Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-13, 06:24   #1351
ewacia85
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
I druga sprawa[/U]- czy wszystkie Pocieszki przeżywają fascynacje własnym "dołem". U mnie każda zmiana pieluchy to rączki od razu idą na "dół" i jakaś taka mega szczęśliwość na twarzy .
zawsze sie maca zachwycone i ciągnie ale co się dziwic jak staszak też sie sprawdza w ukryciu
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
oby wyszly szybko i bezbolesnie

mam jeszcze 2 pytanka:
1.dot. dzieci ktore juz chodzą: ile im mniejwiecej zajela nauka chodzenia od momentu chodzenia przy meblach?

2. dziewczyny ktore juz latały z dziecmi samolotem: moze macie jakies rady? za tydzien lecimy do uk i jakos strasznie sie boje ze Julka zle to zniesie i bedzie wyć
niby lecimy o 22 wiec teoretycznie powinna spac, ALE jest taki problem ze ona nie umie mi zasnąc na rekach
1. ok miesiac -dwa ...równy miesiac odkąd zaczał sie puszczac to chodzi stabilnie ale nie pamiętam dokładnie kiedy przy meblach zaczał chodzić
2. nie poradze ale ze spaniem mam ten sam problem bo nie zaśnie na rekach a czasem by się przydało np wczoraj/dzisiaj w nocy nawet chciałam żeby sie ze mną połozył do łóżka ale jest ryk a ja bym się chciała poprzytulac ....serio od dłuższeo czasu zazdroszcze tym których pociecy śpia z wami w łóżku albo zasypiają na rekach

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
mam ten sam dylemat ze spaniem co ty
ja skapitulowałam i na rzecz spokojnej kawki w samotności wstałam
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 06:29   #1352
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Hehe widzę, że mam całkiem inny gust od Was
Stary 2014-08-13, 06:56   #1353
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
zawsze sie maca zachwycone i ciągnie ale co się dziwic jak staszak też sie sprawdza w ukryciu

1. ok miesiac -dwa ...równy miesiac odkąd zaczał sie puszczac to chodzi stabilnie ale nie pamiętam dokładnie kiedy przy meblach zaczał chodzić
2. nie poradze ale ze spaniem mam ten sam problem bo nie zaśnie na rekach a czasem by się przydało np wczoraj/dzisiaj w nocy nawet chciałam żeby sie ze mną połozył do łóżka ale jest ryk a ja bym się chciała poprzytulac ....serio od dłuższeo czasu zazdroszcze tym których pociecy śpia z wami w łóżku albo zasypiają na rekach

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

ja skapitulowałam i na rzecz spokojnej kawki w samotności wstałam
ja tez wstalam zeby spokojnie zjesc sniadanie i naszykowac sie do lekarza

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Hehe widzę, że mam całkiem inny gust od Was
a mi sie podobaja obie czerwone
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 07:04   #1354
ja-ika
Zakorzenienie

Dziś swoją miesięcznicę obchodzi:

Tusia kończy 11 miesięcy

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantki

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:

a mi sie podobaja obie czerwone
no, myślałam, że tylko mi się podobają
Stary 2014-08-13, 07:07   #1355
bojatoja
Zakorzenienie

Dzień dobry
Filip całą noc gorączkował, nie spał, płakał. Teraz znów rośnie mu temperatura.

Tusia sto lat!
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 07:12   #1356
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Dziś swoją miesięcznicę obchodzi:

Tusia kończy 11 miesięcy

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantki

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

no, myślałam, że tylko mi się podobają
najlepszego !

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Tusia sto lat!
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 07:14   #1357
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Ej MATAL chyba występuje w reklamie majonezu delikatnego winiary

Czego objawem mogą być utrzymujące się krosty na policzkach? Wyglądają jak potowki, ale na policzkach to chyba nie to...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
alek tez ma pediatra mowi ze to drrmatologiczne zmniany nie alergia
musze ybrac sie do derma
troszke sie poprawilo po clotrimazolum

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane, rzutem na taśmę polecieliśmy dziś do tego salonu Czasu było niedużo, ale panie bardzo pomocne i aktywne.
Niestety się mega rozpadało i tż z Julem musieli wejść ze mną - coś czego totalnie chciałam uniknąć, no ale trudno. Jak tż zobaczył mnie w pierwszej kiecce, to totalnie zaniemówił Julo dla odmiany był totalnie zafrapowany kryształowym żyrandolem i z zapałem pracował nad tym żeby go zerwać

Muszę tam jeszcze wrócić, bo zmierzyłam tylko 4 suknie. Upewniłam się, że na pewno biorę księżniczkę, żadne rybki. Plus z obecności chłopaków był taki, że udało się cyknąć jedno zdjęcie z ukrycia. Wrzucę Wam potem do k., "moje wielkie cygańskie wesele" wysiada Cały gorset w kryształkach, dół błyszczący - aż przeginka.
mam nadzieje ze jest juz w k.

ja myje glowe alkowi codziennie
poci sie jedzenie tam ma
poza tyn pieknie wtedy pachnie
tz tez myje vodziennie

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-13, 07:24   #1358
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
mam ten sam dylemat ze spaniem co ty
Ja jeszcze do 7 pospalam

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 07:33   #1359
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Tusia za miesiąc roczek
Zdrowka dla Filipka

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 07:46   #1360
your Angel
czyli Endżi

Dirty, 21.08.2015.

Tż był ze mną pierwszy i ostatni raz Przejął się rolą, pytał potem czy chcę ecrue, bo jego zdaniem ten kolor pasuje do brunetek a poza tym kojarzy mu się z żółtymi zębami

Abstrahując od tego, że nie chcę ecrue, to jego uwagi mnie dekoncentrują

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

A tak poza tym tż ma duuuże lanie Zapomniał wypakować wózka z auta i dziś będzie lipa nad lipy. Julo wdg naszej rutyny już powinien mi przysypiać na spacerze a tak biedak kwęczy w łóżeczku. Umrę z nudów i frustracji do 16:30
Stary 2014-08-13, 07:55   #1361
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej, melduje się
nie jestem w najlepszym nastroju do rozmów, to napiszę tylko, że byliśmy z Myszką na kontroli w przychodni mój mały urwisek zrobił furorę

no i pierwszy raz mój duży chłopczyk był mierzony przy ścianie gdzie wisiała taka kolorowa metrówka jaki on już duży jest ma 80cm i waży 9,7kg mój koksik
Moj tez ostatnio na koniec lipca byl mierzony na stojaco po pierwszym tygodniu z tatą nauczyl się sam siegac po butelke z piciem i sam sobie pije. Maz sie smieje, ze to efekt jego lenistwa Planujemy teraz podmienic butelke na kubek lovi 360.
Fakt, ze wrocilam do pracy nie wywolal zadnego efektu u Adasia. Ale poki co jest z mezem. Zobaczymy, co będzie we wrzesniu jak zajmie się nim niania.
A, no i idzie 8 ząb, od miesiąca adas ma mega slinotok.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-13, 07:58   #1362
MsLullaby
Zakorzenienie

Ja nie mam pomysłu co tu dziś robić, ta pogoda mnie dobija jeszcze mi się moj ex śnił i teraz się nie mogę na niczym skupić

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-08-13, 08:09   #1363
kaska87
Zakorzenienie

Snow no my ostatnio w przychodni byliśmy w kwietniu- wtedy jeszcze nie chodził

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 08:24   #1364
ladanseuse14
Zakorzenienie

passion pisałam już chyba Gorączka minęła ale zęby nadal na tapecie

kama
Stary 2014-08-13, 08:26   #1365
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

nadrabiam Was nadrabiam chce odpisac i nagle mały się budzi/wola mnie do zabawy. co skutkuje tym ze udaje mi sie odpisac raz na kilka dni

u nas w porzadku, niestety Jasiek dalej nie spi, a ja chodze na rzęsach

wczoraj bylismy u alergologa (Jasiek "rozniósł" gabinet - tzn. był wszędzie, wszytsko dotknąl i oblizał) możemy spróbować jogurt i twarożek
Jajko poki co odpada.

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Tak wiem ale jakos nie umiem sie za to zabrać, a taka podminowana chodzędo tego zaczęłam odczuwać nerwobole a tak sie ich boję, ostatnio wylądowałam w szpitalu jak mnie zaatakowały
mam nadzieję ze uda wam się dogadać
Cytat:
hejka
witam się wieczorową porą -ostatnio prawie nie mam czasu na wizaz
maz ma urlop i staramy sie nie siedziec w domu i codziennie gdzies pojechac
sprzedal sie nasz wozek 3w1 wiec odebralismy kasiorke
bylismy dzis u kolezanki co ma coreczke 4 miesieczna juz nie pamietam jak Julka byla taka mala, ale ten czas szybko leci

lece nadrabiac

u nas była wczoraj moja koleżanka z 2,5 miesięczną coreczka - taka kruszynka moj Jasiek przy niej to juz taki dorosły chłopiec
też juz nie pamiętam kiedy on był taki malutki

wczorajsze porownanie laryski - super
muszę wygrzebać gdzieś pierwsze ciuszki Jasia

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę- nie umiemy papa, ani klaskać ale za to Gosia potrafi schodzić samodzielnie z łóżka.

Pytanie do mam kp- Czy Wasze pociechy również gimnastykują się przy piciu mleka. U nas 1-2 karmień jest ok- w sensie dziecko jest skupione na jedzeniu. Ale przy reszcie to jest wypinanie się, skręcanie. Ostatnia pozycja to w ogóle przodem na kolanach do mnie... Nie ogarniam. Na początku myślałam, że może bąki, kupa ale nic z tych rzeczy....
dla Gosi, Jasiek jeszcze nie załapal.

u nas każde kp (chyba ze jest juz zmęczony i zasypia), zaczyna się w normalnej pozie a kończy się akrobacjami

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
:
2. nie poradze ale ze spaniem mam ten sam problem bo nie zaśnie na rekach a czasem by się przydało np wczoraj/dzisiaj w nocy nawet chciałam żeby sie ze mną połozył do łóżka ale jest ryk a ja bym się chciała poprzytulac ....serio od dłuższeo czasu zazdroszcze tym których pociecy śpia z wami w łóżku albo zasypiają na rekach[COLOR="Silver"]
a ja zazdroszczę Tobie
ręce ju czasem opadaja (dosłowanie)

Tusieńko najlepszego

Cytat:
Dzień dobry
biedaczek
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Moj tez ostatnio na koniec lipca byl mierzony na stojaco po pierwszym tygodniu z tatą nauczyl się sam siegac po butelke z piciem i sam sobie pije. Maz sie smieje, ze to efekt jego lenistwa Planujemy teraz podmienic butelke na kubek lovi 360.
Fakt, ze wrocilam do pracy nie wywolal zadnego efektu u Adasia. Ale poki co jest z mezem. Zobaczymy, co będzie we wrzesniu jak zajmie się nim niania.
A, no i idzie 8 ząb, od miesiąca adas ma mega slinotok.

super że Adaś to tak dobrze znosi

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 08:45   #1366
pszczoua
Zakorzenienie

Dziewczyny jakich firm polecacie bidony ze slomka? Zaraz jade na zakupy i chce sie zaopatrzyc, moze Julek zalapie
Stary 2014-08-13, 08:50   #1367
ja :)
Zakorzenienie

Wieki mnie tu nie było Ależ mamy śliczny tytuł wątku. Roczki idą, nie ma co

Rusałko, witam w klubie, u nas noce to masakra również. W dodatku z zasypianiem w dzien też mamy problem - spi co prawda 2 razy po 1.5h ale żeby zasnela to musi być cyc lub niezła gimnastyka. Ale czego się nie robi dla tych pięknych oczu, siła sama przybywa

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dirty, 21.08.2015.

Tż był ze mną pierwszy i ostatni raz Przejął się rolą, pytał potem czy chcę ecrue, bo jego zdaniem ten kolor pasuje do brunetek a poza tym kojarzy mu się z żółtymi zębami

Abstrahując od tego, że nie chcę ecrue, to jego uwagi mnie dekoncentrują

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

A tak poza tym tż ma duuuże lanie Zapomniał wypakować wózka z auta i dziś będzie lipa nad lipy. Julo wdg naszej rutyny już powinien mi przysypiać na spacerze a tak biedak kwęczy w łóżeczku. Umrę z nudów i frustracji do 16:30
Endżi, a Ty chcesz śnieżnobiałą? Bo są różne odcienie bieli i moge Ci powiedzieć że w śnieżnobiałej mało komu jest naprawdę dobrze. Lepsza jest biel wpadająca w kość słoniową - to jest ciepły kolor i większość lepiej w nim wygląda. Chcesz to wyśle Ci na priw fote mojej sukni - ona jest właśnie w ciepłej tonacji a wygląda zupełnie jak biała.
A ecru (czy jak to sie tam pisze) już jest mocno 'żółta' i mi osobiście też nie do końca się podoba.
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 08:50   #1368
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakich firm polecacie bidony ze slomka? Zaraz jade na zakupy i chce sie zaopatrzyc, moze Julek zalapie
Ja mam z calpola

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-08-13, 08:52   #1369
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
skip hop

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Tusia sto lat!
Biedny FIlipek. Co mu? Zęby czy coś go bierze?

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
alek tez ma pediatra mowi ze to drrmatologiczne zmniany nie alergia
musze ybrac sie do derma
troszke sie poprawilo po clotrimazolum

mam nadzieje ze jest juz w k.

ja myje glowe alkowi codziennie
poci sie jedzenie tam ma
poza tyn pieknie wtedy pachnie
tz tez myje vodziennie

My też myjemy codziennie przy tych upałach. Pola ma bardzo mało włosów ale poci się okropnie przy tej pogodzie więc bardziej o odświeżenie skóry mi chodzi. Jak jest chłodniej i sie tak nie poci to myjemy 1-2 razy w tyg.
Stary 2014-08-13, 08:54   #1370
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Endżi, a Ty chcesz śnieżnobiałą? Bo są różne odcienie bieli i moge Ci powiedzieć że w śnieżnobiałej mało komu jest naprawdę dobrze. Lepsza jest biel wpadająca w kość słoniową - to jest ciepły kolor i większość lepiej w nim wygląda. Chcesz to wyśle Ci na priw fote mojej sukni - ona jest właśnie w ciepłej tonacji a wygląda zupełnie jak biała.
A ecru (czy jak to sie tam pisze) już jest mocno 'żółta' i mi osobiście też nie do końca się podoba.
si ja miałam śmietankową biel
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg śmietankowa biel.jpg (50,9 KB, 52 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-08-13 o 08:58
Stary 2014-08-13, 09:04   #1371
Zakorzenienie

Cytat:
si ja miałam śmietankową biel
O własnie tak się to nazywa profesjonalnie - dzięki kaska

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
mam jeszcze 2 pytanka:
1.dot. dzieci ktore juz chodzą: ile im mniejwiecej zajela nauka chodzenia od momentu chodzenia przy meblach?

2. dziewczyny ktore juz latały z dziecmi samolotem: moze macie jakies rady? za tydzien lecimy do uk i jakos strasznie sie boje ze Julka zle to zniesie i bedzie wyć
niby lecimy o 22 wiec teoretycznie powinna spac, ALE jest taki problem ze ona nie umie mi zasnąc na rekach
1. nie wiem, bo moja nie chodzi, dopiero kilka dni temu zaczela biegaz od prawej do lewej wzdluz kanapy i na odwrot

2. w tej kwesti za to mam wieksze doswiadczenie
Tak naprawde ciężko powiedzieć, jak się Julka będzie zachowywać bo są dzieci które śpią całą drogę (jak Pola), a są które wyją całą drogę (jak moja sąsiadka ). Tym, że na rękach nie zasypia się nie przejmuj - daj jej się porządnie zmęczyć przed podróżą, weźmiesz na kolanka, przytulisz, jak masz miejsce obok okna to Julka będzie mieć TV ze światełek przy starcie, biały szum i powinna odlecieć. Co może jej przeszkadzać do zmiana ciśnienia, ale to dzieci też bardzo różnie znoszą. Poli zupełnie to nie pszeszkadzało, ale niektóre dzieci bolą uszka. Dlatego najlepiej weź ze sobą mleko i niech pije póki nie wzniesiecie się na rozsądną wysokość. Tylko sprawdź najpierw jak jest w Twoich liniach lotniczych z przewożeniem mleka - u mnie (Air France) można było bez ograniczenia do 100ml tylko badali takim specjalnym urządzeniem czy to nie jest jakas grozna substancja. Chyba że sztuczne mleko, to nie powinno być problemu bo to proszek + woda. Ale doczytaj na wszelki wypadek Personel w samolocie tez jest bardzo pomocny. I na lotnisku nie stój w kolejkach etc, tylko proś o kolejki dla uprzywilejowanych, bo to wszystko Ci się należy za to że podróżujesz z dzieckiem (tak samo, powinnaś być pierwsza wpuszczona na samolot). No i najważniejsze, nawet jak Julka będzie płakać to się nie przejmuj że komuś przeszkadzasz, bo to zupełnie naturalne i ludzie to (zazwyczaj) rozumieją. A jak ktoś się bedzie rzucał to pokaż mu środkowy palec i powiedz żeby spedzil podroz w klopie jak mu sie nie podoba. Podsumowując - nie ma się czego bać
Stary 2014-08-13, 09:08   #1372
kaska87
Zakorzenienie

Nam Miki zaczal plakac w samochodzie ale chyba wiem dlaczego mimo wlaczonej klimy czesto ma strasznie zgrzane a wrecz mokre plecki i czytalam ze to jest czesty problem w maxi cosi cabriofix

Stary 2014-08-13, 09:08   #1373
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Z dwa tygodnie temu kupiłam w Biedronce takie plastikowe kufry z pokrywą na kółkach, są duże, dla mnie super Nie wiem czy są jeszcze, za największy dałam 22 zł. Kupiłam 3

Też jestem niewyspana. Filip kręci się przez sen, przekręca na brzuszek i na śpiocha siada, i w taki sposób się przebudza. I tak co chwile. Co go położe to on wstaje. Chyba Poli Ty miałaś taką sytuacje, że Lila raczkowła, siadała na śpiocha, długo to trwało?
Myślę, że może to być spowodowane wrażeniami w ciągu dnia. Przyjechała rodzinka, teraz jest sześcioro dzieci, ciągle się coś dzieje, huk
Tak tak u Nas było to samo .trwało ze 3 miesiące ale całe szczęście minęło. Do tej pory nie wiem czym było spowodowane . nocki przez to kiepskie wiec trzymam kciuki żeby Wam szybko minęło!

Dziendobryczytam dalej
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-13, 09:09   #1374
passion80
Zakorzenienie

Czaszka gratuluję sprzedaży wózka

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-08-13, 09:14   #1375
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Nam Miki zaczal plakac w samochodzie ale chyba wiem dlaczego mimo wlaczonej klimy czesto ma strasznie zgrzane a wrecz mokre plecki i czytalam ze to jest czesty problem w maxi cosi cabriofix
u nas też Hania od dłuższego czasu wkurzała się w aucie... pomogła zmiana fotelika i jazda przodem...

Misiu, a nie chcesz zostawić sobie bucików i chusty dla drugiego bobasa?

mnie mało, bo w niedziele mam chrzciny wreszcie no i robimy razem z roczkiem

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 09:14   #1376
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Ej MATAL chyba występuje w reklamie majonezu delikatnego winiary

Czego objawem mogą być utrzymujące się krosty na policzkach? Wyglądają jak potowki, ale na policzkach to chyba nie to...

Chyba musze zobaczyć, bo ja tv nie oglądam

Ja bym wzięła taką:

Tylko te ozdoby niebieskie i niebieskie szpilki i dodatki

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 09:17   #1377
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
u nas też Hania od dłuższego czasu wkurzała się w aucie... pomogła zmiana fotelika i jazda przodem...
no u nas zmiana fotelika też będzie ale nadal na jazdę tyłem- może to wystarczy tym bardziej, że będzie siedział wyżej i więcej będzie widział

Stary 2014-08-13, 09:19   #1378
Zakorzenienie

Cytat:
Pola nie znosi jezdzic. Tez cala mokra jest i tez mamy ten fotelik. Ale chyba chodzi o to, że ona nic nie widzi. Krzyczy, próbuje wyjrzeć przez okno, próbuje usiąść z tej półleżącej pozycji, ale denerwuje się że się nie da. Nie moge doczekac sie zmiany fotelika, ale jeszcze jest za mała.
Stary 2014-08-13, 09:21   #1379
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Pola nie znosi jezdzic. Tez cala mokra jest i tez mamy ten fotelik. Ale chyba chodzi o to, że ona nic nie widzi. Krzyczy, próbuje wyjrzeć przez okno, próbuje usiąść z tej półleżącej pozycji, ale denerwuje się że się nie da. Nie moge doczekac sie zmiany fotelika, ale jeszcze jest za mała.
Miki na początku siedzi ładnie bawi się i jest ok, a później krzyczy i się na mnie patrzy jakby chciał mnie zabić i nie wiem czy dlatego, że się nudzi, czy dlatego, że jest upocony jak mysz

Stary 2014-08-13, 09:22   #1380
Zakorzenienie

Cytat:
Miki na początku siedzi ładnie bawi się i jest ok, a później krzyczy i się na mnie patrzy jakby chciał mnie zabić i nie wiem czy dlatego, że się nudzi, czy dlatego, że jest upocony jak mysz
Mysle, ze tez sie wkurza ze jest "uwiązany" i że nic nie widzi. A zabawa na siedząco szybko się nudzi jednak. Moja też przez pierwsze kilka minut się ładnie bawi, a później też chce mnie zabić wzrokiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości