świadkiem, więc musiałam go trochę wystroić bo kroi się lepsza impreza xD mam nadzieję, że mi gdzieś nie zginie lub nie wróci z tatuażem ;]
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=17&ndsp=28 my jedziemy czym takim tylko 5-drzwiowy |
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
O nie, za dużo tego
Cytat:
Cytat:
Też zmieniałam świadkową, z podobnego powodu, ale my po takiej ciszy po prostu się spotkałyśmy i pogadałyśmy szczerze. Świadkową zmieniłam, ale ta znajoma pozostała moją bardzo bliską koleżanką. I ciesze się, że pomimo zmiany świadkowej pozostałyśmy w dobrym kontakcie. |
||
|
|
|
#1288 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
zaraz ją zapytam ![]() Mimi wiem co znaczą takie sny i ile moga nerwów przynieść.... takie same miałam niedawno: że mój były pojawił się nie wiadomo skąd i z zamierzał ze mną być. To było coś okropnego! Zwłaszcza, że naprawdę źle się skończył nasz związek, groził mi , nękał itp, więc modlę się o to, żeby nie dowiedział się o moim ślubie. Cytat:
![]() Co do pytania o samochód: pytałam, bo kurcze zaczęłam się bać, że się w swojej sukni nie zmieszczę do takiego małego auta tu auto: klik, a tu moja suknia: klik
|
|
#1289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.google.pl/search?q=fiat+...w=1440&bih=775
|
|
#1290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cadillac!
Cytat:
Pytanie jeszcze, jak duże koło, ale podejrzewam, że bez żadnej przesady, więc powinno być ok, najwyżej będziesz suknię "przytulać" ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

Dzisiaj zamieniam się w kuchareczkę i robie: sernik na zimno z brzoskwiniami, pieczony karczek z grilowanym bakłażanem i zupe krem z serków topionych. Mi się chce jeszcze jajek w majonezie ale nie wiem czy pasuje do tego
. Do tego świeczki i winko będzie wyżerka

a pierwsza zasada przed ślubem: NIE kłócić się! 
już pisałam w klubie 

ale narobiłaś smaka tym jedzonkiem 

Tylko przykro, że takie zdania padły...
że nie będzie się odzywać przez prawie rok a później nagle 'jestem Twoją świadkową' Nie przejmuj się nia