Scent Bar LIII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-11, 22:57   #2281
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Podasz przepisa na kuraka?
Proszę bardzo
Wycisnąć 2 pomarańcze, do soku dodać 2 łyżki miodu, 3 łyżki sosu sojowego i rozgniecione zioła -oregano, estragon, tymianek -zbieram to, co rośnie w maminym ogrodzie, albo kupuję zioła w doniczce, do tego dodać rozgnieciony (posiekany czosnek).
Piersi i udka kurze marynować w zalewie przez całą noc.
Następnego dnia wyłożyć do brytfanny, skropić cytryną, na każdym kawałku położyć odrobinkę masła, obłożyć plastrami pomarańczy i gałązkami ziół.
Piec godzinę w 180 stopniach -gotowe!

Okropny dzień. Umarła nagle żona mojego kolegi

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 23:27   #2282
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

A nieistniejący cyc jest piękny Ja marzę znów taki posiadać, jest estetyczny, wygodny, no taki po prostu elegancki. To co mam teraz, to po prostu obleśne wory tłuszczu, wyglądam okropnie, nigdy nie podobały mi się duże biusty. Kocham chodzic bez stanika, przy A to jest (był ) komfort, przy C tragedia. Przy więcej, mission impossible. Biuściaste proszone są o nieobrażanie się , nie wszystko mi się podoba. Inna sprawa, że im większy biust tym większy kłopot i współczuję kilku moim znajomym.
oł jesssssssssss siostro moja te co nie mają , nie doceniają niemania
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

o kurcze to straszne

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 01:07   #2283
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Szczerze współczuję, serio.
U mnie w mieście tzw. władze wycinają wszystko co popadnie i też wychodzi jedna pustynia, wrrr
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
o fak
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ożesz , nie dziwię się
Cytat:
Ad widok - Współczuję Ci, taki fajny jak na miasto widok, parking pod oknem to samo zło, te odpalania samochodów
Czuję się jak dzień przed ścięciem, serio Odkąd tylko pamiętam, taki właśnie widok mam za oknem, ptaki od wiosny do jesieni, gruchanie gołębi, stada kawek szukające robali na trawie, koty szalejące nocami... A najlepsze jest to, że: po pierwsze - drzewa chorują od wielu lat, z powodu jemioły (przykład ulicę dalej - wielka wierzba, pień w obwodzie co najmniej 4 metry, ogołocona jakieś 3 lata temu, wypuściła długaśne gałęzie, choć swego czasu sam byłem przerażony, co oni z tym drzewem zrobili... no ale to wierzby, siła regeneracji czyni cuda - pamiętam, jak babcia wcisnęła dawno temu kilka gałązek przy stawie - po kilku latach wyrosły drzewa kilkumetrowej wysokości)... po drugie: podobno nauczyciele pobliskiego gimnazjum nie mają gdzie aut parkować, nosz ku*wa mać! Mieszkam na takim zadupiu, gdzie dojście z jednego końca miasta na drugi nie zajmuje więcej, niż 15 minut No ale tak, tzw. "edukacja ekologiczna" w każdej gminie, po co tłustą i leniwą dupę ruszyć z domu o 7:40, jak można wyjechać z garażu 0 7:58 Jaka to szkoda i błogosławieństwo zarazem, że broni nie mam, przydałaby mi się za chwilę...

Czas odejść stąd...
Cytat:
Dooobre! To mi nawet poprawiło humor, albowiem, wczoraj się dobiłam swym odbiciem w lustrze, nejked. Koszmar, wieloryb jest piękniejszy i jędrniejszy
Góóópiaaa Kto to widział, żeby się od szyi we dół we lustrze nejket oglądać?!
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Nie dociera to do mnie jeszcze Metropolia 12 tys. mieszkańców qrwa, a im już miejsc parkingowych brakuje... co za głupi, głupi naród, sorry...
Cytat:

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2014-08-12 o 01:12
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 07:13   #2284
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
P

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Nie dociera to do mnie jeszcze Metropolia 12 tys. mieszkańców qrwa, a im już miejsc parkingowych brakuje... co za głupi, głupi naród, sorry...
ech

Znad kawy i chmur

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 08:32   #2285
Murszafka

Szukając pozytywów na dziś -martensowa pogoda
Jadę do naszego nowego, pięknego biura, oby atmosfera, jaka nastała po przeprowadzce, została na dłużej, nawet szef szefów jakiś miły...

