Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-01, 14:07   #1261
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Must Pokaż wiadomość
Hello

U mnie od wczoraj jakoś nie tak.

Byłam dawac zaproszenia znajomej parze i tak się pokłóciliśmy w trakcie, że
Było źle. Dałam się sprowokować.

Jestem pewna, że nie przyjadą. I nawet mam taką nadzieję, bo chce z nimi zerwać kontakt.

Dziś rano się dowiedzieliśmy, że nasza podróż poślubna została odwołana. Było za mało chętnych.
I postanowiliśmy przenieść podróż na styczeń.

Dzwoniła babka z sali. Jeśli będzie do 160 osób będą okrągłe stoły, pożyęj nie
modle się o 150 osób
o kurde, ale akcja, o co poszło??? faktycznie dosyć niezręczna sytuacja, ale wydaje mi się, że nie przyjdą na Wasz ślub i sprawa będzie prosta ...

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Ja z TŻ ostatnio wymieniamy coraz bardziej ostrzejsze zdania, nie kłócimy się, ale słowa są wymieniane w dość głośnym tonie. Wczoraj poszło o cukiernie i ciasta, ale w końcu doszliśmy do kompromisu. Myśle, że to wszystko jest po prostu stres przed ślubem

A mój TŻ ma dzisiaj 28 urodziny Dzisiaj zamieniam się w kuchareczkę i robie: sernik na zimno z brzoskwiniami, pieczony karczek z grilowanym bakłażanem i zupe krem z serków topionych. Mi się chce jeszcze jajek w majonezie ale nie wiem czy pasuje do tego . Do tego świeczki i winko będzie wyżerka
100 lat dla TŻ
mój też jest rocznik '86

Dziewczyny ile przed ślubem / ile od zamówienia sukni miałyście pierwszą przymiarkę?
Bo u mnie ciągle cisza
A znalazłam zdjęcie mojej kiecy na modelce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 983703_704382489603751_1334782529435675632_n.jpg (67,4 KB, 122 załadowań)

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:12   #1262
Szczeperka
Wtajemniczenie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

Dziewczyny ile przed ślubem / ile od zamówienia sukni miałyście pierwszą przymiarkę?
Bo u mnie ciągle cisza

Ja miałam pierwsza przymiarkę miesiąc przed ślubem, czyli pół roku przed zamówieniem sukni. Piękna ta Twoja suknia

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:20   #1263
velika
Winter is coming

Cytat:

Bo u mnie ciągle cisza
przepiękna suknia ja miałam 2,5 tygodnia przed ślubem

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:34   #1264
cornflower_girl
Zakorzenienie

Mojakaren Cudowna sukienka Po własnym weselu doceniłam wygodne i lekkie sukienki (moja wbrew pozorom taka nie była) - a ta jest idealna. Piękna, zwiewna - zobaczysz, będziesz zadowolona

Panna Izabela U, niedobrze, taka kłótnia naprawdę potrafi dobić, zwłaszcza przed ślubem. Mam nadzieję, że są to rzeczy do przejścia...

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Absolutnie cudownego dnia, niech nic nie zmąci Waszej radości. Wspaniałych chwil, dużo miłości na ten piękny początek Waszej wspólnej drogi

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:45   #1265
Must
Rozeznanie

Cytat:
o kurde, ale akcja, o co poszło??? faktycznie dosyć niezręczna sytuacja, ale wydaje mi się, że nie przyjdą na Wasz ślub i sprawa będzie prosta ...

100 lat dla TŻ
mój też jest rocznik '86

Bo u mnie ciągle cisza

Ja zaczynam szyć kieckę na 6tyg przed ślubem, bo ciągle chudnę.

Poszło o to, że koleżanka miała być świadkiem, ale potem z różnych powodów ( nie bardzo chce opisywać i zanudzać ) urwal nam się kontakt.
I teraz po 10 miesiącach od ostatniego spotkania ( 10 miechów ciszy ) pyta mnie gdzie robimy panieński.
Postawiłam oczy w pięciozłotówki, bo wiadomo, że papiery poszły już do urzędów i że świadkowa mi była już 200 rayz potrzebna do większych i mniejszych rzeczy.

powiedziałam, że mamy już dawno świadków i się zaczęła jadka...
Może i moja wina, że jej nie powiedziałam, że rezygnuję. Ale wydało mi się to logiczne w świetle tego, że unikała mnie i TŻta i robiął różne krzywe jazdy.

