|
|
#2281 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIII
Proszę bardzo
![]() Wycisnąć 2 pomarańcze, do soku dodać 2 łyżki miodu, 3 łyżki sosu sojowego i rozgniecione zioła -oregano, estragon, tymianek -zbieram to, co rośnie w maminym ogrodzie, albo kupuję zioła w doniczce, do tego dodać rozgnieciony (posiekany czosnek). Piersi i udka kurze marynować w zalewie przez całą noc. Następnego dnia wyłożyć do brytfanny, skropić cytryną, na każdym kawałku położyć odrobinkę masła, obłożyć plastrami pomarańczy i gałązkami ziół. Piec godzinę w 180 stopniach -gotowe! Okropny dzień. Umarła nagle żona mojego kolegi
|
#2282 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
o kurcze to straszne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2283 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Odkąd tylko pamiętam, taki właśnie widok mam za oknem, ptaki od wiosny do jesieni, gruchanie gołębi, stada kawek szukające robali na trawie, koty szalejące nocami... A najlepsze jest to, że: po pierwsze - drzewa chorują od wielu lat, z powodu jemioły (przykład ulicę dalej - wielka wierzba, pień w obwodzie co najmniej 4 metry, ogołocona jakieś 3 lata temu, wypuściła długaśne gałęzie, choć swego czasu sam byłem przerażony, co oni z tym drzewem zrobili... no ale to wierzby, siła regeneracji czyni cuda - pamiętam, jak babcia wcisnęła dawno temu kilka gałązek przy stawie - po kilku latach wyrosły drzewa kilkumetrowej wysokości)... po drugie: podobno nauczyciele pobliskiego gimnazjum nie mają gdzie aut parkować, nosz ku*wa mać! Mieszkam na takim zadupiu, gdzie dojście z jednego końca miasta na drugi nie zajmuje więcej, niż 15 minut Jaka to szkoda i błogosławieństwo zarazem, że broni nie mam, przydałaby mi się za chwilę... ![]() Czas odejść stąd... Cytat:
Nie dociera to do mnie jeszcze ![]()
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-08-12 o 01:12 |
|||
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad kawy i chmur |
|
|
|
|
#2285 |
|
|
Szukając pozytywów na dziś -martensowa pogoda
![]() Jadę do naszego nowego, pięknego biura, oby atmosfera, jaka nastała po przeprowadzce, została na dłużej, nawet szef szefów jakiś miły...
|
#2286 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Snad dalszego zaginięcia zdjęć Mój komp to trójkąt bermudzki
![]() Cytat:
2 Współczuję to straszne ... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Na pocieszenie usłyszałam że przecież zasadzą nowe ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- A może da się zaaranżować widok z okna ? Ja nasadziłam sobie wysokie trawy w skrzynkach i zasłaniają trochę słaby widok |
||||||
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2288 | |
|
BAN stały
|
Typowe
Jaki koszmar, jak teraz tamtędy przejeżdżam - nie dość, że pustynia, to jeszcze jak na dłoni widać brzydotę wszelkich cudów architektonicznych po obu stronach ulicy ![]() Cytat:
Tak się złożyło, że mam widok na część terenu należącego do szkoły ![]() I w ogóle to żądam zlikwidowania skweru z fontanną na rynku! W godzinach szczytu nie można zaparkować, a mnie się chodzić nie chce! |
|
|
|
|
#2290 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a jednak wyschły
za to zwiało mi z parapetu doniczkę z avocado ale na szczęście nic się chyba nie stało, bo spadła pionowo w dół, w pomidory, uffffno z tym się mogę zgodzić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() aczkolwiek nie przeczę, że z małym jest wygodnie ![]() myślę że to przez to że muszę wyrabiać 400% normy strategia obronna ![]() Cytat:
![]() a jemioła to nie jest pod ochroną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2291 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Secundo - no wygodnie jest i chyba tak prędko nie obwisają, jak większe rozmiary. Aczkolwiek ja bym czasami chciała wybrać się gdzieś bez stanika i dalej wyglądać jak kobieta....
|
|
#2292 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
![]() 2. o!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2293 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Mother of Cats
|
Człowiek na chwilę znika z Baru, a tu takie rzeczy
Gratulacje
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalona chociaż ja też tak mam czasami, może dlatego ze jak jest dużo roboty to nie ma czasu rozmyślać o pierdołach
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bo już tak jakby klepnęłam cenę
![]() tzn. jeszcze nie na 100% ale akt podpisuję jutro rano więc raczej by było głupio teraz wyskakiwać z negocjacjami.... zresztą, nawet udało mi się 6% rabatu i brak konieczności kupowania miejsca postojowego za 34 tyś. artykuł sugeruje że może i mogłabym więcej, ale nie mam zamiaru się tym gryźć wolę myśleć, że mając w gratisie drugie tyle dodatkowej powierzchni użytkowej i tak jest całkiem niezła cena z metra jak na warszawę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2297 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
podziwiam Cie za tak bezstresowe podejscie do zalupu mieszkania...ja elementy wyposazenia wnetrz potrafie kupowac 10 lat ( i to bezskutecznie )ostatnio czytalam artykul o zakupach i okazało sie ze jestem zakupowym maksymalista- tzn osobą ktora po znalezieniu dobrej opcji zakupu danej rzeczy nie zadowala sie tym tylko szuka opcji jeszcze lepszej , cecha charakterystyczna maksymalistów jest tez brak satysfakcji z dokonanego wyboru chocby był poprzedzony drobiazgową analizą tmatu-no wypisz wymaluj cała ja , niby czasem cos tam kupie,ale zawsze mysle ze mogło jednak byc lepsze, tansze, w fajniejszym odcieniu, a fogle to tak długo to cos wybieralam i nad tym mysłalam ze mi sie chce juz rzygac na widok tego czegos jak juz u mnie jest ![]()
|
|
|
#2298 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() w sumie to trochę smutna przypadłość, bo wynika z tego że nic nie cieszy pamietam, że kiedyś coś o tym braku cieszliwości sama pisałaś...ja chyba troszkę przeginam z tą bezstresowością (choć może i nie, bo w końcu po co się stresować) ale ogólnie to zawsze miałam tendencję do reakcji odwrotnie proporcjonalnych do kalibru sprawy ![]() np. klapki gumowe kupuję od roku bezskutecznie
|
|
|
|
|
#2299 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2300 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
jasnowidz
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- w ogóle to do wniosków o kredyt załączam wyciąg z konta, który obejmuje m.in. przelew za mój mandat za przechodzenie na czerwonym ![]() trochę mi głupio
|
|
|
|
#2301 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2302 | |||
|
Panaroja
|
snad arbuza
![]() Cytat:
? W usuwaniu danych z kompa kothy nie mają sobie równych bo znają najwięcej skrótów klawiaturowych ![]() 2.lepszą rzecz powiem - kupiłam se spódnicę rozmiar 38 jak byk , w piątek ostatni , i kupiłam sobie tego samego dnia , w ciągu godziny od zakupu spódnicy , pasek luzem , rozmiar 38 . Spódnica leży idealnie, pasek jest za luźny przecież nie mogłam schuść trzech kilo w ciągu kwadransa a mój pan kaletnik od przebijania dziurek ma urlop do końca sierpnia ale i tak mi się podoba , i co najważniejsze to chyba jedyny szypr który się małżu podoba Cytat:
![]() Cytat:
kupiłam se piątą czerwoną szminkę ![]() ale była w bardzo korzystnej przecenie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2303 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mininmalistka to jest moja tesciowa- godzina 9 rano stwierdza ze potrzebny jest stół, wiec idzie do sklepu, patrzy-jest jakis stół-to kupuje i o 11 ma stół w domu-i sie cieszy ![]() a ja kupowałam stół 10 lat , ale sie zaparłam, szuklaam nawet zagranico- mam cały folder zdjec stolow z netu, potem okazalo sie ze te w miare znosne kosztujo po 4 tysionce-wiec stwierdzilam ze rezygnuje, potem ze jednak musze miec stół, no to od nowa, moze jednak inny niz te za 4 tys, no t oszukam dalej i dalej, stwierdzam ze jak są same brzydkie to niech bedzie chociaz tani, ale tani znajduje tylko sosnowy z sękami, alboz ikei, ale z ikei mi sie nie miesci, wiec w koncy stwierdzam ze ma byc jakikolwiek byle szklany i zeby sie miescił, ale okazuje sie ze takie są tylko na stalowych nogach z rur, ktore są ochydne i nie dam rady miec takiego stołu...wiec dochodzi parametr ze ma byc nie na rurowatych nogach.....no i fkoncu...fkoncu bingo! trafiam na stół ktory jest szklany, w odpowiednim trozmiarze, nie na rurowych nogach i kosztuje 370 zł no i kupiłam go , w sieciuni rzecz jasna, bo w sklepach nic nie ma ![]() ostatnio zaparłam sie ze pojdziemy do sklepu i kupimy didu plecak-od ręki...no ale...nie udało sie, bo niestety nie ma plecakow odpowiednich nigdzie , ale sie zaparłam i w sieciuni wygrzebalam w 1 dzien i zanabylam-tak że robie postępy..choc moze to chodziło o to ze nie ja bede z nim chodzić
|
|
|
#2304 |
|
|
Dobranoc Baru...
|
#2305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spaaaać ![]() miłego dnia |
||
|
|
|
#2306 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
tzw. niebieski. Czyli ten, co Burek już ma plus gen rozjaśnienia
![]() Cytat:
A taki. Z Kartuz fhrąsuskich Pokazałabym Burkowskiego dla porównania, ale on uparcie wychodzi na zdjęciach jako czarna plama z oczami, w dodatku obecnie mało prestiżowo się ulokował pod suszarką z praniem ![]() Cytat:
Zaraz do pracy, trochę mi się nie kce...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2307 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nabywszy obuwie letnie typu sandały na koturnie, i stwierdziwszy, ze z wokół kostki to mi one zlatają, przebiłam sobie dziurki własnoręcznie. Nożyczkami do skórek, o ile pamiętam ![]() He, Truskawciu, patrzę na Twój podpis i tak mi się przypomniało jak to ostatnio na stronie GW rzucił mi się w oczy tekst "prekursorką owego stylu była Coca Chanel"
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-08-13 o 10:32 |
|
|
|
|
#2308 |
|
Nindżopesz
|
Kurde, moja obsługa laptoka bez myszy nie rzuca na kolana.
Polly, jesteśmy pod Wawą na agroturystyce. Rejcz, dzięki ![]() Parabelko, szarańcza chyba pływała bo przeżyła kąpiel. Następnego dnia nie przeżyła jednak mysz. Fajny basen ![]() Kameno, wow, co za błyskawiczna decyzja, gratuluję A co planujesz zrobić ze starym mieszkaniem?Ależ ciężkie te wakacje, tak być piękną 24/7
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 hehehheeh dobre 3 A bandit nie jest wart swojej ceny na mnie trwa 2 godziny
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
też tak dziś miałam
![]() odliczam dni i godziny do długiego weekendu Cytat:
w nocy też?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

, nie wszystko mi się podoba.
Inna sprawa, że im większy biust tym większy kłopot i współczuję kilku moim znajomym.

Współczuję Ci, taki fajny jak na miasto widok, parking pod oknem to samo zło, te odpalania samochodów
Jaka to szkoda i błogosławieństwo zarazem, że broni nie mam, przydałaby mi się za chwilę...
będąc na studiach ważyłam takoż 57 a jakiś czas temu to było 

ale na szczęście nic się chyba nie stało, bo spadła pionowo w dół, w pomidory, uffff

Wiem tylko, że przez długie lata nikt z tym nic nie robił, część konarów sucha jak wiór, część odłamuje się przy większych wichurach