Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-01, 19:23   #1291
tinyheart
Rozeznanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Co do pytania o samochód: pytałam, bo kurcze zaczęłam się bać, że się w swojej sukni nie zmieszczę do takiego małego auta
tu auto: klik,
a tu moja suknia: klik
Spoko się zmieścisz, fiaty pojemne są A i auto i suknia są śliczne

[QUOTE=moooniaaaa;47548453]
Już bym wolała w domu trzymać. Ja bym się bała dłuższy czas trzymać suknię w salonie. Moja jak tylko przyjechała to ją odebrałam i zawiozłam do rodziców. Tylko na poprawki ją przywoziłam.

[QUOTE]

Może macie rację, zbiorę się psychicznie na telefon i zadzwonię. Głupio mi dzwonić i mówić, że bym chciała wykupić suknię, ale dopasować za nie wiadomo ile bo ślubu nie będzie... Chociaż pewno panie w salonie już się i z tym spotkały

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
Zadzwonić możesz i dopytać. Ja swoją trzymam w domu (w szafie, nie w pokrowcu tylko owiniętą białym prześcieradłem, bo wtedy podobno nie żółknie)od kwietnia i dopiero w poniedziałek idę z nią do salonu, aby ją dopasować i doszyć z tyłu tą zaślepkę gdzie jest sznurowanie, Panie nie chciały aby wcześniej jej przywozić żeby się w salonie nie kurzyła.
O metodzie z prześcieradłem nie słyszałam, jak się zdecyduje ją trzymać w domu to przetestuje

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 19:31   #1292
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

[QUOTE=tinyheart;47548930]Spoko się zmieścisz, fiaty pojemne są A i auto i suknia są śliczne

[QUOTE=moooniaaaa;47548453]
Już bym wolała w domu trzymać. Ja bym się bała dłuższy czas trzymać suknię w salonie. Moja jak tylko przyjechała to ją odebrałam i zawiozłam do rodziców. Tylko na poprawki ją przywoziłam.

Cytat:

Może macie rację, zbiorę się psychicznie na telefon i zadzwonię. Głupio mi dzwonić i mówić, że bym chciała wykupić suknię, ale dopasować za nie wiadomo ile bo ślubu nie będzie... Chociaż pewno panie w salonie już się i z tym spotkały

O metodzie z prześcieradłem nie słyszałam, jak się zdecyduje ją trzymać w domu to przetestuje
też trzymałam moją zawiniętą w prześcieradło i dodatkowo w pokrowiec, i trzymałam przez rok pod wersalką (chodzi o to by światło nie dochodziło), ale i tak nie jest tak biała
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 20:02   #1293
marlenqa22
Zadomowienie

Dziewczyny bardziej szalonego dnia nie pamiętam!

zjechała się rodzina, ciągle trzeba gdzieś iść coś zanieść, ciągle ktoś ode mnie czegoś chce

teraz zadzwoniła świadkowa że ma sprawę i zaraz będzie u mnie.
A ja jeszcze nawet się nie kąpałam ani nic..

Dziękuję kochane za życzenia oby stres minął.

W załączniku paznokietki. co myślicie? chciałam mieć naturalnepaznokcie.jpg

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 20:45   #1294
sweetsunday
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
I wreszcie - taka prawdziwa relacja
fantastycznie się to czyta wyrazy współczucia z powodu babci

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

Zazdroszczę!!!

A u nas lipa.... Tż się ma do jutra zastanowić, czy chce ślubu. Dlatego jestem o tej porze tu bo z nerwów spać nie mogę, zwłaszcza że jutro próbny fryz....
Może to tylko przedślubne nerwy, głowa do góry

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Kochanym jutrzejszym PMkom wszystkiego najlepszego! Dobrej pogody A od Męża: Spokoju ducha i niech nie próbują wszystkiego ogarnąć

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Jak coś się stanie trochę inaczej, to też jest za☠☠☠iście :P
Dołączam się do życzeń

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
A mój TŻ ma dzisiaj 28 urodziny Dzisiaj zamieniam się w kuchareczkę i robie: sernik na zimno z brzoskwiniami, pieczony karczek z grilowanym bakłażanem i zupe krem z serków topionych. Mi się chce jeszcze jajek w majonezie ale nie wiem czy pasuje do tego . Do tego świeczki i winko będzie wyżerka
Sto lat!

Cytat:
Napisane przez jumapili Pokaż wiadomość
Bardoja moim zdaniem ta kokarda nie pasuje. Moglaby byc nawet duza, ale gladka, ta co pokzalas zakloca jakos styl sukienki. Jak nie ma innych , to suknia bez kokardy rowniez pieknie sie prezentuje, wiec na twoim miejscu zostawilabym bez kokardy
Popieram w 100%

Cytat:
Co do pytania o samochód: pytałam, bo kurcze zaczęłam się bać, że się w swojej sukni nie zmieszczę do takiego małego auta
Dasz radę Super samochód i piękna suknia

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Odebraliśmy obrączki
! Są cudne, cieszę się, że zdecydowaliśmy się jednak na klasykę Więcej fot za chwilkę w klubie
Stary 2014-08-01, 20:54   #1295
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

bardorja dobra decyzja co do kokardy

Ja o mały włos nie pojechałabym tym pięknisiem
http://www.gieldaklasykow.pl/seat-85...pln-wieliczka/

i chociaż jest śliczny i biały i mój TŻ włożył w niego kupę czasu aby tak ładnie się prezentował to droga do pokonania jest dla niego zbyt daleka i jedziemy niebieskim subaru w niego przynajmniej się zmieszczę a malutki jest do sprzedania

marlenqa22 śliczne paznokietki

Kochane dziewczynki:
say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

życzę Wam wspaniałego i pogodnego jutrzejszego Dnia, aby był piękny, niezapomniany i taki jaki sobie wymarzyłyście a nawet lepszy i oczywiście brokułek musi być na mnóstwo szczęścia i uśmiechu ps. myślami będę z Wami bo również baluję na weselu u kuzyna TŻ
Stary 2014-08-01, 20:56   #1296
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Hm.. Mi się za to nic nie śni... (tzn. tu gdzie teraz mieszkam, za to jak śpię u rodziców to co noc!!)

Mój Tż właśnie polazł na kawalerki! Zawiozłam go i czekam na tel kiedy go przywieść.. Ładnie mu się kazałam ubrać, poperfumować, bo może kogoś spotka hihihi xD Nie no, żartowaliśmy sobie dziś dużo On myśli, że idzie na piwo ze świadkiem, więc musiałam go trochę wystroić bo kroi się lepsza impreza xD mam nadzieję, że mi gdzieś nie zginie lub nie wróci z tatuażem ;]
Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
a co mu sie kroi??

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=17&ndsp=28

my jedziemy czym takim tylko 5-drzwiowy
super zabawy życzę Twojemu TŻ, ja się już doczekać nie mogę na mój panieński
AUTOOOO!!!! O MAMOOOO Kobieto, moje marzenie
nie tylko żeby jechać do ślubu, ale żeby takie mieć i Astona Martina DB9
Cytat:
Dzięki zaraz ją zapytam

Mimi wiem co znaczą takie sny i ile moga nerwów przynieść.... takie same miałam niedawno: że mój były pojawił się nie wiadomo skąd i z zamierzał ze mną być. To było coś okropnego! Zwłaszcza, że naprawdę źle się skończył nasz związek, groził mi , nękał itp, więc modlę się o to, żeby nie dowiedział się o moim ślubie.

Ja mieszkam niedaleko Lublina, a tu nie stety nie ma M&S, więc będę miała z Londynu

będziesz miała prawie hamerykanskie pończochy
a co autka (śliczne jest ) spokojnie się zmieścisz, my jedziemy naszym, więc z doświadczenia wiem, że w kabrio z przodu jest naprawdę sporo miejsca i po raz kolejny - suknia piękna
Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
jak ja się zmieszczę do takiego :O
https://www.google.pl/search?q=fiat+...w=1440&bih=775
SERIO???
Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość

zjechała się rodzina, ciągle trzeba gdzieś iść coś zanieść, ciągle ktoś ode mnie czegoś chce

W załączniku paznokietki. co myślicie? chciałam mieć naturalneZałącznik 5751698
jakie masz długaśne palce pazurki spoko, jak dla byłej wieloletniej nosicielki żeli ostatni trochę zbyt łopatowaty, i przypiłuj lekko krawędzie, żeby aż tak kwadratowe nie były
Stary 2014-08-01, 21:21   #1297
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
super zabawy życzę Twojemu TŻ, ja się już doczekać nie mogę na mój panieński
AUTOOOO!!!! O MAMOOOO Kobieto, moje marzenie
nie tylko żeby jechać do ślubu, ale żeby takie mieć i Astona Martina DB9

będziesz miała prawie hamerykanskie pończochy
a co autka (śliczne jest ) spokojnie się zmieścisz, my jedziemy naszym, więc z doświadczenia wiem, że w kabrio z przodu jest naprawdę sporo miejsca i po raz kolejny - suknia piękna

SERIO???

jakie masz długaśne palce pazurki spoko, jak dla byłej wieloletniej nosicielki żeli ostatni trochę zbyt łopatowaty, i przypiłuj lekko krawędzie, żeby aż tak kwadratowe nie były
Serio )

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 21:26   #1298
Lemon_Drop
Zadomowienie

Marlenka bardzo ładne paznokcie odrobinę bym tylko spiłowała krawędzie, bo wg mnie są zbyt kwadratowe

Iliy fajny ten Seacik!

Kamilka i reszta dziewczyn: dziękuję, uspokoiłyście mnie mam nadzieję że będzie dobrze

Lusiija
wy też macie extra auto!

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Życzę wam duużo szczęścia i miłości, obyście zawsze były tak szczęśliwe jak w dniu ślubu!
Stary 2014-08-01, 21:48   #1299
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Marlenka bardzo ładne paznokcie odrobinę bym tylko spiłowała krawędzie, bo wg mnie są zbyt kwadratowe

Iliy fajny ten Seacik!

Kamilka i reszta dziewczyn: dziękuję, uspokoiłyście mnie mam nadzieję że będzie dobrze

Lusiija
wy też macie extra auto!

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Życzę wam duużo szczęścia i miłości, obyście zawsze były tak szczęśliwe jak w dniu ślubu!
Ok przypiłuję zaraz dziękuję za rady, ja nigdy nie miałam akryli i nie wiem jak to ma wyglądać..
Mam oblężenie, przyszli świadkowie dali prezent ślubny, potem mamy koleżanka przyniosła dwa ciasta, potem wpadła sąsiadka, teraz dzwoniły koleżanki o której wyjazd, nie mam czasu się wykąpać!!

Dziękuję dziękuje wszystkim za życzenia

Stary 2014-08-01, 21:59   #1300
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dziewczyny, ile z Was robi(ło) "próbny" manicure?
Nie mam żadnej sprawdzonej manicurzystki, a wbrew pozorom wcale nie tak łatwo znaleźć z polecenia Chcę na ślub hybrydę i się zastanawiam czy jest sens dopłacać 50zł extra w chwili, gdy każda złotówka się liczy i pójść na próbny, czy odpuścić i iść na żywioł na dzień-dwa przed ślubem?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 22:03   #1301
karolinuuusia
Zakorzenienie

odebrałam suknie jest śliczna

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 22:11   #1302
Lemon_Drop
Zadomowienie

Marlenka szybko kąpiel, relaks i spać!

An ja nie byłam i się nie wybieram. Będę robiła u babeczki, której "wykony" już widziałam i jestem na 100% pewna że będzie super Może jakaś lokalna manikiurzystka ma fb na którym wrzuca zdjęcia? albo twoja mua może ci kogoś polecić? Klientki często dzielą się wrażeniami więc to może być dobry kierunek poszukiwań Żadna z twoich koleżanek nie robiła sobie nigdy hybrydy i była zadowolona? Generalnie to nie jest jakaś mega skomplikowana sprawa (wg mnie), więc myslę że na bank kogoś znajdziesz
Ja mam teraz dylemat czy robić frencza czy całe jasne pastelowe
Stary 2014-08-01, 22:13   #1303
Lg_ago
Zadomowienie

An z mojego doświadczenia, próbny koniecznie !! I to jak najwcześniej, co by później można jeszcze uratować paznokcie Nie życzę Ci tego oczywiście !! Ale pozorny zawsze ubezpieczony. Ja też długo szukałam kogoś z polecenia. Poleciła w końcu teściowa i wszystkie wiemy jak sie to dla mnie skończyło

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 22:13   #1304
re_nata
Raczkowanie

cornflower_girl- super relacja, świetnie się czyta.
Bardzo współczuję śmierci babci, ale udało ci się z nią porzegnać, a to bardzo ważne. Ja do dzisiaj mam poczucie, że nie pożegnałam się z dziadkiem, choć minęło już 9 lat
Cytat:
U mnie szał weselny

Przyjechali goście, dzwoniłam do usługodawców, sprzątam swój pokój, pakuję wszystkie rzeczy potrzebne na salę.
Jest co robić

O 17 mam paznokcie

Pogoda dzisiaj u nas taka sobie, ale jutro 33 stopnie..nie wiem jak my damy radę w taki upał..

Powiem Wam dziewczyny że ogarnęła mnie panika.Czy wszystko się uda, czy goście dobrze usadzeni, czy zespół będzie dobrze śpiewał, czy nie będę w kościele płakać itp itp..

Oby jakoś to się udało
Spokojnie, na pewno wszystko się uda i to będzie najpiękniejszy dzień twojego, waszego życia czego ci życzę

Cytat:

Odebraliśmy obrączki
! Są cudne, cieszę się, że zdecydowaliśmy się jednak na klasykę Więcej fot za chwilkę w klubie
Piękne, klasyka najlepsza
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Ja też... nie mogę zasnąc od kilku dni. Mam złe sny, śni mi się mój ex, ktory nagle przyjeżdza i robi takies krzywe akcje typu "wróćmy do siebie". Boję się, że zrobi takie coś na slubie - uprzedzam pytania- tak , jest do tego zdolny. Nawet groził mi tym...

WTF?! My też wczoraj mieliśmy akcje bo te wszystkie nerwy w nas siedziały, jedno nie chciało martwić drugiego no i wyszło w końcu bardzo przykrymi słowami. Ale to chwilowe napięcie z powodu ślubu. Może u Was też tak jest , trzymam kciuki Tylko przykro, że takie zdania padły...

Mnie ostatnio też dopadają ślubne koszmary, choć byli jeszcze mi się nie śnili...
A co do kłótni z Tż to my może się nie kłócimy ale też coraz częściej jesteśmy rozdrażnieni. Mnie bardzo denerwuję jak proszę Tż żeby coś zrobił a on to odkłada na później i ja mu tak z 3 razy na dzień o tym przypominam i minie jakiś tydzień zanim to zrobi, a ja się wkurzam,że czas leci i chciałąbym mieć wszystko wcześniej gotowe a nie na ostatnią chwilę...
Cytat:

A mi się bardzo podobają są w moim stylu, takie kwadratowe i naturalne i nic bym nie zmieniała. Ja zawsze takie noszę i nie zaokrąglam boków.

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, szczęścia, wiecznie trwającej miłości i wszystkiego co daje radość

A ja dzisiaj naklejałam nalepki i robiłam kokardki na wódkę
re_nata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 22:51   #1305
Glodomorek
Zakorzenienie

cornflower_girl, piękna relacja, można zazdrościć
przykro mi z powodu babci, szkoda, że nie mogła być tego dnia z wami

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, miłości, radości, żeby ten dzień był niezapomnianym początkiem najlepszej przygody waszego życia
na pogodę, bo zapowiadali burze

Miałam niedawno pierwszy sen ślubny, śniło mi się, ze w trakcie mszy wychodziłam kilka razy, do łazienki, ksiądz poganiał, podczas przysięgi popatrzył na zegarek, stwierdził że się spieszy i wsiadł w auto i pojechał

Edytowane przez Glodomorek
Czas edycji: 2014-08-01 o 22:54
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 22:53   #1306
karolinuuusia
Zakorzenienie

Dziewczyny po spisaniu protokołu przedmałżeńskiego jeszcze spisuje sie akt ślubu ?

Alicja

Stary 2014-08-01, 23:07   #1307
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
An z mojego doświadczenia, próbny koniecznie !! I to jak najwcześniej, co by później można jeszcze uratować paznokcie Nie życzę Ci tego oczywiście !! Ale pozorny zawsze ubezpieczony. Ja też długo szukałam kogoś z polecenia. Poleciła w końcu teściowa i wszystkie wiemy jak sie to dla mnie skończyło
Chyba przezorny

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny po spisaniu protokołu przedmałżeńskiego jeszcze spisuje sie akt ślubu ?
No raczej albo przed msza lub w trakcie albo jak u mnie dzień przed

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 23:15   #1308
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Chyba przezorny

No raczej albo przed msza lub w trakcie albo jak u mnie dzień przed
no tak, ale to są tylko te podpisy czy coś więcej?

Alicja

Stary 2014-08-01, 23:29   #1309
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
A co do kłótni z Tż to my może się nie kłócimy ale też coraz częściej jesteśmy rozdrażnieni. Mnie bardzo denerwuję jak proszę Tż żeby coś zrobił a on to odkłada na później i ja mu tak z 3 razy na dzień o tym przypominam i minie jakiś tydzień zanim to zrobi, a ja się wkurzam,że czas leci i chciałąbym mieć wszystko wcześniej gotowe a nie na ostatnią chwilę...
Mój TŻ też to ma... im częsciej go proszę tym -mam wrażenie - rob coś później przynajmniej tak było ostatnio, bo teraz jest cud miód i orzeszki o czym tylko wspomnę to zaraz załatwia, dziś kleił się jak lep do muchy (albo odwrotnie) i cały czas mówił baaardzo miłe słówka

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Tak, akt ślubu to już "ostateczność"

Idę spać bo chyba szarlotka mi zaszkodziła sajonara!
Stary 2014-08-02, 00:37   #1310
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Marlenka szybko kąpiel, relaks i spać!

An ja nie byłam i się nie wybieram. Będę robiła u babeczki, której "wykony" już widziałam i jestem na 100% pewna że będzie super Może jakaś lokalna manikiurzystka ma fb na którym wrzuca zdjęcia? albo twoja mua może ci kogoś polecić? Klientki często dzielą się wrażeniami więc to może być dobry kierunek poszukiwań Żadna z twoich koleżanek nie robiła sobie nigdy hybrydy i była zadowolona? Generalnie to nie jest jakaś mega skomplikowana sprawa (wg mnie), więc myslę że na bank kogoś znajdziesz
Ja mam teraz dylemat czy robić frencza czy całe jasne pastelowe
No właśnie mimo całkiem zacnego grona koleżanek, nie mam żadnej, która mogłaby mi kogoś polecić Corn i Dotka mają namiar na jeden salon w Krakowie, ale to drugi koniec miasta i nie opłaca mi się tak daleko jechać. Jedna miała robiony mani ślubny w salonie dość blisko, ale on z kolei jest b. drogi no i tam się personel zmienił...

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Właśnie Twój przypadek sprawił, że zaczęłam mocno myśleć nad próbnym manicure... do tej pory myślałam jak Lemon, że ciężko zepsuć, a tu ech... Całe szczęście, że u Ciebie zdążyły paznokcie odżyć!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 01:02   #1311
rabbitka
Rozeznanie

Say, Klaudyna, ILonus, Activelifestyle, fascinata, marlenqa22 wszystkiego najlepszego dla Was jutro! Pieknej pogody, udanego dnia i duzo szczescia! cieszcie sie chwila, trzymam mocno kciuki za Was i wysylam na szczescie!

Cytat:
Nie mam żadnej sprawdzonej manicurzystki, a wbrew pozorom wcale nie tak łatwo znaleźć z polecenia Chcę na ślub hybrydę i się zastanawiam czy jest sens dopłacać 50zł extra w chwili, gdy każda złotówka się liczy i pójść na próbny, czy odpuścić i iść na żywioł na dzień-dwa przed ślubem?

Ja poszlam na zywiol dzien przed, na hubryde pierwszy raz w zyciu i nie zaluje, wyszly super, szkoda, ze nie masz kogos z polecenia wlasnie, ja poszlam do salonu w ktorym robie brwi, wiec wiedzialam, ze fajnie robia i pelna profeska

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 01:10   #1312
czekooczekolada
Zakorzenienie

say hello.
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Życzę Wam dziś wspaniałej pogody, niech wszystko się uloży tak jak macie zaplanowane, niech banan nie znika dziś z Waszych buziek, bo już niebawem będziecie żonkami !!

a ja dziś też idę na wesele, i wypije za Wasze zdrowie

i tak pozatym.. za dwa tygodnie moja kolej

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2014-08-02 o 01:14
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 06:43   #1313
tinyheart
Rozeznanie

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Waszym wielkim dniu!

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 07:32   #1314
mimi_77
Zakorzenienie

Dzisiejsze PMki. Zycze usmiechu, milosci, aby ten dzien byl najpiekniejszym w waszym zyciu. Nie wazne czy jest zachmurzone niebo i deszcz czy burza bo wasze szczescie rozgoni chmury. Udanej zabawy!

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 08:38   #1315
marlenqa22
Zadomowienie

Dziękuję, dziękuję za życzenia, jesteście kochane

Oprócz dnia ślubu dzisiaj też są moje urodzinki (już 27)

Także okazja podwójna!!

Jejku to już dziś poszłam wczoraj spać o 23, wzięłam sobie na noc Valerin Sen i zasnęłam po nim jak dziecko. Dlatego polecam wszystkim, którzy nie mogą zasnąć a nie chcą łykać chemikaliów, te tabletki to same zioła Wstałam o 8, prysznic a teraz jem śniadanko

Na 9:00 mam do fryzjerki, na 11 makijaż.

Jeżeli będę miała kiedy wrzucę zdjęcie

Pogoda piękna, zapowiadają bezchmurne niebo, aczkolwiek 33 stopnie. Trzeba jakoś dać radę.

Stary 2014-08-02, 08:38   #1316
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robiłam i dobrze, bo chyba ślubny zrobię gdzieś indziej

dziewczyny ślubujące dzisiaj - aby było najpiękniej!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 08:50   #1317
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie robiłam bo szłam do bardzo chwalonej manikiurzystki.
Ale jak nie jesteś pewna to idź do salonu, w którym planujesz robić paznokcie i sobie zrób

Dla mnie hybrydy to tak wygodne rozwiązanie, że w przyszłym tygodniu wybieram się drugi raz po ślubie na zrobienie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 09:25   #1318
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Zgadza się Klasyka, półokrągłe, 5mm
Mamy identyczne!

Cytat:
W załączniku paznokietki. co myślicie? chciałam mieć naturalne
Bardzo ładne! Ale jakie masz długie palce

Cytat:
Ja nie szłabym do swojej, ale że miałam akurat wesele znajomych a moje paznokcie przypominały nie wiem co, to poszłam i jestem zadowolona Ja robiłam żele.

Dzisiejsze PMki- wszystkiego dobrego! Oby było tak jak sobie wymarzyłyście!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 10:13   #1319
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:

Odebraliśmy obrączki
uwielbiam klasykę

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Kochane dziekuje za wszystkie pomyslne zyczenia pogoda byla piekna, choc nasza zabytkowa sala bez klimy osiagala jakies 35st celcjusza.. wesele bylo gorace i to doslownie bylo pieknie, bardzo spokojnie, powoli przyzwyczajamy sie fo wspolnego zycia bylyscie nieocenionym zrodlem rad i inspiracji jak tylko bede miala zdjecia to dam znac w klubie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ufff gorrrąco!
relacja pewnie też taka będzie

Cytat:
Jutro wręczamy przedostatnie zaproszenie I może zmotywuję w końcu mojego TŻta, żeby się umówił z kumplem na piwo, żebyśmy mogli dać ostatnie zaproszenie
trzymam kciuki za finisz z zaproszeniami! nam też zostały 3 i chcemy sie uporać z nimi do końca przyszłego tygodnia

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
my jedziemy czym takim tylko 5-drzwiowy
o Jezusie przepadłam

Cytat:

jak się popieści to się wszystko zmieści
spokojnie dasz radę!

Cytat:

podobają mi się, a palce to masz jak pianista
ale faktycznie możesz ciut spiłować krawędzie żeby nie były takie kanciaste

Cytat:
ja na hybrydach byłam już 3 razy bo zależało mi zeby sobie wyhodować te paznokcie i jestem mega zadowolona, po ślubie na pewno też będę dalej robić - wielka wygoda i pięknie sie prezentują

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

cudowności dzisiaj i na całe piękne wspólne z TŻ-tami życie

Dziewczyny co sądzicie o piosence https://www.youtube.com/watch?v=tdQ_z6LgzMQ na pierwszy taniec?
Chcemy tańczyć walca angielskiego

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Edytowane przez mojakaren
Czas edycji: 2014-08-02 o 10:15
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 10:21   #1320
ewapucy
Raczkowanie

Dziewczyny ślubujące w dniu dzisiejszym, życzę Wam wszystkiego co najlepsze,aby ten dzień był dla was najpiękniejszym wspomnieniem,aby wszystko było tak jak sobie zaplanowałyście.
Cudownych (i posłusznych)mężów,ślicz nych dzieciaków i jeszcze ładniejszych wnucząt
To już tak w przyszłość wybiegam
Wszystkiego najlepszego!

ewapucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości