Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-02, 20:16   #1351
mimi_77
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 20:26   #1352
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może zadam głupie pytanie ale czy idąc na paznokcie (pewnie bedzie hybryda) musze jakoś je przygotować, tzn. wyciąc skórki itp? Czy to bedzie zrobione przez manicurzystkę?
Powinna to zrobić manikiurzystka

Dzisiaj spotkała mnie mega niespodzianka! Narzeczony kupił samochód !

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 20:47   #1353
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może zadam głupie pytanie ale czy idąc na paznokcie (pewnie bedzie hybryda) musze jakoś je przygotować, tzn. wyciąc skórki itp? Czy to bedzie zrobione przez manicurzystkę?
Manikiurzystka Ci to zrobi jeśli nie chcesz sama w domu
Moje skórki na przykład odrastają w ślimaczym tempie i wycinanie wystarczy im na ponad 2 m-ce jak nie lepiej

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Ale że co, że Ty nic nie wiedziałaś o kupnie?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-02, 20:56   #1354
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Manikiurzystka Ci to zrobi jeśli nie chcesz sama w domu
Moje skórki na przykład odrastają w ślimaczym tempie i wycinanie wystarczy im na ponad 2 m-ce jak nie lepiej

Ale że co, że Ty nic nie wiedziałaś o kupnie?
Nic a nic )))) jest piękne nowe i duże lecę się przejechać może nic nie rozpieprze haha

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-02, 21:00   #1355
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nic a nic )))) jest piękne nowe i duże lecę się przejechać może nic nie rozpieprze haha
Może nie jestem spontaniczna, ale ja bym chłopa utłukła gdyby nie skonsultował ze mną takiego wydatku :P
Stary 2014-08-03, 00:32   #1356
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Może nie jestem spontaniczna, ale ja bym chłopa utłukła gdyby nie skonsultował ze mną takiego wydatku :P
Do zmiany auta szykowalismy się po weselu. Ale to był luzny temat bo też jest do zrobienia remont w mieszkaniu po babci. Wiadomo chcieliśmy dołożyć z kasy z wesela.
A tu miła niespodzianka facet pomyślał i odłożył sam

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-03, 01:16   #1357
Atomoowka
Wtajemniczenie

Heloł lasencję.

Po ponad dwóch tygodniach laby i nieobecności powracam. Oczywiście Was nie nadrobię ale wszystkim gratuluję pozałatwianych spraw.

My po wakacjach i spóźnionej podróży poślubnej czujemy się opaleni jak skwarki, wypoczęci, szczęśliwi i zakochani jeszcze bardziej

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 07:41   #1358
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Nie używaj wody utlenionej, ona niszczy tkanki przez co opóźnia gojenie się. Kup sobie np octenisept lub skinsept, też odkaża a jest łagodny dla skóry.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Dla mnie te na pierwszym zdjęciu są różowe. Na drugim faktycznie koral, ale spróbuj inaczej zdjęcie zrobić,
a w aptece mi pani powiedziała, że wodą utlenioną i tribiotyciem, no to lecę, z resztą np. zadrapania od kota schodzą po wodzie utlenionej najlepiej
butów już nie focę, bo się na nie obraziłam
jak kupię wkładki i się okaże, że rozmiar ok, to w nich pójdę
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Wypukłe, jest taka górka wewnątrz

Dla mnie te 1 to są jasno różowe, na 2 zdjęciu dużo ciemniejszy kolor jest

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Dziś ustaliliśmy menu, dekoracje sali Niedługo zaklepiemy też dekoratorkę od Kościoła
Świadkowa mi dziś pokazywała swój strój, wyglada jak milion dolarów
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ja właśnie czekam na panieński... Za 14 min ktoś powinien po mnie przyjechać Trochę się stresuję, ale wypiłam piwko i powinno być ok

Tż właśnie wyszedł z chłopakami na kawalerski (idą na paintballa - podsłuchałam ) a później wspominali coś o autobusie dziwek Powiedziałam tż'owi by się zabezpieczał bo nie będę dzielić się majątkiem
ja tez już się doczekać nie mogę, chociaż moja świadkowa zaczyna mnie do szału doprowadzać, bo np. złego maila jej podałam do koleżanki i ona jej powiedziała, że nie dostała od niej żadnych wiadomości no to się kur.. pytam, czy jak rozmawiały to nie mogła jej napisać właściwego??
Btw. ja mam maile 2, jeden chyba od 10 lat, a ludzie co kwartał zmieniają
dobre podejście do kawalerskiego
Cytat:
Powinna to zrobić manikiurzystka
wow super ale, że sam odłożył na auto?? podziwiam
Stary 2014-08-03, 08:25   #1359
asiulek8
Wtajemniczenie

Wczoraj byliśmy na naszej sali z moją mamą i mamą TŻ'ta. Przyjechała, żeby salę obejrzeć Baaardzo jej się podobała. Akurat były okrągłe stoły na 12 osób i przepadliśmy Zamiast 3 długich robimy okrągłe. Oczywiście cała koncepcja dekoracji padła, więc znowu trzeba się z florystką spotkać... I zrobić te nieszczęsne winietki

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 09:12   #1360
Buczorek
Raczkowanie

bardorja gratuluję auta!! jak przejażdżka?
Stary 2014-08-03, 09:20   #1361
velika
Winter is coming

Bardorja gratuluję nowej fury, ale szczerze mówiąc nie ogarniam, jak chłop bez twojej wiedzy odłożył na nią pieniądze Może ja mam za dużą kontrolę nad kasą mojego
Btw jedną z pierwszych rzeczy, jaką zrobiliśmy po ślubie było wspólne konto. Nareszcie nie musimy się za nic rozliczać, co za ulga. W sumie to nie wiem, czemu nie zrobiliśmy tego wcześniej. Kiedyś byłam zwolenniczką osobnych kont, ale po latach składania się na wszystko mam to gdzieś i wolę jedno.
Atomoowka, fajnie, że urlop się udał

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 09:27   #1362
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Btw jedną z pierwszych rzeczy, jaką zrobiliśmy po ślubie było wspólne konto. Nareszcie nie musimy się za nic rozliczać, co za ulga. W sumie to nie wiem, czemu nie zrobiliśmy tego wcześniej. Kiedyś byłam zwolenniczką osobnych kont, ale po latach składania się na wszystko mam to gdzieś i wolę jedno.
Atomoowka, fajnie, że urlop się udał
My od jakiegoś czasu mamy wspólne konto i dla mnie to meeeega wygoda

Cytat:
ja tak samo, po to się jest w związku, że się konsultuje takie rzeczy z drugą połową. No ale to ja.

poza tym u nas byłoby mnóstwo rozmów wspólnych, JAKIE auto kupimy, bo oboje siedzimy w temacie
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 10:57   #1363
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale fajnie! Szalony pomysł, że tak za Twoimi plecami, ale jednak fajnie
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Heloł lasencję.

Po ponad dwóch tygodniach laby i nieobecności powracam. Oczywiście Was nie nadrobię ale wszystkim gratuluję pozałatwianych spraw.

My po wakacjach i spóźnionej podróży poślubnej czujemy się opaleni jak skwarki, wypoczęci, szczęśliwi i zakochani jeszcze bardziej
Hej Super, że podróż udana!

Co do wspólnego konta, to my wspólnego nie mamy, ale w zasadzie jakbyśmy mieli, bo jako że mamy w tym samym banku, przelewy przechodzą w sekundę i w zasadzie jak tylko któreś z nas na coś potrzebuje to przelewa drugiemu, a jak np. trzeba zapłacić rachunek i u mnie brakuje, to TŻ płaci itp. Bez dzielenia "bo to ja zapłaciłem/łam".

Wczoraj rozdaliśmy przedostatnie zaproszenie, od razu z potwierdzeniem. Siedzieliśmy u znajomych od 17:30 do 2 w nocy było prze-ge-nial-nie! Znajome małżeństwo a rzadko się widujemy, nie wiem czemu, bo po prostu dogadujemy się wspaniale i jaram się jak dziecko, że było tak zaje*** Może to głupio brzmi ale my rzadko wychodzimy i nie mamy za dużo wspólnych znajomych, więc takie posiadówy cieszą ogromnie

Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 11:20   #1364
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
a w aptece mi pani powiedziała, że wodą utlenioną i tribiotyciem, no to lecę, z resztą np. zadrapania od kota schodzą po wodzie utlenionej najlepiej
butów już nie focę, bo się na nie obraziłam
jak kupię wkładki i się okaże, że rozmiar ok, to w nich pójdę

ja tez już się doczekać nie mogę, chociaż moja świadkowa zaczyna mnie do szału doprowadzać, bo np. złego maila jej podałam do koleżanki i ona jej powiedziała, że nie dostała od niej żadnych wiadomości no to się kur.. pytam, czy jak rozmawiały to nie mogła jej napisać właściwego??
Btw. ja mam maile 2, jeden chyba od 10 lat, a ludzie co kwartał zmieniają
dobre podejście do kawalerskiego

wow super ale, że sam odłożył na auto?? podziwiam

sam: ) my mamy oddzielne konta i jedno wspólne. Ale mówił że planował to wcześniej jak byłam w ciąży więc robieniu to zajęło ale jestem szczęśliwa że mi'taka niespodziankę zrobił.

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
bardorja gratuluję auta!! jak przejażdżka?

Super !!!!!!! Nie chciałam wysiadać z niego no i jest combi taki wielki że do bagażnika wchodzi wszystko wózek cały walizki bujak łóżko turyst i inne ☠☠☠☠☠☠☠y!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

ja tak samo, po to się jest w związku, że się konsultuje takie rzeczy z drugą połową. No ale to ja.

poza tym u nas byłoby mnóstwo rozmów wspólnych, JAKIE auto kupimy, bo oboje siedzimy w temacie

a ja jestem typową kobietą haha mnie interesuje jak wygląda jaki ma kształt przód i tył i kolor auta i tyle. Narzeczony dobrze zna mój gust więc w ciemno mogłabym mu zaufać z wyborem auta bo ma wszystko czego mi trzeba oraz wszystko wiem trzeba jemu w aucie rzeczy które dla mnie są zbędne jak np jakiś zmienny tryb sportowy ?? Po cholerę mu to, to nie wiem.

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ale fajnie! Szalony pomysł, że tak za Twoimi plecami, ale jednak fajnie

Co do wspólnego konta
Uwielbiam niespodzianki : ) i taki zaradny haha wariuje bo tak się cieszę z tego auta i chwale narzeczonego co chwilą
Co do kont jak już pisałam ciut wyżej. my mamy 3 konta. jedno moje jedno jego i jedno wspólne.
a no i jeszcze konto małego~ taki fundusz.
!!!!dziewczyny z dziećmi!!!!
bardzo dobry pomysł. Wpłacacie co miesiąc jakąś kwotę i do 25 lat albo i więcej i potem jak dziecko dorosnie to ma kase np na wesele

Idę opalac dupsko do basenu bo moje chłopaki pojechali na przejażdżkę. Śmieje się bo mój syn póki co za dużo nie rozumie tatuś tłumaczy wszystko co auto w środku ma.: )

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-03, 11:25   #1365
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:

O, nie wiedziałam, że można mieć wspólne konto nie będąc małżeństwem. Musimy to sprawdzić :P

Odnośnie większych wydatków to też bym się wkurzyła najpierw gdyby kupił auto bez mojej wiedzy, nie siedzę w temacie (podziwiam kobiety, które się tym interesują), ale swoje widzi misie mam :P

A swoją drogą właśnie mam jeden powód do "radości", że ślub odwołany. Obudziłam się z strasznym bólem ucha i karku w pt, myślałam, że źle spałam czy coś, a dziś się okazało, że ósemka. Rwanie mam w przyszły weekend i po ostatnich przejściach wiem, że do 23.08 by się nie zagoiło.

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 12:09   #1366
moooniaaaa
Zakorzenienie

To ja chyba niezaradna życiowo jestem bo jak mam w planach jakiś większy wydatek w tajemnicy przed tż (np.:prezent urodzinowy) to te kilka stów odkładam 2-3 m-ce. A odłożyć na boku kilkanaście albo kilkadziesiąt tysięcy - no nie wyobrażam sobie
Stary 2014-08-03, 12:09   #1367
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
O, nie wiedziałam, że można mieć wspólne konto nie będąc małżeństwem. Musimy to sprawdzić :P

Odnośnie większych wydatków to też bym się wkurzyła najpierw gdyby kupił auto bez mojej wiedzy, nie siedzę w temacie (podziwiam kobiety, które się tym interesują), ale swoje widzi misie mam :P

A swoją drogą właśnie mam jeden powód do "radości", że ślub odwołany. Obudziłam się z strasznym bólem ucha i karku w pt, myślałam, że źle spałam czy coś, a dziś się okazało, że ósemka. Rwanie mam w przyszły weekend i po ostatnich przejściach wiem, że do 23.08 by się nie zagoiło.
Wspólne konto w taki sensie że to jest konto tż Ale wpłacamy tam kase obydwoje i obydwoje mamy dostęp do konta.

Jak to odwołany??? To kiedy będzie?

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-03, 12:11   #1368
201803090921
Konto usunięte

Mam nadzieję, że wszystkie wczorajsze śluby i wesela udały się w 100% pomimo upałów!

My dostaliśmy już chyba ponad połowę potwierdzeń, póki co niewiele osób odmawia Kupiliśmy koszulę, krawat i spinki dla TŻ, częściowo ubraliśmy też rodzinę Natomiast nie dzwonią z salonu ws.mojej sukni - od momentu zamówienia (czyli stycznia) ciiiisza. Z jednej strony nie pali mi się, żeby ją mierzyć, bo jeszcze trochę czasu mam, a z drugiej chyba wypadałoby się zorientować na czym stoję...
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 12:11   #1369
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
To ja chyba niezaradna życiowo jestem bo jak mam w planach jakiś większy wydatek w tajemnicy przed tż (np.:prezent urodzinowy) to te kilka stów odkładam 2-3 m-ce. A odłożyć na boku kilkanaście albo kilkadziesiąt tysięcy - no nie wyobrażam sobie
To zależy ile się odkłada. I jak długo. Ja sama na samochód musiałabym zbierać że 3 lub 4 lata
A na prezent tz zazwyczaj odkładam pół roku

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-03, 12:28   #1370
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

My mamy z Tżtem w sumie 3konta. Jedno moje, jedno od Niego i trzecie wspólne gdzie zbieramy na nasze weselicho. Po ślubie zostanie tak samo w rezultacie wygląda to tak, ze tz po swojej wypłacie przelewa mi jakas tam kwote i ja z mojej wypłaty i z tego co on mi przelewa mam kase dla siebie i kupuje za to zarcie, chemie itp. On ze swojej kasy płaci wszystkie rachunki, odklada pieniążki i jak gdzies wychodzimy to On płaci, taki podział
A jak cos wdrozszego chce sobie kupic (co ostatnio rzadko sie zdarza) to Tż przelewa mi pieniazki albo daje gotówe taki podział jest odkąd razem mieszkamy, wcześniej nie bylo mowy o wspólnej kasie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-08-03 o 12:29
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 12:38   #1371
czekooczekolada
Zakorzenienie

hej, gratuluje wszystkim zonkom wczorajszym, ja po weselichu ledwo zywa :") zlapalam welon, tz zlapal krawat jedynie glupie bylo to, ze potem zamiast normalnego tanca, tz byl "rura" a ja mialam wokol niego tanczyc... a strasznie tego nie lubie wiec chodzilam sobie tylko troche sie tak pogibałam ze wyszlam na sztywniaka. ale krecenie dupa przy 'rurze' noto niestety nie moja bajka

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-08-03, 13:59   #1372
kiss12550
Zadomowienie

Hej

nie było mnie troszke ale wszystko starałam się przeczytać.

Szczęśliwe Żonki wczorajsze , życzę Wam samych pięknych i radosnych chwil w życiu , braku problemów i dużo dużo miłości tak wielkiej jak wczoraj- przez całe wspólne życie

a ja jakoś straciłam wene do przygotowań , jakiś tydzień spóźnia mi się @, jutro robie test i jestem przerażona.Mam nadzieję że to po prostu stres przedślubny tak podziałał.

Poza tym jutro jadę sie farbować, dogadujemy szczegóły z fotografem , cukiernią i jedziemy zapytać co z obraczkami bo mieliśmy dostac info w ciągu 2 tygodni a tu już 3 przeleciały.

Jest tak gorąco że się rozpływam , u Was też? Mam nadzieję że za 3 tygodnie będzie chłodniej

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
hej, gratuluje wszystkim zonkom wczorajszym, ja po weselichu ledwo zywa :") zlapalam welon, tz zlapal krawat jedynie glupie bylo to, ze potem zamiast normalnego tanca, tz byl "rura" a ja mialam wokol niego tanczyc... a strasznie tego nie lubie wiec chodzilam sobie tylko troche sie tak pogibałam ze wyszlam na sztywniaka. ale krecenie dupa przy 'rurze' noto niestety nie moja bajka
nie dziwię się , ja bym zrobiła tak samo

uciekam się obijać
miłego dnia PMki

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-08-03 o 14:00
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-03, 15:03   #1373
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Jak to odwołany??? To kiedy będzie?
Jak na razie nie wiadomo czy w ogóle będzie. Staramy się między sobą wszystko poukładać, ale łatwo to nie jest.

Cytat:

Też nie lubię takich akcji, no ale ważne, że na swoim weselu nie zrobisz pewno "tańca na rurze"

kiss12550 - W tym cieple każdemu może się odechcieć przygotowań, zresztą przygotowania są super fajne ale chyba też można ich mieć w pewnym momencie już dość bo dużo się tego robi.

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 17:39   #1374
Anesthesia
Wtajemniczenie

Kiss, współczuję przeżyć, , żeby wynik był ok!

Cytat:
OMG, nienawidzę takich zabaw Nie wiem w ogóle jak można coś takiego zorganizować na weselu...

Ja dziś byłam z mamą na spotkaniu z managerem i chyba jednak zdecydujemy się na grilla zamiast jednej kolacji. Poza tym niestety znowu mam masę wątpliwości co do sali, od początku nie byłam nią zachwycona, ale dziś normalnie boję się, czy będzie ładnie na fotach wyglądać Co prawda znalazłam np. zdjęcia Czepiela, który robił tam foto i chyba wygląda dość ładnie, mam nadzieję, że dla przeciętnej osoby to sala jak sala, a tylko ja tak masakrycznie zwracam uwagę na każdy detal...
Ale już nic nie zrobię, mam nadzieję, że po prostu w dniu ślubu nie będzie mi to przeszkadzać.

Niestety doszedł do tego jeszcze jeden minus, bo okazało się, że nie możemy wnieść własnego piwa... cały czas była mowa o braku korkowego, więc luz, a dziś pytamy kiedy przywieźć alkohol, bo chcemy wino, wódkę i piwo, a facet mówi, że w piątek, ale piwo musimy wziąć od nich... w umowie nie mamy mowy o korkowym i własnym alkoholu, a przy podpisywaniu umowy nie pamiętam czy mówiłyśmy coś o piwie - jak było mówione, że bez korkowego to myślałam że obejmuje to każdy alkohol. A facet tak nas zagadał, że nawet jakoś się nie kłóciłyśmy o to, ech... a TŻ jest na mnie teraz wściekły, bo dobre piwo to było jedyne, na czym mu mega zależało podczas wesela A tak to jesteśmy skazani na drogie "siuśki" lanego Okocimia... w dodatku w cenie 300zł za małą beczkę (ok. 60 piw), co dla nas to i tak zdecydowanie za dużo, więc wydatek duży, a zbędny (bo ludzie nie wypiją aż tyle piwa). Ale piwo musimy mieć, bo wiem, że kilka osób będzie piło tylko piwo.

Poza tym dziś TŻ był pierwszy dzień na stażu, mam ewidentny syndrom odstawienia, myślałam, że się rozpłaczę w połowie dnia (do tej pory on pracował z domu i ja też). Musimy się przyzwyczaić, ale będzie chyba ciężko... niestety na stażu mu się nie podoba, zero organizacji, dziś 8h czytał jakąś ustawę i mówił, że nie zrobiłoby to nikomu różnicy jakby wyszedł o 12 zamiast 15:30, no ale siedział do końca. Po powrocie zaliczyliśmy kłótnię o to piwo, obwinia mnie, że to ja źle załatwiłam, że nie będziemy mogli tego piwa własnego mieć i w ogóle jakoś tak ech...

Na domiar złego zaczęłam rozchadzać swoje buty i niestety jeden mnie gniecie w mały palec i jego "towarzystwo". O dziwo prawy, a zawsze wszystkie buty gniotły mnie w palce lewej stopy. Mam nadzieję, że się rozbiją...

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-08-04 o 17:50
Stary 2014-08-04, 18:05   #1375
Dotka90
Zakorzenienie

Czeko, ale okropna ta zabawa

An, szkoda, że tak wyszło z tym piwem...
Co do sali, to jak florystka ogarnięta, to będzie ładnie
Ja się na tę salę nie zdecydowałam właśnie dlatego, że musielibyśmy szukać florystki, a chcieliśmy ciąć koszty, gdzie się da.
Przejrzałam na szybko te foty i moim zdaniem nie masz się czym martwić, bo ja bym powiedziała, że nawet na fotach wygląda ładniej niż na żywo, a na żywo, to tak naprawdę mało kto zwraca uwagę na wystrój sali (poza przyszłymi lub świeżymi PMkami ).

Co do stażu, no tak często jest, że na początku jest się w pracy 'zapchajdziurą', oby z czasem dostawał lepsze zadania

I nie płacz, tylko się ciesz, że ma ten staż, przyzwyczaicie się, będzie jak w każdym normalnym domu - praca-dom i tyle, nie ma się czego bać
Ja bym nie mogła pracować w domu, jeśli TŻ też by pracował w domu, więc ja z kolei w drugą stronę

Kiss, ja mam dziś 41 dzień cyklu Także łączę się w bólu.
Stary 2014-08-04, 18:17   #1376
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dotka, tylko florystka będzie dekorować stoły, a z częścią "taneczną" średnio da się coś zrobić... mam właśnie nadzieję, że moja foto będzie jakoś tak robić, że będzie na zdjęciach i tak ładnie, no ale nie jestem w pełni zadowolona i chyba nie będę. Ale równocześnie wiem, że naprawdę nie widzieliśmy żadnej alternatywy przy naszej liczbie gości... dopiero po fakcie się pojawiły, jak np. zmienili się gdzieniegdzie managerowie i ceny zmalały...
Stary 2014-08-04, 18:32   #1377
Panna Izabela
Zakorzenienie

Wróciłam
u nas niby lepiej, ale wszystko się pokaże, jak się znowu pokłócimy.. Nie jest to gorączka przedślubna, a wolałabym. Za to w ramach gorączki przedślubnej , chyba się w końcu pokłócę z teściową
z dobrych wieści, jesteśmy po spisaniu protokołu przedśubnego, daliśmy na zapowiedzi, ale nie mamy możliwości ich wysłuchać, tż może będzie miał za tydzień. Także przygotowania jakoś idą. I mamy pewnych 153 gości, także stół wiejski jest pewny.

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 18:41   #1378
kallina_2014
Wtajemniczenie

Sziket,
u nas tez nikt nie odmawia, tak więc zapowiada się, że przyjadą prawie wszyscy, jest nam bardzo miło

Tinyheart,
na początku zrozumiałam, że odwołujecie ślub ze względu na Twój ząb ale to chyba coś poważniejszego. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Anesthesia,
jezeli ludzie będą się dobrze bawić, nikt nie zauważy czy sala jest ładna, udekorowana czy nie

A ja dzisiaj zdałam sobie sprawę, ze mój slub już w przyszłym miesiącu..
Stary 2014-08-04, 18:42   #1379
Dotka90
Zakorzenienie

An, ale na części tanecznej się tańczy, a nie stawia dekoracje, więc się nie przejmuj!
Stary 2014-08-04, 19:43   #1380
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Kiss, ja mam dziś 41 dzień cyklu Także łączę się w bólu.
Ja mam dziś 38

Do wczoraj mieliśmy potwierdzenia, dało znać 105 osób z 206 Do niektórych dziś pisałam ale nawet nie odpisują
A z tych 105 osób będzie tylko 63

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Anesthesia wg mnie normalna sala, nie martw się!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości