|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
mówiłam już wtedy że Fructis bo na etykiecie pisało
![]() Cytat:
Cytat:
Nawjko ![]() Marsi to stary filmik baba podobno siedzi... Ale u nas burze z oberwaniem chmury wczoraj! Masakra |
||
|
|
|
#1022 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Na śniadanie jadłam kawałek ciasta drożdżowego z masłem, D. oczywiście z wywieszonym jęzorkiem - dałam kawałek do ręki, a tu jej wyrwało się takie głębokie westchnienie aaaaaaaaa - normalnie totalna ulga, że mamusia dała |
|
|
|
#1023 |
|
Lurker ;)
|
Nawijko wspolczuje
Zmarl moj dziadek( byl mi bardzo bliski, nie zdazylam mu powiedziec o ciazy do teraz mnie to meczy
|
#1024 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blanka właśnie też szybko się oswoiła. Co te dzieci maja, że tak kochają wodę? Dzielna dziewczynka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wracaj do nas! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- przepraszam, musiałam przegapić ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47616965] Na śniadanie jadłam kawałek ciasta drożdżowego z masłem, D. oczywiście z wywieszonym jęzorkiem - dałam kawałek do ręki, a tu jej wyrwało się takie głębokie westchnienie aaaaaaaaa - normalnie totalna ulga, że mamusia dała Moja Blanka dzisiaj dzieliła się śniadaniem z Nawijką, potem Jej zabierała z talerza, a na koniec poleciła z czym Nawijka ma zjeść kanapkę i łaskawie pozwoliła zjeść borówki ze swojej miseczki. Nie ma lekko
|
||||||||
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wpadam sie pozegnac dzis w nocy jedziemy na Chorwacje po pracy czeka mnie pakowanie, a po kapieli Jula wyjazd trzymajcie kciuki za nas trochę boje sie drogi
Wszystkim urlopującym życzę udanych urlopów Wracamy za tydzień
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nadmieniłam bo na etykiecie drobnym drukiem pisało ![]() niezła jest
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale mnie wszystko boli po nocce MA SA KRA. Miałam zamiar dziś popołudniu ćwiczyć, ale nie dam rady. Boli mnie każda część ciała My mamy u nas magazyn na piętrze więc milion razy musiałyśmy chodzić tam i spowrotem. Także trening już miałam w nocy ale będę mieć nogi i pośladki lepsze niż po ćwiczeniach z Ch. Oczywiście co? Przyszłam z nocki o 5.20 i nie umiałam zasnąć. Zasnęłam w końcu jakoś po 6, a Daria się obudziła 6.20 Tż ma pracę na 12 więc zabarał ją na 2,5 h na spacerek, a ja się przespałam trochę. Potem jak będzie mieć drzemkę to się z nią położe.
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się pourlopowo, buuu
![]() Dopakowuje ostatnie rzeczy i jedziemy na lotnisko. I od poniedziałku znowu nocki w pracy, znowu codzienność
|
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
Mika udanego urlopu !
Byłam dziś w tym przedszkolu na rozmowie, nie jestem usatysfakcjonowana bo myślałam, że dziś już dostanę decyzję ;/ a teraz żyję w nadziei i stresie i jakoś tak mi smutno. Ogólnie rozmowa trwała godzinę, facet na koniec powiedział, że sprawiam miłe wrażenie i gdybym była w trakcie studiów pedagogicznych a nie psychologicznych to by mnie zatrudnił a tak...musi jeszcze pogadać z innymi kandydatkami A tak bardzo mi zależy na tym .Trzymajcie jeszcze kciuki do środy bo taki podał termin decyzji. ![]() :pr osi:
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane,wczoraj chyba 20 razy próbowałam wysłać wiadomość aż usnęłam w końcu
Nawijko,ściskam Cię mocno i szczerze współczuję straty
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas kciuki mam zaciśnięte!
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówiłam Wam bo nie było ku temu okazji,ale mój mąż pracuje z kolegą którego żona ma SPA. I tak ostatnio od słowa do słowa(mojemu tz odpalil się wizaz przy tym koledze,jak byli w delegacji) i ten kolegą mówi mu że chcą zwolnić swoją pracownice która siedzi na recepcji i że jak ja bym była zainteresowana to mogę mieć pracę. Na 4 godziny na początek ale to akurat mi pasuje narazie. Nie wiadomo jak to się wszystko potoczy bo różnie bywa i tamtej mogą wcale nie zwolnić,ale jakby mi się udało to chyba posralabym się ze szczęścia. Mam już tak dość siedzenia w domu że to byłaby idealna okazja na wyjście do ludzi.
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Mika to udanych wakacji, ja już też dni odliczam do naszego wyjazdu
mialam dziś badanie z glukozą i nawet nie poczułam, w poprzedniej ciąży telepałam się jak ćpun a teraz lajcik ![]() idę robić słoiki, dziś ogórki w zalewie musztardowej rany boskie szykuję zapasy jak na wojne, czytaj z trójką dzieci ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1034 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
panowie spia, czalupka jako-tako ogarnieta, pranie wyprasowane, obiad dochodzi zatem czas na wizaz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki!!!!! ![]() Cytat:
![]() czekaj, czekaj, jak z nawijka? ![]() to Ty jeszcze nad morzem jestes? Cytat:
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-08-08 o 14:15 |
||||
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
W k. zdjęcia dwóch Blanek
Przepraszam za jakośc, ale złapać je w bezruchu graniczyło z cudem![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Pstryczku spotkalysmy sie z NNawijka w smutnych okolicznościach Pogrzeb Jej babci jest w moich rejonach...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziś w nocy wyjeżdzamy. Już się tak nie stresujemy. Mamy nocleg więc jeden problem z głowy. Trzymajcie kciuki by Zuzka była radosna, uśmiechnięta i nie marudziła ![]()
|
|
|
|
#1037 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
------------------- Zrobiłam sobie kawę mrożoną
|
|||
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny my jedziemy jutro na noc nad morze, dzisiaj caly dzien z mama, padam na pysk, trzymta kciuki co by podroz jakos poszla
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- No i nie bedzie mnie raczej na pewno, wracamy dopiero pod koniec sierpnia, potem zlobek od razu ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1039 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny !!!
Na wstępie chciałabym przeprosić za długą nieobecność ale z wiru przeprowadzki wskoczyłam w wir pracy bo pracownica ma urlop i garuje na kioskach a oprócz tego latam po mieście i pokazuję swoje mieszkania studentom. Mieszkania od dziś już zaklepane a od września studenci się wprowadzają. ja na kioskach do 14 siedzę tak jakby. to się okaże jeszcze. Powiem Wam że do dupy z tym telefonem i odpisywaniem na posty. dwa razy mi zjadło. potem napisałam posta w wieczór kiedy była modernizacja strony i zaś wywaliło mnie. No idzie się zniechęcić! Lecę z pamięci bo już i tak mam mega tyły... Meneq super że dogadałaś się z tz i lecicie we dwie Na pewno wszystko ogarnieszLady ja to Ciebie podziwiam z tym bieganiem Nawijko tak mi przykro. Tulę Marsi - ogórki w musztardzie pycha ale jako filety bez skórki i nasionek. próbowałaś REWELACJA. Popisowe pikle mojej t. zazdroszczę tych 25 tc! ja dopiero w drugi trymestr wkraczam. Ale nie narzekam. Nie czuję się w ogóle jakbym była w ciąży tylko brzuchol rośnie i to już widać że jest ciąża. zwłaszcza popołudniem. hehehe grawitacja Szaja a my teraz przeżywamy jedzeniowy renesans. teraz kiedy Krzyś ma już 16 zębów ( no może nie w całości ale się wykluły) zaczyna wszystko jeść i to zje swoje a potem jeszcze od nas z talerzy. Najśmieszniej kiedy Krzyś zje swój obiad po czym za godzine tz wraca z pracy i mały je z nim kolejny obiad Silver będzie dobrze!!! Zakwasy miną a Ty nabierzesz krzepy :p więcej nie pamiętam papapapapapa |
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś cisza, niemal jak podczas wizażowej awarii
![]() Przypominamy się mamom niefejsowym - Little stwierdziła, że Daduś tu na 5latka wygląda
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście nową reklamę Snickersa z Gremlinem? Aaa
|
|
|
|
#1042 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nocka. Przyjęcie towaru.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--------------------------------------- Ja jednak poćwiczyłam dziś ![]() ale ciężko było jeszcze z zakwasami po nocce Jeszcze tydzień i urlop szkoda że sama bez męża
|
|
#1043 |
|
Konto usunięte
|
Hope, tym razem Dadola ominę, bo muszę: jaka ty jesteś PIEKNA!
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, zgadzam się z Szajką. Wyglądasz kwitnąco!
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Szajka i jak ten podręcznik, poprawił się coś czy każda kolejna część to jeszcze większe dno niż poprzednie?
Ja po laserze całe nogi, pachy i bikini francuskie. Trochę hardcorowo momentami ale dałam radę...Hope ślicznie wyszłaś |
|
|
|
#1046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie jedziecie? ale fajnie, az na 2 tyg Cytat:
Cytat:
-------------- bylismy dzis z mlodym u fryzjera, opi.tolia go maszynka. placz byl ze hohohhoohohho no ale teraz przynajmniej nie bedzie mu goraco. w nagrode ze byl taki dzielny chcielismy go zabrac na plac zabaw - przy wejsciu okazalo sie ze zamkniety na klodke |
|||
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#1048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bierzecie spacerowkę jakąś? Nie wyobrażam sobie być tam bez wózka, nie mam skąd na miejscu załatwić, możliwe,że nie wejdę z nią do pociągu, bo zwyczajnie się nie zmieszczę w tym przejściu? Jedziecie na noc, w sensie że normalnie małego kąpiecie a potem wychodzicie? Czy zasypia i próbujecie na śpiocha bez budzenia? Czym najlepiej jechać, jakieś TLK, intercity (ja nigdy nie jechałam pociągiem dalej niż 50km) więc w ogóle nie ogarniam tematu tych przewoźników i rodzajów tych miejsc itp. itd. Co najlepiej,za normalne pieniądze warto wybrać? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby wszystkie jeszcze spały? ![]() U nas ladna nocka. Daria spala od 20.30 do 7.00 ![]() Jedna pobudka w nocy bo do nas do łóżka chciała. Ale położyła się i spała dalej. Ja dzis na 10 do pracy niestety. Miłego dnia
|
#1050 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O fajna propozycja mam nadzieję, że wypali Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W klubie coś napisałam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

ja nie widziałam. Może jeszcze są to poszukam. 

chociaż i tak szaleje
Dzielna dziewczynka! 

Nie ma lekko
ale będę mieć nogi i pośladki 

no ale teraz przynajmniej nie bedzie mu goraco. w nagrode ze byl taki dzielny