|
|
#1981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
O krystepanie udusiłabym się z rana (eeee południa ) Cytat:
![]() Ale rozumiem cię, nie namawiam. bo tak jakoś nam wyszło że element wiodący. ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
yyyyyyyyyyyyyyyyyy o bosz współczuję Przeżyłam takie akcje, nie położyłam się dopóki nie znalazłam dziada. Włażą pod łóżko, za łóżko, Jestę pogromcą robactwa. Na szczęście mieszkam w Alcatraz czyli posiadam moskitiery ale czasem coś się przedrze niepostrzeżenie drzwiami
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-02 o 11:22 |
|||
|
|
|
#1982 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Znad kawy
Dziękuję za wszystkie głaski - pomogły ![]() Cytat:
Pogrubione - to samo uskuteczniam. Cytat:
Cytat:
Ja za chwilę wracam do moich literek - potwornie mi się nie chce. Cytat:
Bardzo podoba mi się rozplanowanie mieszkań Cytat:
Poka zakupy Cytat:
Nie znoszę takich gości ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Jeszcze w tematach mieszkaniowych: eksperymentalny tani dom pasywny |
|||||||
|
|
|
#1983 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a jakie duze to mieszkanko bedzie? u mnie skonczy sie na niczym bo nie znalazlam odpowiedzniego mieszkania-tzn 1 znalazłam ale cena zabija- 8000 za m2, inne nie odpowiadały mi rozkladem, a szukam juz długo. po 2 mnie sie dobrze mieszka w tej okolicy w ktorej mieszkam i nie chcialabym zmieniac a tu na złosc na moim osiedlu nie ma wiekszych nmieszkan po 3 oczywiscie kasa- mieszkanie4 pokojowe to ok 500 tys w stanie developerskim a gdze reszta? Cytat:
ad2- ale to zdanie mozna dopasowac do fotografowania sie na tle czegokolwiek , nie widze róznicy czy sie sfotografuje na tle piramidy w Luwrze, a na tle ołtarza pergamońskiego, albo obrazu Warhola,chyba ze chodzi o to ze snobistyczne jest fotografowanie sie z jakimikolwiek obiektami...to tego nie rozumiem
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-08-02 o 12:18 |
||
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Mother of Cats
|
Kameno, ewent. jeszcze rozpatrz podłogę z żywicy epoksydowej. Zdaje się, że koniec końców taką właśnie wrzucimy sobie w mieszkaniu w B.
|
|
|
|
#1986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ubiłam, atakował jeszcze parę razy, a później się gdzieś zaszył, albo poszedł sobie. myślałam, że ćmy są najgorsze... a tu jeszcze robale, szarańcza, kosiponiki i ważki ![]() proszę o kciuki - testuję przepis na tortille pszenne
|
|
#1987 | |||||||
|
Panaroja
|
snad wypitej kawusi i tropiku
![]() Cytat:
Cytat:
znasz 3 ![]() Cytat:
Cytat:
weź Ty się puknij dziewczyno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 1. ![]() 2.buty jedne takie tylko popielate http://allani.pl/zdjecie/buty-damski...koturnie/75680 a drugie takie http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...7.1.1409567207 tylko brązoworude . bluzka taka http://www.orsay.com/pl-pl/moda/bluz...-60182701.html a kiecki sfocić musze bo ich nie ma ![]() Cytat:
? jeżeli chcę mieć pamiątkę że coś widziałam , to robię zdjęcie temu czemuś , a nie sobie , w końcu wiem jak wyglądam 2.o to mi chodziło - wszelkie zdjęcia pamiątkowe na tle , że JA stanowię pierwszy plan a obiekt jaki by nie był tło dla MNIE . Po co ? bessęsu wg mnie , bo obiekt wtedy niewidoczny/słabo widoczny jako tło i popodziwiać go w domu na zdjęciu się nie da .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-08-02 o 13:26 |
|||||||
|
|
|
#1988 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
dziękuję, pomysł ze świeczką pachnącą jest super Cytat:
co do kafli, ale te w widoczki itp. nadal są prostokątne, nie? więc tworzą sobą kratkę, o to mi chodziło dziś udało mi się pojechać do kotów brata i wrócić zanim wylazło słońce zza chmur, dawno nie było mi tak przyjemnie na dworze, wręcz chłodnawo obecnie siedzę odroletowana od słońca i daje radę ![]() Cytat:
2. a ja tym razem właśnie aneks kiedyś też miałam awersję ale mi przeszła, na przykładach odwiedzanych mieszkań widzę że jest to pod pewnymi względami wygodne i sensowneCytat:
Cytat:
na jedną stronę sypialnia 13 m2 na drugą salon z aneksem niecałe 19 m2, łazienka niecałe 5 m2 - z ew możliwością powiększenia łazienki kosztem sypialni w internecie czytam o średnim koszcie wykończenia 1-2 k i więcej za metr i nie wiem, jakoś strasznie dużo 2. rozumiem tzn. mówię o mieszkaniach mniejszych... i w sensownej lokalizacji, na takiej białołęce są fajne mieszkania z ogródkami po 100 metrów i o 1/4 czy 1/3 taniej za metr.. ale sama białołęka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Wiem o co Ci chodziło, tak sobie żartobliwie napisałam Z przymrużeniem 3. Mrrrrrrrrrrr A i też mi się kiedyś nie widziały aneksy i bardzo polubiłam, właśnie przebywając u innych . |
|
|
|
|
#1990 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale absolutnie nie zazdroszczę generalnego remontu mieszkania z wyburzaniem ścian itp. w którym się jednocześnie mieszka co do parterów i okien, to ja śpię przy otwartym balkonie na ostatnim piętrze i jakoś się nie boję że można do mnie wleźć z dachu jestem niefrasobliwa, wiem a tam sypialnia wychodzi na zamknięty dziedziniec wewn plus zawsze można dać jakąś czujkę a tył niby wychodzi na otwartą przestrzeń, ale początkowo będę będę się zamykać bo i tak będzie zima a potem może zamontuję rozsuwaną kratę i będę się ryglować na noc
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-08-02 o 14:20 |
|
|
|
|
#1991 |
|
To ja :)
|
Robala polizałam!!!
Białego... Jadłam borówki, a on też, ale nie patrzyłam, bo czytałam i o...
|
#1992 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1993 |
|
|
|
#1994 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#1995 |
|
|
|
#1996 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- hihi co nie
|
|
|
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje marzenie hmmm nie wiem czy kiedyś się spełni, to wanna otoczona oknami z widokiem na ... Dla mnie łazienka, to terapeutyczne miejsce, tylko tam potrafię naprawdę rozładować i zostawić emocje. 2. hue hue - nileubiąca kratek ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1998 |
|
|
Idę łyknąć kocią tabletkę od robaków! :P
|
#1999 |
|
Piers do przodu
|
Mursz samo czyste białko, normalnie basic instinct
![]()
|
#2000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Świetnie ją przerobiłaś. Chociaż wersja pierwotna też niezła. Gdzie dorwalaś? Cytat:
4 ![]() Cytat:
![]() ![]() Się kiedyś nażarłam czereśni prosto z drzewa
|
|||
|
|
|
#2001 |
|
Nindżopesz
|
Ad zdjęć to mam wrażenie, że nadal pokutuje przekonanie, że na zdjęciach trzeba być, a jak się chce cykać widoki to lepiej kupić pocztówkę. W sumie coś w tym jest, żeby robić widoczki dobrze byłoby mieć lepszy sprzęt i/albo umiejętności. Ponadto po znajomych widzę, że nikomu się nie chce oglądać zdjęć plenerowych - to samo a lepsze zobaczą w googlu
I kiedy sama robię zdjęcia bez człeka to potem też stwierdzam, że co za badziew, ani tego wywołać, ani co, i tysiąc razy lepsze foty są w internecie. No ale nadal je cykam.Natomiast zdjęć w muzeum nie rozumiem ze względów technicznych. Jak mniemam wypada je robić z lampą bo ciemnawo, wyobraźmy więc sobie próbę sfotografowania człowieka na tle gabloty z monetami. Albo będzie widać monety albo człowieka, ma się więc położyć na szybie? Poza tym jak się mu lampą błyśnie po oczach to będzie biała gęba z czerwonymi oczami i ciemna gablota w tle. Bez sensu. Obrazy też mi się technicznie nie widzą. Ma gość stać centralnie pod obrazem? Przykucnąć jak za wysoki? Toć to będzie wyglądało jak, za przeproszeniem, sranie pod Monalizą. Z boku ma stanąć? Co to będzie za kompozycja? A może popiersie człowieka na tle popiersia jakiegoś króla? Kicz. Rzeźby jeszcze jestem w stanie przełknąć, rzeźbę można niby objąć czy coś tam, jest w tym jakiś sens o ile kustosz nie da po łbie za macanie. Zajrzałam jak to wygląda i teraz - uwaga - będę zniechęcać Za ładnie tam, znaczy zbyt wymuskane wszystko. Nie kupuj Dzięki, dorwałam na vinted. Aaaale nie jestem do niej przekonana i właśnie kombinuję co tu dalej poprzerabiać. Do gołych nóg nie pasuje (inaczej - moje gołe nogi do niczego nie pasują, tylko do maxi) więc chyba ją skrócę na tunikę czy coś. |
|
|
|
#2002 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
niby wymuskane na tych wizualizacjach ale byłam tam parę razy, tzn na tej małej części co już jest, i jest sympatycznie
|
|
|
|
|
#2003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
proponuję wbić "polizałam robala" do tagów ![]() ja tyż i to często gęsto w zeszłym roku, i nie oglądam każdej czy jest robal czy nie. jak jest - ma problem a tak fogle to
|
|
#2004 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
tak
--- fogle się poskarżę, koleżanka w piątek mówiła, że ma tylko kawałeczek tekstu do przetłumaczenia a dziś dostałam ten kawałeczek i to jest prawie 9 stron
|
|
|
|
#2005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2006 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
w sumie to nie powinnam rozpaczać bo im większy kawałeczek tym większy rachuneczek
ale już ledwo zipię, kolejny weekend spędzony na tłumoczeniu zamiast na relaksie
|
|
|
|
#2007 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() I jak wyszło? Cytat:
Cytat:
A bluzkę bym capła ![]() Cytat:
Cytat:
Więc przyjmijmy, że na razie są plany doprowadzenia tamtego mieszkania do stanu użyteczności - bo zapuszczone bardzo, bardzo. Co świętujemy? Przyłączę się Cytat:
![]() Z ciekawości - ile czasu zajmuje przetłumaczenie np. 10 stron przy założeniu, że tekst jest przeciętny, tzn. ani bardzo łatwy, ani bardzo trudny? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-08-02 o 17:47 |
||||||
|
|
|
#2008 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy takiej figurze można takie nosić ![]() Cytat:
ja mam jednoczęściowy taki typowo sportowy ![]() a za to białe to ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas najdroższe mieszkania są po 6,5 tys i to są na takim super fęsy-szmęsy osiedlu w centrum i nad jeziorem jednocześnie ![]() Cytat:
Cytat:
jak bierzemy lustrzankę na wyjazd (nie mamy swojej, pożyczamy od teścia czasami) i TŻ pokombinuje to fajne wychodzą zdjęcia widoczków a jak mamy tylko "małpkę" to w sumie szału nie ma, więc już lepiej z człowiekiem zdjęcie zrobić przynajmniej ktoś głupią minę zrobi czy coś, jakieś urozmaicenie ![]() Cytat:
Znad upału ) Byliśmy w aquaparku znowu, coś trzeba robić jak słonce grzeje
|
||||||||
|
|
|
#2009 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za niewymienną walutę wdzięcznościowąale i tak wielkości tego kawałeczka nie rozumiem, no chyba że jaka gęba taki kawałeczek Cytat:
dlatego śfinka skarbonka zbiera na dom a świętuję tyż przeprowadzkę tylko w innym wymiarze na nowego laptoka a miała być maszynka do włosów i tak mię zaskoczył ![]() Ewuś zazdroszczę Ci tego aquaparku, siedziałabym cały dzień wewodzie gdybym tylko mogła. niestety do lokalnego basenu mam obrzydzenie i tam się wybrać nie wybiorę już nigdy
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-08-02 o 18:21 |
||
|
|
|
#2010 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A najgorzej jak ktoś potem pokazuje te foty nieobrobione na laptoku, 1000 zdjęć kiepskiej jakości i kompozycji robionych w szaroburą pogodę i przy każdym opowiada "a tutaj szło się na górę w kierunku...", "a tutaj sklep był", "a tutaj..." Właściwie z ludźmi też nie lepiej: "a to jest moja szwagierka, a tutaj wujek Zdzisiek, a to małe to..." I trzeba oglądać, cmokać, mruknąć coś czasem na temat i nie przysnąć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

Prawie, jak piłkarz "
O krystepanie udusiłabym się z rana (eeee południa 
chyba że jakoś inaczej poukładane, na ukos może i byłoby ok, albo takie poziome podługowate i wąskie, ale kratki dookoła mi jakoś nie leżą 

co to struś?
I znam jeszcze tylko jedną taką osobę, mężczyznę. Oboje uważamy, że albo robimy zdjęcie czemuś po coś, i zawsze wiemy po co, albo osobie. Od zawsze niecierpiałam zdjątek JA na tle - serio, nawet na tle piramid bym se nie cykła, bo to nie o to w tym chodzi. Dla mnie of kors. 
weź Ty się puknij dziewczyno