![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1263 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja jestem entuzjastką Esotiq.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
A ćwiczyłaś Turbo wyzwanie pogromca cellulitu (skalpel do kwadratu). To dopiero wycisk. Wczoraj robiłam drugi raz, ale jest moc. Dokładnie 43 min ostrej jazdy. On jest rozpisany na tabatach. Dla Ewki porzuciłam Fokus T25, bo mnie nudził i denerwował ten głupi zegar.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie też muszę sobie takie coś przygotować obiadowego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja kocham "Patch Addams" no i "Fisher king", ehhh inaczej już będzie się te filmy oglądać ![]() Nancy, Silver dziękuję za kciuki! Wszystko poszło ok, teraz trzeba poczekać na wyniki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
To Turbo wyzwanie pogromca cellulitu. Wczoraj mogłam ciuchy wyżymać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokażę Wam moją biegającą Darunię https://www.youtube.com/watch?v=32oB...ature=youtu.be
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-12 o 21:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://chomikuj. pl/SunshineSunset/Workouts/Ewa+Chodakowska/Turbo+Wyzwanie+Pogromca+C ellulit,3967884959.avi(vi deo) Znalazłam go na chomiku tylko, bo na you tube nie ma. On jest z tego wyzwania na sierpień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio smażyłam na takiej ogroooomnej patelni- 3 dni, na delikatnym ogniu,oczywiście nie non stop tylko po pare godz dziennie ostatniego dnia smażenia dodałam meżowego rumu (miał akurat Capitana Morgana) i kore cynamonu, dwa słoiki poszły zaraz po zrobieniu- jedliśmy z nalesnikami i tostami będę jeszcze robić we wrześniu jak zastanę śliwki oczywiście a dlaczego nie możesz octu? ja na razie robiłam ogórki w zalewie musztardowej ale niestety w składzie też jest ocet a może na winnym możesz? ponoc przetwory są zdrowsze na occie winnym, nigdy nie probowałam, tylko czytalam poszukam w mojej książce z przetworami, może będzie coś bez octu to dam Ci znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że nie ma tego na YT. Masz to ściągnięte?? Umiałabyś mi tej filmik przesłać przez maila??
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
Mam ściągnięte, zaraz wrzucę na wyślij to to podrzucę link do pobrania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, czyli już wiem, że Pola uprawia sprinty długodystansowe ![]() Widzę, że wyjdę tu na ofermę, ale ja pierwszy raz po 4 dniach wykonałam cały skalpel, więc jutro dokładam coś innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Prześlę Ci jutro, bo już padam a musiałabym jeszcze czekać na załatdowanie pliku. Dobranoc ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zadomowienie
|
Nawijko, potrzebuje Twojej rady
![]() Myślisz, że dobrym pomysłem będzie jazda nad morze pociągiem EIC trwająca 4godz ale z miejscami siedzącymi tylko? Liczę na ten przedział matki z dzieckiem... Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Bo tak: te z kuszetkami pociągi jadą w takich godzinach że mi to nie pasuje, np. Jest taki na miejscu o 5 rano i co ja zrobię o tej godzinie? Jakbym do rodziny jechała to ok, ale dobra hotelowa od 14 więc musiałabym płacić za jedna dobę więcej. Poza tym wyjechać koło północy, wsiąść w pociąg, Ola by się wybudziła, no taka noc niekorzystna dla niej. A taki Eic jedzie nie dość, że 4h tylko to jeszcze jest o 18 na miejscu ![]() Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
charlizz, a masz pewnosc, ze w tym pociagu jest taki przedzial?
Jesli jest, to w sumie nie byloby najgorsze rozwiazanie... Znalazlam cos takiego... "W przypadku pozostałych pociągów – Express oraz Express InterCity - nie wyznacza się specjalnych miejsc dla osób podróżujących z małymi dziećmi ponieważ są to składy objęte całkowitą rezerwacją miejsc co oznacza, że każdy pasażer kupuje bilet połączony z miejscówką." Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-08-12 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Czesc!
charliz Jedz tym 4h! Dacie rade, nawet jak nie bedzie specjalnego przedzialu! Ja w Was wierze! bokeh ale nigdy nie ma pewnosci co do plci... Za to kocham jezyk japonski; wszystko jest zaowalowane. szaja idac tropem Twoich propozycji znalazlam cala mase zabaw szklanko od rana Yae rysuje jak szalona: rozlozyla sobie mate wodna i domagala sie nalania wody do pisaka. Nie uzywala jej 2-3 tyg. Tzecywiscie dzieci maja juz wspaniala pamiec. mika Ty pisalas o 3 dniach, co mialas na mysli?? marsi jestem kuchenna dziewica;-) jak ubic pianetrzepaczka Na stywno mi nie wychodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 | ||
Zakorzenienie
|
Heja..
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
fewciu jak sie czujesz?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Meneq dodaj troche soli do bialek i najlepiej sie ubija w szklanym naczyniu
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jaram się dzisiejszym dialogiem. P: Po swojemu tłumaczy, że chce malować. J: Będziesz malowała? P: Bede ![]() Ostatnio bawimy się na balkonie P. wzięła z kuchni garnek, pokrywkę. Dałam jej do kompletu drewnianą łyżę. Bawi się, miesza, przykrywa itp. W pewnym momencie podnosi pokrywkę i mówi "mama olej". Nie zapeszając, ale chyba coś się ruszyło z mową u nas ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny !!!
Siedzę w samochodzie i czekam na pracownice wiec mam czas. Fefciu ot tak pytalam ![]() Chaliz będzie dobrze grunt to tak jak Meneq przyszykowac zajęcie maluchowi. Szaja bombowe te wyliczanki. Zapisalam sobie również. Ale ty masz pomysly. Moj Krzysio przedwczoraj przeszedł samego siebie. Budził się w nocy co godzine. Okolo 4 już bylam tak zmeczona ze go nie słyszałam i mama poszla do niego. Podobno to ten księżyc i meteoryty tak dzialaja. Dzis juz tylko 2 razy do 24 wstawal wiec luz. Normalnie się rozpuscilam hihihi strach pomyśleć co to będzie przy blisniakach. Marsi pytalas się o wage. Stoi raczej w jednym miejscu tak jak u ciebie. Do którego tc trzymalas wage? No i jak teraz? No na kogo czas na tego czas. Spadam paaaaaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Deli-ostatnio czytałam książkę słynnego włoskiego cukiernika, który podchodzi do kuchni w sposób naukowy, udowadnia że sól nie wpływa na białka
![]() Meneq przede wszystkim jajko musi mieć temp pokojową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jade zaraz na działke, płytki w kotłowni ułożone! płytki w kuchni chyba też! jeszcze tzt uparł się na płytki przy kominku i będzie taki skos kominek-drzwi balkonowe. Po południu jadę po płytki nad blat i.... zawieźć w końcu tel do naprawy :p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-08-13 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo doszłam do wniosku, że 4h to naprawdę krótko, a ta podróż w nocy i przyjazd na miejsce może się okazać gorsza... Czy w takim pociągu będę miała jak wtarabanić wózek? Jak z miejscem na bagaże? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Gojka, serio się nie spotkałaś z marką Esotiq?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
A gdzie to się kupuje?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.