Stary 2014-08-12, 12:50   #2286
neska951
Zakorzenienie

Snad dalszego zaginięcia zdjęć Mój komp to trójkąt bermudzki

Cytat:
Proszę bardzo
Wycisnąć 2 pomarańcze, do soku dodać 2 łyżki miodu, 3 łyżki sosu sojowego i rozgniecione zioła -oregano, estragon, tymianek -zbieram to, co rośnie w maminym ogrodzie, albo kupuję zioła w doniczce, do tego dodać rozgnieciony (posiekany czosnek).
Piersi i udka kurze marynować w zalewie przez całą noc.
Następnego dnia wyłożyć do brytfanny, skropić cytryną, na każdym kawałku położyć odrobinkę masła, obłożyć plastrami pomarańczy i gałązkami ziół.
Piec godzinę w 180 stopniach -gotowe!

1 Dzięki na 100% wypróbuję

2 Współczuję to straszne ...

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Jadę do naszego nowego, pięknego biura, oby atmosfera, jaka nastała po przeprowadzce, została na dłużej, nawet szef szefów jakiś miły...
TRZYMAM ZA TO KCIUKASY !!!!

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
snad naciągającej burzy a raczej chyba spod

bo oni mają fałszywą numerację będąc na studiach ważyłam takoż 57 a jakiś czas temu to było i wtedy nosiłam 38 . Budowa mi się raczej nie zmieniła od tego czasu , a rozmiar 38 dziś na mnie nie wchodzi musieli w międzyczasie zaniżyć rozmiarówkę .
No jacha tak sobie to tłumaczę

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Taki jestem fqrwiony, że aż mi się ręce trzęsą Okazuje się, że mi przed domem drzewa wytną i zlikwidują trawnik, bo będzie parking!

Widok z mojego okna...
O ja współczuję U mnie była podobna akcja. Miałam super widok z balkonu , mieszkam na 3 piętrze i tak fajnie rosły drzewa że za oknem miałam ścianę zieleni. No i przyszli pewnego dnia i ciach drzewa powycinali...Ja w panice zaczęłam wydzwaniać po gminach po ochronach środowiska i okazało się że te drzewa są rzekomo martwe po mimo tego że wyglądały normalnie liście zielone zero suchych konarów.
Na pocieszenie usłyszałam że przecież zasadzą nowe

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Dżem dobry Baru. Leniwa niedziela... I już mroczne myśli o powrocie do pracy... Nie pociesza mnie nawet myśl o tym, że wracamy do nowego biura, ma być pięknie, mają być niespodzianki i radość. A godzinę potem szef zacznie znów fikać i modulować głos myśląc, że nie widać, że był na kursie o zarządzaniu ludźmi
A wczoraj takie stworzenie latało nam przy głowach...
Ha będę poszukiwać balkonu Twego

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:

A nieistniejący cyc jest piękny Ja marzę znów taki posiadać, jest estetyczny, wygodny, no taki po prostu elegancki. To co mam teraz, to po prostu obleśne wory tłuszczu, wyglądam okropnie, nigdy nie podobały mi się duże biusty. Kocham chodzic bez stanika, przy A to jest (był ) komfort, przy C tragedia. Przy więcej, mission impossible. Biuściaste proszone są o nieobrażanie się , nie wszystko mi się podoba. Inna sprawa, że im większy biust tym większy kłopot i współczuję kilku moim znajomym.[COLOR="Silver"]
Ze wszystkich biustów jakie miałam A było najfajniejsze

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Czas odejść stąd...
A może da się zaaranżować widok z okna ? Ja nasadziłam sobie wysokie trawy w skrzynkach i zasłaniają trochę słaby widok
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 14:59   #2287
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj

dlaczego iperfumy kuszą mnie banditem i starymi diorami jak jestem spłukana do imentu
Zupełnie niepotrzebnie teraz jest bardzo słaby
Stary 2014-08-12, 15:08   #2288
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
Typowe U nas zrobili już tak na jednej ulicy - rosły sobie drzewa, odkąd tylko pamiętam, aż tu je nagle wycięli nie wiedzieć czemu i wsadzili nowe Jaki koszmar, jak teraz tamtędy przejeżdżam - nie dość, że pustynia, to jeszcze jak na dłoni widać brzydotę wszelkich cudów architektonicznych po obu stronach ulicy
Cytat:
A może da się zaaranżować widok z okna ? Ja nasadziłam sobie wysokie trawy w skrzynkach i zasłaniają trochę słaby widok
Ale ja nie mieszkam w bloku Tak się złożyło, że mam widok na część terenu należącego do szkoły

I w ogóle to żądam zlikwidowania skweru z fontanną na rynku! W godzinach szczytu nie można zaparkować, a mnie się chodzić nie chce!
Stary 2014-08-12, 15:47   #2289
aileenn
Mother of Cats

Czy jest na sali Kamena? KLIK

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 15:50   #2290
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
To nam obu równo wyschną
a jednak wyschły za to zwiało mi z parapetu doniczkę z avocado ale na szczęście nic się chyba nie stało, bo spadła pionowo w dół, w pomidory, uffff

Cytat:
1. Nie trzeba było, ale chyba było warto Producentom w sensie
no z tym się mogę zgodzić

Cytat:
2. Oł maaaaaaan To w dużych miastach taka wieś? Współczuję komentarzy, najbardziej an swiecie nei znoszę wpierdzielania się w nieswoje sprawy
widać nie od miejsca to zależy....
Cytat:
A nieistniejący cyc jest piękny Ja marzę znów taki posiadać, jest estetyczny, wygodny, no taki po prostu elegancki. To co mam teraz, to po prostu obleśne wory tłuszczu, wyglądam okropnie, nigdy nie podobały mi się duże biusty. Kocham chodzic bez stanika, przy A to jest (był ) komfort, przy C tragedia. Przy więcej, mission impossible. Biuściaste proszone są o nieobrażanie się , nie wszystko mi się podoba. Inna sprawa, że im większy biust tym większy kłopot i współczuję kilku moim znajomym.
ale jakie A.... mój nieistniejący ma nadal C (w sensie rozmiar stanika nadal dobry) tylko to jest takie wklęsłe, trójkątne C
aczkolwiek nie przeczę, że z małym jest wygodnie

Cytat:
to dobrze
może przez to że do weekendu bliżej niż zwykle
myślę że to przez to że muszę wyrabiać 400% normy strategia obronna

Cytat:
Czuję się jak dzień przed ścięciem, serio Odkąd tylko pamiętam, taki właśnie widok mam za oknem, ptaki od wiosny do jesieni, gruchanie gołębi, stada kawek szukające robali na trawie, koty szalejące nocami... A najlepsze jest to, że: po pierwsze - drzewa chorują od wielu lat, z powodu jemioły (przykład ulicę dalej - wielka wierzba, pień w obwodzie co najmniej 4 metry, ogołocona jakieś 3 lata temu, wypuściła długaśne gałęzie, choć swego czasu sam byłem przerażony, co oni z tym drzewem zrobili... no ale to wierzby, siła regeneracji czyni cuda - pamiętam, jak babcia wcisnęła dawno temu kilka gałązek przy stawie - po kilku latach wyrosły drzewa kilkumetrowej wysokości)... po drugie: podobno nauczyciele pobliskiego gimnazjum nie mają gdzie aut parkować, nosz ku*wa mać! Mieszkam na takim zadupiu, gdzie dojście z jednego końca miasta na drugi nie zajmuje więcej, niż 15 minut No ale tak, tzw. "edukacja ekologiczna" w każdej gminie, po co tłustą i leniwą dupę ruszyć z domu o 7:40, jak można wyjechać z garażu 0 7:58 Jaka to szkoda i błogosławieństwo zarazem, że broni nie mam, przydałaby mi się za chwilę...
pogrubione

a jemioła to nie jest pod ochroną

Cytat:

Cytat:
O ja współczuję U mnie była podobna akcja. Miałam super widok z balkonu , mieszkam na 3 piętrze i tak fajnie rosły drzewa że za oknem miałam ścianę zieleni. No i przyszli pewnego dnia i ciach drzewa powycinali...Ja w panice zaczęłam wydzwaniać po gminach po ochronach środowiska i okazało się że te drzewa są rzekomo martwe po mimo tego że wyglądały normalnie liście zielone zero suchych konarów.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 15:57   #2291
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
a jednak wyschły za to zwiało mi z parapetu doniczkę z avocado ale na szczęście nic się chyba nie stało, bo spadła pionowo w dół, w pomidory, uffff
A wiesz, ze mój ręcznik też przetrwał? Nie dość, ze nie spadł to jeszcze mogłam się nim wieczorem normalnie wytrzeć

Cytat:
widać nie od miejsca to zależy....
ale jakie A.... mój nieistniejący ma nadal C (w sensie rozmiar stanika nadal dobry) tylko to jest takie wklęsłe, trójkątne C
aczkolwiek nie przeczę, że z małym jest wygodnie
Primo - małe jest piękne, aby tylko zdrowe były!

Secundo - no wygodnie jest i chyba tak prędko nie obwisają, jak większe rozmiary. Aczkolwiek ja bym czasami chciała wybrać się gdzieś bez stanika i dalej wyglądać jak kobieta....
Stary 2014-08-12, 16:06   #2292
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Czy jest na sali Kamena? KLIK
jestem, ale trochę za późno

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
A wiesz, ze mój ręcznik też przetrwał? Nie dość, ze nie spadł to jeszcze mogłam się nim wieczorem normalnie wytrzeć

aby tylko zdrowe były!
.
1.

2. o!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-08-12, 16:24   #2293
gryx82
BAN stały

Cytat:
pogrubione

a jemioła to nie jest pod ochroną
Pojęcia nie mam Wiem tylko, że przez długie lata nikt z tym nic nie robił, część konarów sucha jak wiór, część odłamuje się przy większych wichurach
Cytat:
Stary 2014-08-12, 17:14   #2294
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Człowiek na chwilę znika z Baru, a tu takie rzeczy Gratulacje

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 17:56   #2295
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję że atmosfera sie trzyma
Cytat:

myślę że to przez to że muszę wyrabiać 400% normy strategia obronna
szalona
chociaż ja też tak mam czasami, może dlatego ze jak jest dużo roboty to nie ma czasu rozmyślać o pierdołach

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-08-12, 18:44   #2296
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
bo już tak jakby klepnęłam cenę

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Człowiek na chwilę znika z Baru, a tu takie rzeczy Gratulacje
tzn. jeszcze nie na 100% ale akt podpisuję jutro rano więc raczej by było głupio teraz wyskakiwać z negocjacjami.... zresztą, nawet udało mi się 6% rabatu i brak konieczności kupowania miejsca postojowego za 34 tyś. artykuł sugeruje że może i mogłabym więcej, ale nie mam zamiaru się tym gryźć wolę myśleć, że mając w gratisie drugie tyle dodatkowej powierzchni użytkowej i tak jest całkiem niezła cena z metra jak na warszawę

Cytat:
szalona
chociaż ja też tak mam czasami, może dlatego ze jak jest dużo roboty to nie ma czasu rozmyślać o pierdołach

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-08-12, 19:10   #2297
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

tzn. jeszcze nie na 100% ale akt podpisuję jutro rano więc raczej by było głupio teraz wyskakiwać z negocjacjami.... zresztą, nawet udało mi się 6% rabatu i brak konieczności kupowania miejsca postojowego za 34 tyś. artykuł sugeruje że może i mogłabym więcej, ale nie mam zamiaru się tym gryźć wolę myśleć, że mając w gratisie drugie tyle dodatkowej powierzchni użytkowej i tak jest całkiem niezła cena z metra jak na warszawę

podziwiam Cie za tak bezstresowe podejscie do zalupu mieszkania...ja elementy wyposazenia wnetrz potrafie kupowac 10 lat ( i to bezskutecznie )

ostatnio czytalam artykul o zakupach i okazało sie ze jestem zakupowym maksymalista- tzn osobą ktora po znalezieniu dobrej opcji zakupu danej rzeczy nie zadowala sie tym tylko szuka opcji jeszcze lepszej , cecha charakterystyczna maksymalistów jest tez brak satysfakcji z dokonanego wyboru chocby był poprzedzony drobiazgową analizą tmatu-no wypisz wymaluj cała ja , niby czasem cos tam kupie,ale zawsze mysle ze mogło jednak byc lepsze, tansze, w fajniejszym odcieniu, a fogle to tak długo to cos wybieralam i nad tym mysłalam ze mi sie chce juz rzygac na widok tego czegos jak juz u mnie jest
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 19:43   #2298
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
podziwiam Cie za tak bezstresowe podejscie do zalupu mieszkania...ja elementy wyposazenia wnetrz potrafie kupowac 10 lat ( i to bezskutecznie )

ostatnio czytalam artykul o zakupach i okazało sie ze jestem zakupowym maksymalista- tzn osobą ktora po znalezieniu dobrej opcji zakupu danej rzeczy nie zadowala sie tym tylko szuka opcji jeszcze lepszej , cecha charakterystyczna maksymalistów jest tez brak satysfakcji z dokonanego wyboru chocby był poprzedzony drobiazgową analizą tmatu-no wypisz wymaluj cała ja , niby czasem cos tam kupie,ale zawsze mysle ze mogło jednak byc lepsze, tansze, w fajniejszym odcieniu, a fogle to tak długo to cos wybieralam i nad tym mysłalam ze mi sie chce juz rzygac na widok tego czegos jak juz u mnie jest
no proszę, gdybyś nie wytłumaczyła, pomyślałabym, że maksymalista zakupowy to ktoś kto kupuje dużo i/lub luksusowo

w sumie to trochę smutna przypadłość, bo wynika z tego że nic nie cieszy pamietam, że kiedyś coś o tym braku cieszliwości sama pisałaś...

ja chyba troszkę przeginam z tą bezstresowością (choć może i nie, bo w końcu po co się stresować)
ale ogólnie to zawsze miałam tendencję do reakcji odwrotnie proporcjonalnych do kalibru sprawy
np. klapki gumowe kupuję od roku bezskutecznie nie mogę się zdecydować

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-08-12, 19:50   #2299
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gratuluję! Żoliborz Artystyczny, jak mniemam?
Stary 2014-08-12, 20:14   #2300
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Gratuluję! Żoliborz Artystyczny, jak mniemam?
jasnowidz

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

w ogóle to do wniosków o kredyt załączam wyciąg z konta, który obejmuje m.in. przelew za mój mandat za przechodzenie na czerwonym
trochę mi głupio

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2014-08-12, 20:46   #2301
gryx82
BAN stały

Cytat:
jasnowidz
No ba!
Stary 2014-08-12, 20:57   #2302
Parabelka
Panaroja

snad arbuza
Cytat:
Snad dalszego zaginięcia zdjęć Mój komp to trójkąt bermudzki

No jacha tak sobie to tłumaczę
1.czekajno , a nie masz aby kotha ? W usuwaniu danych z kompa kothy nie mają sobie równych bo znają najwięcej skrótów klawiaturowych
2.lepszą rzecz powiem - kupiłam se spódnicę rozmiar 38 jak byk , w piątek ostatni , i kupiłam sobie tego samego dnia , w ciągu godziny od zakupu spódnicy , pasek luzem , rozmiar 38 . Spódnica leży idealnie, pasek jest za luźny przecież nie mogłam schuść trzech kilo w ciągu kwadransa a mój pan kaletnik od przebijania dziurek ma urlop do końca sierpnia
Cytat:
Zupełnie niepotrzebnie teraz jest bardzo słaby
ale i tak mi się podoba , i co najważniejsze to chyba jedyny szypr który się małżu podoba
Cytat:
o kurcze , współczuję . To ja minimalistką chyba jestem - jak znajdę coś , co mi pasuje i jest dostępne od ręki , kupuję od razu i cieszę się jak głupia , że w ogóle było . Np buty - jak mi się trafi jedyna para w moim rozmiarze nie spadająca mi z nogi i jako tako wyglądająca , szaleję ze szczęścia trzy dni . Bo niestety u mnie działa klontfa - tego czego potrzebuję nigdy nie ma

Cytat:

w ogóle to do wniosków o kredyt załączam wyciąg z konta, który obejmuje m.in. przelew za mój mandat za przechodzenie na czerwonym
trochę mi głupio

kupiłam se piątą czerwoną szminkę
ale była w bardzo korzystnej przecenie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 22:25   #2303
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

o kurcze , współczuję . To ja minimalistką chyba jestem - jak znajdę coś , co mi pasuje i jest dostępne od ręki , kupuję od razu i cieszę się jak głupia , że w ogóle było . Np buty - jak mi się trafi jedyna para w moim rozmiarze nie spadająca mi z nogi i jako tako wyglądająca , szaleję ze szczęścia trzy dni . Bo niestety u mnie działa klontfa - tego czego potrzebuję nigdy nie ma

mininmalistka to jest moja tesciowa- godzina 9 rano stwierdza ze potrzebny jest stół, wiec idzie do sklepu, patrzy-jest jakis stół-to kupuje i o 11 ma stół w domu-i sie cieszy

a ja kupowałam stół 10 lat , pare lat zajeło mi myslenie czy wogole mi potrzebny, potem czy mnie stac na stół, potenm ile kasy jestem sklonna dac, potem jaki bym chciala- oczywiscie okazalo sie ze nie ma takich , ale sie zaparłam, szuklaam nawet zagranico- mam cały folder zdjec stolow z netu, potem okazalo sie ze te w miare znosne kosztujo po 4 tysionce-wiec stwierdzilam ze rezygnuje, potem ze jednak musze miec stół, no to od nowa, moze jednak inny niz te za 4 tys, no t oszukam dalej i dalej, stwierdzam ze jak są same brzydkie to niech bedzie chociaz tani, ale tani znajduje tylko sosnowy z sękami, alboz ikei, ale z ikei mi sie nie miesci, wiec w koncy stwierdzam ze ma byc jakikolwiek byle szklany i zeby sie miescił, ale okazuje sie ze takie są tylko na stalowych nogach z rur, ktore są ochydne i nie dam rady miec takiego stołu...wiec dochodzi parametr ze ma byc nie na rurowatych nogach.....no i fkoncu...fkoncu bingo! trafiam na stół ktory jest szklany, w odpowiednim trozmiarze, nie na rurowych nogach i kosztuje 370 zł no i kupiłam go , w sieciuni rzecz jasna, bo w sklepach nic nie ma

ostatnio zaparłam sie ze pojdziemy do sklepu i kupimy didu plecak-od ręki...no ale...nie udało sie, bo niestety nie ma plecakow odpowiednich nigdzie , ale sie zaparłam i w sieciuni wygrzebalam w 1 dzien i zanabylam-tak że robie postępy..choc moze to chodziło o to ze nie ja bede z nim chodzić
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 23:54   #2304
Murszafka

Dobranoc Baru...

Stary 2014-08-13, 06:16   #2305
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
tzn. jeszcze nie na 100% ale akt podpisuję jutro rano

Cytat:

kurcze, to musi być męczące
Cytat:

kupiłam se piątą czerwoną szminkę
ale była w bardzo korzystnej przecenie

Spaaaać

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-08-13, 10:18   #2306
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
a jaki jest właściwy ?
tzw. niebieski. Czyli ten, co Burek już ma plus gen rozjaśnienia
Cytat:
Mój koth wygląda prawie jak kot bombajski tylko oczy ma innego koloru
Ty wiesz, że faktycznie?! A w dotyku odpowiednio aksamitny?

Cytat:
A jaki to?

Z Kartuz?
A taki. Z Kartuz fhrąsuskich

Pokazałabym Burkowskiego dla porównania, ale on uparcie wychodzi na zdjęciach jako czarna plama z oczami, w dodatku obecnie mało prestiżowo się ulokował pod suszarką z praniem

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Sęk ju

Zaraz do pracy, trochę mi się nie kce...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 10:31   #2307
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
a mój pan kaletnik od przebijania dziurek ma urlop do końca sierpnia
Wymagalna jesteś

Nabywszy obuwie letnie typu sandały na koturnie, i stwierdziwszy, ze z wokół kostki to mi one zlatają, przebiłam sobie dziurki własnoręcznie. Nożyczkami do skórek, o ile pamiętam

He, Truskawciu, patrzę na Twój podpis i tak mi się przypomniało jak to ostatnio na stronie GW rzucił mi się w oczy tekst "prekursorką owego stylu była Coca Chanel"

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2014-08-13 o 10:32
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:39   #2308
Redhaired Witch
Nindżopesz

Kurde, moja obsługa laptoka bez myszy nie rzuca na kolana.

Polly, jesteśmy pod Wawą na agroturystyce.

Rejcz, dzięki

Parabelko, szarańcza chyba pływała bo przeżyła kąpiel. Następnego dnia nie przeżyła jednak mysz. Fajny basen

Kameno, wow, co za błyskawiczna decyzja, gratuluję A co planujesz zrobić ze starym mieszkaniem?

Ależ ciężkie te wakacje, tak być piękną 24/7

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 13:48   #2309
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

1.czekajno , a nie masz aby kotha ? W usuwaniu danych z kompa kothy nie mają sobie równych bo znają najwięcej skrótów klawiaturowych
2.lepszą rzecz powiem - kupiłam se spódnicę rozmiar 38 jak byk , w piątek ostatni , i kupiłam sobie tego samego dnia , w ciągu godziny od zakupu spódnicy , pasek luzem , rozmiar 38 . Spódnica leży idealnie, pasek jest za luźny przecież nie mogłam schuść trzech kilo w ciągu kwadransa a mój pan kaletnik od przebijania dziurek ma urlop do końca sierpnia

ale i tak mi się podoba , i co najważniejsze to chyba jedyny szypr który się małżu podoba

1 Niestety nie mam Ale mam nadzieję na nianiczenie u Mursz

2 hehehheeh dobre

3 A bandit nie jest wart swojej ceny na mnie trwa 2 godziny
Stary 2014-08-13, 13:53   #2310
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Zaraz do pracy, trochę mi się nie kce...
też tak dziś miałam
odliczam dni i godziny do długiego weekendu
Cytat:
He, Truskawciu, patrzę na Twój podpis i tak mi się przypomniało jak to ostatnio na stronie GW rzucił mi się w oczy tekst "prekursorką owego stylu była Coca Chanel"

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Ależ ciężkie te wakacje, tak być piękną 24/7

w nocy też?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości