Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-11, 17:15   #1171
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Blogerka w zeszłym roku też ponad miesiąc siedziała w Chorwacjimiejmy nadzieję,że się urlopuje i u nich wsio ok
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 17:15   #1172
BlackSanctum
Zakorzenienie

Little, absolutnie nie jesteś dziwna. Ja też nie cierpię, jak ktoś zaczepia Oliwkę, a często się to zdarza.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 17:16   #1173
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Blogerka w zeszłym roku też ponad miesiąc siedziała w Chorwacjimiejmy nadzieję,że się urlopuje i u nich wsio ok
Ostatnio dodała zdj na fb z pobytu

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 17:30   #1174
pstryczek84
Zakorzenienie

Pozdrawiamy znad morza!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 17:37   #1175
ewulkaaa
Wtajemniczenie

dobry wieczór

Tż z A. na rowerze, a ja szukam pracy. Mam już dość zaraz musze jeszcze poszukać jakiś korepetycji z niemieckiego, bo kiedyś mówiłam i rozumiałam wszystko, a teraz to masakra. A bez języków to w ogóle nic nie zdziałam

u nas w porządku, poza tym że jak zobaczyłam filmik bokeh (hania cudna ) to się załamałam, bo u nas nic takiego nie istnieje ciąge yyyy, eeee i jeszcze yyyyyyyyyyy

poczytuję was na bieżąco, marsi trzymam kciuki a czy ewik po wizycie się odezwał czy coś przeoczyłam ;>

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 18:30   #1176
s i l v e r
Zakorzenienie

Ja wreszcie usiadłam. Wróciłam z pracy po 18. Jeszcze musiałam odebrać Darię od t.
I już po ćwiczeniach jestem Dziś był Skalpel II , Mel B pośladki i Abs Ufffff

Zaraz będę kapać Darię , mleczko, spać i..... wreszcie odpocznę.
Stary 2014-08-11, 18:36   #1177
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Pozdrawiamy znad morza!

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Ja wreszcie usiadłam. Wróciłam z pracy po 18. Jeszcze musiałam odebrać Darię od t.

silver podziwiam Cie, naprawde Nie wiem skad Ty bierzesz tyle sily i energii ale zazdroszcze

Ewulka, Lenova kciuki za prace

Little nie jestes dziwna w ogole. Mam to samo jesli chodzi o zaczepanie mlodych, a u kosmetyczki bylam 2 razy w zyciu na zamykaniu naczynka, ktore nota bene nadal wyglada tak jak wygladalo

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2014-08-11 o 18:40
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 19:09   #1178
ewulkaaa
Wtajemniczenie

silver podziwiam serio serio!
ja dziś zrobiłam skalpel II po tygodniowej przerwie (miałam tak masakryczną @ że nawet ochoty wstać z łóżka nie miałam :/ ) i byłam mokra jak szczur czekam na jutrzejszy trening

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-08-11, 19:24   #1179
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
tak po jednej kuracji ale efekt też znika jak tylko przestaje się używać
tak tak, przecież rzesy wypadają

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Fewciu, polecam poczekać chwilkę, nie ładować w skórę nowych kremów. Skoro porobiły Ci się górki (czyżby zaskórniki? O to chodzi?), to dałabym skórze odpocząć i stosowałabym coś lekkiego - to, czego używasz na co dzień, bez eksperymentowania.
Dziękuję, teraz będzie troszkę chłodniej, to może wyjdę na prostą

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Szaja : bo spała w samym pampie i bez przykrycia (rozkopuje się). Jak się śpi to się jednak wychładza ciało trochę. Zamknęłam jak się kładłam sama spać.

Kurdę, nadal wam w aplikacji nie działa cytowanie i odpowiadanie w ogóle?
Kochana Blanka też śpi w samym pampersie, przy otwartym oknie całą noc.

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Cześć

Jak ja bym poszła na wesele... mmm...

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hej
Pogodę mamy super. Zuzka szczęśliwa i zadowolona. Teraz sobie śpi.
A ja dorwałam się do free wifi
Buziaki dla Was :-*

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

witam po urlopie
Podziwiam dziewczyny, które mieszkają w dużych miastach, bylismy we Wrocławiu-bardzo ładne miasto, do zwiedzenia i jako baza wypadowa dalej, ale mieszkać bym tam nie chciała, a z małym dzieckiem to już w ogóle .... rozglądałam się, ale nigdzie nie wpadłam na Blogerkę ani Marsi
A ja kocham mieszkać w mieście, fakt, że to żadne centrum Warszawy, ale wszędzie mam blisko, dookoła dużo dzieci, z którymi Blanka może się bawić.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Dziś mamy z mężem drugą rocznicę ślubu i spędzimy ją osobno Pojechał w delegacje do Zakopanego
Tym razem na dłużej.
Nie cierpię tych jego wyjazdów
Jak ja Cię doskonale rozumiem z tymi wyjazdami

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47651486]
olej kokosowy polecam ostatnio używam na noc, smaruję sobie oczyszczoną twarz, super jest, miałam pełno syfu z uwagi na upały a jest ładnie
[/QUOTE]
Dziękuję

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Prawdziwy cud Chyba bym juz nigdy takiego dzieciatka z rak nie wypuscila

marsi zabilas mnie dzisiaj. Wchodze na Twojego bloga (gratuluje podjecia decyzji! ) a tam podziekowania dla mnie Strasznie sie wzruszylam, dziekuje

fewciu dokladnie tak jak piszesz, tego nam trzeba bylo Wydaje mi sie, ze tz byl bardzo przemeczony, jednak praca + dwoje dzieci + pomaganie mi w moim biznesie, to wszystko go po prostu przytloczylo.

Dziewczyny, troche mnie nie bylo i na pewno cos przegapilam ale co sie dzieje z blogerka?
mam nadzieję, że już teraz będzie tylko lepiej

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
A dlaczego? :P Chodzi Ci o miejski gwar? Ja akurat lubie i ciesze sie, ze wszystko doslownie mam blisko. Jedyne czego mi brakuje to ogrodek, zeby moc sie polozyc toples i opalac A przeszkadza smrod. No straszny smrod, same szczyny i gowna ale to wina glupich ludzi, co nie wiedza co to toaleta i sprzatanie po psach. Zwlaszcza, ze np ode mnie jest 10 minut drogi do parku wiec te psy obsrywaja kazdy rog...

Marsi ale Blogerka to chyba z miesiac temu pisala :P Z reszta duzo dziewczyn sobie odpuscilo totalnie forum.

Co do paznokci i kosmetyczek, czy tylko ja jestem kosmetyczkowa dziewica? Nie bylam nigdy :P Nie robilam sobie tez nigdy sztucznych paznokci ani rzes.

Dziewczyny czy ja jestem jakas przewrazliwiona czy wy tez nie lubicie jak ktos wam dziecko zaczepi i dotyka? Dzisiaj jakis stary dziad stanal mi nad dzieckiem i cos ☠☠☠☠☠☠☠il, przemilczalam. Wczoraj jakas stara brudna baba, ktora chwile wczesniej darla morde na wnuka? ktory plakal, podeszla do malej i mowi do tego chlopca, ze dziewczynka sie z niego smieje. To jej powiedzialam, nie nie smieje sie z niego, a jak lapa mi tknela dziecko to powiedzialam dosadnie prosze mi dziecka nie dotykac. Dziwna jestem?

Kurtyna podnosi sie. Bylam u babci w weekend. Byla rowniez siostra mojej mamy. Pierwsze slowa po moim wejsciu do pokoju- ale widze, ze sie trzymasz dobrze, tutaj(pokazujac na moje biodra) to ci zostalo. Kurtyna opada. Wspominalam, ze nienawidze starych ciotek?
U nas nie ma takich "swojskich" zapachów. Nawet jak mieszkańcy wychodzą z psami, to od razu sprzątają po nich do woreczka.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Witajcie z rana,my pobudka o 5 ale po godzinnej tugezie dospal do 7. Czika od rana,zaraz wychodzimy na dwor,bo Kuba juz z wezem czeka przed drzwiami
Przybijam piątkę!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 19:35   #1180
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Pozdrawiamy znad morza!

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dobry wieczór

Tż z A. na rowerze, a ja szukam pracy. Mam już dość zaraz musze jeszcze poszukać jakiś korepetycji z niemieckiego, bo kiedyś mówiłam i rozumiałam wszystko, a teraz to masakra. A bez języków to w ogóle nic nie zdziałam

u nas w porządku, poza tym że jak zobaczyłam filmik bokeh (hania cudna ) to się załamałam, bo u nas nic takiego nie istnieje ciąge yyyy, eeee i jeszcze yyyyyyyyyyy

poczytuję was na bieżąco, marsi trzymam kciuki a czy ewik po wizycie się odezwał czy coś przeoczyłam ;>
Nie martw się, na pewno zacznie mówić. Blanka zaczęła z dnia na dzień. Dosłownie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

---------------------------------
Dzisiaj mieliśmy taką sytuację. Bawimy się oboje z Blanką na podłodze. W pewnym momencie Blanka znajduje w zabawkach muszelkę z nas morza. I zaczyna skakać, tak jak Małysz To znaczy robi skłon, krzyczy "hop" i skacze. A my siedzimy jak wryci nie wiedząc o co chodzi, Mała coś nam tłumaczy w starocerkiewnochińskim a my tępi nie kumamy o co chodzi Aż wpadłam na pomysł. Mówię d Niej "tak skakałaś przez fale nad morzem?" A Ona "taaaaaaaak!" i daleje skacze Zobaczcie jaką pamięć ma dziecko
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 20:02   #1181
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Little ja tez kosmetyczkowa dziewica bylam przed slubem na make up i dwa razy paznokcie robic tez przed slubem teraz chce isc usunac kaszaki z policzka ale juz pol roku ide i nie wiem do kogo czasu nie mam i takie tam
Marsi wiecie juz gdzie do Chorwacji jedziecie, w ciąży mozna rzesy przedluzac zawsze mi sie marzyly a na koniec sierpnia mam weseke więc może

Julo dzus zrobil dwie kupki poza pielucha jedna na plaży w kompielowki a druga na balkonie ake smiesznie robil bo na 3 raty i jak pytalam czy juz skonczyl słyszałam jesce nie

Wczoraj nauczyl sie mowic mose czyt morze, maska tz plywa w masce i kama czyt kamien i motor jest jeden gosc na motorze wiec jest szal pal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Fewciu dzieci maja strasznie dobra pamięć juz sie przekonalam kilka razy nie wierze w żadne 3 dni

mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 20:37   #1182
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Amelka się budzi już 4.raz, tak duszno ze... otworzyłam jej na moment okno, wpuszczę trochę tlenu i zamknę
Już widzę, że dziewczyny Ci odpisały. Nie możesz okna chociaż dać na uchył? My od paru dobrych miesięcy śpimy tylko przy uchylonym oknie, a przez ostatnie 3 tygodnie jest każdej nocy otwarte na oścież. Młoda ma łóżeczko zaraz obok okna
Ja sobie nie wyobrażam spania przy zamkniętym oknie, duszno się robi po paru minutach i gorąąąco.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Deli piękny kominek! Kochana Wy tak szybko z tą Budowa wszystkie robicie. A nie martwisz się że coś zacznie pękać? Przecież dom pracuje itp. Ja pamiętam że zawsze dom w stanie surowym stanie musi postać. tylko wiesz ja się nie znam, tak mi tylko przyszło do głowy.
Zawsze najważniejszy jest strop, musi minimum miesiąc "stać" nieruszany. A reszta, to tak jak Deli napisała, teraz są takie materiały, że można spokojnie lecieć z koksem.

Litlle, ja wiem, że nie zniosłabym, gdyby ktoś obcy Polę choć tknął, ale do tej pory same znajome osoby spotykamy

Nie wyrabiam normalnie. Wszystkie sąsiadki po kolei jak leci, ciągle mi mówią, że ja to się za Polą nalatam, że ciągle gdzies chodzimy, że zawsze tak wcześnie od rana, że ich dzieci tak nie miały Chyba coś jest na rzeczy Ona nawet przy jedzeniu nie usiedzi, nie pamiętam, kiedy ostatni raz zjadła choćby parę kęsów czegokolwiek na tyłku; weźmie gryza, leci na chałupę, potem przychodzi, znów gryz i tak w kółko Wczoraj jej kucyka robiłam w drodze z pokoju, przez korytarz i salon na balkon
I w ogóle wczoraj Pola weszła sobie na stół i bawiła się słoikami i zabytkową porcelaną, nie byłoby w tym nic dziwnego, GDYBY nie to, że: a) Nic się nie rozbiło, b) Ona to wszystko zrobiła po ciemku

Tż nie wrócił na weekend i młoda BARDZO dała to odczuć, ale dziś już lepiej.

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-08-11 o 20:40
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 20:42   #1183
s i l v e r
Zakorzenienie

Misiaeel, Hania przecudna!! Cała mamusia

Jaka, o matko! co za sen

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
hihihih
Ty się nie śmiej tylko lepiej szykuj kawę i ciacho
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
czesc!
fewciu niestety tajfun jest grozniejszy, na szczescie u nas bez strat wiekszych
Całe szczęście!
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
a Antonia Wam wrzucam.

świetne fotki do kogo dzwoni?
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hej
Pogodę mamy super. Zuzka szczęśliwa i zadowolona. Teraz sobie śpi.
A ja dorwałam się do free wifi
Buziaki dla Was :-*

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
A Oskar boi się usiąść na nocnik bez pampersa
Woła że chce si-si i prowadzi do nocnika ale nie ma mowy żeby zdjąć mu pampersa i żeby usiadł gołą dupką
No cóż,nie będę go do niczego zmuszać,narazie niech siada w "opakowaniu" i się oswaja.

Dziś mamy z mężem drugą rocznicę ślubu i spędzimy ją osobno Pojechał w delegacje do Zakopanego
Tym razem na dłużej
Nie cierpię tych jego wyjazdów :
współczuję tych wyjazdów
Cytat:
Dziewczyny czy ja jestem jakas przewrazliwiona czy wy tez nie lubicie jak ktos wam dziecko zaczepi i dotyka? Dzisiaj jakis stary dziad stanal mi nad dzieckiem i cos ☠☠☠☠☠☠☠il, przemilczalam. Wczoraj jakas stara brudna baba, ktora chwile wczesniej darla morde na wnuka? ktory plakal, podeszla do malej i mowi do tego chlopca, ze dziewczynka sie z niego smieje. To jej powiedzialam, nie nie smieje sie z niego, a jak lapa mi tknela dziecko to powiedzialam dosadnie prosze mi dziecka nie dotykac. Dziwna jestem?
Nie jesteś dziwna... tez tak mam

Cytat:
Pozdrawiamy znad morza!

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
silver podziwiam Cie, naprawde Nie wiem skad Ty bierzesz tyle sily i energii ale zazdroszcze

Nie wiem skąd nagle we mnie tyle siły Wiele razy zaczynałam ćwiczyć i po tygodniu czy dwóch kończyłam. Albo ćwiczyłam tylko raz, dwa razy w tygodniu bo wmawiałam sobie że nie mam czasu.
Teraz sobie postanowiłam, że od sierpnia do następnych wakacji będę systematycznie ćwiczyć
Wiem że to dopiero 10 dni ale jeszcze nigdy nie byłam tak zmotywowana do ćwiczeń.
Od 1 sierpnia zaczęłam. ćwiczę codziennie! Miałam tylko jeden dzień przerwy bo przerwę trzeba też zrobić.
Nawet jak większość dnia jestem w pracy to już sobie nie wmawiam że jestem zmęczona/ nie mam czasu.... Ćwczę albo przed pracą , albo po pracy jak Daria śpi. Na szczęście Daria polubiła ćwiczenia razem ze mną Czas się ZAWSZE znajdzie. trzeba tylko chcieć.
Codziennie po ćwiczeniach zapisuję sobie w moim kalendarzu co ćwiczyłam.
Doszłam do wniosku, że ciało się samo z siebie ładne nie zrobi a na przyszłe lato chcę wreszcie wyglądać sexi
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
silver podziwiam serio serio!
ja dziś zrobiłam skalpel II po tygodniowej przerwie (miałam tak masakryczną @ że nawet ochoty wstać z łóżka nie miałam :/ ) i byłam mokra jak szczur czekam na jutrzejszy trening

ja też czekam na jutrzejszy trening
Cytat:
---------------------------------
Dzisiaj mieliśmy taką sytuację. Bawimy się oboje z Blanką na podłodze. W pewnym momencie Blanka znajduje w zabawkach muszelkę z nas morza. I zaczyna skakać, tak jak Małysz To znaczy robi skłon, krzyczy "hop" i skacze. A my siedzimy jak wryci nie wiedząc o co chodzi, Mała coś nam tłumaczy w starocerkiewnochińskim a my tępi nie kumamy o co chodzi Aż wpadłam na pomysł. Mówię d Niej "tak skakałaś przez fale nad morzem?" A Ona "taaaaaaaak!" i daleje skacze : Zobaczcie jaką pamięć ma dziecko
o jaaaaaaaaaaaaa

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-08-11 o 20:46
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:07   #1184
marsi11
Zakorzenienie

dziewczyny uwaga

Iwo okazał się...................... .

Marinką

pisorek odpadł, będę mieć córkę

jestem w szoku i nie wiem co powiedzieć,przez 6,5 miesiąca myślłam,że mam syna,mówiłam do niego, Lesia uczylam że będzie mieć braciszka i cieszyłam się,że nic nie potrzebuje na wyprawkę

nawet nie uiem napisać co czuje szok totalny, TZ ma mine nie tegez też bidak w szoku
Stary 2014-08-11, 21:10   #1185
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

jestem w szoku i nie wiem co powiedzieć,przez 6,5 miesiąca myślłam,że mam syna,mówiłam do niego, Lesia uczylam że będzie mieć braciszka i cieszyłam się,że nic nie potrzebuje na wyprawkę

nawet nie uiem napisać co czuje szok totalny, TZ ma mine nie tegez też bidak w szoku
Cooooo??

JUPIIIIIIIIIIIIIIII
Stary 2014-08-11, 21:15   #1186
Kija80
Zadomowienie

Marsi wow!!! Ale koniec końców jak dojdziesz do siebie to będziesz zachwycona, różowe sukienusie i warkoczyki... A dumny tatuś będzie miał księżniczkę - córunię tatusiową
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:18   #1187
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

aaaa Marsi, wiesz co ci powiem? że cieszę się przeogromnie!!!!!!!!!!!!! !!!!!

fajnie jest mieć córkę

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

a powiem ci fajnie będzie miała - dwóch starszych braci to jest to! chyba jej zazdroszę

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-08-11, 21:25   #1188
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

ale faktycznie niezly szok

Debrah co do okien. A moze ubieraj Amelke w jakiegos bodziaka i otwieraj okno? My tak robimy inaczej mozna sie ugotowac.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:26   #1189
marsi11
Zakorzenienie

zagadka- to nie kule i armatka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zagadka.jpg (69,9 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg córcia.jpg (55,1 KB, 79 załadowań)
Stary 2014-08-11, 21:27   #1190
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

Wielkie gratulacje!! Bedzie piekna po mamie!

Ja bardziej niz plcia jestem zszokowana pogrubionym - to juz tak szybko zlecialo???????

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:34   #1191
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Tress i nic nie powiedziałaś? ja miasta też unikam jak ognia
a Blogerk jest na urlopie.....
byliśmy tylko 3 doby Zwiedziliśmy miasto, byliśmy w zoo, kolejny dzień w świdnicy i wracaliśmy
Cytat:
A dlaczego? :P Chodzi Ci o miejski gwar? Ja akurat lubie i ciesze sie, ze wszystko doslownie mam blisko. Jedyne czego mi brakuje to ogrodek, zeby moc sie polozyc toples i opalac A przeszkadza smrod. No straszny smrod, same szczyny i gowna ale to wina glupich ludzi, co nie wiedza co to toaleta i sprzatanie po psach. Zwlaszcza, ze np ode mnie jest 10 minut drogi do parku wiec te psy obsrywaja kazdy rog...
gwar, tłok, mnóstwo samochodów i 2 drzewa na krzyż,
Żadnej huśtawki w pobliżu...tragedia dla mnie
Cytat:
A ja kocham mieszkać w mieście, fakt, że to żadne centrum Warszawy, ale wszędzie mam blisko, dookoła dużo dzieci, z którymi Blanka może się bawić.
a mi właśnie chodzi ocentrum Też mieszkam w mieście, ale dzielnica jest zielona, 2 kroki od jeziora i co blok to plac zabaw

Silver, ja też Cie podziwiam. Robi mi sie bardzo nieestetyczny brzuszek, a przy ogólnej chudości wygląda to komicznie, ale nie chce mi sie cwiczyc Wystarczy, że musze sie nagimnastykowac by sie pouczyć...

Przeglądam sobie fryzury i myślę ..... ścinać/nie ścinać Ale cokolwiek nie wybiorę to penie będę żałowała. Fryzjerów boje sie bardziej niz dentystów

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

Gratulację. No to chłopaki będą mieli kim się opiekować
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:35   #1192
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

ojaaa
gratulację Kochana! będzie córunia tatunia

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:44   #1193
litllesweetangel
Lurker ;)

Marsi ale super! Wiesz jak bedzie miec dobrze z 2 bracmi? Nikt jej nie podskoczy Potwierdzam-posiadaczka 2 starszych braci

Wiecie, mala ogolem jest bardzo do ludzi. Tzn potrafi stanac na ulicy gapic sie na ludzi i czekac, az ktos sie do niej usmiechnie albo machac raczka. No ale co innego usmiech a co innego chamskie zaczepianie obcego dziecka Ja sie zawsze cieszylam do dzieciakow ale nigdy nie przyszlo mi do glowy, zeby tykac

Tress ja tez ale musze juz sciac kudly, w ogole sie nie ukladaja a nie moge cale zycie jechac na prostownicy, bo nic mi z nich nie zostanie

Fewcia juz mniejsza w te zwierzeta, ale nam potrafil ktos 2 razy w ciagu tygodnia nasrac w bramie! Czlowiek! Mieszkamy przy samym przystanku wiec ludzie sie kreca( ale ogolem jest spokojnie, kawalek dalej monitoring), a to sie ktos odleje, a to butelke po piwie zostawi...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2014-08-11 o 21:47
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:45   #1194
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

O jaaaaaaaa. Super! Gratulacje!

Ja jestem i podczytuje ale jakoś tak się nie mogę wbić. Ponieważ jestem na wyjeździe z dostawą siostrą to motywujemy się obie i dziś rano znów przebiezka 2km w międzyczasie 20 minut na siłowni pod chmurką a na koniec trochę rilaxu w jeziorze. Mam nadzieje ze waga ruszy i po powrocie będę zadowolona.

SILVER z tego miejsca szczerze gratuluję za wytrwałość. Ćwiczy nas tu kilka i musimy razem się wspierać także dooopki w troki i wio !

Dobrej nocki mamusie

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:49   #1195
ania13.03
Zadomowienie

marsi ale news!!! Przysiegam Ci, ze tak czulam Ogromne gratulacje, jak juz sie oswoisz z ta mysla to bedziesz mega szczesliwa, zobaczysz Tylko spore zakupy Cie teraz czekaja

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:50   #1196
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Marsii wow gratulacje
Szybko oswoisz się z ta myślą .
Będzie corunia tatusia :p

Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 21:54   #1197
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

żeby nie było na mnie ale....czułam że tak będzie

jejku jaka ona będzie piękna

Zobaczysz córusia tatusia będzie jak nic !
Stary 2014-08-11, 22:06   #1198
sylwietta1988
Zakorzenienie

Musze sie wynarzekac, bo nie usne do masakrycznych dni dołączyły koszmarne noce, Bartulo płacze woła przez sen. Dzis spałam 3 godz, reszte przenosiłam i kołysałam, bo tylko wtedy było jako tako. Dzien? Najlepiej puscic w niepamiec,,,, przepłakał z połowe, reszte u mnie na rekach.... Na noc padł o 22,40 No, padam na pysk. Ale i tak go kocham

Cytat:

Amelka się budzi już 4.raz, tak duszno ze... otworzyłam jej na moment okno, wpuszczę trochę tlenu i zamknę
my spimy całe noce przy otwartym oknie- chyba ze pada, bo przewaznie zacina z mojej strony (tak jak teraz np) to zamykam bo mam kałuze w pokoju no i duchota maksymalna sie robi..... Ale włąsnie przestao to zaraz otwieram
Cytat:

Sylwietta jak czytam Twoje ostatnie posty,to wyczuwam w nich radość. I nie zrozum mnie źle,wiem że jesteś sceptycznie nastawiona do nawrócenia Szanownego,ale widać że cieszy Cię uśmiech Młodego

V nas ostatnio ciężkie noce sponsorowane przez zęby W ciągu dwóch nocy przebiły nam się trzy trójki. Czyli została jeszcze jedna

spokojnych nocy kochana
własnie tak to działa

Cytat:

Kurtyna podnosi sie. Bylam u babci w weekend. Byla rowniez siostra mojej mamy. Pierwsze slowa po moim wejsciu do pokoju- ale widze, ze sie trzymasz dobrze, tutaj(pokazujac na moje biodra) to ci zostalo. Kurtyna opada. Wspominalam, ze nienawidze starych ciotek?
ja tez tego nienawidze, nie pozwalam generalnie. Chyba, ze ktos kogo znam. A że na wiosce znam wszystkich to mlody non stop komus reke podaje do przywitania ale na tym koniec.

Nosz, kuwa, nie pocytowało mi

MARSI, wiadomosc dnia!!!!!! Kurdebele, szokens zaliczony jak z kosmosu, co? Ale zobaczysz, oswoicie sie i bedzie sama radosc a Hanna to juz dibrych kilka mieseicy temu moją synową została

MAŁA, oby nastepna rocznica byla juz we dwoje swietowana

SILVER
, trzymam mocno kciuki za dalsze cwiczenia!

DEBRAH, gratulacje za pierwsze nocnikowe sukcesy u nas cisza w tym temacie. Zresztą, teraz gdy Bartulo robi nawet po 7-8 zebowych koop to mija sie z celem, w ogole martwi mnie to, ze przestał sygnalizowac, ze zrobił wczesniej przychodził i klepał sie po pampku a teraz nic...

FEWCIU, mnie juz Bartulo nieraz zaskoczył skojarzeniami, czasami zanim załapie o co kaman to sie zdąży zdenerwowac np zakłądam kiedys sukienke, w której byłam na poprawinach a ten od razu tanczy i mi pokazuje, ze muzyka grała.

NETI, ćwicz bo efekty są! i sie chwal

EWULKAAA, powodzenia w szukaniu

EZZO,
Wy na wesela jak do pracy chodzicie

chyba wiecej nie pamietam
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 22:13   #1199
hje
Zakorzenienie

Marsi, jeee!! Pięknie! I juz ma włoski takie długie? Na pewno po pierwszym szoku przyjdzie radość, musi!
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 23:41   #1200
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny uwaga

Marinką

Hahaha, wiedziałam! Nawet TŻowi wczoraj mówiłam, że mamy jedną ciężarówkę na wątku, która ma mieć syna, ale ja czuję, że to będzie baba.

Kochana, gratuluję Ci przeogromnie! Nie mam syna, więc nie wiem, jak to jest z chłopcami, ale mam córkę i uważam, że córcia to spełnienie kobiecych marzeń. Także możesz się tylko cieszyć, będziesz miała swoją małą kobietkę.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości