|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Winter is coming
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
say-hello
iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Wszystkiego najlepszego dla was w dniu ślubu! Dużo uśmiechu i radości i oby wszystko poszło zgodnie z planem Mam nadzieję, że u was pogoda lepsza niż u mnie.Ja nie robiłam próbnych paznokci, poszłam do polecanej przez koleżankę babeczki i machnęłam sobie pierwszy raz w życiu hybrydy i na pewno nie ostatni Wielka wygoda, potwierdzam.A my jeszcze wczoraj dostaliśmy prezent ślubny - ekspres do kawy
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
say hello.
iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Dziewczyny !!!!!! Życzę wam aby ten dzień był jednym z najpiękniejszych dni spędzonych z mężem Udanej zabawy
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za wszystkie życzenia, to niezwykle mile czytać tyle ciepłych slow
jestem juz po fryzurze, czekam aż świadkowa skończy się czesac i spadamy na makijaż
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
O, a wydawało mi się, że będziesz szła w to samo miejsce? Skąd decyzja o zmianie?
![]() Cytat:
![]() I jeszcze jedno pytanie Jak wygląda soczewkowanie obrączki od wewnątrz? Ono jest wklęsłe, czy wypukłe? Bo szukałam wczoraj informacji i nigdzie wprost nie pisze, ciągle tylko czytam, że to wyoblony kształt obrączki który sprawia, że wygodniej się ją nosi. Bo wydaje mi się, że nasze obrączki są lekko soczewkowane od środka, ale jakoś zawsze myślałam, że soczewkowanie sprawia, że obrączka tak jakby tylko krawędziami dotyka palca, a na środku jest właśnie soczewkowana wklęśnie, a nasze wyglądają tak, jakby było dokładnie na odwrót Mam nadzieję, że zrozumiecie ![]() say hello
iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Niech ten dzień będzie niezapomniany i dokładnie taki, jak w Waszych marzeniach! Szczęścia i miłości! Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-08-02 o 10:48 |
|
|
|
|
#1325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak sie uda jakąś fotkę cyknąć w międzyczasie to prosimy ![]() Cytat:
Cytat:
moje marzenie!
|
|
#1326 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba jestem jakąś nienormalną perfekcjonistką w sprawie paznokci, bo obejrzałam galerie już chyba 30 manicurzystek z Krakowa i w niemal każdej mam jakieś 'ale'
Co sądzicie o tej? Na plus, że ma b. niskie ceny no i rzut kamieniem ode mnie.Manicure wydaje się wykonywać starannie, tylko na większości paznokci nie podoba mi się kształt, ale to może wina klientek, a nie jej... |
|
|
|
#1327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hm? Zabezpiecza nie bardzo rozumiem co to znaczy zabezpiecza paznokiec Tak póki masz hybryde to z paznokciem nic się nie stanie ale zaraz po jej zdjęciu jeżeli są twoje naturalne słabe paznokcie to mogą ale nie muszą połamać się w ciągu kilku godzin. Natomiast musicie pamiętać że hybryda też niszczy paznokcie w małym stopniu ale niszczy a używana cały czas przy bardzo długi czas niszczy paznokcie do takiego stopnia jak czasami po zdjęciu (zdrapaniu) akrylu/zelu
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy obrączki soczewkowe - wypukłe wewnątrz. Dotykając czuć taką "górkę". |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładne pracę jakiej wytłumaczysz Jaki kształt chcesz na pewno taki zrobi.Na jej stronie moja uwagę zwrócił manicure dziecięcy do 12 lat? Wtf?
|
|
#1330 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli to jest soczekowa obrączka, to znaczy, że takie mamy, uff ![]() Cytat:
Tutaj w ogóle chyba będę chodzić do solarium to obczaję tą manicurzystkę i się najwyżej umówię na próbny, bo w sumie nieco bardziej mi się chyba jej prace podobają. |
||
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyna z tego salonu niektórych prac nie powinna wstawiać. Co z tego że ładny wzór na paznokciu skoro wszystko inne wymaga remontu? (Np tam są takie różowe)Możesz uważać że przesądzam bo sama się tym zajmuje i pewnie sama nie wszystko robię idealnie. Ale dzień ślubu jedyny taki dzień ma być ideałny i wszystko z nim związane też. dlatego paznokci na swój ślub Nie robię sama tylko też idę do znajomej stylistyki Wybrałabym ta pierwsza.
|
|
#1333 | |||||
|
Zadomowienie
|
say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle na uśmiech![]() na wesele abyście zawsze byli (Wy i wasi PM) piękni i młodzi no i oczywiście Cytat:
to pierwsze auto, w którym siedziałam za kierownicą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mojemu TŻ śniło się kilka dni temu, że dzień przed ślubem gdzieś wyrżnęłam i miałam mega zdarty łokieć chociaż śmieszne to nie jest, bo w zeszłą niedzielę tak dokładnie zrobiłam i mam zdarte kolano i łokieć, i na dodatek podrapał mnie mój durny kot... mam jeszcze 2 tygodnie (o mamo WP ) na zaleczenie tego, więc woda utleniona, tribiotic i żel arnikowy codziennie po kilka razy ![]() Cytat:
"ostateczność" jest wspaniała ![]() Cytat:
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednak na krotkich panokciach co by nie zrobił to i tak nie prezentuja się tak elegancko jak dłuższe
|
|
#1335 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się po fryzurze i makijażu!
Nie mam czasu wstawiać zdjęć, wybaczcie Włosy mam doczepione, pokręcone, z tyłu lekko upięte, i wpięty storczyk. Makijaż kremowo-różowo-fioletowy plus sztuczne rzęsy jeden minus dała mi mało pudru, twierdząc że przy upale 33 stopni nie można zrobić maski bo wszystko popłynie.. może i ma rację.Dom już ubrany, czekam na świadkową, ma być niedługo
|
#1336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przy hybrydach to chyba nie ma możliwości przedłużenia paznokcia, czyli "zniszczenia" jego kształtu ![]() wkrzułam się na maxa, napisałam do babki od tych butów, że kolor nie taki, a ona do mnie napisała coś takiego: "otrzymane buty na pewno nie były w kolorze koralowym , jest to kolor różowy. Aby otrzymac intensywniejszy kolor różu - moze Pani przetrzec buty pastą przeźroczystą to butów skórzanych, abo zwykłym kremem do twarzy, i buty nabiorą intensywniejszej , ciemniejszej barwy. Zakład kupuje skóry w garbarni / w hurtowniach skórzanych / i one dopuszczają różnice w odcieniu między danymi partiami skór o tej samej nazwie. Dlatego mogły wystąpic różnice między próbką i butami juz otrzymanymi" ja ekspertem w kwestii kolorystycznej nie jestem, ale od 30 lat kobietą i na kolorach się odrobinę znam!!! Posmarowałam je takim tłuszczem do skór i odrobinę ściemniały, ale ciekawe czy jak to się wchłonie, to czy nie będzie znów taki sam kolor jak na początku
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, a zamawiałaś wcześniej próbki materiałów i kolorów?
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już sie nie mogę doczekać fotek ![]() oczywiście, że tak, zrobiłam fotkę dla Was(najmniejsza próbka), ale aparat przekłamuje, poza tym już po posmarowaniu tym tłuszczem, ale kilka postów wcześniej wrzucałam zdjęcie butów i widać, że nie są koloru amarantowego różu, a ewidentnie koral. Może odrobinę przesadzam, ale jak już coś zamawiam, to chciałabym to dostać zgodne z zamówieniem i próbkami
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1340 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Dziś ustaliliśmy menu, dekoracje sali Niedługo zaklepiemy też dekoratorkę od Kościoła ![]() Świadkowa mi dziś pokazywała swój strój, wyglada jak milion dolarów |
||
|
|
|
#1341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję, czyli jednak na 100% mamy soczewkę |
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tutaj nie zaglądam!
Niestety nie wyrabiam się z niczym. Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się to zmienić.say-hello iLoNuS_ktl 21klaudyna fascinata marlenqa22 activelifestyle Życzę Wam Kochane, by wasz małżeństwa były piękne, pełne miłości i wzruszeń. Byście za parędziesiąt lat nadal trzymały swoich tż'ów za rękę, wpatrzeni w siebie jak w dniu dzisiejszym. ![]() Ja właśnie czekam na panieński... Za 14 min ktoś powinien po mnie przyjechać Trochę się stresuję, ale wypiłam piwko i powinno być ok ![]() Tż właśnie wyszedł z chłopakami na kawalerski (idą na paintballa - podsłuchałam ) a później wspominali coś o autobusie dziwek Powiedziałam tż'owi by się zabezpieczał bo nie będę dzielić się majątkiem
|
|
|
|
#1343 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo, ale zaczynam sie denerwowac bo jeszcze tylko 2 tygodnie pozostaly do najpiekniejszego dnia w moim zyciu. Czytalam troche waszych recenzji slubnych sa sliczne
Zycze wszystkim dziewczyna juz po najszczesliwszego zycia i tuz przed oby wszystko poszlo zgodnie z planem!tydzien temu moje psiapsiulki wyprawily wieczory nasze panienski i kawalerski byl striptizer i striptizerka! dzialo sie dzialo nastepnego ranka uslyszalam od mojego K. ''dziekuje ci kochania striptizerka byla swietna ale prosze nie rob mi tego wiecej!'' haha a wiec dziewczyny nie ma sie czego bac
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
ja bym kokardy nie dawała, bez niej wygląda bardzo elegancko, z klasą
corn z twojej relacji wnioskuję, że super ten wasz wodzirej! przykro mi z powodu babci trzymajcie się!![]() Anesthesia gratulacje obrączek Dziewczyny, ile czeka się na informację o akceptacji bądź jej braku w związku z klubem?
|
#1346 |
|
Zadomowienie
|
Buczorek przypomnij się Ani, być może zapomniała wysłać wiadomość
|
#1347 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i dobrze,że mam długą sukienką , bo na nogach gorsze mam blizny niż tż Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam pomysłu na ślubną biżuterię, nic mi jeszcze nie przypadło do gustu, boję się że nic nie znajdę... Edytowane przez re_nata Czas edycji: 2014-08-02 o 18:13 |
|||
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może zadam głupie pytanie ale czy idąc na paznokcie (pewnie bedzie hybryda) musze jakoś je przygotować, tzn. wyciąc skórki itp? Czy to bedzie zrobione przez manicurzystkę?
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
mimi, manicurzysta wszystko zrobi
![]() lemon dziękuję, tak tez poczynię
|
#1350 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Mam nadzieję, że u was pogoda lepsza niż u mnie.
Wielka wygoda, potwierdzam.
jestem juz po fryzurze, czekam aż świadkowa skończy się czesac i spadamy na makijaż 

Jak wygląda soczewkowanie obrączki od wewnątrz? Ono jest wklęsłe, czy wypukłe? Bo szukałam wczoraj informacji i nigdzie wprost nie pisze, ciągle tylko czytam, że to wyoblony kształt obrączki który sprawia, że wygodniej się ją nosi. Bo wydaje mi się, że nasze obrączki są lekko soczewkowane od środka, ale jakoś zawsze myślałam, że soczewkowanie sprawia, że obrączka tak jakby tylko krawędziami dotyka palca, a na środku jest właśnie soczewkowana wklęśnie, a nasze wyglądają tak, jakby było dokładnie na odwrót 

moje marzenie!

na wesele
abyście zawsze byli (Wy i wasi PM) piękni i młodzi
Chcę na ślub hybrydę i się zastanawiam czy jest sens dopłacać 50zł extra w chwili, gdy każda złotówka się liczy i pójść na próbny, czy odpuścić i iść na żywioł na dzień-dwa przed ślubem?
) i cały czas mówił baaardzo miłe słówka
trzymajcie się!