|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
ja się odwęgliłam, a przede wszystkim nie mam takiej chcicy na słodkie
|
|
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
Pirożki są na przykład z chedarem, mozarellą i boczkiem, albo salami
są tez ze szpinakiem, jajkiem i czyms tam nie wiem czy nie wezmę dwóch porcji ![]() a swoją droga to też bym się odwęgliła za dużo słodyczy jem i mimo iż jestem szczupła to kalafior rośnie ![]() ja zaraz zmykam do Navi
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-11 o 14:42 Powód: literówka |
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z chęcią bym poszła
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
ależ fajne byłoby takie spotkanie
|
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
![]() Ja teraz też na Bemowie i mam nadzieję, że na jakiś czas tu jeszcze zostanę .Również czekam na zdjęcia Thank you Cytat:
![]() A pewnie, że fajne
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka o ile pamiętam ważysz jakies 50kg wiec wypadałby zjeść 500g, ale nie musisz aż tyle zjeść
zjedz jak najwięcej sie da - po prostu jedz dla przyjemności i z przyjemnością ![]() w sumei to możesz jeść co chcesz byle dużo, po prostu lepszy efekt jest jak sie nie przekracza 50g tłuszczu rano węgle o wysoki ig im bliżej wieczora tym niższe ig na randkę sie tego dnia raczej nie umawiaj, bo ci brzuch wywali%) - pij dużo wody z cytryną to tego unikniesz
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeden dzień mnie nie ma a tu tyle naspamowane
Dieta położona. Ja już się chyba nie poprawię. Dlatego wracam na razie na 10 PŻ. Już to przemyślałam. Tzn. nie objadam się, ale w dni bezwęglowe zjadłam węgle, więc nie ma co się oszukiwać. A po wakacjach zaczynam na poważnie. Bo teraz ciągle myślę, że i tak za 1,5 tygodnia jadę, i coś zjadam A to arbuza a to wisienkę. Dlatego nie będę się objadać, będę się trzymać zasad i ćwiczyć.Nie bijcie.
|
#1719 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Będę pisała "na raty", bo przeglądam zaległe strony i muszę (po prostu muszę) swoje trzy grosze wtrącić![]() Cytat:
Po pierwsze można ją ładować tylko poprzez podłączenie do kompa, a po drugie żeby wgrać muzykę na nią trzeba zainstalować jakiś ich programik, który je sobie przerabia na swój format Na dodatek trzeba miec idealny porządek w podpisach (tzn. chodzi o te, które się wyświetlają na LCD - bo on każdy plik przyporządkowuje do folderu z odpowiednim wykonawcą/tytułem płyt) - niby to i dobre, ale TŻ spędził ładnych kilka godzin nad tym, żeby je usystematyzować w winampie.Ja miałam creativa i nie było problemu - żadnego programu, muzykę wrzucało się jak na zwykły dysk, etc... Tylko udało mi się ją "złamać" i teraz też nie mam Cytat:
Zabierzcie mnie;( Kurcze ja nawet nie wiem kiedy będę miała urlop (jedyne co wiem to to, że 2 tygodnie), więc nawet nie mam jak czegoś zaplanować - człowiek haruje cały rok i nawet na wakacje nie może wyjechać Na szczęście TŻ mieszka na Mazurach (tzn. rezyduje właśnie u rodziców) więc chociaż hotelem się nie muszę martwić Jak tylko rzucą hasło "Urlop" pakuję się i wyjeżdżam I będę miała nadzieję, że pogoda będzie super![]() W sumie planuję się jeszcze na któryś weekend tam wybrać, ale zobaczymy - życie pokaże ![]() Cytat:
Na wycieczce klasowej - tak zaszaleliśmy, że straciłam głos na tydzień i zaczęłam się znów spotykać z facetem - wtedy moim byłym, (teraz już też jest były )
|
|
#1720 |
|
Wtajemniczenie
|
Misiaczku, też mam Mp3 Creative i bardzo sobie chwalę
To już drugi, pierwszy był 256mb, teraz mam 1gb i spokojnie mi wystarcza. Faktycznie, żadnych problemów z nim nie mam![]() Sony się rzadko opłaca kupować ze względu na stosunek parametrów do ceny - tzn. jak już parametry są dobre, to dany produkt jest zwykle droższy w porównaniu do innych firm (to samo np. z TV o wysokiej rozdzielczości - znacznie bardziej opłaca się kupić np. Samsunga). Sony = dodatkowa opłata za markę chociaż mój stary telewizor Sony wytrzymał wszystko, w przeciwieństwie do Phillipsa, z którego po roku użytkowania pewnego dnia poszedł zielony dym Wybaczcie, to tylko mój mały odchył na punkcie techniki ![]()
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo ktoś się zna
No a co myślicie o takich zwykłych mp3 bezfirmówkach z all? Bacha ma już błuuugo i nic się nie dzieje. Mają podzespoły (cokolwiek to jest ) Samsunga. I 2 g można już za ok. 150 zł kupić. Bo przerażają mnie ceny firmówek, nie wiem czy chcę tyle kasy na to wywalać. A do Sony już mnie zniechęciłyście :P
|
#1722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), zresztą skoro robione na podzespołach Samsunga, to złe nie będzie. Podzespoły to po prostu wnętrzności sprzętu, że się tak nieładnie wyrażę czyli te wszystkie części wewnątrz. A znam się tak sobie, po prostu dużo przebywam z kolegami i trochę mam niestandardowe zainteresowania, to się poduczam![]() Ale i tak do tych 150 zł dołożyłabym ew. ze 30 i kupiłabym Creative'a (ostatnio na promocji w Saturnie widziałam 1gb zresztą właśnie za 150 zł jakoś). Widzę teraz na allegro, że pojawiła się jakaś nowość Creative Zen Stone - cena korzystna, ale tych akurat nie znam (co się pewnie niedługo zmieni ).Nooo, chyba że koniecznie chcesz 2gb, wtedy bierz bezfirmówkę. Mi wystarcza 1gb, i tak się z 10 albumów potrafi spokojnie zmieścić
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejciu tak dawno takich rzeczy nie jadłam że aż nie wiem co wybrać, ale na pewno owsianka będzie ![]() aneczka ja bym brała bezfirmowe mp3, jak chcesz to poszukam co to za ja mam za super firmę, bo już rok śmiga i nic się dzieje, jest super
|
|
|
#1724 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój na początku nawet budyniu nie umiał ugotować baaa, on nawet mleka nie umiał przegotować (nie wiedział po czym pozna, że mleko się już ugotowało Jak raz umył kuchenkę to teraz już wie ) Teraz chociaż naleśniki umie![]() Ja ze swoim mieszkam, więc teraz mi tak jakoś nieswojo Nikt mi nie przeszkadza i w ogóle... Ale rodziców to on też rzadko ma okazję odwiedzić i pobyć z nimi trochę dłużej więc go oddelegowałam. Może "teściowie" docenią moje poświęcenie![]() Cytat:
Pingwinku a ja też mogę się załapać na ten low carb? Co do mp3 to ja jestem przeciwna kupowaniu na all, proponowałabym kupić w sklepie - nawet taką niefirmową, bo czasem można coś dobrego kupić, a jak nie to przynajmniej gwarancja jest i zwrócić można. Poza tym jestem zwolennikiem sprawdzenia sprzętu - jak kupowałam swoją to najpierw kazałam sobie zademonstrować jak działają, mogłam sprawdzić jaki dźwięk emitują i czy np nie "szumią", bo to czasem jest tak uciążliwe, że muzyki można słuchać tylko głośno (bo wtedy nie słychać szumu). Albo jeśli chcesz z all to najpierw idź do sklepu i obadaj, która jest fajna, dobra i niedroga
|
|
#1725 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1726 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto oglądał meczyk? Przyznać się
![]() ![]() ![]() Polska-Francja 3:2 ![]() klas ki:
|
#1727 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja
![]() Ale emocje to mnie wykończyły "troszkę" Ufff...
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
No potrafią chłopcy trzymać w napięciu
![]() Ale i tak ich kocham
|
#1729 |
|
sophisticated
|
też oglądałam
![]() oni chyba nie lubią wygrywać z dużą przewagą ![]() aneczka, a którzy najfajniejsi?
|
|
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
chciałabym coś napisać przyłączyć się do dyskusji, ale nawet nie mam sił by to wszystko przeczytać, jestem po 15tu h pracy- ciężkiej pracy! i drugiej wewnętrznej inwentaryzacji, a jutro mam na 8-21 (?) może piątek będzie wolny ! niecierpie wyprzedaży! jest tyyle roboty. ręce mi opadają....
wybaczcie ale jedyne co mi się nasuwa teraz na myśl, to życzyć wam spokojnej, naprawdę spokojnej i dłuuugiej nocy! pozdrawiam was wszystkie !!!!!!!!!
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Misiaczek pewnei, ze tak
co Was tak na low-carb naszło??? ![]() osobiście nie jestem zwolennikiem low-carb, lepsze efekty daje 10PŻ
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1732 |
|
Raczkowanie
|
witam
tak sobie czytam te wasze wyklikane wypowiedzi tak z własnych obserwacji i pewnej wiedzy to chce zauważyć ,że siemie powoduje wzmożony apetyt więc przy redukcji wagi otrożnie z nim;>
|
|
|
|
#1733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy ich pogibało?? nie mogą zatrudnić kogoś na umowę-zlecenie żeby was odciążyć? współczuje naprawde, należy Ci sie duża premia...ehh ![]() widzę że Navi tez zaniemogła po pierogach :P nawet będą zdjęcia z przymiarki kostiumu ![]() powiem wam że pierogi były wybitne, wziełyśmy mieszane trdycyjne, najlepsze jest to że tam dają mało cista i duzo farszu. są bardzo delikatne ale pyyyszne jeszcze nie raz sie wybierzemy na pewno ![]() co do zdjęcia w garniaku to nie mogłam wrzucić wogóle na komputer, tak samo zdjęcia szczeniaczka mojej koleżanki... ![]() ale ![]() postanowiłam że nie pójde w gajerku tylko pożycze sukienke od kumpeli, wczoraj przymierzałam ![]() jak uda mi się wrzucić foty na komputer to tu zamieszcze
|
|
#1734 | |||
|
Zakorzenienie
|
hello kobietki, jeszcze 2 dni i weekendos
Cytat:
życzę żeby ten dzisiejszy dzionek szybko Ci zleciał a tak wogóle to zapodaj co na tej wyprzedaży macie, jakiego typu to wogóle sklep? trzymaj się ciepło, jak będziesz miała czas to wskakuj na wizaż ![]() Cytat:
ale kobietki ja nikogo do niczego nie namawiam, słuchac się Pingwinka bo się zna na rzeczy ![]() Cytat:
ja tam nie zauważyłam podobnego działania edit: ecstasy chyba mnie coś ominęło ten garniaczek z jakiej okazji miał być?jakaś impreza poważniejsza, może też jakieś weselicho??
jest dniem straconym!!! Edytowane przez oreganka Czas edycji: 2007-07-12 o 07:41 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#1735 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego pisałam Ci że szukam na allegro jakiejś kiecki. nawet ładną znalałam ale kosztuje ok 200 zł a przed urlopem taki wydatek by mnie zabił wszędzie chodze w spodniach, musze się przełamać do spódnic i sukienek, a że wczoraj wpadłam do koleżanki to mi pożyczy i problem z głowy też już się doczekać weekendu nie moge ![]() Oreganko zdjęciów nie dostałam ![]() EDIT: dostałam własnie lookam ![]() EDIT2: zupełnie ale to zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ![]() przepiękna
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-12 o 07:59 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm ciekawe jak? dziękuję za komplementos, suknia jest cudna ależ bym chciała taką znaleźć jeszcze najlepiej po przystępnej cenie...
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Czy jest tu z nami Oreganka???????? właśnie zobaczyłam fotki padłam! Myślałam, że jesteś ładna ale że aż tak? ale masz ładne włoski, odrazu mi się zachciało powrócić do blondu i chyba to zrobię na weselicho.
|
#1738 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
no co Wy z tymi włosami, mam takie suszki ze szok, właśnie się zastanawiam czy ściąć, ale trochę się boję że to mnie będzie postarzało....
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Ścinać to nie ścinaj bo ładnie wyglądasz ale jak mówisz, że masz suszki (a wiem jak to jest bo cały czas utleniałam) to poprostu zetnij końcówki na jakieś parę cm ok 5 zawsze to jakoś je ożywi.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

, a tu tyle do nadrabiania 

za dużo słodyczy jem i mimo iż jestem szczupła to kalafior rośnie 

ale za to ma inne zalety
baaa, on nawet mleka nie umiał przegotować (nie wiedział po czym pozna, że mleko się już ugotowało
czyli też będzie coś koło 700 km. Ale tyle km dzieliło nas tylko przez pierwszy rok 
klas ki:
Ufff...
czy ich pogibało?? nie mogą zatrudnić kogoś na umowę-zlecenie żeby was odciążyć?