|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
[QUOTE=moooniaaaa;47548453] Już bym wolała w domu trzymać. Ja bym się bała dłuższy czas trzymać suknię w salonie. Moja jak tylko przyjechała to ją odebrałam i zawiozłam do rodziców. Tylko na poprawki ją przywoziłam. [QUOTE] Może macie rację, zbiorę się psychicznie na telefon i zadzwonię. Głupio mi dzwonić i mówić, że bym chciała wykupić suknię, ale dopasować za nie wiadomo ile bo ślubu nie będzie... Chociaż pewno panie w salonie już się i z tym spotkały Cytat:
|
|
#1292 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
[QUOTE=tinyheart;47548930]Spoko się zmieścisz, fiaty pojemne są
[QUOTE=moooniaaaa;47548453] Już bym wolała w domu trzymać. Ja bym się bała dłuższy czas trzymać suknię w salonie. Moja jak tylko przyjechała to ją odebrałam i zawiozłam do rodziców. Tylko na poprawki ją przywoziłam. Cytat:
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny bardziej szalonego dnia nie pamiętam!
zjechała się rodzina, ciągle trzeba gdzieś iść coś zanieść, ciągle ktoś ode mnie czegoś chce ![]() teraz zadzwoniła świadkowa że ma sprawę i zaraz będzie u mnie. A ja jeszcze nawet się nie kąpałam ani nic.. Dziękuję kochane za życzenia W załączniku paznokietki. co myślicie? chciałam mieć naturalne paznokcie.jpg
|
#1294 | ||||||
|
Raczkowanie
|
fantastycznie się to czyta
wyrazy współczucia z powodu babci Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super samochód i piękna suknia Cytat:
|
|
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
bardorja dobra decyzja co do kokardy
![]() Ja o mały włos nie pojechałabym tym pięknisiem ![]() http://www.gieldaklasykow.pl/seat-85...pln-wieliczka/ i chociaż jest śliczny i biały i mój TŻ włożył w niego kupę czasu aby tak ładnie się prezentował to droga do pokonania jest dla niego zbyt daleka i jedziemy niebieskim subaru w niego przynajmniej się zmieszczę a malutki jest do sprzedania ![]() marlenqa22 śliczne paznokietki ![]() Kochane dziewczynki: say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle życzę Wam wspaniałego i pogodnego jutrzejszego Dnia, aby był piękny, niezapomniany i taki jaki sobie wymarzyłyście a nawet lepszy
|
#1296 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() AUTOOOO!!!! O MAMOOOO nie tylko żeby jechać do ślubu, ale żeby takie mieć i Astona Martina DB9 ![]() Cytat:
![]() a co autka (śliczne jest Cytat:
![]() Cytat:
pazurki spoko, jak dla byłej wieloletniej nosicielki żeli ostatni trochę zbyt łopatowaty, i przypiłuj lekko krawędzie, żeby aż tak kwadratowe nie były
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
Marlenka bardzo ładne paznokcie
odrobinę bym tylko spiłowała krawędzie, bo wg mnie są zbyt kwadratowe Iliy fajny ten Seacik! ![]() Kamilka i reszta dziewczyn: dziękuję, uspokoiłyście mnie mam nadzieję że będzie dobrze ![]() Lusiija wy też macie extra auto! ![]() say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Życzę wam duużo szczęścia i miłości, obyście zawsze były tak szczęśliwe jak w dniu ślubu!
|
#1299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za rady, ja nigdy nie miałam akryli i nie wiem jak to ma wyglądać..Mam oblężenie, przyszli świadkowie dali prezent ślubny, potem mamy koleżanka przyniosła dwa ciasta, potem wpadła sąsiadka, teraz dzwoniły koleżanki o której wyjazd, nie mam czasu się wykąpać!! Dziękuję dziękuje wszystkim za życzenia
|
|
#1300 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ile z Was robi(ło) "próbny" manicure?
Nie mam żadnej sprawdzonej manicurzystki, a wbrew pozorom wcale nie tak łatwo znaleźć z polecenia Chcę na ślub hybrydę i się zastanawiam czy jest sens dopłacać 50zł extra w chwili, gdy każda złotówka się liczy i pójść na próbny, czy odpuścić i iść na żywioł na dzień-dwa przed ślubem?
