![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Blogerka w zeszłym roku też ponad miesiąc siedziała w Chorwacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
Little, absolutnie nie jesteś dziwna. Ja też nie cierpię, jak ktoś zaczepia Oliwkę, a często się to zdarza.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() Tż z A. na rowerze, a ja szukam pracy. Mam już dość ![]() ![]() u nas w porządku, poza tym że jak zobaczyłam filmik bokeh (hania cudna ![]() ![]() ![]() poczytuję was na bieżąco, marsi trzymam kciuki ![]()
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja wreszcie usiadłam. Wróciłam z pracy po 18. Jeszcze musiałam odebrać Darię od t. I już po ćwiczeniach jestem ![]() ![]() Zaraz będę kapać Darię , mleczko, spać i..... wreszcie odpocznę.
#1177 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewulka, Lenova kciuki za prace ![]() Little nie jestes dziwna w ogole. Mam to samo jesli chodzi o zaczepanie mlodych, a u kosmetyczki bylam 2 razy w zyciu na zamykaniu naczynka, ktore nota bene nadal wyglada tak jak wygladalo ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-08-11 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Wtajemniczenie
|
silver podziwiam serio serio!
ja dziś zrobiłam skalpel II po tygodniowej przerwie (miałam tak masakryczną @ że nawet ochoty wstać z łóżka nie miałam :/ ) i byłam mokra jak szczur ![]() ![]()
![]() |
#1179 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak ja bym poszła na wesele... mmm... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47651486] olej kokosowy polecam ![]() [/QUOTE] Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Przybijam piątkę! |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --------------------------------- Dzisiaj mieliśmy taką sytuację. Bawimy się oboje z Blanką na podłodze. W pewnym momencie Blanka znajduje w zabawkach muszelkę z nas morza. I zaczyna skakać, tak jak Małysz ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
Little ja tez kosmetyczkowa dziewica bylam przed slubem na make up i dwa razy paznokcie robic tez przed slubem teraz chce isc usunac kaszaki z policzka ale juz pol roku ide i nie wiem do kogo czasu nie mam i takie tam
Marsi wiecie juz gdzie do Chorwacji jedziecie, w ciąży mozna rzesy przedluzac zawsze mi sie marzyly a na koniec sierpnia mam weseke więc może Julo dzus zrobil dwie kupki poza pielucha jedna na plaży w kompielowki a druga na balkonie ake smiesznie robil bo na 3 raty i jak pytalam czy juz skonczyl słyszałam jesce nie Wczoraj nauczyl sie mowic mose czyt morze, maska tz plywa w masce i kama czyt kamien i motor jest jeden gosc na motorze wiec jest szal pal Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Fewciu dzieci maja strasznie dobra pamięć juz sie przekonalam kilka razy nie wierze w żadne 3 dni Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie nie wyobrażam spania przy zamkniętym oknie, duszno się robi po paru minutach i gorąąąco. Cytat:
Litlle, ja wiem, że nie zniosłabym, gdyby ktoś obcy Polę choć tknął, ale do tej pory same znajome osoby spotykamy ![]() Nie wyrabiam normalnie. Wszystkie sąsiadki po kolei jak leci, ciągle mi mówią, że ja to się za Polą nalatam, że ciągle gdzies chodzimy, że zawsze tak wcześnie od rana, że ich dzieci tak nie miały ![]() ![]() ![]() ![]() I w ogóle wczoraj Pola weszła sobie na stół i bawiła się słoikami i zabytkową porcelaną, nie byłoby w tym nic dziwnego, GDYBY nie to, że: a) Nic się nie rozbiło ![]() ![]() Tż nie wrócił na weekend i młoda BARDZO dała to odczuć, ale dziś już lepiej.
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-08-11 o 20:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |||||||
Zakorzenienie
|
Misiaeel, Hania przecudna!! Cała mamusia
![]() Jaka, o matko! co za sen ![]() ![]() ![]() Ty się nie śmiej tylko lepiej szykuj kawę i ciacho ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wiem skąd nagle we mnie tyle siły ![]() Teraz sobie postanowiłam, że od sierpnia do następnych wakacji będę systematycznie ćwiczyć ![]() Wiem że to dopiero 10 dni ale jeszcze nigdy nie byłam tak zmotywowana do ćwiczeń. Od 1 sierpnia zaczęłam. ćwiczę codziennie! Miałam tylko jeden dzień przerwy bo przerwę trzeba też zrobić. Nawet jak większość dnia jestem w pracy to już sobie nie wmawiam że jestem zmęczona/ nie mam czasu.... Ćwczę albo przed pracą , albo po pracy jak Daria śpi. Na szczęście Daria polubiła ćwiczenia razem ze mną ![]() Codziennie po ćwiczeniach zapisuję sobie w moim kalendarzu co ćwiczyłam. Doszłam do wniosku, że ciało się samo z siebie ładne nie zrobi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też czekam na jutrzejszy trening Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-11 o 20:46 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny uwaga
![]() Iwo okazał się...................... . Marinką pisorek odpadł, będę mieć córkę ![]() jestem w szoku i nie wiem co powiedzieć,przez 6,5 miesiąca myślłam,że mam syna,mówiłam do niego, Lesia uczylam że będzie mieć braciszka i cieszyłam się,że nic nie potrzebuje na wyprawkę nawet nie uiem napisać co czuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1186 |
Zadomowienie
|
Marsi wow!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaa Marsi, wiesz co ci powiem? że cieszę się przeogromnie!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]() ![]() ![]() fajnie jest mieć córkę ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- a powiem ci fajnie będzie miała - dwóch starszych braci to jest to! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Debrah co do okien. A moze ubieraj Amelke w jakiegos bodziaka i otwieraj okno? My tak robimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
zagadka- to nie kule i armatka
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bardziej niz plcia jestem zszokowana pogrubionym - to juz tak szybko zlecialo??????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Żadnej huśtawki w pobliżu...tragedia dla mnie ![]() Cytat:
![]() Silver, ja też Cie podziwiam. Robi mi sie bardzo nieestetyczny brzuszek, a przy ogólnej chudości wygląda to komicznie, ale nie chce mi sie cwiczyc ![]() Przeglądam sobie fryzury i myślę ..... ścinać/nie ścinać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gratulację Kochana! będzie córunia tatunia ![]()
![]() |
#1193 |
Lurker ;)
|
Marsi ale super! Wiesz jak bedzie miec dobrze z 2 bracmi? Nikt jej nie podskoczy
![]() ![]() Wiecie, mala ogolem jest bardzo do ludzi. Tzn potrafi stanac na ulicy gapic sie na ludzi i czekac, az ktos sie do niej usmiechnie albo machac raczka. No ale co innego usmiech a co innego chamskie zaczepianie obcego dziecka ![]() ![]() Tress ja tez ![]() ![]() Fewcia juz mniejsza w te zwierzeta, ale nam potrafil ktos 2 razy w ciagu tygodnia nasrac w bramie! Czlowiek! Mieszkamy przy samym przystanku wiec ludzie sie kreca( ale ogolem jest spokojnie, kawalek dalej monitoring), a to sie ktos odleje, a to butelke po piwie zostawi...
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-08-11 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem i podczytuje ale jakoś tak się nie mogę wbić. Ponieważ jestem na wyjeździe z dostawą siostrą to motywujemy się obie i dziś rano znów przebiezka 2km w międzyczasie 20 minut na siłowni pod chmurką a na koniec trochę rilaxu w jeziorze. Mam nadzieje ze waga ruszy i po powrocie będę zadowolona. SILVER z tego miejsca szczerze gratuluję za wytrwałość. Ćwiczy nas tu kilka i musimy razem się wspierać także dooopki w troki i wio ! ![]() Dobrej nocki mamusie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zadomowienie
|
marsi ale news!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1196 |
Zakorzenienie
|
Marsii wow gratulacje
![]() ![]() ![]() Szybko oswoisz się z ta myślą . Będzie corunia tatusia ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku jaka ona będzie piękna ![]() Zobaczysz córusia tatusia będzie jak nic !
![]() |
#1198 | |||
Zakorzenienie
|
Musze sie wynarzekac, bo nie usne
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() własnie tak to działa ![]() Cytat:
![]() Nosz, kuwa, nie pocytowało mi ![]() ![]() ![]() MARSI, wiadomosc dnia!!!!!! Kurdebele, szokens zaliczony jak z kosmosu, co? Ale zobaczysz, oswoicie sie i bedzie sama radosc ![]() ![]() MAŁA, oby nastepna rocznica byla juz we dwoje swietowana ![]() SILVER, trzymam mocno kciuki za dalsze cwiczenia! DEBRAH, gratulacje za pierwsze nocnikowe sukcesy ![]() ![]() FEWCIU, mnie juz Bartulo nieraz zaskoczył skojarzeniami, czasami zanim załapie o co kaman to sie zdąży zdenerwowac ![]() ![]() NETI, ćwicz bo efekty są! i sie chwal ![]() EWULKAAA, powodzenia w szukaniu ![]() EZZO, Wy na wesela jak do pracy chodzicie ![]() ![]() ![]() chyba wiecej nie pamietam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Marsi, jeee!! Pięknie! I juz ma włoski takie długie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, gratuluję Ci przeogromnie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.