Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-12, 14:06   #1231
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

A co do spania jeszcze - Nancy - zwykle śpi w body, ale wtedy padała ze zmęczenia i zasnęła tak na goło
Jak ma coś na plecach, body chociażby itp - to okna nie zamykam.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 14:32   #1232
gojka24
Zakorzenienie

Witam wszytskie mamusie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Żele są dużo trudniejsze do zrobienia, niż hybrydy i oczywiście dłużej to trwa. Trzeba do tego mieć pędzelki, pilniczki i różne akcesoria, już nie wspominając o tym, że trzeba się nauczyć, jak ten żel nałożyć, żeby on się odpowiednio wypoziomował. Ale dla mnie jest to lepsza forma trwałego manikiuru, bo dłużej się trzyma i przy odpowiedniej warstwie żelu, zapobiega złamaniom paznokcia.
Napewno są trudniejsze, bo hybrydy to jak zwykły lakier tylko utwardzany z lampie. ALe wydaje mi się, że nie jest to na tyle trudne żeby nie dać rady opanować. Zwłaszcza, że mnóstwo inforrmacji na internecie, filmików. A można sporo zaoszczędzić.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
jest jakaś nowa metoda, tytanowa, czytałąm na wizazu że rewelka ale moje kosmetyczki nie są otwarte na nowości a szkoda
Czytałam o niej i nawet myślałam czy by się w taki zestawik nie zaopatrzyć. Koszt zestawu ok 1000zł i można zakupić tylko i wyłącznie dla salonu kosmetycznego, nie ma możliwości kupienia dla siebie do domu. Bynajmniej narazie, ale kusi, oj kusi.

Cytat:
dziewczyny uwaga

Iwo okazał się...................... .

Marinką

pisorek odpadł, będę mieć córkę

jestem w szoku i nie wiem co powiedzieć,przez 6,5 miesiąca myślłam,że mam syna,mówiłam do niego, Lesia uczylam że będzie mieć braciszka i cieszyłam się,że nic nie potrzebuje na wyprawkę

nawet nie uiem napisać co czuje szok totalny, TZ ma mine nie tegez też bidak w szoku
O kurcze, jestem w szoku Ale tak jak dziewczyny piszą córeczka tatusia jak nic.

Cytat:
zagadka- to nie kule i armatka

Na drugim zdjęciu widzę moją P. Mam bardzo podobne zdjęcie i jakaś podobna mi się wydaje. No, ale my przecież soiostry bliźniaczki to co się dziwić

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Fewcia juz mniejsza w te zwierzeta, ale nam potrafil ktos 2 razy w ciagu tygodnia nasrac w bramie! Czlowiek! Mieszkamy przy samym przystanku wiec ludzie sie kreca( ale ogolem jest spokojnie, kawalek dalej monitoring), a to sie ktos odleje, a to butelke po piwie zostawi...

U mnie to samo. Mieszkam w samym centrum miasta. Non stop klatka zasikana, siedzą piwo piją. Tzn od dawna (odpukać w niemalowane) jakoś się uspokoiło. Wkurza to strasznie, ale właściciel na domofon się nie zgadza, bo to przecież koszt dla niego. Ech szkoda gadać. Choć z drugiej strony co się dziwić jak my np za 50m2 płacimy mu 330zł. Z czego on musi skarbówkę opłacić, bo wynajmujemy legalnie, jesteśmy zamelowani itp. Jakiś podatek czynsz. To co mu zostaje..

Więcej nie nadrobię, bo nie mam już czasu.

A i kupiłam sobie w końcu porządny biustonosz 75F szok jakie wielkie miseczki, ale nareszcie wszystko jest tak jak należy. Muszę jeszcze się przejść po kolejne, bo za swój dałam 30zł. Przeceniony ze 100, więc jak za darmo. Tylko nie wiem jak firma jakościowo. Miała któraś z Was z Esotiq??
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 14:38   #1233
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A co do spania jeszcze - Nancy - zwykle śpi w body, ale wtedy padała ze zmęczenia i zasnęła tak na goło
Jak ma coś na plecach, body chociażby itp - to okna nie zamykam.

Bardziej niz o plecy dbaj o brzuch ;-)
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 14:39   #1234
BlackSanctum
Zakorzenienie

Gojka, ja kupuję tylko w Esotiq. Mają bardzo dobre staniki. Ja biorę u nich rozmiar 70F. Cyce od razu inaczej wyglądają.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 14:47   #1235
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47669039]o mamo ale (nie)jaja fajne, dziewczyny naprawdę są super!

http://3.bp.blogspot.com/-9X4Fe1Zy_l...600/pieski.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-j...0/Untitled.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-E7QBFHZnru...,BIEDRONKA.jpg

MP3 z nagranymi piosenkami, bajki grajki może? wiem, że długo z tym nie wytrzyma, ale - bo pewnie na co dzień tego nie zna - będzie to coś nowego i może zainteresuje?

Leci leci osa do yae nosa

leci leci pszczoła do Yae czoła

leci leci mucha do Yae ucha

leci leci bąk do Yae rąk

leci leci ptaszek do yae paszek

Możesz w ogóle do samolotu coś wziąć? tyle godzin bez żadnych zabawek to nie wiem, czy realne w ogóle.

Portfel - niech sama otwiera, włóż do niego coś atrakcyjnego ( u na zwykłe bilety ), niech ma dużo do wyjmowania.

ojjjj, nie wiedziałam [/QUOTE]

Wiedzialam, ze jestes skarbnica pomyslow. Zadnej z tych zabaw nie znam, wiec jako nowosc beda jak znalazl na podroz. Dziekuje! Pewnie, ze moge wziac bagaz do samolotu, tylko chcialabym go wziac jak najmniej, bo pozniej przy przesiadce z Yae i tobolami, to nie bedzie zabawne. A wyobraz sobie, ze musze miec ze soba ubranie na zmiane dla na obu, akcesoria okolopieluchowe, fartuch do karmienia, jedzenie i picie dla Yae i przy tym wszystkim upilnowac, by paszportow nie pogubic. Wiec gdzie tu jeszcze zabawki...? iPada biore, ale znow problem bedzie, bo czy piosenki, czy bajki, to bedzie przeszkadzac siedzacym obok. Problem jest taki, ze wiekszosc lotu odbywa w warunkach sztucznie wytworzonej nocy, tzn. lecimy za dnia, ale przymusowo kaza nam spac, gasza swiatla....
sylwietto, szklanko Wam rowniez. Lapki Yae tez lubi a kredki jeszcze nie bardzo ja bawia.

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Gojka, ja kupuję tylko w Esotiq. Mają bardzo dobre staniki. Ja biorę u nich rozmiar 70F. Cyce od razu inaczej wyglądają.

Ja tez bardzo belizne z Esotiq lubie
Stary 2014-08-12, 14:52   #1236
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Lekarz kazała mi zrobić ttest ciążowy i jeśli będzie negatywny to wrócić po antybiotyk na obniżenie gorączki... podejrzewa ciążę ponieważ doszły jeszcze mdłości i wymioty. więc uznają że trzeba to sprawdzić.
Jadę po Blankę. Nie wiem jak dam radę się nią zająć.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 14:53   #1237
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Już widzę, że dziewczyny Ci odpisały. Nie możesz okna chociaż dać na uchył? My od paru dobrych miesięcy śpimy tylko przy uchylonym oknie, a przez ostatnie 3 tygodnie jest każdej nocy otwarte na oścież. Młoda ma łóżeczko zaraz obok okna
Ja sobie nie wyobrażam spania przy zamkniętym oknie, duszno się robi po paru minutach i gorąąąco.

Zawsze najważniejszy jest strop, musi minimum miesiąc "stać" nieruszany. A reszta, to tak jak Deli napisała, teraz są takie materiały, że można spokojnie lecieć z koksem.

U nas okna też zamknięte )z powodu komarów), ale chodzi wiatrak bo masakra jest.
Cytat:
dziewczyny uwaga

Iwo okazał się...................... .

Marinką

pisorek odpadł, będę mieć córkę

jestem w szoku i nie wiem co powiedzieć,przez 6,5 miesiąca myślłam,że mam syna,mówiłam do niego, Lesia uczylam że będzie mieć braciszka i cieszyłam się,że nic nie potrzebuje na wyprawkę

nawet nie uiem napisać co czuje szok totalny, TZ ma mine nie tegez też bidak w szoku

klask i: gratulacje! Kochana, mogę Ci odesłać ten kombinezonik, który mi kiedyś wysłałaś, na pewno w tym roq będzie wiadomka za duzy, ale zawsze się przyda

Ojjj ja też lubiłam tego aktora, baaaaaaardzo((((((

Jeju, wyglądam i czuje sie jakby mnie czołg przejechał...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 15:16   #1238
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Bardziej niz o plecy dbaj o brzuch ;-)
o, ciekawe - gorzej tam zmarznąć?

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Fewciu : trzymaj się kochana i daj znać co u ciebie.
Szok, że przy takiej gorączce ciąża może być? Hm, może jakaś "grypa żołądkowa"?
Tulę!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 15:47   #1239
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Lekarz kazała mi zrobić ttest ciążowy i jeśli będzie negatywny to wrócić po antybiotyk na obniżenie gorączki... podejrzewa ciążę ponieważ doszły jeszcze mdłości i wymioty. więc uznają że trzeba to sprawdzić.

Jak napisałaś,że ni z tego ni z owego masz gorączkę od razu na myśl przyszła mi ciąża. Jak byłam w ciąży to pamiętam że męczył mnie potworny ból głowy każdego dnia i właśnie strasznie uporczywa gorączka(tylko nie miałam aż tak wysokiej). Zarówno może to być również efekt przemęczenia-mój organizm lubi zmęczenie okazywać bólem głowy i/lub gorączką. W każdym razie kochana,sprawdź i przede wszystkim odpocznij. Ściskam
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 15:50   #1240
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Tulę!
Też mi przyszła do głowy żołądkówka. Nie wiem sama. Dziwne to.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Jak napisałaś,że ni z tego ni z owego masz gorączkę od razu na myśl przyszła mi ciąża. Jak byłam w ciąży to pamiętam że męczył mnie potworny ból głowy każdego dnia i właśnie strasznie uporczywa gorączka(tylko nie miałam aż tak wysokiej). Zarówno może to być również efekt przemęczenia-mój organizm lubi zmęczenie okazywać bólem głowy i/lub gorączką. W każdym razie kochana,sprawdź i przede wszystkim odpocznij. Ściskam
Powiem Ci szczerze że mi też. I właściwie dopiero u lekarza uświadomiłam sobie że mi się okres spóźnia. Ale ciąży nie podejrzewam

Stary 2014-08-12, 17:07   #1241
s i l v e r
Zakorzenienie

idę nadrabiać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 17:07   #1242
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Fewciu, testuj!

meneq, myślałam, że normalnie słuchawki małej dać - żeby jasne było, nie popieram tego u maluchów, ALE podróż to stan wyjątkowy i idę na ustępstwa.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 17:13   #1243
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:

Tulę!

Zdecydowanie gorzej. Japonczycy wierza, ze za ogolna dobra firme czlowieka jest odpowiedzialny brzuch i trzeba pilnowac, by sie nie wychlodzil. Po pierwsze problem z kupkami a potem juz lawinowo leci. Co ciekawe, mamom chcacym rozkrecic laktacje tez zalecane jest odpowiednie obchodzenie sie z brzuchem i jego rozgrzewanie.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47674147]Fewciu, testuj!

meneq, myślałam, że normalnie słuchawki małej dać - żeby jasne było, nie popieram tego u maluchów, ALE podróż to stan wyjątkowy i idę na ustępstwa.[/QUOTE]

Dostepne sa glownie te, ktore wklada sie do ucha. Te tradycyjne sa duuuze. Juz to sprawdzalismy...
Stary 2014-08-12, 17:15   #1244
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Fewciu dużo Zdrówka ..i no ten- ciąża?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 17:18   #1245
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Fewciu dużo Zdrówka ..i no ten- ciąża?

A tu proszę mój model z MAMĄ w końcu:p

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1407860212750.jpg (133,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1407860246825.jpg (181,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1407860293361.jpg (166,7 KB, 13 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-08-12, 17:24   #1246
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

SILVER z tego miejsca szczerze gratuluję za wytrwałość. Ćwiczy nas tu kilka i musimy razem się wspierać także dooopki w troki i wio !

Dobrej nocki mamusie

NO WŁAŚNIE! Musimy się wspierać
Cytat:
To ja się Podłączam i juz po treningu. Dziś pierwszy dzień treningu biegowego + 30 minut na siłowni pod chmurką. może być?
No jasne że może być
Cytat:
Co robicie dzisiaj na obiad? skończyły mi się pomysły
Ja dziś zrobiłam tą sałatke
http://kuchenna.pl/salatka-z-grillow...kiem-1841.html
pyyyyyycha
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Mój mąż jedzie dzisiaj na rezonans, boję się bo nie mam z kim zostawić Ewy i jedzie sam. Proszę o kciuki

I w ogóle jaki numer Ewa od dwóch dni chodzi i mówi jata, nie wiemy o co chodzi, ale mojemu mężowi się skojarzyło z bajką Yattaman i puścił Ewie tą piosenką. Efekt taki, że moje dziecko chodzi i co chwilę śpiewa tatamam, tatamam
za męża

A co do bajki pamiętam ją
Cytat:

Cytat:

Powiem Ci szczerze że mi też. I właściwie dopiero u lekarza uświadomiłam sobie że mi się okres spóźnia. Ale ciąży nie podejrzewam

Kurcze, Fewciu ZDRÓWKA ŻYCZĘ ! I zrób test

----------------------------------------------
Ja już zrobiłam szok trening , a jutro skalpel wyzwanie

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-08-12 o 17:25
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 17:39   #1247
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Silver a robiłaś turbo wyzwanie?

Stary 2014-08-12, 18:02   #1248
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Silver a robiłaś turbo wyzwanie?

Nie robiłam. Nawet nie wiedziałam, że taki trening jest już ściągam z YT. A Ty ćwiczyłaś ten trening?

EDIT. Właśnie obejrzałam jak wygląda ten trening i ćwiczyłam go wczoraj! Ale nie miałam napisane że jest to turbo wyzwanie tylko pisało "cały trening Chodakowskiej"
o to
https://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78
Ciężkie było.

Czas edycji: 2014-08-12 o 18:11
Stary 2014-08-12, 18:11   #1249
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Nie robiłam. Nawet nie wiedziałam, że taki trening jest już ściągam z YT. A Ty ćwiczyłaś ten trening?
Ćwiczyłam i dlatego pytam. Jest szybszy i intensywniejszy niż skalpel a jak dla mnie ciekawszy i więcej się można napocić. Polecam go bo dla mnie skalpel się dłuży i jest nieco nudnawy. Jest na chomiku

Stary 2014-08-12, 18:16   #1250
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Ćwiczyłam i dlatego pytam. Jest szybszy i intensywniejszy niż skalpel a jak dla mnie ciekawszy i więcej się można napocić. Polecam go bo dla mnie skalpel się dłuży i jest nieco nudnawy. Jest na chomiku

edytowałam górną wypowiedź

Zgadzam się. Dla mnie skalpel też jest nudnawy. Ja się lubię mocno wypocić. Wtedy czuję że ćwiczę a jak skończę skalpel to nawet spocona nie jestem

Czas edycji: 2014-08-12 o 18:18
Stary 2014-08-12, 18:21   #1251
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
edytowałam górną wypowiedź

Zgadzam się. Dla mnie skalpel też jest nudnawy. Ja się lubię mocno wypocić. Wtedy czuję że ćwiczę a jak skończę skalpel to nawet spocona nie jestem
Ja lubie skalpel wyzwanie, bo czuje ze cwicze ale jednak turbo wyzwanie jest super, ale nie na moje kolano;/ a zwykly skalpel no na poczatku wiadomo, ale z czasem to też już sie nie pocilam nawet

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 18:29   #1252
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ja lubie skalpel wyzwanie, bo czuje ze cwicze ale jednak turbo wyzwanie jest super, ale nie na moje kolano;/ a zwykly skalpel no na poczatku wiadomo, ale z czasem to też już sie nie pocilam nawet
A dla mnie skalpel jest gorszy na kolano niż turbo wyzwanie. No i naprawdę polubiłam to turbo wiec polecam.

Dziewczyny która miała te skarpetki z biedry .podrzucicie linka PROSZĘ.

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Czy to coś takiego? http://m.allegro.pl/skarpetki-i-plas...287747127.html

Stary 2014-08-12, 19:07   #1253
marsi11
Zakorzenienie

Fewcia, testuj, ja nigdy z rana nie testowałam zawsze po południu albo wieczorem

Bokeh i Neti mam pytanie,pamiętam,że Wy na roczek robiłyście takie ładne kolorowe kule wiszące, nie wiem jak to sie nazywa ale był szał na to
możecie mi powiedziec co to jest, z czego i jak się robi

zrobiłam przegląd Leosiwych rzeczy, mam już 1,5 komody ciszków, nie jest tak źle jak myślałam
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 19:19   #1254
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Marsi to są pompony z tiulu.

Test kupiony, zrobię rano choć tak jak pisałam, nie podejrzewam ciąży.

Stary 2014-08-12, 19:26   #1255
eff8
Zakorzenienie

Witam się

jak zwykle daleko w tyle czasem cos Was podczytam ale na pisanie czasu u mnie jakos brak ;/

jednak na takiego newsa musialam odpisac

Marsi bardzo Wam gratuluje coreczki

a w jakim miesiacu bedziesz rodzic ??
ja mam jakies ciuszki po córci to bym mogla przegladnac jak bys chciala?
tyle ze trzymam je u tesciowej bo u mnie nie mam miejsca

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 19:55   #1256
szklanka19
Zadomowienie

Fewciu a teraz jak się czujesz?

Marsi miałam Ci pisać, jestem zakochana w Twojej spiżarni I mam do Ciebie prośbę, w wolnej chwili zamieścisz na blogu jeszcze jakiś przepis na przetwory przymierzam się do Twoich pomidorów, używasz ich też do sosu do makaronu?
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:04   #1257
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi to są pompony z tiulu.

Test kupiony, zrobię rano choć tak jak pisałam, nie podejrzewam ciąży.

dziękuję już wsszystko obczaiłam jakie to proste

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
\
a w jakim miesiacu bedziesz rodzic ??
ja mam jakies ciuszki po córci to bym mogla przegladnac jak bys chciala?
tyle ze trzymam je u tesciowej bo u mnie nie mam miejsca
cześć kochana
w listopadzie
w zasadzie to nie jest tak źle przejżałam ciuszki, niewiele mi brakuje

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Fewciu a teraz jak się czujesz?

Marsi miałam Ci pisać, jestem zakochana w Twojej spiżarni I mam do Ciebie prośbę, w wolnej chwili zamieścisz na blogu jeszcze jakiś przepis na przetwory przymierzam się do Twoich pomidorów, używasz ich też do sosu do makaronu?
moja spiżarka powiększyła się jeszcze o powidła, ogórki i przybyło jeszcze ze 20 słoików pomidorów
jeśli chodzi o pomidory to właśnie głownie do sosu, wiesz jak już będę na rozsypce to słoik plus makaron plus parmezan i mam obiad gotowy
mam nadzieję,że przed urlopem coś zdąże jeszcze skrobnąć na blogu a co byś chciała z przetworów?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:21   #1258
insolito
Zadomowienie

Marsi, ale niusa zapodałaś Widzę, że pierwszy szok już Ci minął i zaczynasz się cieszyć więc ja razem z Tobą Fajnie będzie miała Marianka, królewna dwóch braciszków I jaką piękną buzie widać na fotce

Fewcia, dawaj jutro znać jakie wyniki |Bardzo współczuję dzisiejszego samopoczucia, mam nadzieję że już lepiej

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 20:22   #1259
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
A dla mnie skalpel jest gorszy na kolano niż turbo wyzwanie. No i naprawdę polubiłam to turbo wiec polecam.

Dziewczyny która miała te skarpetki z biedry .podrzucicie linka PROSZĘ.
neti, w biedrze były te
http://allegro.pl/purederm-zluszczaj...387454894.html

są teraz do kupienia w drogerii hebe za 13 zł
Stary 2014-08-12, 20:29   #1260
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Słyszałyście, że Robin Williams nie żyje? Kurdę szkoda dla mnie straszna, bo świetny aktor bardzo lubiłam
Ja się poryczałam, jak o tym usłyszałam

Cytat:
Co za noc Blanka nie spała o 12 do 3, wstała o 5 Ja z gorączką 40 stopni nie mogłam zasnąć. W efekce czego spałam 4 godziny Laski to dziwne, mam tylko bardzo wysoką gorączkę i potworny ból głowy. Nie mam pojęcia co to?
Nocy bardzo współczuję , a co do gorączki i bólu głowy - ja tak mam po właśnie nieprzespanej nocy czy takim bardzo męczącym dniu, może Twój organizm też tak zareagował? No i na początku ciąży też tak miałam

Cytat:
Słyszałam właśnie, że w esotiq sa bardzo dobre cyckonosze

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Przybij piatala Ja pamiętam właśnie z początku ciąży taką jakby imitację trzydniówki - gorączkę miałam ok. 39 stopni, głowa bolała i to przez 3 dni właśnie, a jeszcze mi normalnie takie "gorące wody" wylatywały wiadomo skąd Jak się później okazało, to właśnie było na ciążę

Cytat:
EDIT. Właśnie obejrzałam jak wygląda ten trening i ćwiczyłam go wczoraj! Ale nie miałam napisane że jest to turbo wyzwanie tylko pisało "cały trening Chodakowskiej"
o to
https://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78
Ciężkie było.
Lol Też nie wiedziałam, że to to samo.

----------------------------------

Hihi, zaraz Wam napiszę do której dzisiaj spałyśmy Młoda przespała pięknie całą noc od 21.30 do 6.40, ja niestety jak zawsze ostatnio budziłam się kilkanaście razy, więc o tej porze byłam bardzo zombi. Dałam jej picie, już myślałam, że będzie po spaniu, ale po jakichś 20 minutach zasnęłyśmy obie... i spałyśmy do 9.40 Z racji tego dzień bez drzemki, kąpiel o 18.30, poszalała jeszcze po domu i pięknie zasnęła o 20. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz tak było, żeby wypiła picie, obróciła się na boczek i od razu zasnęła. No bajka

Boże, wiecie, ja na prawdę się autentycznie poryczałam po informacji o śmierci Robina, to był mój ukochany aktor, "Panią Doubtfire" oglądałam już kilkadziesiąt razy i zawsze śmieję się wzruszam na tym tak samo; "Jumanji" to już w ogóle taki film dzieciństwa, a "Buntownik z wyboru"... Kuźwa, przecież On był tak świetnym aktorem, zagrał w tylu świetnych filmach, był cudownym komikiem, a zarazem fantastycznie grał w dramatach... No przecież nie ma takiego drugiego Najpierw P.S. Hoffman, teraz R. Williams, masakra
Przed chwilą podali, że podciął sobie żyły i się powiesił

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-08-12 o 20:35
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości