|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
|
|
#1802 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w przeciwnym razie (jeśli uważa, że tego nie lubi, ale zniesie) niech kończy co zaczął, bo nigdy nie wiadomo czy faktycznie nowy kierunek mu się spodoba... A tak zawsze ma jakąś alternatywę. A może zamiast np rzucać jeden kierunek dla drugiego lepiej na "starym" kierunku wziąć dziekankę i spróbować na nowym, a po semestrze zdecydować, czy to faktycznie jest to? Wtedy to tylko pół roku straty. Dziewczyny piszcie dużo, bo wszyscy pojechali do Inwestora, a ja siedzę sama w biurze I jeszcze nic do roboty nie mam - a siedzieć muszę, bo czekam na gościa z projektem![]() Navi uszy do góry!
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Navi poprawisz, mogę Cię pocieszyć, że na wrzesień mam 2 egzamy i parę sztuk zaliczeń, dałam ciała po całości w tym roku
|
#1804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiem, ale po 1 to taki przedmiot, na ktorym mi nie zalezy, chcialam go miec po prostu z glowy (nauka o kulturze jako przedmiot trzonowy na psychologii...ekstra ) po 2 bede sie musiala uczyc na wyjezdzie i myslec o tym, zamiast sobie porzadnie wypoczac! poza tym zabraklo tylko 2 pkt do zaliczenia... a najbardziej juz wkurza to, ze kolezanka ktora nawet do ksiazki nie zajrzala, no NIC (nawet chciala nie pojsc, zeby sie nie wyglupic) ZDAŁA!! taka sprawiedliwosc egzaminow testowych... Cytat:
dzieki... |
||
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
Misiaczku, a co studiujesz na Polibudzie?
Navi
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu wspaniale, rozchorowalam sie przed samym wyjazdem i dowiedzialam sie ze nie zdalam ostatniego egzaminu |
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
widzę Navi, że masz tak samo - prawdziwi fair wykładowcy
![]() ja właśnie przez takiego kibluję, niestety już raz mnie usadził i teraz w czerwcu znów mi niezaliczył egzaminu, totalna załamka, ciekawe co zrobi we wrześniu
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Politechnika górą w tym wątku
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale babka byla po prostu BEZNADZIEJNA nie dalo sie jej sluchac czytala z komputera, zero inwencji wlasnej prezentacje w wordzie, a nie w power poincie! pewnie nawet nie wie jak sie to obsluguje ![]() a egzamin dowaliła... ehhh nic tylko ją ![]() a dwoj co nie miara, wiec chociaz nie jestem sama.. marne pocieszenie, ale zawsze. dobra, zmykam sie kurować zeby do niedzieli chociaz wyzdrowieć ![]() papa, miłego dnia |
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie mnie dopadły lęki z przeszłości mam swoje fobie i teraz jest jedna aaaaa!!!!
|
|
#1811 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz swój ukochany kierunek a jeśli nie ma licencjata na ochronie to bez sensu ciągnąć to przez kolejne 3 lata ![]() ja studiuje finanse i rachunkowość pokrewny kierunek, więc Cie doskonale rozumiem ![]() No a poza tym jeśli to jest coś co Cię interesuje to poradzisz sobie bez dwóch zdań Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
haaaaaaalooo spamerki
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1) pająki (poziom - niski, jeszcze nie jest tak źle )2) strome schody (poziom - wysoki, dostaję histerii jak na takowe wlezę), nie wiem czy kiedykolwiek byłyście w Kazimierzu nad Wisłą, tam jest taka wieża i żeby na nią wejść trzeba po takich właśnie schodkach się wdrapać, skutki były opłakane, niektórzy ludzie w szoku a niektórzy strasznie rozbawieni) 3) syreny alarmowe (poziom - średni, nie wiem czy wiecie o jakie chodzi, takie wyły kiedyś dawno temu) i właśnie dziś takie zawyły na 10 minut, ąz mnie ciarki przeszły straszne. Nie wiem czym to jest spowodowane bo nigdy nie miałam przykrych przeżyć z takimi syrenami. Wiem, że to jest śmieszne, ale ogólnie ja jestem śmieszna
|
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem jestem
![]() Przy włączaniu gg wyskakuje mi jakaś durna wiadomość głosowa o nowej płycie Dody :/ Ale mnie to wkurza! Co do fobii to ja mam kilka ![]() 1. Żołte owady latające, wszelkie osy, szerszenie itp.-panicznie się tego boję. Nie panuję nad sobą jak coś się do mnie zbliża. 2. Pępek-obrzydza mnie ![]() 3. Jak ktoś idzie o lasce to boję się, że przypadkiem w tą laskę kopnę
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit a co do owadów, znam dziewczynę która boi się biedronek
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umierammoja fobia- ćmy, obrzydliwe, paskudne stworzenia, nie jestem w stanie nawet sama zapaćkać w sensie zabić mówiąc brutalnie, zawsze kogoś wołam....
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ciem też się zgodzę, obrzydliwe są strasznie! Widzę, że Ty tak siedzisz na forum z przyczajenia, nigdy nie wiem czy jesteś!
|
|
#1818 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
syreny tez mnie troche przerażają bo zazwyczaj wiąże sie to z jakimś kataklizmem albo innym niebezpieczeństwem a dlaczego syreny wyły u Ciebie? co sie tam dzieje? Cytat:
![]() każdy ma swoje fobie i może jak bedziemy podchodziły do nich z humorem i ogólnie będziemy sie nimi dzielić to przejdą co wy na to
|
|
#1819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i tez obrzydza mnie pępek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chciałam napisac i zobaczylam ze oreganko bylas pierwsza. cmy sie nie dotkne!! ale TZ mial ubaw ostatnio jak sie zaczelam drzec jak jedna wleciala do mieszkania. ale byla wielka FUJ! zamieszczam fotki kostiumu prosze nie uciekac od monitorow ![]() jedna z przymiarki (na starowce, a co! ) a druga juz po ludzku
|
||||
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
leży idealnie
ale bardziej podobałaś mi sie na starówce na żywo w wersji "na cebule"
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1823 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo ślicznie |
|
|
|
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
No z tą laska to nic śmiesznego. Tym bardziej, że ostatnio moje obawy się spełniły-wlazła na mnie niewidoma kobieta z białą laską. Robiłam uniki jak się da, ale ona w ostatnim momencie ostro skręciła i pac. Dobrze, że nic się jej nie stało. Ale od tej pory stresuję się jeszcze bardziej na widok każdej laski.
Navi Ty chudzielcu świetnie leży!!!
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny wychodzimy
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Kończę właśnie pracę, do wieczorka
|
#1827 | |
|
Rozeznanie
|
Uciekłam z pracy
A co należy mi się Nawet pyszny obiadek sobie zrobiłam na konto większej ilości czasu![]() EDIT: A strój leży idealnie Coś kobiecego -----------------------------------------> Budownictwo![]() Niop, ale nie wiem czy drugi raz bym się na to zdecydowała (wiedząc ile to czasu mnie kosztuje) Cytat:
![]() NIETOPERZE są wstrętne, okropne, takie fujEDIT2: dziewczyny obliczyłam sobie dzienne zapotrzebowanie na BTW i mam parę pytań. Wyszło mi: B: 148g (2g/kg) T: 48g (30% z 1620kcal) W: 148g (reszta) Razem ok.1620kcal Dobrze policzyłam? Ile ww może pochodzić z innych źródeł niż warzywa?
- V. Lombardi Edytowane przez misiaczekdid Czas edycji: 2007-07-12 o 15:51 |
|
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
hohohoooo... ale laska z tej naszej Navi
![]() Hm... Ciekawy temacik... Fobie... To ja też się przyznam. 1. Chyba mam lęk wysokości boję się schodzić np. ze stołka 2. Również boję się wszelkich os, szerszeni itp. (przez alergie) 3. Obcych psów. 4. Jechać autem z kimś innym za kierownicą niż mój tata lub TŻ (trochę minęło zanim przyzwyczaiłam się do jazdy z TŻ-tem). ![]() 5. Mostów.
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo Giovanna wysokości też się boję. Za nic nie wlezę na drabinę, parapet itp. Ze stołka też się boję schodzić.
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
To musimy założyć grupę wsparcie
![]() Aaaa... Jeszcze boję się morza nocą, morza podczas sztormu, wysokich fal i pływać w morzu w miejscach gdzie nie mam gruntu ![]() Jak byłam mała to bałam się... Indyków i gęsi ![]()
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

lepiej rzucic po 2 latach niz po 3 czy 4...
) po 2 bede sie musiala uczyc na wyjezdzie i myslec o tym, zamiast sobie porzadnie wypoczac! 

mam swoje fobie i teraz jest jedna aaaaa!!!!

umieram
a dlaczego syreny wyły u Ciebie?
co sie tam dzieje?