Ogólnie było niemiło, źle i okropnie od wejścia do nich.

Zaczęli się przy nas jakby kłócić, że on jej nie może powiedzieć, że chce z nią być na zawsze i jakieś krzywe jazdy.

to tak po krótce.

teraz ona namówi swojego chłopa, aby nie isć do na i pewnie nie przyjdą.
Szkoda, bo chłopak nic nie zawinił, a fajny bardzo człowiek.
Must jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:51   #1266
Anesthesia
Wtajemniczenie

Panna Izabela, mam nadzieję, że to tylko przedślubny stres i wszystko się u Was za chwilę ułoży!

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Uważacię że z tylu powinna być kokarda?
Zdecydowanie nie, bez kokardy wygląda o wiele lepiej, a tak to zaburza Ci nieco sylwetkę.

Mojakaren, suknia piękna Ja będę miała przymiarki jakoś na miesiąc przed, ale ja mam suknię kupną, a nie szytą, więc to co innego

Odebraliśmy obrączki
! Są cudne, cieszę się, że zdecydowaliśmy się jednak na klasykę Więcej fot za chwilkę w klubie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (50,0 KB, 81 załadowań)

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-08-01 o 14:52
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:54   #1267
bardorja
Zadomowienie

Cytat:

100 lat dla TŻ
mój też jest rocznik '86

Bo u mnie ciągle cisza
Ja suknię wybrałam i zamówiłam na początku lutego a pierwsza przymiarke miałam 15czerwca druga 28 lipca i trzecia mam na tydzień przed ślubem

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 14:56   #1268
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Kokardy są śliczne i takie słodkie, ale coś takiego jak w załączniku. Ta Twoja no nie wiem... mi nie wygląda nawet na kokardę może przez te kwiaty czy co to jest na środku?

Panna Izabela bardzo przykro a pierwsza zasada przed ślubem: NIE kłócić się!

A ja już wiem o co chodzi w moją restauracją. Są teraz dni jakiejś wiochy i mają tam swoje stoisko z jedzeniem... Chcieliśmy mieć ślub 02.08, ale już było zajęte, a jednak.... Co ważniejsze mama ma z pieniędzmi przyjechać DZIŚ lub jutro!!! Bo potem mają zamknięte i się do nich nie da dodzwonić przez powyższą imprezę.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Suknie-%C5%9Blubne-z-kokarda-NABLA-SUSAN.jpg (98,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tren-z-kokarda.jpg (31,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mirabella-kr%C3%B3tka-sukienka-%C5%9Blubna-z-kokard%C4%85-na-plecach.jpg (20,5 KB, 31 załadowań)
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 15:33   #1269
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

bardorja kokarda nie jest za ładna już lepiej bez niej w ogóle, przynajmniej będzie widać Twoją pupcię

Corn relacja super już pisałam w klubie
Bardzo mi przykro z powodu babci
Co do lekcji indywidualnych bierzemy to pod uwagę jak tylko skończymy kurs Po wczorajszej pierwszej lekcji jesteśmy zadowoleni nie wiedzieliśmy że aż tak "podobno" dobrze Nam pójdzie więc póki co jest oki

hihihi udanej i piękniej podróży poślubnej

Panna Izabela ojjjj mam nadzieję że wyjaśnicie sobie wszystko na spokojnie i znowu będziecie się cieszyć przygotowaniami do wesela, przecież już tak nie wiele czasu zostało

Agnessssa sto lat dla TŻ ale narobiłaś smaka tym jedzonkiem

mojakaren kiecka no no no i nie przejmuj się że jeszcze nie dzwonią, też się ostatnio stresowałam i wczoraj dostałam telefon że moja sukienka już jest w salonie i jestem umówiona na pierwszą przymiarkę w najbliższy czwartek do Ciebie też pewnie nie długo zadzwonią

Anesthesia gratulacje obrączek
Stary 2014-08-01, 15:47   #1270
missmalezji
Wtajemniczenie

Kochane dziekuje za wszystkie pomyslne zyczenia pogoda byla piekna, choc nasza zabytkowa sala bez klimy osiagala jakies 35st celcjusza.. wesele bylo gorace i to doslownie bylo pieknie, bardzo spokojnie, powoli przyzwyczajamy sie fo wspolnego zycia bylyscie nieocenionym zrodlem rad i inspiracji jak tylko bede miala zdjecia to dam znac w klubie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 15:51   #1271
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Kokardy są śliczne i takie słodkie, ale coś takiego jak w załączniku. Ta Twoja no nie wiem... mi nie wygląda nawet na kokardę może przez te kwiaty czy co to jest na środku?

Nie mogę zobaczyć załącznika w telefonie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
bardorja kokarda nie jest za ładna już lepiej bez niej w ogóle, przynajmniej będzie widać Twoją pupcię

Chyba będzie bez kokardy
Albo zadzwonie do babki i powiem żeby była gładka zwykła bez tych kwiatkow w środku

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-01, 15:57   #1272
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Nie mogę zobaczyć załącznika w telefonie

Chyba będzie bez kokardy
Albo zadzwonie do babki i powiem żeby była gładka zwykła bez tych kwiatkow w środku
Kochana ja bym nie brała. Masz ładna figure i śliczna ciekawa sukienkę. Dla mnie za duzo.

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
Stary 2014-08-01, 16:05   #1273
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze raz się wtrącę
Spojrzałam na sukienkę jeszcze raz i moje zdanie jest takie: Piękna sukienka, nie psuj jej kokardą!
Stary 2014-08-01, 16:06   #1274
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dziewczyny - która jedzie do ślubu kabrioletem??? w TYM STYLU???
Stary 2014-08-01, 16:08   #1275
kallina_2014
Wtajemniczenie

mojakaren,
Sukienka piękna.
Ja mam w podobnym stylu- a pierwszą przymiarkę 2-3 tyg przed ślubem.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Dziewczyny - która jedzie do ślubu kabrioletem??? w TYM STYLU???
Fajny!
Czerwony będzie?
Stary 2014-08-01, 16:14   #1276
Dotka90
Zakorzenienie

Lemon, chyba ane3ka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 17:31   #1277
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie jeszcze 9 dni, ale łapią mnie już nerwy.. Nie mogłam spać od 5 rano, czuję się spięta i podenerwowana, ale nie mogę sobie wytłumaczyć dlaczego
Ja też... nie mogę zasnąc od kilku dni. Mam złe sny, śni mi się mój ex, ktory nagle przyjeżdza i robi takies krzywe akcje typu "wróćmy do siebie". Boję się, że zrobi takie coś na slubie - uprzedzam pytania- tak , jest do tego zdolny. Nawet groził mi tym...

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Rozmawiałam własnie z florystką!! Będą piwonie w moim bukiecie!!!!!
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
dziewczyny, dzisiaj juz właściwie kompletnie ubrałam TŻ, zakupiłam spinki z różowymi kamykami , koszulę na poprawiny (UWAGA!!! RÓŻOWĄ!!!) - sam wybierał, ja tylko płaciłam kupione skarpety, ale muszę drugą parę dłuższą kupić, bo te mu coś za krótkie (właśnie, długość skarpety do garnitury zwiększa się wraz z rozmiarem??)
kupiłam też z mamcią dzisiaj pudełka styropianowe na "resztki"
wrzucam też ślubny krawat, w rzeczywistości jest biały, ale mój telefon innych zdjęć bez naturalnego światła nie robi
Wszystko świetne! Ja też się boję, że coś wyskoczy.. Tym bardziej teraz, po wypadku TŻta..

Cytat:
O Jezu, nie! szpeci całą sukienkę.

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

A u nas lipa....
WTF?! My też wczoraj mieliśmy akcje bo te wszystkie nerwy w nas siedziały, jedno nie chciało martwić drugiego no i wyszło w końcu bardzo przykrymi słowami. Ale to chwilowe napięcie z powodu ślubu. Może u Was też tak jest , trzymam kciuki Tylko przykro, że takie zdania padły...

Cytat:
Napisane przez ewapucy Pokaż wiadomość
No i po przymiarce.Było dużo poprawek ale jestem nawet zadowolona.Aha i został w sukni tren,jak dobrze ,że go uszyli
Baardzo ładna suknia bo w bardzo moim stylu Wyglądasz super

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
[
Odebraliśmy obrączki[/B]! Są cudne, cieszę się, że zdecydowaliśmy się jednak na klasykę Więcej fot za chwilkę w klubie
Bardzo ładne klasyka rządzi

Cytat:

A ja już wiem o co chodzi w moją restauracją. Są teraz dni jakiejś wiochy i mają tam swoje stoisko z jedzeniem... Chcieliśmy mieć ślub 02.08, ale już było zajęte, a jednak.... Co ważniejsze mama ma z pieniędzmi przyjechać DZIŚ lub jutro!!! Bo potem mają zamknięte i się do nich nie da dodzwonić przez powyższą imprezę.....
W co oni grają ?!

corn pobeczałam się ... musiało być pięknie

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 17:32   #1278
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Niby mam, ale boje się, że się zabrudzi czy coś. Plus tak myślałam, że by ją dopasowali później a nie teraz, jednak figura może się sporo zmienić przez ileś tam lat Chyba muszę się zebrać i tam zadzwonić po prostu
W pokrowiec ją Albo faktycznie zadzwoń i zapytaj

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
O 17 mam paznokcie
Pochwal się !
Wszystko będzie dobrze

Cytat:
Bo u mnie ciągle cisza
Ja miałam 26.07 pierwszą przymiarkę (ślub 30.08), a drugą miałam 30.07 równo miesiąc przed. A suknie zamawiałam w październiku 2013.
Ale ja kupowałam gotową suknie.

Cytat:
powiedziałam, że mamy już dawno świadków i się zaczęła jadka...
Może i moja wina, że jej nie powiedziałam, że rezygnuję. Ale wydało mi się to logiczne w świetle tego, że unikała mnie i TŻta i robiął różne krzywe jazdy.
Ja nie wiem na co ona liczyła że nie będzie się odzywać przez prawie rok a później nagle 'jestem Twoją świadkową' Nie przejmuj się nia

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Odebraliśmy obrączki
! Są cudne, cieszę się, że zdecydowaliśmy się jednak na klasykę Więcej fot za chwilkę w klubie
Piękne! Klasyczne, prawda? Takie jak nasze

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-08-01 o 17:35
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 17:39   #1279
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja też... nie mogę zasnąc od kilku dni. Mam złe sny, śni mi się mój ex, ktory nagle przyjeżdza i robi takies krzywe akcje typu "wróćmy do siebie". Boję się, że zrobi takie coś na slubie - uprzedzam pytania- tak , jest do tego zdolny. Nawet groził mi tym...
Mam to samo. tym bardziej że ja że swoim byłym byłam zaręczona i on powiedział że tylko ją będę jego żona i też mam pewne obawy ale o tym nie myślę. a przynajmniej staram się o tym nie myśleć.

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-01, 17:45   #1280
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
A mój TŻ ma dzisiaj 28 urodziny Dzisiaj zamieniam się w kuchareczkę i robie: sernik na zimno z brzoskwiniami, pieczony karczek z grilowanym bakłażanem i zupe krem z serków topionych. Mi się chce jeszcze jajek w majonezie ale nie wiem czy pasuje do tego . Do tego świeczki i winko będzie wyżerka
mój ma w niedziele
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 17:46   #1281
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Kochane dziekuje za wszystkie pomyslne zyczenia pogoda byla piekna, choc nasza zabytkowa sala bez klimy osiagala jakies 35st celcjusza.. wesele bylo gorace i to doslownie bylo pieknie, bardzo spokojnie, powoli przyzwyczajamy sie fo wspolnego zycia bylyscie nieocenionym zrodlem rad i inspiracji jak tylko bede miala zdjecia to dam znac w klubie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cudnie, że wszystko się udało, czekamy na szczegóły w klubie jak ochłoniesz!

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja też... nie mogę zasnąc od kilku dni. Mam złe sny,
współczuję... mam nadzieję, że jednak to tylko sny, mnie mama zawsze powtarzała, że sny się nie spełniają, więc uszy do góry

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Piękne! Klasyczne, prawda? Takie jak nasze
Zgadza się Klasyka, półokrągłe, 5mm

Jutro wręczamy przedostatnie zaproszenie I może zmotywuję w końcu mojego TŻta, żeby się umówił z kumplem na piwo, żebyśmy mogli dać ostatnie zaproszenie
Stary 2014-08-01, 17:50   #1282
KaMilka4891
Zadomowienie

bardorja
kokarda jest okropna, te taśmy też, koniecznie każ to obciąć, masz za ładną suknię
Cornflower_girl
wspaniała relacja, autentycznie się wzruszyłam
niesamowicie mi jest przykro z powodu babci, dobrze, że zdążyliście się z nią pożegnać

Panna Izabela
ja niedawno sie wyprowadzałam z domu, miał być koniec, a jest cudownie (odpukać w niemalowane )
to przedślubna gorączka
Lemon_Drop
pończochy są w polskim M&S, już mam zakupione przez świadkową w Wawie
ja już sił nie mam do tych butów, jutro skoczę z rana do szewca, bo dużo za duże nie są, z kolorem też się pogodziłam, tanioszki do kościoła na pierwszy szok bo są żarówiaste, a te będę miała na przebranie po prostu bo są mega wygodne
jednak maila wystosowałam, że strona bialebuty.pl nie będzie przeze mnie reklamowana, wręcz przeciwnie
Must często takie wydarzenia weryfikują znajomości, ja licze na to, że dwóch koleżanek nie będę musiała widzieć za często po ślubie, bo teraz tylko o ślubie gadamy, a poza tym tematów nie ma w ogóle, poza tym moja świadkowa podsumowała: "Ty dla nic zawsze, a one dla Ciebie to niby kiedy??" - koleżanki oznajmiły, że raczej nie będzie ich na panieńskim...
Jaką różnicę babce na sali robi 10 osób?? skoro nie chcesz okrągłych to walcz o prostokątne, nie wierzę, że nie da się tak zrobić!
Agnessssa Sto lat dla TŻ, narobiłaś mi smaka na sernik na zimno

marlenqa22 będzie pięknie, nie stresuj się przelej swój stres na :brokuł:

mojakaren ja pierwszą przymiarkę miałam w lipcu, a odbieram za tydzień

Cytat:
Dziewczyny - która jedzie do ślubu kabrioletem???
ja jadę kabrioletem, ale TAKIM
Stary 2014-08-01, 18:04   #1283
re_nata
Raczkowanie

Cytat:
Niby mam, ale boje się, że się zabrudzi czy coś. Plus tak myślałam, że by ją dopasowali później a nie teraz, jednak figura może się sporo zmienić przez ileś tam lat Chyba muszę się zebrać i tam zadzwonić po prostu
Zadzwonić możesz i dopytać. Ja swoją trzymam w domu (w szafie, nie w pokrowcu tylko owiniętą białym prześcieradłem, bo wtedy podobno nie żółknie)od kwietnia i dopiero w poniedziałek idę z nią do salonu, aby ją dopasować i doszyć z tyłu tą zaślepkę gdzie jest sznurowanie, Panie nie chciały aby wcześniej jej przywozić żeby się w salonie nie kurzyła.
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 18:13   #1284
Lusiija
Zadomowienie

Hm.. Mi się za to nic nie śni... (tzn. tu gdzie teraz mieszkam, za to jak śpię u rodziców to co noc!!)

Mój Tż właśnie polazł na kawalerki! Zawiozłam go i czekam na tel kiedy go przywieść.. Ładnie mu się kazałam ubrać, poperfumować, bo może kogoś spotka hihihi xD Nie no, żartowaliśmy sobie dziś dużo On myśli, że idzie na piwo ze świadkiem, więc musiałam go trochę wystroić bo kroi się lepsza impreza xD mam nadzieję, że mi gdzieś nie zginie lub nie wróci z tatuażem ;]
Stary 2014-08-01, 18:23   #1285
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Hm.. Mi się za to nic nie śni... (tzn. tu gdzie teraz mieszkam, za to jak śpię u rodziców to co noc!!)

Mój Tż właśnie polazł na kawalerki! Zawiozłam go i czekam na tel kiedy go przywieść.. Ładnie mu się kazałam ubrać, poperfumować, bo może kogoś spotka hihihi xD Nie no, żartowaliśmy sobie dziś dużo On myśli, że idzie na piwo ze świadkiem, więc musiałam go trochę wystroić bo kroi się lepsza impreza xD mam nadzieję, że mi gdzieś nie zginie lub nie wróci z tatuażem ;]
a co mu sie kroi??

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=17&ndsp=28

my jedziemy czym takim tylko 5-drzwiowy
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 18:31   #1286
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
a co mu sie kroi??

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=17&ndsp=28

W sumie to do końca nie wiem. Robimy wesele na 45 osób, więc jego świadek chciał zebrać znajomych z wesela, i technikum, aby siąść w większym gronie. Tż myślał, że idzie na piwko a tu masz! Świadek powiedział mi tylko, że idą pierw popić ale gdzie skończą? W każdym razie wcześniej niż o północy po niego nie pojadę... Niestety świadek nie ma dobrych pomysłów tzn picie, ale mam nadzieję, że tylko mi tak pisał i zaszaleją trochę. Ja idę jutro do klubu z dziewczynami xD
Stary 2014-08-01, 18:47   #1287
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O nie, za dużo tego

Cytat:
Dziewczyny orientuje się może któraś z Was czy salon może za opłatą przetrzymać u siebie suknię, nie jestem gotowa się ze swoją pożegnać, choćby miała czekać 20 lat.
Już bym wolała w domu trzymać. Ja bym się bała dłuższy czas trzymać suknię w salonie. Moja jak tylko przyjechała to ją odebrałam i zawiozłam do rodziców. Tylko na poprawki ją przywoziłam.

Cytat:
Poszło o to, że koleżanka miała być świadkiem, ale potem z różnych powodów ( nie bardzo chce opisywać i zanudzać ) urwal nam się kontakt.
I teraz po 10 miesiącach od ostatniego spotkania ( 10 miechów ciszy ) pyta mnie gdzie robimy panieński.
Postawiłam oczy w pięciozłotówki, bo wiadomo, że papiery poszły już do urzędów i że świadkowa mi była już 200 rayz potrzebna do większych i mniejszych rzeczy.
Trochę dziwnie wyszło ... ja np.:po 10m-cach nie odzywania się nie wyobrażam nagle wpaść z zaproszeniem. Czułabym się niezręcznie.
Też zmieniałam świadkową, z podobnego powodu, ale my po takiej ciszy po prostu się spotkałyśmy i pogadałyśmy szczerze. Świadkową zmieniłam, ale ta znajoma pozostała moją bardzo bliską koleżanką. I ciesze się, że pomimo zmiany świadkowej pozostałyśmy w dobrym kontakcie.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 18:48   #1288
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Lemon, chyba ane3ka
Dzięki zaraz ją zapytam

Mimi wiem co znaczą takie sny i ile moga nerwów przynieść.... takie same miałam niedawno: że mój były pojawił się nie wiadomo skąd i z zamierzał ze mną być. To było coś okropnego! Zwłaszcza, że naprawdę źle się skończył nasz związek, groził mi , nękał itp, więc modlę się o to, żeby nie dowiedział się o moim ślubie.

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Lemon_Drop
pończochy są w polskim M&S, już mam zakupione przez świadkową w Wawie
ja jadę kabrioletem, ale TAKIM
Ja mieszkam niedaleko Lublina, a tu nie stety nie ma M&S, więc będę miała z Londynu

Co do pytania o samochód: pytałam, bo kurcze zaczęłam się bać, że się w swojej sukni nie zmieszczę do takiego małego auta
tu auto: klik,
a tu moja suknia: klik
Stary 2014-08-01, 19:06   #1289
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki zaraz ją zapytam

Mimi wiem co znaczą takie sny i ile moga nerwów przynieść.... takie same miałam niedawno: że mój były pojawił się nie wiadomo skąd i z zamierzał ze mną być. To było coś okropnego! Zwłaszcza, że naprawdę źle się skończył nasz związek, groził mi , nękał itp, więc modlę się o to, żeby nie dowiedział się o moim ślubie.

Ja mieszkam niedaleko Lublina, a tu nie stety nie ma M&S, więc będę miała z Londynu

Co do pytania o samochód: pytałam, bo kurcze zaczęłam się bać, że się w swojej sukni nie zmieszczę do takiego małego auta
jak ja się zmieszczę do takiego :O
https://www.google.pl/search?q=fiat+...w=1440&bih=775
Stary 2014-08-01, 19:17   #1290
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Cadillac!
Cytat:
To autko jest genialne, u mnie po okolicy takie jeździ od czasu do czasu, ale niestety koszty wynajmy nie na nasze portfele To autko na tyle mi się podoba, że suknią bym się nie martwiła, jakoś się na pewno zmieści Pytanie jeszcze, jak duże koło, ale podejrzewam, że bez żadnej przesady, więc powinno być ok, najwyżej będziesz suknię "przytulać"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości