![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Lady, owszem i nawet zaakceptowałam już dawno temu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady, poka rzęsy, ja idę w przyszła sobotę robić pierwszy raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i chciałam na próbę zrobić teraz na wyjazd wakacyjny,żeby się nie trudzić przy mejkapie boję się tylko bo moja kosmetyczka jest strasznie woooolna i nie wiem jak ja wyleżę tyle czasu ile u Ciebie trwało? ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Black byłam dziś pierwszy raz w drogerii Hebe i dorwałam kolorówkę Catrice, w sumie średnio przepadam za kosmetykami drogeryjnymi ale była fajna cena na bazę pod cienie używałaś?no i kupiłam sobie kredkę do brwi bo cienie mi się już znudziły, jest spoko i za tę cenę, chyba się przerzucę na niższą półkę bo coraz częściej widzę,że selektywne marki to ściema ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() spodoba Ci się!!! Ja już wiem, że będę robić, zrezygnuję nawet z comiesięcznych żeli na paznokciach na rzecz rzęs ![]() cekej może mie się uda jakieś normalne foto szczelić
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Lady - ale co dokladnie robilas zrzesami? jaka metoda? i ile to kosztuje? tez mi sie marza takie dluuugie i geste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu, przedłużałam 1:1, ja płaciłam u mojej mamy na wsi 99zł i z tego co się orientuję to chyba najtaniej w okolicy zaraz wrzucę fotę
#1086 |
Zakorzenienie
|
Lady, ja już przez sam zwiastun tak się napaliłam, że
![]() ![]() ![]() A co do rzęs to też właśnie się chyba wybiorę do kosmetyczki u nas na wsi, bo cenowo podobnie, jak Twoja, czyli wychodzi, że jednak nie drogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
moja t. płaciła 170
![]() aaaa nie mogę foty dodać
#1088 |
Zakorzenienie
|
Prosz
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1089 |
Zakorzenienie
|
Lady, naprawdę dobra cena ja będę placić 160 tylko,że wybrałam taki teatralny efekt, tzn wydaje mi się,że gęstsze niż Ty masz
bo ja na codzień lubię wieczorowe makijaże więc chciałam mieć meeega mocne a z żeli nie zrezygnuje, ostatnio zrobiłam białe ![]() efekt cudny i zwracają uwagę p.s ale w biedrze jest pyszna ryba ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zadomowienie
|
#1091 |
Zakorzenienie
|
uzupelnia się co ok 3 tygodnie bo to wypada z naturanymi rzęsami
słyszałam,że jak się przestaje to masakra, człowiek przyzwyczaja się do pięknych rzęs a potem no wiadomo ja już się nie mogę doczekać! marzę jeszcze o makijażu permanentnym- konkretnie kresce na górnej powiece |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
Hej !!!
Bokeh ale Hania cudnie gada co prawda po starocerkiewnogreckochińs ku ale bossskkkoooo ![]() Lady rzęski super. Ja również tak jak Marsi preferuję teatralne aczkolwiek takie subtelne też śliczne. raz tylko widziałam laskę z połową powypadanych już rzęs i bardzo brzydko to wygląda. ja stawiam więc na odżywki . a żele muszą być i basta. ja dziś pierdyknęłam sobie frencza bo w robocie poprzednie zajechałam w tydzień. miłego weekendu |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Heja, jedziemy juz, trzymajcie kciuki, odezwe sie jak dojedziemy, buziaki
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1094 |
Zakorzenienie
|
Lady, dobrze będzie!
W sąsiedniej wsi wesele jakieś jest, a taaak do nas niesie... Fajne biesiadne lecą, aż bym się przeszła pobawić ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Niech żyjee woooolnooość! Wolność i swoboda! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Czesc!
lady jak podroz? Samochodem i do tego noca powinno byc ok. Rzesy zabojcze, tylko to trzeba powtarzac czesto a w ktoryms momencie zacznie brakowac swoich. Sa jednak obciazone i bardziej wypadaja, chyba ze zrobione nieudolnie mialam. pstryczku Wam rowniez spokojnej podrozy! I udanych wyjazdow urlopujacym! Tz nie ma wakacji w lecie, ale bierze urlop pod koniec wrzesnia i dzieki temu bedzie mial zamiast 5dni wolnego az 10! Teraz obmyslamy, co zrobic, gdzie pojechac. Jak ja to lubie ![]() My tez wczoraj na zakupach. Glownie zabawkowych dla Yae do samolotu. Powiedzcie mi, czy w Pl dostepne sa zestawy Lego Duplo z samymi figurkami? Bylismy tz w H&M a tam wyprzedaz w pelni - przeceny dzieciecych ubranek o 80% - skorzystalismy. Dzis jestesmy w domu uziemione - black nawet Twoja czike przygarnelabym ;-) U nas tajfun, niedaleko wszedl z oceanu na lad, my jestesmy na wschodzie od jego trasy i jest pieklo: wieje i pada - Yae pierwszy raz sie boi i albo jest wczepiona we mnie, albo ani na krok nie odstepuje. Nie ma co o drzmece marzyc, bo od wiatru huk w domu taki, ze nikt nie usnie. Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-08-10 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam wroclawianki
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1097 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Zaraz zaczynam ćwiczyć, a potem idziemy na basen ![]() Miłego dnia ![]()
#1098 |
Zakorzenienie
|
Jestesmy w niebie
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1099 |
Zakorzenienie
|
Lady, ale Wam dobrze
![]() ![]()
#1100 |
Zakorzenienie
|
Lady, Marsi, efekt fajny, ale potem jakie spustoszenie na naturalnych rzęsach...
![]() Marsi, bazy akurat nie znam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zadomowienie
|
W takim razie to nie dla mnie, mi sie ciezko raz na miesiac-dwa do fryzjera zebrac
![]() Ja uzywalam kilku odzywek i tez spoko ale pozniej sie naczytalam, ze sa szkodliwe (a przynajmniej ta jedna po ktorej najlepsze efekty mialam) i odstawilam ![]() ![]() Lady ale zazdroszcze! ![]() ![]() meneq wspolczuje okropnie ![]() bokeh zapomnialam napisac, ze Hania jest absolutnie genialna! ![]() U nas dzisiaj okropna pogoda, leje tak, ze swiata nie widac. Poza tym tz jutro juz do pracy wraca ![]() ![]()
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki. Witam się z Mazur. Miałam dzień przerwy od ćwiczeń ale wczoraj znów turbo wyzwanie i dziś Wszystko boli. A że jest ze mną siostra to mobilizujemy się razem. Dziś rano krótka przebiezka potem trochę ćwiczeń na siłowni pod chmurką i na koniec rilax w jeziorku. ..i od razu miło rozpoczęty dzionek...
Laski..laski- o czym Ty myślisz. ... ![]() Cytat:
MARSI . LADY zazdroszczę rzęs- tez kiedyś bardzo chciałam ale kurde cena Jest niezła i jeszcze to uzupełnienie tez kosztuje. A potem jeszcze boje się co będzie z rzęsami za jakis czas. Ale może jak juz będę extra lachonem zarzucesobie rzęsy i napewno poprawie sobie tatuaż. Bo mały jest i wyblakł. A to kiedyś taki nieprzemyślany kaprys młodości ![]() Wszystkim wczasowiczkom udanego wypoczynku . Całej reszcie milej niedzieli. .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przede wszystkim ciężko się przyzwyczaić,że nagle mamy o polowe mniej rzęs ![]() myślę,że zrobię sobie teraz potem do końca roku póki maluch będzie bardzo absorbujący a potem się szarpnę na RevitaLash bo po tym taki efekt,że łeb odpada, widziałam sama na własne oczy Meneq- tajfun o ja ![]() chyba już mogę oficjalnie powiedziec,że moj Leo to śpioch ![]() ![]() tyle,że zasypia po 9 , wyregulowaliśmy też popołudniowe drzemki o 13 i spi 1,5 h potem go budzę ale ja naprawdę jestem w końcu wyspana i budzę się z lepszym humorem hehehe no byle do listopada bo potem dawaj od nowa kino z kolejnym dzieciakiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Nadal nie da się przez aplikację cytować
![]() Jestem na bieżąco Ale przez to cytowanie niewiele pamiętam. Lady: rzęsy super - jest też taka odżywka, dosyć drogą po której podobno rzęsy rosną jak szalone, można przyoszczędzić kupując razem z mamą lub siostra bo to chyba z 300zł Ale starcza na długo i na prawdę działa bo koleżanka używała - Black kojarzyła coś może? Bo mi nazwa z głowy wypadła. Ja już w Krk, wróciliśmy w czwartek w nocy i nie obyło się bez przygód. O 17 wsiedliśmy w auto, jedziemy chwilę i tuż przed Bielskiem Tata mówi że mu się kontrolka zapaliła, a za chwilę dym spód maski i silnik nam zgasł... :/ dobrze ze przy stacji benzynowej bo to droga szybkiego ruchu... Silnik zdechł, zupełnie nagle! Teść pojechał z ratunkiem, razem z T. po nas, ale zanim dojechali (zgubili się) to się zrobiła 21:30. Wloczyliamy się z Ami najpierw po ch a potem siedzieliśmy już w aucie, bo padało. Dobrze ze chociaż humor ja trzymał i dała radę wysiedzieć. W domu byłam przed północą, tz steskniony, Ale Ami na szczęście zasnela bo bałam się tugezy na widok taty. Ale nie, obudziła się tylko na moment jak ja przewijałam po podróży. A wczoraj zaliczyliśmy wesele, młoda poszalała z kuzynem 5letnim (szukała go potem po sali wpłacając Olo! , Olo! (Wszyscy mówią na niego Oli (Aleksander) , ![]() Lapała go za rączkę, biegali razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Hej pozdrowienia z Chorwacji jest super, Julo bardzo dobrze zniosl droge tylko co chwila wolal cyca jeszcze i musialam przyjmowac gimnadtyczne pozycję, jak zajechalismy bylo wszystko ok gospodaze maja 4 dzieci najmlodsze 2,5 miesiaca
Potem babciachorwatka wziela Jula na rece i poszla do innego pokoju po c ukierki dla niego i wpadl w taka histerię mowie wam jeszcze nigdy tak nie plakal ale dzis juz ok w nocy jeszcze przygoda bo znow z lozka spadl i znow ryk Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np RevitaLash ale są też inne z tej samej półki tylko nie wiem czy w trójkę to będie opłącalne bo taka kuracja wystarczy na krótko Mika, ale Wam fajnie, ja już też dni odliczam a pogoda pewnie piękna daj znać jak ciepłe jest morze bo w tamym roku było ziiiimne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Miłych urlopów dziewczyny!
Pokażę Wam Ami na ślubie. (sukienka ta sama już na 3cią okazje, trochę mi się znudziła, ale szkoda mi było nową na jeden raz jak ta dobra jest i nikt z tamtych gości jej w niej nie widział ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż ciężko uwierzyć ale koleżanka mojej sis na prawdę miała firany a zazwyczaj rzęsy miała mocno średnie i siostra była pewna, że to przedłużone ! ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- o kurdę, na każdym zdjęciu tż - zabije mnie :P no trudno, kasować juz nie będe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
I spioszek
![]() Poodpisuje wieczorem bo mi bateria pada, buziole :-* Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1110 |
Zadomowienie
|
Ja uzywalam Rapid Lash. FEG i tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rost-rzes.html
Efekt po wszystkich bardzo fajny ale tak jak marsi pisze to wcale na dlugo nie wystarczy wiec kupowanie na spole z kims jest bez sensu moim zdaniem. No i najwazniejsze, jesli naprawde szkodza naszym oczom to raczej nie warto. Ale musze sie wglebic w ten temat i dowiedziec sie czy to wszystkie tak maja ![]() Fakt faktem, ze wiele osob pytalo mnie czy mam przedluzane rzesy gdy ich uzywalam ![]() ![]() Debrah slicznie wystrojona Amelka ![]() ![]() Dziewczyny, zazdroszcze Wam tych spioszkow. Moja jak wstanie o 7-8 to do 21 szaleje bez minuty odpoczynku ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-08-10 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.