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
odebrałam suknie jest śliczna
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
Marlenka szybko kąpiel, relaks i spać!
![]() An ja nie byłam i się nie wybieram. Będę robiła u babeczki, której "wykony" już widziałam i jestem na 100% pewna że będzie super Żadna z twoich koleżanek nie robiła sobie nigdy hybrydy i była zadowolona? Generalnie to nie jest jakaś mega skomplikowana sprawa (wg mnie), więc myslę że na bank kogoś znajdziesz Ja mam teraz dylemat czy robić frencza czy całe jasne pastelowe
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
An z mojego doświadczenia, próbny koniecznie !! I to jak najwcześniej, co by później można jeszcze uratować paznokcie
Nie życzę Ci tego oczywiście !! Ale pozorny zawsze ubezpieczony. Ja też długo szukałam kogoś z polecenia. Poleciła w końcu teściowa i wszystkie wiemy jak sie to dla mnie skończyło
|
|
#1304 | ||||
|
Raczkowanie
|
cornflower_girl- super relacja, świetnie się czyta.
Bardzo współczuję śmierci babci, ale udało ci się z nią porzegnać, a to bardzo ważne. Ja do dzisiaj mam poczucie, że nie pożegnałam się z dziadkiem, choć minęło już 9 lat Cytat:
![]() Cytat:
, klasyka najlepszaCytat:
Mnie ostatnio też dopadają ślubne koszmary, choć byli jeszcze mi się nie śnili... A co do kłótni z Tż to my może się nie kłócimy ale też coraz częściej jesteśmy rozdrażnieni. Mnie bardzo denerwuję jak proszę Tż żeby coś zrobił a on to odkłada na później i ja mu tak z 3 razy na dzień o tym przypominam i minie jakiś tydzień zanim to zrobi, a ja się wkurzam,że czas leci i chciałąbym mieć wszystko wcześniej gotowe a nie na ostatnią chwilę... Cytat:
say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, szczęścia, wiecznie trwającej miłości i wszystkiego co daje radość A ja dzisiaj naklejałam nalepki i robiłam kokardki na wódkę |
||||
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
cornflower_girl, piękna relacja, można zazdrościć
przykro mi z powodu babci, szkoda, że nie mogła być tego dnia z wami say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, miłości, radości, żeby ten dzień był niezapomnianym początkiem najlepszej przygody waszego życia ![]() Miałam niedawno pierwszy sen ślubny, śniło mi się, ze w trakcie mszy wychodziłam kilka razy, do łazienki, ksiądz poganiał, podczas przysięgi popatrzył na zegarek, stwierdził że się spieszy i wsiadł w auto i pojechał
Edytowane przez Glodomorek Czas edycji: 2014-08-01 o 22:54 |
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po spisaniu protokołu przedmałżeńskiego jeszcze spisuje sie akt ślubu ?
|
#1307 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
albo przed msza lub w trakcie albo jak u mnie dzień przed
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale to są tylko te podpisy czy coś więcej?
|
#1309 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
im częsciej go proszę tym -mam wrażenie - rob coś później przynajmniej tak było ostatnio, bo teraz jest cud miód i orzeszki o czym tylko wspomnę to zaraz załatwia, dziś kleił się jak lep do muchy (albo odwrotnie ) i cały czas mówił baaardzo miłe słówka ![]() Cytat:
![]() Idę spać bo chyba szarlotka mi zaszkodziła
|
|
#1310 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Corn i Dotka mają namiar na jeden salon w Krakowie, ale to drugi koniec miasta i nie opłaca mi się tak daleko jechać. Jedna miała robiony mani ślubny w salonie dość blisko, ale on z kolei jest b. drogi no i tam się personel zmienił...Cytat:
|
||
|
|
|
#1311 | |
|
Rozeznanie
|
Say, Klaudyna, ILonus, Activelifestyle, fascinata, marlenqa22 wszystkiego najlepszego dla Was jutro! Pieknej pogody, udanego dnia i duzo szczescia!
cieszcie sie chwila, trzymam mocno kciuki za Was i wysylam Cytat:
Ja poszlam na zywiol dzien przed, na hubryde pierwszy raz w zyciu i nie zaluje, wyszly super, szkoda, ze nie masz kogos z polecenia wlasnie, ja poszlam do salonu w ktorym robie brwi, wiec wiedzialam, ze fajnie robia i pelna profeska
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
say hello. iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Życzę Wam dziś wspaniałej pogody, niech wszystko się uloży tak jak macie zaplanowane, niech banan nie znika dziś z Waszych buziek, bo już niebawem będziecie żonkami !! a ja dziś też idę na wesele, i wypije za Wasze zdrowie
i tak pozatym.. za dwa tygodnie moja kolej ![]()
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-08-02 o 01:14 |
|
|
|
#1313 |
|
Rozeznanie
|
say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Waszym wielkim dniu!
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze PMki. Zycze usmiechu, milosci, aby ten dzien byl najpiekniejszym w waszym zyciu. Nie wazne czy jest zachmurzone niebo i deszcz czy burza bo wasze szczescie rozgoni chmury. Udanej zabawy!
|
|
#1315 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, dziękuję za życzenia, jesteście kochane
Oprócz dnia ślubu dzisiaj też są moje urodzinki (już 27 ) Także okazja podwójna!! Jejku to już dziś poszłam wczoraj spać o 23, wzięłam sobie na noc Valerin Sen i zasnęłam po nim jak dziecko. Dlatego polecam wszystkim, którzy nie mogą zasnąć a nie chcą łykać chemikaliów, te tabletki to same zioła Wstałam o 8, prysznic a teraz jem śniadanko![]() Na 9:00 mam do fryzjerki, na 11 makijaż. Jeżeli będę miała kiedy wrzucę zdjęcie ![]() Pogoda piękna, zapowiadają bezchmurne niebo, aczkolwiek 33 stopnie. Trzeba jakoś dać radę.
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny ślubujące dzisiaj - aby było najpiękniej!
|
|
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak nie jesteś pewna to idź do salonu, w którym planujesz robić paznokcie i sobie zrób ![]() Dla mnie hybrydy to tak wygodne rozwiązanie, że w przyszłym tygodniu wybieram się drugi raz po ślubie na zrobienie
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Konto usunięte
|
Mamy identyczne!
![]() Bardzo ładne! Ale jakie masz długie palce ![]() Ja nie szłabym do swojej, ale że miałam akurat wesele znajomych a moje paznokcie przypominały nie wiem co, to poszłam i jestem zadowolona Ja robiłam żele. Dzisiejsze PMki- wszystkiego dobrego! Oby było tak jak sobie wymarzyłyście! |
|
|
|
#1319 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
relacja pewnie też taka będzie ![]() Cytat:
o Jezusie przepadłam ![]() Cytat:
spokojnie dasz radę! Cytat:
![]() ale faktycznie możesz ciut spiłować krawędzie żeby nie były takie kanciaste Cytat:
say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle cudowności dzisiaj i na całe piękne wspólne z TŻ-tami życie ![]() Dziewczyny co sądzicie o piosence https://www.youtube.com/watch?v=tdQ_z6LgzMQ na pierwszy taniec? Chcemy tańczyć walca angielskiego ![]()
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-08-02 o 10:15 |
||||||
|
|
|
#1320 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ślubujące w dniu dzisiejszym, życzę Wam wszystkiego co najlepsze,aby ten dzień był dla was najpiękniejszym wspomnieniem,aby wszystko było tak jak sobie zaplanowałyście.
Cudownych (i posłusznych )mężów,ślicz nych dzieciaków i jeszcze ładniejszych wnucząt![]() To już tak w przyszłość wybiegam ![]() Wszystkiego najlepszego! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.

Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014
wyrazy współczucia z powodu babci 

. Do tego świeczki i winko będzie wyżerka

zaraz ją zapytam

Chcę na ślub hybrydę i się zastanawiam czy jest sens dopłacać 50zł extra w chwili, gdy każda złotówka się liczy i pójść na próbny, czy odpuścić i iść na żywioł na dzień-dwa przed ślubem?