|
|
#2041 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIII
Uff, wizaż wrócił!
W temacie tłumaczeń to faktycznie zależy od słownictwa... ostatnio robiłam prezentację o funduszach inwestycyjnych (24 slajdy + dwie karty funduszy) - i wyrobiłam się tyż w ciągu dnia pracy
|
#2042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
snad database error kiedy chcę napisać lub wysłać odpowiedź oraz wściku. szlag trafił moją 11-letnią zbieraninę ebooków oras chuop mój na te wszystkie przekazane zachwyty i pochwały spłonił się kiej dziewyca na myśl o nocy poślubnej i już pyta czy czegoś jeszcze nie potrzebuję ![]() bym potrzebowała skoro pyta...
|
|
#2043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przynajmniej takie mam zazwyczaj Cytat:
Cytat:
Wizaż działa ![]() Macham znad braku wody w domu i nadmiaru wody za oknem |
|||
|
|
|
#2044 |
|
Panaroja
|
oddali fisaż
snad prawdopodobnie nadciągającej burzy oraz Tur de Poloń jeżdżącego po Wawie ![]() Goldenku trzeba napić się kawusi i wziąć za kolejne porządki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-08-04 o 17:39 |
|
|
|
#2045 |
|
Wtajemniczenie
|
boszszsz przeglądam projekty domów i nie wiem - czy ja mam za wysokie wymagania czy projektanci tak sobie w kupę lecą no nie ma domu który by mi podchodził funkcjonalnością
są albo skopane albo bardzo skopane każdy bym przerobiła przynajmniej w połowie a że projekty indywidualny kosztuje w trąbkę to muszę znaleźć coś najbardziej zbliżone do moich marzeń albo zbliżone po przeróbkach możliwie w najmniejszej ilości. bo te przeróbki też zbliżają ale do ceny projektu indywidualnego ![]() albo znaleźć wykonawcę który w cenie budowy domu ma bezpłatne przygotowanie projektu wedle życzenia klienta bo takowy też posiadam ![]() chcę: - prosty w bryle i dachu - z dużą samodzielną kuchnią i spiżarnią obok, do której to kuchni nie lezie się przez caaaaały dom i salon, krótka piłka drzwi wejściowe korytarzyk kuchnia - z pomieszczeniem gospodarczym na piec w sensownym miejscu - z kominkiem/kozą - z 3ma sypialniami mogą być po 9-10 mkw. jak będą wieksze nie będzie dramatu - salon normalnej wielkości a nie hala sportowa - parterowy - z garażem dwustanowiskowym ale to akurat najmniejszy problem doprojektować - powierzchniowo ok 100-120 mkw. nie ma takich
|
#2047 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wrociłam od Flo, przeżarta, przepita, przepalona
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2048 |
|
Panaroja
|
Błyska się
![]() Gdzieś wpadł mi kątem w oko napis "Hurtownia akwarystyczna Panaque" , co zobaczyłam ? "Hurtownia artystyczna Paranoja"
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Spod deeeeeeszczu
I powinnam zasnąć jak dziecko Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-04 o 21:29 |
|
|
|
|
#2050 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Zgodnie z planem ma już dziurę na zadku od zjeżdżania
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpłytszy żart ever, wybacz, ale nie mogłam się oprzeć skojarzeniom
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-04 o 21:51 |
|
|
|
|
#2052 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście w tym roku mądrze wymyślili i przez śródmieście kolarze będą jechać w okolicach południa, czyli jak ludzie w większości sa w pracy, a nie tak jak to dotychczas było miedzy 15 a 17 jest więc szansa że wrócę normalnie do domu ![]() Cytat:
za znalezienie idealnego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie nadal nie ma wody, to już przestaje być śmieszne ja się chce umyć |
|||||
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezwodzie to koszmar Zwłaszcza latem W bloku myślałam, że się wścieknę, niby jeździłam się myć do babci, do przyjaciółki, no ale wiadomo, raz dziennie, a nie zawsze wtedy kiedy potrzeba była My mamy swoją wodę na szczęście, bo w okolicy kilka razy w roku zdarza się, że z różnych powodów zakręcają wodę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-04 o 22:11 |
|
|
|
|
#2054 |
|
To ja :)
|
Boniek chory znowu... Ech...
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
kurtka w mordę, coś nawracającego czy jakiś nowy wróg? Współczuję Wam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-04 o 22:50 |
|
|
|
#2056 |
|
Nindżopesz
|
Przeczytałam "bezwzwodzie"
Tulam wszystkich bez wody, przepalonych i z dziurą na tyłku i lecę szyć.
|
|
|
|
#2057 | |
|
|
Cytat:
Limo w TV <3
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2059 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
znaczy jest z całą pewnością , drugiego takiego nie ma ![]() 2.to marny skoro nie zdzierżył ![]() Cytat:
najpierw jakiś prolog czy młodzieżówka jeździła w kółko , a sam główny peleton ściągnął dopiero koło 15 i do wieczora też jeździł w kółko 2.ojoju , wspołczuję z całej duszy , amsakreska do sześcianu ![]() ojej ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() mnie czeka przerabianie spapranych spódnic ze sztruksu com je w dwie strony skroiła zamiast w jedną była burza przez chwilę i już nie ma i nie pada...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2060 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
To brzmi dziwnie, znaczy zrobiłaś dwa tyły/dwa przody? |
|
|
|
|
#2061 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#2062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i nie znalazłam. Dziś byłam oglądać stary zakopiański don- układ bajeczny, ale zniszczenia takie, że na remont nie wydolę. A dom taaaki piękny (
|
|
|
|
|
#2063 |
|
|
Kur-dwa!!! Znów na jogę nie pójdę :-( Jakieś manewry, od godziny dzwonią ciągle do małżona z pracy, że coś padło i ma ratować. A jednocześnie dostępu nie dają do systemów. Co on, kur... Szklaną kulę ma kupić, a rozwiązanie SMSem wysłać??? Ale jestem zła... Zwłaszcza, że małżon znów pracuje tylko hobbystycznie, bo nie płacą...
|
#2064 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano koszmar ![]() na szczęście bardzo rzadko się zdarza, w sumie to nie pamiętam kiedy ostatnio... no ale jak jest to jest trauma Cytat:
![]() Cytat:
koło mojego w domu tez jeżdżą w kółko (4 rundy bodajże), mam nadzieję ze się wyrobią przed 15 ![]() 2 ano .... Cytat:
Ja też nie za bardzo dziś spałam z powodu braku wody, bo przyszła jednak w nocy dopiero więc poszłam do łóżka brudna Znad kawy |
||||
|
|
|
#2065 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
kurcze, Murszaf, chyba o tym już kiedyś było ale nadal nie rozumiem czemu on pracuje skoro nie płacą i dzwonią o 3 w nocy... bosz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2066 | |
|
|
Cytat:
Dostanie małżon kasę za pół godziny, a 3 nad tym siedział... Bo najpierw logowanie bez sukcesów i ustawianie połączeń, potem diagnoza, potem siedział i myślał, jak to zrobić, robił pół godziny (TO PÓŁ), a potem sprawdzał, czy wszystko działa... Ech... A władze na 3 tygodniach urlopu... Jak my jedziemy na urlop, po 3 dniach zaczynają dzwonić i pisać SMSy skutecznie psujące wypoczynek... Ludzie są źli.
|
|
#2067 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest i dobra strona tej syt - zanim znajdę projekt idealny to akurat minie tyle lat, że zdążę odłożyć na budowę Cytat:
ale że czemu nie ma wody przegapiłam? Cytat:
![]() Cytat:
a ile jeszcze skrojonych i nieskończonych leży mi w szafie to wstyd mówić. zwłaszcza że teraz się w nie już nie zmieszczę Cytat:
Cytat:
jakby tu gdzie mieszkamy było inaczej ta sama syt tylko że tu ma na razie robo, tam trzebaby szukać. ale tu klita wynajmowana w bloku tam klita ale własna z ziemią. a ja wiem że on by znalazł pracę z palcem w nosie tylko ruszyć mu się nie chce jest jeszcze niewymawiany argument który tak naprawdę jako jedyny blokuje wyjazd stąd, ale to już wszyscy wiedzą ![]() Cytat:
znad pochmurnego nieba i chłodku radyjko gra, kawa w żyły weszła, coś by się porobiło ...
|
|
#2068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twój mąż jest za dobry dla tych złych ludzi ![]() awaria jakaś, rura pękła czy cuś ![]() Cytat:
![]() ale stare domy to zło, studnia bez dna ..... U mnie dziś chmury, ale i dobrze, trochę odpoczynku może na siłkę pójdę wreszcie w związku z tym bo w upały nie chodzę, bo jest tam wtedy jak w piekarniku
|
||
|
|
|
#2069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i do której muszę dojeżdżać stąd czyli z zadoopia 15 km i w dodatku w szczerym lesie z dala od jakiejkolwiek cywilizacji o mieście nie wspominając. no ale ...
|
|
#2070 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Właściwie to mam przesyt ![]() Odnośnie domów współczuję, mam to samo ale na malutką skalę tj. co do ciuchów. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Albo spadkobierców idei

za znalezienie idealnego
ja się chce umyć
Bezwodzie to koszmar
Zwłaszcza latem
i dzwonią o 3 w nocy... bosz
a ile jeszcze skrojonych i nieskończonych leży mi w szafie to wstyd mówić. zwłaszcza że teraz się w nie już nie zmieszczę