20+ - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-11, 14:24   #1711
oreganka
Zakorzenienie

Dot.: 20+

Cytat:
Napisane przez Giovanna1987 Pokaż wiadomość
Nie no chwile mnie nie było, bo z mamusią po jakieś jedzonko poszłam , a tu tyle do nadrabiania

Navi zabierz mnie na pierożki!!!

Oreganko to mówisz, że odwęglanie naprawdę skutkuje Potrzebuję właśnie czegoś takiego A tu proszę akurat 3 tygodnie zostały do końca lipca
wierzyć mi się w to nie chciało ale jednak skutkuje
ja się odwęgliłam, a przede wszystkim nie mam takiej chcicy na słodkie

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 14:39   #1712
Ecstasy1985
Raczkowanie

GG do Ecstasy1985

Pirożki są na przykład z chedarem, mozarellą i boczkiem, albo salami
są tez ze szpinakiem, jajkiem i czyms tam
nie wiem czy nie wezmę dwóch porcji
a swoją droga to też bym się odwęgliła za dużo słodyczy jem i mimo iż jestem szczupła to kalafior rośnie

ja zaraz zmykam do Navi

59 miech!!!!
_________________________ _________________________ ____

Misja w Zambii!! Pomóż!!

Edytowane przez Ecstasy1985
Czas edycji: 2007-07-11 o 14:42 Powód: literówka
Ecstasy1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 14:42   #1713
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez Ecstasy1985 Pokaż wiadomość
ja zaraz zmykam do Navi
ja tez
chodzcie wszystkie z nami
ja jeszcze nie wiem z czym, moze ruskie.. a moze ze szpinakiem

do wieczorka dziewczynkimilego popoludnia!
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 14:45   #1714
sweetpinky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
ja tez
chodzcie wszystkie z nami
ja jeszcze nie wiem z czym, moze ruskie.. a moze ze szpinakiem

do wieczorka dziewczynkimilego popoludnia!
Gdybym miała z Wami iść to bym musiała przebyć 100 km ale z chęcią bym poszła

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 14:58   #1715
oreganka
Zakorzenienie

ależ fajne byłoby takie spotkanie

Stary 2007-07-11, 15:35   #1716
Rayne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
Rayne gratuluję pracy
Dziękuję bardzo

Cytat:
o to może się mijamy ja mieszkam na bemowie więc też bliziutko
Ja teraz też na Bemowie i mam nadzieję, że na jakiś czas tu jeszcze zostanę.
Również czekam na zdjęcia.

Cytat:
gratulacje!!
Thank you

Cytat:
a ja zaraz wychodze na bardzo meczace i wyniszczajace organizm plotki z Ecstasy
no i na pierogi z pieca
juz niedlugo dziewczynki i tez bedziecie po pracy
Pierogi uwielbiammm

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
ależ fajne byłoby takie spotkanie
A pewnie, że fajne
Stary 2007-07-11, 15:45   #1717
pingwin2
Zakorzenienie

Oreganka o ile pamiętam ważysz jakies 50kg wiec wypadałby zjeść 500g, ale nie musisz aż tyle zjeść
zjedz jak najwięcej sie da - po prostu jedz dla przyjemności i z przyjemnością

w sumei to możesz jeść co chcesz byle dużo, po prostu lepszy efekt jest jak sie nie przekracza 50g tłuszczu

rano węgle o wysoki ig im bliżej wieczora tym niższe ig
na randkę sie tego dnia raczej nie umawiaj, bo ci brzuch wywali%) - pij dużo wody z cytryną to tego unikniesz

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 16:44   #1718
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Jeden dzień mnie nie ma a tu tyle naspamowane

Dieta położona. Ja już się chyba nie poprawię. Dlatego wracam na razie na 10 PŻ. Już to przemyślałam. Tzn. nie objadam się, ale w dni bezwęglowe zjadłam węgle, więc nie ma co się oszukiwać. A po wakacjach zaczynam na poważnie. Bo teraz ciągle myślę, że i tak za 1,5 tygodnia jadę, i coś zjadam A to arbuza a to wisienkę. Dlatego nie będę się objadać, będę się trzymać zasad i ćwiczyć.

Nie bijcie.
Stary 2007-07-11, 16:53   #1719
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Hej dziewczyny Będę pisała "na raty", bo przeglądam zaległe strony i muszę (po prostu muszę) swoje trzy grosze wtrącić
Cytat:
Napisane przez aneczka_1984 Pokaż wiadomość
No z polskiego podatku dostanę 6 zł Ale czekam na holenderski, koło 800 euro ma być, ale cii zobaczymy jak dojdzie Ja jadę na discmenie na razie, a mp3 by się przydała. Wypatrzyłam sobie dwa modele sony, ale drogie Moze się któraś zna? Jakie są fajne mp3?

Ja nie mam co robić to oglądam TVN Style, Beverly Hills powtórki od pierwszego odcinka I Ojca Chrzestnego po raz setny chyba dziś ostatnia część, następny w kolejce Kill Bill

Oreganka no nowy strój kąpielowy chyba by się przydaj. Tylko przeprowadź w sklepie jakieś ekstremalne testy
Mój TŻ ma mp3 z sony i powiem szczerze, że mnie się nie podoba Po pierwsze można ją ładować tylko poprzez podłączenie do kompa, a po drugie żeby wgrać muzykę na nią trzeba zainstalować jakiś ich programik, który je sobie przerabia na swój format Na dodatek trzeba miec idealny porządek w podpisach (tzn. chodzi o te, które się wyświetlają na LCD - bo on każdy plik przyporządkowuje do folderu z odpowiednim wykonawcą/tytułem płyt) - niby to i dobre, ale TŻ spędził ładnych kilka godzin nad tym, żeby je usystematyzować w winampie.
Ja miałam creativa i nie było problemu - żadnego programu, muzykę wrzucało się jak na zwykły dysk, etc... Tylko udało mi się ją "złamać" i teraz też nie mam

Cytat:
Ale chyba nie wszystkie są kamieniste? No trochę dziwnie się na ręczniczku leży, ale do przeżycia. Tylko trzeba mieć ze sobą jakieś buty do pływania, koleżanki miały trampki i w nich pływały. Ania oczywiście nic z domu nie zabrała I kupiłam na miejscu takie plastikowe sandały Byle się dobrze nogi trzymało. Bo kamienie są w wodzie bardzo ostre. Ale jest pięknie, zazdroszczę Ja rok temu byłam w Grecji, a w tym roku nigdzie nie jadę.
Chorwacja, Grecja, Hiszpania... Dlaczego wszyscy jadą na wakacje, a ja znowu nie Zabierzcie mnie;(
Kurcze ja nawet nie wiem kiedy będę miała urlop (jedyne co wiem to to, że 2 tygodnie), więc nawet nie mam jak czegoś zaplanować - człowiek haruje cały rok i nawet na wakacje nie może wyjechać Na szczęście TŻ mieszka na Mazurach (tzn. rezyduje właśnie u rodziców) więc chociaż hotelem się nie muszę martwić Jak tylko rzucą hasło "Urlop" pakuję się i wyjeżdżam I będę miała nadzieję, że pogoda będzie super
W sumie planuję się jeszcze na któryś weekend tam wybrać, ale zobaczymy - życie pokaże

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
Tez bym chetnie sie na Chorwacje wybrala, ale poki co mamy juz zarezerwowane noclegi w Szczawnicy

A byla juz moze ktoras w Turcji? Bardzo mnie kusi tam skoczyc na wakacje
W Turcji nie byłam, ale za to w Szczawnicy owszem Na wycieczce klasowej - tak zaszaleliśmy, że straciłam głos na tydzień i zaczęłam się znów spotykać z facetem - wtedy moim byłym, (teraz już też jest były )

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 17:03   #1720
Rayne
Wtajemniczenie

Misiaczku, też mam Mp3 Creative i bardzo sobie chwalę To już drugi, pierwszy był 256mb, teraz mam 1gb i spokojnie mi wystarcza. Faktycznie, żadnych problemów z nim nie mam
Sony się rzadko opłaca kupować ze względu na stosunek parametrów do ceny - tzn. jak już parametry są dobre, to dany produkt jest zwykle droższy w porównaniu do innych firm (to samo np. z TV o wysokiej rozdzielczości - znacznie bardziej opłaca się kupić np. Samsunga). Sony = dodatkowa opłata za markę chociaż mój stary telewizor Sony wytrzymał wszystko, w przeciwieństwie do Phillipsa, z którego po roku użytkowania pewnego dnia poszedł zielony dym
Wybaczcie, to tylko mój mały odchył na punkcie techniki
Stary 2007-07-11, 17:07   #1721
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Ooo ktoś się zna No a co myślicie o takich zwykłych mp3 bezfirmówkach z all? Bacha ma już błuuugo i nic się nie dzieje. Mają podzespoły (cokolwiek to jest ) Samsunga. I 2 g można już za ok. 150 zł kupić. Bo przerażają mnie ceny firmówek, nie wiem czy chcę tyle kasy na to wywalać. A do Sony już mnie zniechęciłyście :P
Stary 2007-07-11, 17:20   #1722
Rayne
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo ktoś się zna No a co myślicie o takich zwykłych mp3 bezfirmówkach z all? Bacha ma już błuuugo i nic się nie dzieje. Mają podzespoły (cokolwiek to jest ) Samsunga. I 2 g można już za ok. 150 zł kupić. Bo przerażają mnie ceny firmówek, nie wiem czy chcę tyle kasy na to wywalać. A do Sony już mnie zniechęciłyście :P
Moim zdaniem lepiej kupić bezfirmówkę niż Sony (), zresztą skoro robione na podzespołach Samsunga, to złe nie będzie.
Podzespoły to po prostu wnętrzności sprzętu, że się tak nieładnie wyrażę czyli te wszystkie części wewnątrz. A znam się tak sobie, po prostu dużo przebywam z kolegami i trochę mam niestandardowe zainteresowania, to się poduczam
Ale i tak do tych 150 zł dołożyłabym ew. ze 30 i kupiłabym Creative'a (ostatnio na promocji w Saturnie widziałam 1gb zresztą właśnie za 150 zł jakoś). Widzę teraz na allegro, że pojawiła się jakaś nowość Creative Zen Stone - cena korzystna, ale tych akurat nie znam (co się pewnie niedługo zmieni).
Nooo, chyba że koniecznie chcesz 2gb, wtedy bierz bezfirmówkę. Mi wystarcza 1gb, i tak się z 10 albumów potrafi spokojnie zmieścić
Stary 2007-07-11, 17:27   #1723
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
Oreganka o ile pamiętam ważysz jakies 50kg wiec wypadałby zjeść 500g, ale nie musisz aż tyle zjeść
zjedz jak najwięcej sie da - po prostu jedz dla przyjemności i z przyjemnością

w sumei to możesz jeść co chcesz byle dużo, po prostu lepszy efekt jest jak sie nie przekracza 50g tłuszczu

rano węgle o wysoki ig im bliżej wieczora tym niższe ig
na randkę sie tego dnia raczej nie umawiaj, bo ci brzuch wywali%) - pij dużo wody z cytryną to tego unikniesz
500g zawrotna liczba, ale oki wcisnę ile się da
jejciu tak dawno takich rzeczy nie jadłam że aż nie wiem co wybrać, ale na pewno owsianka będzie

aneczka ja bym brała bezfirmowe mp3, jak chcesz to poszukam co to za ja mam za super firmę, bo już rok śmiga i nic się dzieje, jest super

Stary 2007-07-11, 18:23   #1724
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:

aaale Ci zazdroooszcze, moj ukochany to ugotuje raz na rok od wielkiego dzwonu ale za to ma inne zalety

(...)
oj rety.. ja mam do swojego 300 metrow a i tak mi daleko
no, ale jak sie bardzo kochacie to warto sie przemeczyc...

(...)
Ciesz się, że w ogóle gotuje Mój na początku nawet budyniu nie umiał ugotować baaa, on nawet mleka nie umiał przegotować (nie wiedział po czym pozna, że mleko się już ugotowało Jak raz umył kuchenkę to teraz już wie ) Teraz chociaż naleśniki umie

Ja ze swoim mieszkam, więc teraz mi tak jakoś nieswojo Nikt mi nie przeszkadza i w ogóle... Ale rodziców to on też rzadko ma okazję odwiedzić i pobyć z nimi trochę dłużej więc go oddelegowałam. Może "teściowie" docenią moje poświęcenie

Cytat:
Napisane przez Giovanna1987 Pokaż wiadomość

Misiaczekdid wiem co to za ból, kiedy TŻ dakekoooo. Mój jest z Tarnowa, a ja jestem z Mazur i to prawie spod samej ruskiej granicy czyli też będzie coś koło 700 km. Ale tyle km dzieliło nas tylko przez pierwszy rok bo później TŻ poszedł na studia do Warszawy i było już tylko 300 km, a po kolejnym roku dołączyłam do TŻ-a i w sierpniu stuknie nam rok wspólnego wspólnego mieszkania
No proszę w sierpniu już będą trzy lata jak z TŻ-cikiem kochanym jestem
A ja 4 (w październiku)

Pingwinku a ja też mogę się załapać na ten low carb?

Co do mp3 to ja jestem przeciwna kupowaniu na all, proponowałabym kupić w sklepie - nawet taką niefirmową, bo czasem można coś dobrego kupić, a jak nie to przynajmniej gwarancja jest i zwrócić można. Poza tym jestem zwolennikiem sprawdzenia sprzętu - jak kupowałam swoją to najpierw kazałam sobie zademonstrować jak działają, mogłam sprawdzić jaki dźwięk emitują i czy np nie "szumią", bo to czasem jest tak uciążliwe, że muzyki można słuchać tylko głośno (bo wtedy nie słychać szumu). Albo jeśli chcesz z all to najpierw idź do sklepu i obadaj, która jest fajna, dobra i niedroga

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-11, 19:37   #1725
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Cytat:
500g zawrotna liczba, ale oki wcisnę ile się da
jejciu tak dawno takich rzeczy nie jadłam że aż nie wiem co wybrać, ale na pewno owsianka będzie

aneczka ja bym brała bezfirmowe mp3, jak chcesz to poszukam co to za ja mam za super firmę, bo już rok śmiga i nic się dzieje, jest super
Ok będę wdzięczna, ale to się nie spieszy. Smacznego, wcinaj tyle pychotek ile się da, tzn. wszystko co lubisz

Cytat:
Napisane przez misiaczekdid Pokaż wiadomość
Co do mp3 to ja jestem przeciwna kupowaniu na all, proponowałabym kupić w sklepie - nawet taką niefirmową, bo czasem można coś dobrego kupić, a jak nie to przynajmniej gwarancja jest i zwrócić można. Poza tym jestem zwolennikiem sprawdzenia sprzętu - jak kupowałam swoją to najpierw kazałam sobie zademonstrować jak działają, mogłam sprawdzić jaki dźwięk emitują i czy np nie "szumią", bo to czasem jest tak uciążliwe, że muzyki można słuchać tylko głośno (bo wtedy nie słychać szumu). Albo jeśli chcesz z all to najpierw idź do sklepu i obadaj, która jest fajna, dobra i niedroga
No tak chyba zrobię, że pójdę do sklepu i później pomyślę
Stary 2007-07-11, 22:43   #1726
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Kto oglądał meczyk? Przyznać się
Polska-Francja 3:2 klas ki:
Stary 2007-07-11, 22:56   #1727
Rayne
Wtajemniczenie

Cytat:
Kto oglądał meczyk? Przyznać się
Polska-Francja 3:2 klas ki:
Ja
Ale emocje to mnie wykończyły "troszkę" Ufff...
Stary 2007-07-11, 23:05   #1728
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rayne Pokaż wiadomość
Ja
Ale emocje to mnie wykończyły "troszkę" Ufff...
No potrafią chłopcy trzymać w napięciu
Ale i tak ich kocham Tylko szkoda, że najfajniejsi mają żonki
Stary 2007-07-11, 23:11   #1729
Brewka :)
sophisticated

też oglądałam
oni chyba nie lubią wygrywać z dużą przewagą aneczka, a którzy najfajniejsi?
Stary 2007-07-12, 00:02   #1730
ka.si
Wtajemniczenie

chciałabym coś napisać przyłączyć się do dyskusji, ale nawet nie mam sił by to wszystko przeczytać, jestem po 15tu h pracy- ciężkiej pracy! i drugiej wewnętrznej inwentaryzacji, a jutro mam na 8-21 (?) może piątek będzie wolny ! niecierpie wyprzedaży! jest tyyle roboty. ręce mi opadają....
wybaczcie ale jedyne co mi się nasuwa teraz na myśl, to życzyć wam spokojnej, naprawdę spokojnej i dłuuugiej nocy!

pozdrawiam was wszystkie !!!!!!!!!

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 04:36   #1731
pingwin2
Zakorzenienie

Misiaczek pewnei, ze tak
co Was tak na low-carb naszło???
osobiście nie jestem zwolennikiem low-carb, lepsze efekty daje 10PŻ

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 07:27   #1732
OliwiaAnita
Raczkowanie

witam tak sobie czytam te wasze wyklikane wypowiedzi tak z własnych obserwacji i pewnej wiedzy to chce zauważyć ,że siemie powoduje wzmożony apetyt więc przy redukcji wagi otrożnie z nim;>
OliwiaAnita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-12, 07:33   #1733
Ecstasy1985
Raczkowanie

GG do Ecstasy1985

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
chciałabym coś napisać przyłączyć się do dyskusji, ale nawet nie mam sił by to wszystko przeczytać, jestem po 15tu h pracy- ciężkiej pracy! i drugiej wewnętrznej inwentaryzacji, a jutro mam na 8-21 (?) może piątek będzie wolny ! niecierpie wyprzedaży! jest tyyle roboty. ręce mi opadają....
wybaczcie ale jedyne co mi się nasuwa teraz na myśl, to życzyć wam spokojnej, naprawdę spokojnej i dłuuugiej nocy!

15h pracy? i dzisiaj 8-21? czy ich pogibało?? nie mogą zatrudnić kogoś na umowę-zlecenie żeby was odciążyć? współczuje naprawde, należy Ci sie duża premia...ehh

widzę że Navi tez zaniemogła po pierogach :P
nawet będą zdjęcia z przymiarki kostiumu
powiem wam że pierogi były wybitne, wziełyśmy mieszane trdycyjne, najlepsze jest to że tam dają mało cista i duzo farszu. są bardzo delikatne ale pyyyszne jeszcze nie raz sie wybierzemy na pewno

co do zdjęcia w garniaku to nie mogłam wrzucić wogóle na komputer, tak samo zdjęcia szczeniaczka mojej koleżanki...
ale
postanowiłam że nie pójde w gajerku tylko pożycze sukienke od kumpeli, wczoraj przymierzałam
jak uda mi się wrzucić foty na komputer to tu zamieszcze

59 miech!!!!

Misja w Zambii!! Pomóż!!

Stary 2007-07-12, 07:37   #1734
oreganka
Zakorzenienie

hello kobietki, jeszcze 2 dni i weekendos
Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość

ka.si to rzeczywiście dużo pracy masz :przutul:
życzę żeby ten dzisiejszy dzionek szybko Ci zleciał
a tak wogóle to zapodaj co na tej wyprzedaży macie, jakiego typu to wogóle sklep?
trzymaj się ciepło, jak będziesz miała czas to wskakuj na wizaż
Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
Misiaczek pewnei, ze tak
co Was tak na low-carb naszło???
osobiście nie jestem zwolennikiem low-carb, lepsze efekty daje 10PŻ
to pewnie przeze mnie, bo tyle o tym gadałam,
ale kobietki ja nikogo do niczego nie namawiam, słuchac się Pingwinka bo się zna na rzeczy
Cytat:
Napisane przez OliwiaAnita Pokaż wiadomość
witam tak sobie czytam te wasze wyklikane wypowiedzi tak z własnych obserwacji i pewnej wiedzy to chce zauważyć ,że siemie powoduje wzmożony apetyt więc przy redukcji wagi otrożnie z nim;>
witam
ja tam nie zauważyłam podobnego działania

edit:
ecstasy chyba mnie coś ominęło ten garniaczek z jakiej okazji miał być?jakaś impreza poważniejsza, może też jakieś weselicho??

Edytowane przez oreganka
Czas edycji: 2007-07-12 o 07:41 Powód: dopisek
Stary 2007-07-12, 07:52   #1735
Ecstasy1985
Raczkowanie

GG do Ecstasy1985

Cytat:
Napisane przez OliwiaAnita Pokaż wiadomość
prosimy nie podglądać tylko tutaj spamować razem z nami, będzie weselej

Cytat:
hello kobietki, jeszcze 2 dni i weekendos

edit:
ecstasy chyba mnie coś ominęło ten garniaczek z jakiej okazji miał być?jakaś impreza poważniejsza, może też jakieś weselicho??
tak tak weselicho dlatego pisałam Ci że szukam na allegro jakiejś kiecki. nawet ładną znalałam ale kosztuje ok 200 zł a przed urlopem taki wydatek by mnie zabił wszędzie chodze w spodniach, musze się przełamać do spódnic i sukienek, a że wczoraj wpadłam do koleżanki to mi pożyczy i problem z głowy
też już się doczekać weekendu nie moge
Oreganko zdjęciów nie dostałam

EDIT: dostałam własnie lookam

EDIT2: zupełnie ale to zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
przepiękna i musze powiedzieć że ta sukienka którą tu pokazałaś jest wprost idealna dla Ciebie

59 miech!!!!

Misja w Zambii!! Pomóż!!

Edytowane przez Ecstasy1985
Czas edycji: 2007-07-12 o 07:59 Powód: dopisek
Stary 2007-07-12, 08:12   #1736
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: dostałam własnie lookam

EDIT2: zupełnie ale to zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
przepiękna i musze powiedzieć że ta sukienka którą tu pokazałaś jest wprost idealna dla Ciebie
ciekawe dlaczego wszyscy piszą że zupełnie inaczej sobie mnie wyobrażali???
hmm ciekawe jak?
dziękuję za komplementos, suknia jest cudna ależ bym chciała taką znaleźć jeszcze najlepiej po przystępnej cenie...

Stary 2007-07-12, 08:12   #1737
sweetpinky
Zakorzenienie

Hello
Czy jest tu z nami Oreganka????????
właśnie zobaczyłam fotkipadłam! Myślałam, że jesteś ładna ale że aż tak? ale masz ładne włoski, odrazu mi się zachciało powrócić do blondu i chyba to zrobię na weselicho.

Stary 2007-07-12, 08:19   #1738
Ecstasy1985
Raczkowanie

GG do Ecstasy1985

Cytat:
ciekawe dlaczego wszyscy piszą że zupełnie inaczej sobie mnie wyobrażali???
hmm ciekawe jak?
dziękuję za komplementos, suknia jest cudna ależ bym chciała taką znaleźć jeszcze najlepiej po przystępnej cenie...
Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
Hello
Czy jest tu z nami Oreganka????????
właśnie zobaczyłam fotkipadłam! Myślałam, że jesteś ładna ale że aż tak? ale masz ładne włoski, odrazu mi się zachciało powrócić do blondu i chyba to zrobię na weselicho.
dokładnie to co napisała Sweetpinky

59 miech!!!!

Misja w Zambii!! Pomóż!!

Stary 2007-07-12, 08:30   #1739
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie to co napisała Sweetpinky
no co Wy z tymi włosami, mam takie suszki ze szok, właśnie się zastanawiam czy ściąć, ale trochę się boję że to mnie będzie postarzało....

Stary 2007-07-12, 08:36   #1740
sweetpinky
Zakorzenienie

Ścinać to nie ścinaj bo ładnie wyglądasz ale jak mówisz, że masz suszki (a wiem jak to jest bo cały czas utleniałam) to poprostu zetnij końcówki na jakieś parę cm ok 5 zawsze to jakoś je ożywi.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości