Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-03, 07:40   #721
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Hej! Ja już po Turbo i to zdecydowanie mój program treningowy. A trening wykonany o 6 rano jest o niebo lepszy niż ten w dzień. Także dzień pozytywnie rozpoczęty. Zaraz lecimy do Ikei decathlonu i jyska- na samo otwarcie żeby po przed czika zdążyć.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

U nas nocka pieknie przespana od 20.20 do 6.30. Bez pobudek.
Pewnie zaśnie na drzemkę koło 12.
Dziś sama siedzę z Darią bo mąż w pracy cały dzień. A w ten upał nawet nie da się wyjść. Wychodzicie w taki upał na spacerki? Co innego miec swój dom, podwórko... :/
My mamy podwórko. Ale w samym mieście w blokowisku spaceru o 13 w dzień jakoś w ta czike sobie nie wyobrażam.
Miłego dnia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 08:19   #722
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
Cos Wam pokaze...
silver u mnie czika nieprzerwanie od poczatku czerwca do konca wrzesnia, wiec ma sie rozumiec, ze w czike wychodzimy. Nie w ta najbardziej czikowata, ale czasami tez sie zdarzaImageUploadedByWizaz Forum1407046725.825023.jpg
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 08:19   #723
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka.
bylismy wczoraj na grilu u t., lubie tam jezdzic bo do opieki mam t+2 ciotki, wszystkie sie rwa do K., a ze Kuba chetny do wloczenia sie takze mam chwile zeby zjesc, zjesc i zjesc w spokoju

dzis jedziemy znow na grilla, tym razem do miasta

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47553757]

Sylwia, wiesz, co mi do głowy przyszło? że chce cię zwabić na tę imprezę, kij wie czego dodać do picia albo i niczego, ale mieć potem w zeznaniach masy ludzi, że się szlajasz po imprezach.[/QUOTE]

omg, normalnie scenariusz jak z trillera

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Aga gratuluje ptaszka, tez chcialabym miec synka jeszcze Synusia mamusi, bo cora jest tatusiowa... Ale mnie to juz nie doczeka :P
oooooooj, tak!

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość

A Ola coraz większa rozrabiara, ale jest taka mądra. Z załączniku nasz spacer ok 3 tyg temu
ale juz duze z niej dziewcze! superancka jest! i wydaje mi sie ze podobna do Ciebie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Hej, bardzo długo mnie tu nie było. Usprawiedliwiać się nie będę, bo co bym nie napisała i tak mnie nie usprawiedliwi....
hehj!

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Marsi to ja w takim razie będę wątkowym królikiem doświadczalnym Z tym szkliwem to jakoś mi się nie chce wierzyć, bo gdzie np. nogi a gdzie zęby, nie widzę związku. Chyba że przy depilacji wąsika bo stamtąd do zębów blisko A nawet jeśli to ja już starawa jestem, do protezy coraz bliżej, jak już będę leżeć w pampersach to niech mi chociaż kłaki z nich nie wystają

o boze, padlam! : hahaha:

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
pstryczku nie zrozumialysmy sie: to jest kostium, np. taki:https://www.google.co.jp/search?q=ar...ce%3B450%3B450
Mam w tym stylu i bardzo sobie chwale. Ba sa wersje z dlugim rekawem i spodenkami, z bluza z kapturem, no cuda na kiju.
ja rozumiem tyle ze u nas nie mozna miec spodenek, jest zakaz, maja byc "normalne majtki" na doopie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Pstryczku chodzi mi o wpis na blogu. Mam nadzieję że się mylę.
.
tez odnioslam takie wrazenie i tez mam nadzieje ze mylne

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Pstryniu po żelazko do Avansu jedz jesli masz u siebie likwidacja jest i ceny o 40 % nizsze my wczorai kupilismy robota bosha ze wszystkimi bajerami za 370 zl z 600 wiec mega okazje sa

avansa mielibysmy zdecydowanie nie po drodze ale dziekuje. tym bardziej zer skoro takie przeceny to podejrzewam ze juz wszystko co lepsze to wykupione.
kupilismy te, co Hope polecala

Hope - czy ono wydaje jakies dzwieki? jest szansa na prasowanie jak dziec spi?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 08:26   #724
hope01
Zakorzenienie

Pstryniu jak parą buchniesz to słychać taki świst tak to nie

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 08:33   #725
marsi11
Zakorzenienie

meneq o kurcze to jakaś publiczna czy u kogoś w chacjendzie?

ale dziś pospaliśmy, znowu do 8, moje dziecko od dwóch dni tfu tfu .....nie będę mówić głośno
pojechaliśmy wczoraj na chwilę do CH no anioł, to chyba za sprawą tych nieszcześnych szelek, po prostu nie moglam się nadziwić,że zakupy przestały być stresem. No i oczywiście wszyscy się gapili,szczególnie kiedy Leo padł na kolana i zaczął raczkować w tej smyczy
młodzi się uśmiechali a babcie komentowały,że jak pies
był tylko jeden incydent- młody wybral sobi piłeczkę, grzecznie z nią chodził, przy kasie się okazało,że nie ma kodu i pani nie skasuje, zaczal tak drzeć paszcze,że pani szybciutko zadzwonila na dzial zabawek i podali jej kod
nie miala wyjscia

Nina- ale mała do Ciebie podobna ,szok!

Czy ktoś wie kiedy skończy się czika?

acha,zapomniałam dodać, ta ma- mać to chyba wcale nie oznacza mama

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-08-03 o 08:36
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 08:43   #726
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hejka.

bylismy wczoraj na grilu u t., lubie tam jezdzic bo do opieki mam t+2 ciotki, wszystkie sie rwa do K., a ze Kuba chetny do wloczenia sie takze mam chwile zeby zjesc, zjesc i zjesc w spokoju

dzis jedziemy znow na grilla, tym razem do miasta

omg, normalnie scenariusz jak z trillera

oooooooj, tak!

ale juz duze z niej dziewcze! superancka jest! i wydaje mi sie ze podobna do Ciebie

hehj!

[/B]

o boze, padlam! : hahaha:

ja rozumiem tyle ze u nas nie mozna miec spodenek, jest zakaz, maja byc "normalne majtki" na doopie

tez odnioslam takie wrazenie i tez mam nadzieje ze mylne

avansa mielibysmy zdecydowanie nie po drodze ale dziekuje. tym bardziej zer skoro takie przeceny to podejrzewam ze juz wszystko co lepsze to wykupione.

kupilismy te, co Hope polecala

Hope - czy ono wydaje jakies dzwieki? jest szansa na prasowanie jak dziec spi?

A co to znaczy zakaz? Przeciez to jest normalny stroj kapielowy! Rozumiem, ze jakbys chciala w jeansach albo dresowych wystapic, ale w przeznaczonych do teo celu?

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

ale dziś pospaliśmy, znowu do 8, moje dziecko od dwóch dni tfu tfu .....nie będę mówić głośno
pojechaliśmy wczoraj na chwilę do CH no anioł, to chyba za sprawą tych nieszcześnych szelek, po prostu nie moglam się nadziwić,że zakupy przestały być stresem. No i oczywiście wszyscy się gapili,szczególnie kiedy Leo padł na kolana i zaczął raczkować w tej smyczy
był tylko jeden incydent- młody wybral sobi piłeczkę, grzecznie z nią chodził, przy kasie się okazało,że nie ma kodu i pani nie skasuje, zaczal tak drzeć paszcze,że pani szybciutko zadzwonila na dzial zabawek i podali jej kod
nie miala wyjscia

Publiczna. Akurat ta jest na lotnisku. Widzialam takie same w centrach handlowych, domach towarowych, parkingach przy autostradzie i u pediatry.
Stary 2014-08-03, 09:04   #727
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

U nas nocka pieknie przespana od 20.20 do 6.30. Bez pobudek.
Pewnie zaśnie na drzemkę koło 12.
Dziś sama siedzę z Darią bo mąż w pracy cały dzień. A w ten upał nawet nie da się wyjść. Wychodzicie w taki upał na spacerki? Co innego miec swój dom, podwórko... :/
Wychodzę, mieszkam w centrum same kamienice, dają dużo cienia tzn. wychodzę rano (chociaż wczoraj 11-12 było, do biblioteki szłyśmy pieszo we 3), po południu po 16. Dzisiaj pewnie koło 14 wyjdę, na działkę do teściów po spaniu Dorotki. No ale to po prostu staram się cieniem iść. Jednak mając starszą to też muszę ją pod uwagę brać, nie tylko młodszą.

Cytat:
Czesc!
Cos Wam pokaze...
silver u mnie czika nieprzerwanie od poczatku czerwca do konca wrzesnia, wiec ma sie rozumiec, ze w czike wychodzimy. Nie w ta najbardziej czikowata, ale czasami tez sie zdarzaZałącznik 5752917

Mamy na elektronikę patrzeć (ciągle bałabym się, że w tyłek mnie kopnie prąd ) czy na upaprany papier po lewej?

Pstryniu, no ale nie? facet nieobliczalny jest.

Lady, fajnie, że pomogłam

---------------------
Dorotka ma totalny szał na wózki i lalki. Mamy 2 takie miękkie, że tylko buzie gumowe, i łazi od kilku dni z nim ciągle, przytula, wózkuje, karmi, normalnie mamunia A. tak nie miała, ona wóżek owszem, ale bez lali
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 09:17   #728
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
A Ola coraz większa rozrabiara, ale jest taka mądra. Z załączniku nasz spacer ok 3 tyg temu
Jejku jaka ona duża. Ile ma wzrostu?
Cytat:
silver u mnie czika nieprzerwanie od poczatku czerwca do konca wrzesnia, wiec ma sie rozumiec, ze w czike wychodzimy. Nie w ta najbardziej czikowata, ale czasami tez sie zdarza
No u nas dziś czika nad czikami dlatego pytam. Jak jest ciepło to zawsze wychodzimy, ale dziś chyba nie ruszam się z domu

Cytat:
Dziś mówili w tv że do 10 sierpnia ma być czika. Potem niby trochę chłodniej.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47563616]
---------------------
Dorotka ma totalny szał na wózki i lalki. Mamy 2 takie miękkie, że tylko buzie gumowe, i łazi od kilku dni z nim ciągle, przytula, wózkuje, karmi, normalnie mamunia A. tak nie miała, ona wóżek owszem, ale bez lali [/QUOTE]

Daria też miała taki etap ale już jej przeszło
Słodkie to
Stary 2014-08-03, 09:46   #729
marsi11
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47563616]

---------------------
Dorotka ma totalny szał na wózki i lalki. Mamy 2 takie miękkie, że tylko buzie gumowe, i łazi od kilku dni z nim ciągle, przytula, wózkuje, karmi, normalnie mamunia A. tak nie miała, ona wóżek owszem, ale bez lali [/QUOTE]

no właśnie i dlatego ja nie wierzę w teorie gender
mój z kolei łapie się z brum brum i narzędzia, mimo iż miśków u nas w domu pod dostatkiem

dziewczyny zrobililam ten pasztet z cukini, tylko dodałam odrobinę sera żółtego jak Fewcia mówiła, wyszły mi dwie keksówki, ale pycha, jedną zjedliśmy wczora na ciepło (swoją drogą genialne na ciepło, spokojnie jako zapiekankę można podawać na kolacje) a dziś już drugi na zimno rozpoczęty. nawet mlody opylił
Stary 2014-08-03, 09:46   #730
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Kurde Ewie się zrobiła afta :/ a ja myślałam, że w tym miejscu ją ząbek boli bo wczoraj mi pokazywała. Dzisiaj dopiero zauważyłam. Czy któraś z Was się orientuje czy to jest zaraźliwe? W sensie czy po kp muszę się umyć?
Afty nie są zaraźliwe, tak kiedyś powiedział mi dentysta i tak przed chwilą wyczytałam

Hej laski
Ostro wzieliśmy się za remontowanie od środy codziennie napierdzielamy. Rozstawiamy Nadii basenik na podwórku, górę zabawek i i lecimy z koksem.
Naradzie zerwaliśmy deski z podłóg i wylaliśmy posadzki w 2 pokojach. Wszystko robimy sami, we dwoje . Wczoraj cały dzień obsługiwałam betoniarkę i do dzisiaj mi we łbie huczy A od łopatowania piasku do betoniary spuchł mi nadgarstek
Póżniej wstawię zdjęcia

Włosomaniaczka

Stary 2014-08-03, 10:15   #731
litllesweetangel
Lurker ;)

http://www.zeberka.pl/art/was-tez-ob...ake-foto-31161

Heh widze, ze ja tez nie powinnam chodzic na plaze w bikini, bo moj brzuch( ktory wyglada dokladnie jak tej pani) moze kogos zgorszyc Ludzie to debile, serio.

Marsi odpalilas piekarnik w taka czike nie wyobrazam sobie tego :P A chodzi za mna ten pasztet, ale przy 35 stopniach za oknem i prawie 30 w domu nie ma opcji.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 10:28   #732
Delicjanka
Zakorzenienie

Hej Laski!

mamy już prąd w mieszkaniu:ju pi:

Przed chwilą mi wleciał szerszeń na chałupe, masakra jakaś, jakie to wielkie... prawie zawału dostałam i już mam czarne myśli że gdzieś tu blisko jest gniazdo.. Jeszcze 3 tyg i stąd się wyprowadzamy!

U nas dzis nie ma cziki;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 10:35   #733
bokeh
Zakorzenienie

O matko ale upał

ja wczoraj fociłam na slubie... o 2 w nocy wrocilam. Jak mnie teraz boli wszystko reka i bark najbardziej ale wszedzie mam zskwasy

był taki swietny duet spiewajaco grajacy. Babeczka taka ladna i mila a nieczesto sie zdarza. Czesto buraki sie zdarzaly co nawet pili! (nie ogarniam picia w pracy jakby nie bylo)

I opowiadala ze ona z mezem i ich dwoje znajomych robia sobie ugotowanych. Ekstra pomysl w sumie wszystko tak samo tylko bez 5tys i kamerowania ocen, tylko na kartkach spisuja chyba zgapie :-P

Stary 2014-08-03, 10:54   #734
LadyWhisper
Zakorzenienie

Mierzylismy wczoraj okularkimlode w CH 1,5h w nosidle!!!!! Widac tam kawalek mnie:P

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140802_162953.jpg (75,9 KB, 32 załadowań)

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 10:56   #735
s i l v e r
Zakorzenienie

Myślałam że dziś nie poćwiczę taki gorąc jest. Ale zmusiłam się i zrobiłam pięć 6 - minutówek z Chodakowską. Mega męczące. Ale czuję się teraz świetnie!
Daria ćwiczyła ze mną
Obiad mam zrobiony, zaraz Daria będzie miała drzemkę, a ja sobie odpocznę.
Stary 2014-08-03, 11:22   #736
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Hej, wieści od Małej - młody ma wirusa jakiegoś, podczytuje, jak się unormuje to będzie pisać, na razie młody wymiotuje i biegunka
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 11:48   #737
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

No u nas dziś czika nad czikami dlatego pytam. Jak jest ciepło to zawsze wychodzimy, ale dziś chyba nie ruszam się z domu

Słodkie to

To ile macie stopni? Wspolczuje jednoczesnie cziki

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47563616]Wychodzę, mieszkam w centrum same kamienice, dają dużo cienia tzn. wychodzę rano (chociaż wczoraj 11-12 było, do biblioteki szłyśmy pieszo we 3), po południu po 16. Dzisiaj pewnie koło 14 wyjdę, na działkę do teściów po spaniu Dorotki. No ale to po prostu staram się cieniem iść. Jednak mając starszą to też muszę ją pod uwagę brać, nie tylko młodszą.

Mamy na elektronikę patrzeć (ciągle bałabym się, że w tyłek mnie kopnie prąd ) czy na upaprany papier po lewej?

Pstryniu, no ale nie? facet nieobliczalny jest.

Lady, fajnie, że pomogłam

---------------------

Zartujesz, prawda? Papier byl czysty na szczescie, elektronika w tym akurat zadna; a mialas patrzec na ubikacje po prawej o rozmiarach nocnika
Stary 2014-08-03, 12:05   #738
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Hej! Ja już po Turbo i to zdecydowanie mój program treningowy. A trening wykonany o 6 rano jest o niebo lepszy niż ten w dzień. Także dzień pozytywnie rozpoczęty.
I tak trzymać !
Cytat:

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Afty nie są zaraźliwe, tak kiedyś powiedział mi dentysta i tak przed chwilą wyczytałam

Hej laski
Ostro wzieliśmy się za remontowanie od środy codziennie napierdzielamy. Rozstawiamy Nadii basenik na podwórku, górę zabawek i i lecimy z koksem.
Naradzie zerwaliśmy deski z podłóg i wylaliśmy posadzki w 2 pokojach. Wszystko robimy sami, we dwoje . Wczoraj cały dzień obsługiwałam betoniarkę i do dzisiaj mi we łbie huczy A od łopatowania piasku do betoniary spuchł mi nadgarstek
Póżniej wstawię zdjęcia
Heeeeeeeeeeej
powodzenia w remoncie
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
http://www.zeberka.pl/art/was-tez-ob...ake-foto-31161

Heh widze, ze ja tez nie powinnam chodzic na plaze w bikini, bo moj brzuch( ktory wyglada dokladnie jak tej pani) moze kogos zgorszyc Ludzie to debile, serio.
Wiesz, mój brzuch wygląda podobnie... serio. Nawet jak go zrzucę to rozstępy zostaną już na całe życie. I już nigdy , przenigdy nie wyjdę w dwuczęściowym kostiumie. Dlatego zakupiłam sobie strój tankini.
Nie wygląda tak źle jak jednoczęściowy
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Mierzylismy wczoraj okularkimlode w CH 1,5h w nosidle!!!!! Widac tam kawalek mnie:P

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47564659]Hej, wieści od Małej - młody ma wirusa jakiegoś, podczytuje, jak się unormuje to będzie pisać, na razie młody wymiotuje i biegunka [/QUOTE]
Ojjjjjjj ( zdróweczka Mała, trzymajcie się!!
Cytat:
To ile macie stopni? Wspolczuje jednoczesnie cziki
Dziś mój termometr pokazuje 37 st w cieniu!!
Stary 2014-08-03, 12:21   #739
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Pstryniu jak parą buchniesz to słychać taki świst tak to nie
a to spoko, bo "stary" ktory mam glosno pika od czasu do czasu, nie wiem czemu, moglabym zajrzec do instrukcji ale gdzies posialam i nie ma mowy o prasowaniu jak mlody spi

Cytat:

o matko, przepraszam ale

zaczyna sie

Cytat:
A co to znaczy zakaz? Przeciez to jest normalny stroj kapielowy! Rozumiem, ze jakbys chciala w jeansach albo dresowych wystapic, ale w przeznaczonych do teo celu?[COLOR="Silver"]
zakaz to zakaz

jest wywieszona tabliczka w jakich stroajach moga wchodzic kobiety a w jakich mezczyzni. dla nas zielony dziubek jest przy strojach jedno i dwuczesciowych a przy spodenkowych majtosach jest czerwony krzyzyk
no i obowiazkowo czepus

Lejdi - fajnie! a to sa prawdziwe okularki czy takie zwyklaki?

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47564659]Hej, wieści od Małej - młody ma wirusa jakiegoś, podczytuje, jak się unormuje to będzie pisać, na razie młody wymiotuje i biegunka [/QUOTE]

o kurcze, zdrowka!!!!!!!

Stary 2014-08-03, 12:23   #740
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
a to spoko, bo "stary" ktory mam glosno pika od czasu do czasu, nie wiem czemu, moglabym zajrzec do instrukcji ale gdzies posialam i nie ma mowy o prasowaniu jak mlody spi

o matko, przepraszam ale

zaczyna sie

zakaz to zakaz

jest wywieszona tabliczka w jakich stroajach moga wchodzic kobiety a w jakich mezczyzni. dla nas zielony dziubek jest przy strojach jedno i dwuczesciowych a przy spodenkowych majtosach jest czerwony krzyzyk

no i obowiazkowo czepus

Lejdi - fajnie! a to sa prawdziwe okularki czy takie zwyklaki?

o kurcze, zdrowka!!!!!!!

Porozmawialabym sobie z kierownikiem w takiej sytuacji. Co to, okazja dla ratownikow na gapienie sie na doopy?
Stary 2014-08-03, 12:44   #741
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Porozmawialabym sobie z kierownikiem w takiej sytuacji. Co to, okazja dla ratownikow na gapienie sie na doopy?
dokladnie o tym samym pomyslalam

kupilam juz stroj, akurat idealny, taki jak chcialam wiec mam ich w doopie jak tak bardzo chca to niech se ogladaja zarowno moja koscista plaska doope jak i sexi krosteczki

Stary 2014-08-03, 13:09   #742
szklanka19
Zadomowienie

Ninagg, ale afty to nie jest to samo co pleśniawki Ale Ola już duża

Bijkorka właśnie w nocy przekopałam internet i też znalazłam info, że nie zaraźliwe

Mała zdrówka dla Oskarka! Oby szybko minęło

Silver ja staram się wychodzić codziennie, ale nie jak jest szczyt upału. Chyba, że akurat gdzieś musimy pójść/pojechać to co innego. Na spacer albo rano, albo wieczorem.
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 13:14   #743
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Hej
Dziś w nocy wyjeżdzamy trochę "odpocząć". Mąż ma 2 tygodnie urlopu.
Także wracamy w piątek dopiero.
Mam nadzieję, że dam radę przy Zuzce i że po 2 dniach nie będę chciała wracać do domu, bo stwierdze, że urlop bardziej męczący :brzyda l:
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 13:23   #744
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cytat:

nie miala wyjscia

My wczoraj byliśmy w Lidlu I Ola też dała popis swoich umiejętności. Jedni się zachwycali, a pozostali zwolennicy tzw. "dobrego wychowania" patrzyli jak na dzikusa. A ja mam głęboko w doopce.
Ola bardzo podobna jest do mnie, a najbardziej jak byłam w takim wieku jak ona teraz.
A czika czika być przez najbliższe 2 tyg. z tego co słyszałam.
Cytat:

Słodkie to
Ola ma coś ok. 85 cm. Choć ostatnio jej nogi urosły i to w ciągu ostatnich 2 tyg.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 13:56   #745
LadyWhisper
Zakorzenienie

Silver, ja w czike nie wychodze z mlodym, kisimy sie w domu:/no kurcze, ja ledwo wytrzymuje a co dopiero taki szkrabek. Jeszcze mieszkamy w takiej okolicy gdzie ciagle slonce z kazdej strony takze....... Duchota masakryczna

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 14:08   #746
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

U nas wszystko wróciło do normy Pobudka o 6

Mariusz zabrał Małą rano na spacer a ja zrobiłam tartę ze śliwkami i bezę, myślę nad kremem do niej. Dzisiaj idziemy do znajomych więc muszę szybko myśleć

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Hej! Ja już po Turbo i to zdecydowanie mój program treningowy. A trening wykonany o 6 rano jest o niebo lepszy niż ten w dzień. Także dzień pozytywnie rozpoczęty.

Cytat:
Czika ma być do połowy sierpnia, wiem, że teraz nie lubisz upałów, ale jak dla mnie ta pogoda mogłaby trwać wiecznie.

Cytat:
no właśnie i dlatego ja nie wierzę w teorie gender
mój z kolei łapie się z brum brum i narzędzia, mimo iż miśków u nas w domu pod dostatkiem

dziewczyny zrobililam ten pasztet z cukini, tylko dodałam odrobinę sera żółtego jak Fewcia mówiła, wyszły mi dwie keksówki, ale pycha, jedną zjedliśmy wczora na ciepło (swoją drogą genialne na ciepło, spokojnie jako zapiekankę można podawać na kolacje) a dziś już drugi na zimno rozpoczęty. nawet mlody opylił
Blanka miała fazę na lalki, wózki, trwało to parę miesięcy. Teraz jej ulubioną zabawką jest resorak, ubóstwia wszelkie samochody, koparki, resoraki, wszystko Chyba jesteśmy jednak gender

BTW. Mimo iż nie lubię owoców morza, to Twój wpis o risotto wygląda smakowicie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Hej laski
Miło że jesteś, udanego remontu i Nadię nam pokaż

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

U nas dzis nie ma cziki;p
taaaaaaaa A ja jestem królowa angielska

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Słodziak

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Bidactwo Zdrówka!!

Cytat:
Myślałam że dziś nie poćwiczę taki gorąc jest. Ale zmusiłam się i zrobiłam pięć 6 - minutówek z Chodakowską. Mega męczące. Ale czuję się teraz świetnie!
Daria ćwiczyła ze mną
Obiad mam zrobiony, zaraz Daria będzie miała drzemkę, a ja sobie odpocznę.
Odpoczywaj

Cytat:
kupilam juz stroj, akurat idealny, taki jak chcialam wiec mam ich w doopie jak tak bardzo chca to niech se ogladaja zarowno moja koscista plaska doope jak i sexi krosteczki
sorry, ale
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 14:30   #747
MaJulMi
Raczkowanie

Aga, gratuluję chłopaka!

Pstryczku, u nas na zajęciach na basenie podobnie jak u dziewczyn, rodzic nie musi pływać bo woda sięga gdzieś do pasa i po prostu chodzi, instruktor pokazuje różne zabawy które mają na celu oswojenie dziecka z wodą czyli jakieś chlapania, polewanie głowy konewką żeby dziecko się przyzwyczaiło do wody na twarzy oraz właśnie skoki do wody (rodzic sadza dziecko na takiej górce i trzymając pod paszkami robi dzieckiem skok więc jest to skok kontrolowany, albo z zanurzeniem główki albo bez), nurki do wody itp. W basenie są porzucane zabawki żeby dzieci machały nogami i próbowały dopłynąć więc jakaś nauka z tego też jest.
My dziś byliśmy na basenie to Mała w rękawkach już bardzo długo utrzymuje się sama, łapie równowagę, tak więc ja efekty widzę bardzo duże. Teraz chodzimy sami na basen, nie na zajęcia, żeby popluskać się we troje ale zajęcia polecam i od czasu do czasu będziemy chodzić bo instruktor widząc na jakim etapie jest dziecko pomaga w doborze zabaw, pokazuje co dalej można robić.

A co do stroju, to ja myślę że jest zakaz nie takich kostiumów jak wkleiła Meneq tylko takich z szortami luźniejszymi, takimi np:
http://www.bonprix.pl/style/szorty-p...812&return=ref

A pokazesz jaki kostium kupiłaś?
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 14:55   #748
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hej
Dziś w nocy wyjeżdzamy trochę "odpocząć". Mąż ma 2 tygodnie urlopu.
Także wracamy w piątek dopiero.
Mam nadzieję, że dam radę przy Zuzce i że po 2 dniach nie będę chciała wracać do domu, bo stwierdze, że urlop bardziej męczący :brzyda l:
Udanego wypoczynku

Włosomaniaczka

Stary 2014-08-04, 16:18   #749
marsi11
Zakorzenienie

hello
czy wszystkie uzależnione odczuwały dziś głod wizazingu?
Stary 2014-08-04, 16:20   #750
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Właśnie o to miałam pytać:p

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Właśnie o to samo miałam pytać :p

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości