|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Witam sie i ja z pracy. Za chwile bede kawkowac tylko wszystko ogarne.
My mamy w mieszkaniu czarne kafelki w lazience i sa okropne, wszystko na nich widac.
|
#4142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ogólnie lody jem i nie mam z tym problemu, chodziło mi o to kaloryczne połączenie z nachosami
|
|
|
|
|
#4144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Wiem, wiem....Zawsze można wymienić, ale wiem z obserwacji, że wymiany kafelek robi się średnio co 20 lat albo i lepiej (przynajmniej tak to wygląda w mojej okolicy). To poważny remont i trudno znaleźć ponownie na to pieniądze i czas na takie poważne zmiany. Łatwiej jest przemalować pokój niż bawić sieod nowa z kafelkami.---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2014-08-13 o 09:58 |
||
|
|
|
#4145 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w ogóle Dziewczyny miałam dziś okropny sen, śniło mi się że u Tż wykryto jakąś genetyczną chorobę i dowiedzieliśmy się, że zostało Mu raptem kilka miesięcy życia |
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden raz mi się tak udało ![]() A dziś śniło mi się że M. wrócił od rodziców cały wytatuowany w dziwne wzory i cytaty ale tak że widać było poza ubraniem więc się wściekłam bo stwierdziłam że go zwolnią Ale raczej informatycy mogą robić co chcą
|
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj na pole dance, a potem do dentysty
|
|
|
|
|
#4148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ze strasznych to śniło mi się jeszcze kiedyś, że umarła moja Mama ale to dosłownie szlochałam przez sen, obudziłam się cała zapłakana to nieźle z tymi tatuażami, dobrze że Ci nie powiedział, że zrobił to Tobie na złość za to że go wysłałaś do rodziców ![]() Dziewczyny burza mózgów! koleżanka z pracy kończy 40lat pod koniec sierpnia i nie mam pomysłu co jej kupić wiem, że to ja znam ją najlepiej itd. ale chyba wyczerpałam już wszystkie pomysły na wcześniejsze urodziny/imieniny i święta jakbyście miały jakiś fajny pomysł to będę wdzięczna za podzielenie się nim |
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeśli macie dużą rodzinę, to każdy by się złożył i dostalibyście jeden porządny prezent zamiast kilka mniejszych . Jakaś to opcja jest . Mój brat dostał od rodziców roombę na pierwszą rocznicę ślubu.
|
|
#4151 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ona jest fanką biżuterii wszelakiej i ma jej baaardzo dużo ale przyznam,że myślałam o kolczykach perełkach bo niby mówi się, że dopiero kobiety po 4otce powinny je nosić jako że symbolizują dojrzałość ale też cierpienie (dlatego nie powinny nosić ich młode osoby) ![]() Ilsa pierwszy raz się spotykam z tym żeby Panna Młoda robiła prezenty koleżankom na swój wieczór Panieński
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypomialyscie mi o moim dzisiejszym snie - mialam dziecko, malutkiego pieknego noworodka
Az mi bylo szkoda ze to nie rzeczywistosc. _agg_ - super paznokcie! kashmirka, moze pokombinuj z jakimis karnetami - do kina, kosmetyczki, spa? Albo karta podarunkowa - zeby mogal kupic sobie cos naprawde potrzebnego i wymarzonego Bo czasem takie rzeczy 'extra' sie odklada i nigdy nie kupuje ![]() Doczytalam jaki masz budzet. To moze wlasnie cos z bizuterii albo karte upominkowa zeby tez sama mogla sobie wybrac cos w swoim stylu? Edytowane przez lucyohlucy Czas edycji: 2014-08-13 o 10:18 |
|
|
|
#4153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
A to jest taki zwyczaj? Pytam z ciekawości, bo ja raczej nie będę mieć panieńskiego.
|
#4155 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mi się kiedyś jak chodziłam do liceum śniło (haha sny to ja mam niezłe i wiele ) że byłam w zaawansowanej ciąży i ubierałam krótką białą ślubną sukienkę i welon
|
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja was czytam ale sie wbic nie moge , i musialam troche badrobic..
Ja mieszkam z rodzicami wiec jako ze tata stolarz to mam, w kuchni drewniane meble. Aktualnie szukam materaca.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Co do kafelkow to mi sie w odcieniach szarosci podobaja ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4157 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i mamy super odkurzacz z turbo szczotka i mamy zbyt małe mieszkanie zeby wydawac taką kase. nie opłaca sie, pies nasz ma baardzo duzy balkon i tak. Odkurzenie calego mieszkania dokladnie to 10 minut max 15 ![]() Wpadam na chwile i uciekam do fryzjera
|
|
#4158 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
z resztą z rodzicami Tż jesteśmy też w ciągłym kontakcie i widujemy się 2-3 razy w miesiącu plus jeździmy razem na kilkudniowe wypady urlopowe przynajmniej ze 2 razy w roku żeby nie było- nikogo nie oceniam, ja po prostu uważam, że rodzina to jest siła i moją własną zwyczajnie lubię i doceniam jak nikogo na świecie Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-08-13 o 10:41 |
||
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednym z moich marzeń na panieński było żeby dziewczyny nagrały TŻ odpowiadającego na pytania (ja będę musiała zgadywać jego odpowiedzi) i zwabiły go na czwartek pod pretekstem pokazania nowej gry planszowej (ze znajomymi często gramy w gry planszowe) i on w to uwierzył bo zapomniał o tym moim mini marzeniu |
|
|
|
|
#4160 |
|
only smart shopping
|
Terha, czy te roomby w Twojej rodzinie są w miarę bezawaryjne? Moja też ma ok. 10 lat i sam pomysł samosprzątającego zwierza jest genialny, ale niedopracowany i odkurzacz wciąż się psuje. W ramach gwarancji wymieniono mi go na kolejny egzemplarz i z tym też były wciąż problemy. A facet, który je naprawia powiedział, że nowsze modele są jeszcze bardziej problematyczne. W rezultacie roomba od kilku lat stoi nieużywana.
|
|
|
|
#4161 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ech ta praca ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4162 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Póki co jest ok. ale standard trzeba podnieść, bo raz by lepiej się mieszkało przez ten okres, a dwa by w przyszłości znalazł się ewentualny kupiec. Za kilka lat będziemy myśleć o zmianie, bo nie chcemy mieszkać (zwłaszcza z dzieckiem szkolnym) w samym centrum miasta przy jednej z największych ulic. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znów przegięliśmy ze spaniem, ale tak to jest jak się do drugiej siedzi. Dopijam kawkę i zaraz się biorę za robotkę. Mam zmywanie (w wannie ) i chcę ogarnąć łazienkę. Wczoraj praktycznie spakowałam naszą sypialnię w kartoniki - tak jest lepiej przy tym cholernym kurzu i ciągłym przestawianiu. Dzisiaj znów atakuję dentystę - idę jak burza z tymi moimi kłami, a pomyśleć, że niecały rok temu nikt by mnie siłą nie zaciągnął (a taki stan trwał prawie 10 lat). Później zakupce i.. coś pewnie się jeszcze znajdzie.
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam zawczasu sprawdzać czy macie ubytki, mniej się będziecie denerwować przed wizytą
Ja sprawdzam swoje zęby lusterkiem od paletki Sleek i wiem dokładnie czego mogę się spodziewać bo wiem gdzie i jak duże mam kropeczki I oczywiście szybciej reaguję
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstyd się do tego przyznać, ale prawie 10 lat miałam taką fobię, że ząb mi się jeden pokruszył, a ja nadal nie - nie pójdę i koniec! Kości mam takie, że zęby mnie nie bolą - NIGDY mnie żaden nie bolał, wiec też to nie wymuszało leczenia ich. Dodatkowo (na moje szczęście) są chyba dobre, bo jak na takie zaniedbanie to i tak zęby miałam w całkiem niezłym stanie - wiadomo ubytków spoko (chyba z 12) ale malutkie i ani jednego kanału. Na początku tego roku jednym z moich postanowień było właśnie leczenie zębów i zbierałam się jeszcze dwa miesiace do zapisania, ale jak już to zrobiłam to.. poszło. Teraz jestem pod koniec leczenia. Prawdopodobnie po dzisiejszej wizycie zostanie mi jedna (może dwie), a później ewentualne kosmetyczne sprawy - może piaskowanie, ewentualny kamień (nie mam prawie). Trzymam kciuki i za ciebie, bo wiem jak można sie tego bać.
|
|
|
#4166 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bez nich byłoby mi niewyobrażalnie trudno, jednak posiadanie rodziny ma w życiu każdego człowieka niepodważalny sens, rodzina to instytucja ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tam gdzie idę zaczynają właśnie od kamienia
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem podła, podła Sylwia!
|
|
|
#4169 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale jak ma leżeć i się kurzyć to po co? Dziewczyny proszę trzymajcie kciuki za mojego Tż, ma dziś o 13 rozmowę o pracę, sądząc po reakcji na jego CV raczej będą go chcieli, pytanie tylko co zaproponują w kwestii wynagrodzenia i godzin pracy ![]() dopiero znalazłam czas żeby zjeść śniadanie ale mam sałatkę z jogurtu greckiego i pomidorów z domowego ogródka od kolegi z pracy i są nieziemskie
|
|
|
|
|
#4170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hehe ja sie dentystow nie boje, a w sumie moglabym, bo nigdy przenigdy sam mi zab nie wypadl. Wszystkie, od mlecznych jedynek wyrywala pani dentystka. Z tymi jedynkami to bylo zabawnie, bo rosly mi stale a mleczne ani drgna. Dentystka popatrzyla sie na moja mame jak na wariatke - z jedynkami do dentysty, wyrywac? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

Jestem żonką 

nie lubię nowoczesnych mebli, marzy mi się taka tradycyjna kuchnia, bardzo podoba mi się z resztą kuchnia Zosi Cudny:
13.03.2008

ale to dosłownie szlochałam przez sen, obudziłam się cała zapłakana
wiem, że to ja znam ją najlepiej itd. ale chyba wyczerpałam już wszystkie pomysły na wcześniejsze urodziny/imieniny i święta 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) i chcę ogarnąć łazienkę.
bez nich byłoby mi niewyobrażalnie trudno, jednak posiadanie rodziny ma w życiu każdego człowieka niepodważalny sens, rodzina to instytucja