![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Fewcia gdzie jesteś????????bo my tu jajo znosimy
![]() melduj szybko jak zdrówko |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
![]() W nocy przyszła @ więc test poczeka na lepsze czasy ![]() W nocy gorączka 40,5 st., rano 39,5. Ból glowy potworny ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie, pewnie mnie potępicie, ale w takiej sytuacji cieszę się, że mamy żłobek. Zawiozłam Małą, ma tam wspaniałą opiekę, zabawki, dzieci. Ja zwyczajnie nie dałabym dzisiaj sobie z Nią rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To normalne i ludzkie, że potrzebujesz pomocy kiedy jesteś chora. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a aspiryna migrenowa pomaga? rany jak Cię sciskam mocno |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W każdą stronę mieliśmy zarezerwowane miejscówki. W tamtą stronę jechaliśmy 1klasą i tak - gdyby nie to, że w naszym wagonie rozpylono gaz( ![]() ![]() Powrót 2 klasa, też z miejscówkami, ale tragedia. Z naszych miejsc musiałam wywalić 2 paniusie, który miały bilety, ale bez miejscówek, po prostu siadły gdzie było wolne ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-08-13 o 09:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
marsi dzieki. Bede probowac.
fewciu zrob sobie morfologie pod katem stanow zapalnych. Niech mnie nancy poprawi: glownie leukocyty i crp. Tego nie musisz robc na czczo, zrob jak najszybciej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | ||
Wtajemniczenie
|
Marsi, gratulacje
![]() ![]() Takie pytanie mi się nasunęło akurat przy tym zdjęciu Antonia. Nakładacie dzieciom skarpetki do sandałków? Jeśli tak to po co? Ja nie nakładam i jak widzę na podwórku niektóre dzieciaczki to mnie to dziwi. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takze moze zadzwon na infolinie i upewnij sie jak sprawa wyglada w tym konkretnym pociagu EIC? Nigdy nie jechalam takim pociagiem, wiec niestety nie odpowiem na Twoje pytania. Ale mysle, ze wejscie jest standardowe i ze zlozonym wozkiem sobie poradzisz. 4h to faktycznie niewiele (ja ostatnio z Wa-wy nad morze jechalam 7 h ![]() A jakby nie bylo tego przedzialu dla matek to myslisz, ze Ola wytrzyma te 4h w zwyklym przedziale? ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- fewciu, dlaczego Ty jeszcze nie jestes u lekarza? Moze to jakies oslabienie... Kochana, nie lekcewaz tego!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie troche smiesza dzieci w sandałkach i skarpetkach w piaskownicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ILLUSION;47682103
Takie pytanie mi się nasunęło akurat przy tym zdjęciu Antonia. Nakładacie dzieciom skarpetki do sandałków? Jeśli tak to po co? Ja nie nakładam i jak widzę na podwórku niektóre dzieciaczki to mnie to dziwi. [/QUOTE] Jak jest chłodniej to zakładam ale to dlatego, bo nie kupiłam Amelce żadnych trampków :p ale zazwyczaj bez skarpetek. Nie sądziłam że fugi mogą być tak problemowe;/ może mi poradzicie;/ jakie fugi będą pasować do tych płytek? tak, wiem jasne, ale nie chce być masochistką i latać ciągle ze szczoteczką i szorować.
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
ILLUSION u nad Antonio bez skarpetek lata. Tyle że wczoraj było deszczowo i mokro i raz ciepło a raz chłodniej wiec zamiast zakładać mu zakryte butki założyłam my skarpetki. A tak to nie panietam juz kiedy tak biegał
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja zawsze jajko z lodówki, siup do suchego garnka i miksowałam. Bez soli i jajko zimne, problemu nie było. Dopiero osttnio usłyszłam żeby soli troche dodać, różnicy nie widzę. Serio, u nas w mieście bieda i bezrobocie. Ciężko o normalne sklepy. Butików mnóstwo, ale żeby jakieś porządne ubrania, drogerie. Marzenie. Niedawno otworzyli esotiq, albo nigdy nie zwróciłam uwagi. W każdym bądź razie wszystkie znajome, które kupują porządne biustonosze polecają mi mały sklep z bielizną, jakiej firmy, nie wiem, bo nie byłam. Z wózkiem nie lubię po schodach do sklepu wchodzić a zostawić P. nie mam zbytnio z kim. A jak już się uda to nie mam czasu chodzić po sklepach, ide wtedy i załatwiam co musze. Cytat:
Biegnę ćwiczyć boście mnie zmotywowały ![]() ![]() ![]() AA i odstawiłam tabletki i zaaplikowałam ten krążęk i kurde taka się lekka czuję. Chyba naprawde mi się woda w organiźmie zbierała, dlatego też tyłam. Narazie jestem pozytywnie nastawiona do tego wynalazku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
A to płytki gdzie. . Do kuchni chyba przegapiłam ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
Kuchnia i kawałek salonu przy kominku i drzwiach balkonowych.
![]() |
#1305 | |
Zadomowienie
|
Fewciu jakie potępicie?? przecież to normalne, dziecko ma dobrą opiekę, a ty się zajmij teraz przede wszystkim sobą. Proponuję wyłączyć telefon, komputer, tv i się zregenerować. Zdrówka!!
Cytat:
Swoją drogą, napisz nam jak tam u was? Może jakieś zdjęcie Igorka, bo już długo go nie widzieliśmy ![]() charlizz ja myślę, że 4 godzinnej podóży spokojnie dacie sobie radę, ja jechałam z młodym całkiem niedawno trochę ponad 3 godziny i nie było tragedii. W intercity rozdają maluchom kolorowanki i kredki, Tomaszkowi dobre pół godziny zajęła zabawa w wkładanie i wyjmowanie kredek z opakowania. Kolorowanie zostawił mamie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Nie wiem,czy znacie ale ostatnio Kuba dostal ukladanke z Trefla Kolory i ksztalty. Jest rewelacyjna,zdecydowanie polecam na deszczowe dni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Wtajemniczenie
|
Fewciu - do lekarza jeszcze raz goń! I bardzo dobrze , że posłałaś Małą do żłobka , musisz odpoczywać.
Dziewczyny wybaccie, że więcej się nie odniosę ale wpadłam w dziką rozpacz.Dzwoniłam do przedszkola- nie chcą mnie ![]() Jest mi cholernie ale to cholernie przykro, bo nie dość, że ciągle nie mam pracy a szukam już od lutego to na tej tak bardzo mi zależało, bo to była jedyna oferta w moim mieście gdzie pracowałabym z pasją a nie z przymusu tylko.Siedzę i wyje ![]() ![]() W poniedziałek też miałam rozmowe w sklepie odzieżowym gdzie mi zaproponowali prace na pełen etap za 1000 zł na umowę zlecenie. Czyli nawet to nie była najniższa krajowa, umowa śmieciowa i do tego wymagali kwalifikacji conajmniej menedżerskich. I jak im powiedziałam że czekam na odp z innej lepszej oferty pracy to powiedzieli nara. Dziewczyny przez te pół roku byłam na 5ciu rozmowach i z żadnej nic. Co jest ze mną nie tak ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
j trzymam mocno za Ciebie kciuki, w przedszkolu podczas rozmowy podali Ci konkretne powody, nie placz bo to bez sensu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fewciu zdrówka ![]() ![]() Dopiero co wydobrzałam bo chorowałam na coś podobnego co ty.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuc jakieś zdjęcie niuni please! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||||
Lurker ;)
|
A co w tym dziwnego? Nie w kazdym miescie sa sklepy wszystkich marek
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakie macie sandalki? Klusce tez mocno poca sie stopki, ale w sandalkach nie, bo sa skorzane w srodku i na zewnatrz. Nie poca sie nawet w mega upaly ani nie odparzaja. Moze wina lezy w bucikach?
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo dobrze, że dałaś Małą do żłobka, Ty odpoczniesz, a Ona pobawi się z dziećmi ![]() Polę w nocy urąbał komar na samym środku między oczami, wygląda jak bokser po walce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Lenova: a podali ci powody odmowy?
Tak na prawdę u nas z Krk osoba w sytuacji jak nasza ( na studiach, a nie po, i do tego bez doświadczenia) na tego typu pracę w p-lu czy gdzieś w podobnym charakterze nie ma .. żadnych szans. Studia w trakcie to kwalifikacje właściwie jeszcze żadne (oczami pracodawcy). Niestety twoja miła aparycja, podejście itp mogły mieć niewielkie znaczenia jak stanął przed nimi ktoś jeszcze z masą papierów. ;/ 5 rozmów to niewiele!, na pewno coś znajdziesz. I ogromny szacun za to, że ciągle szukasz czegoś blisko zawodu ![]() Czy wasze dzieci też mają taką fazę na wspinanie się? Na stoły, krzesła, wc, wszystko wszystko? nie mogę się napić, nie mam 10 sekund i latam ciągle z wywieszonym jęzorem żeby mi z czegoś nie spadła. Padam i szczerze - czekam aż minie :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Little dobrze napisalaś, a rady rodziny- no proszę, dobrze,że masz do tego dystans.
Szkoda,że to taki chory kraj..... ![]() a z drugiej strony? p my szukamy informatyka, na ciekawych warunkach, umowa o prace,praca rozwojowa, wyjazdy zagraniczne itp.... też nie ma chętnych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
moj ostatio wspinał się na rusztowanie ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-08-13 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Debrah, niestety, ale faza na wspinanie nie mija zbyt szybko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ezzo, a jesteś w stanie mi doradzić, czy wybrać wagon bezprzedziałowy czy z przedziałami? I jakie miejsce najlepiej wybrać, przy oknie, w korytarzu? jestem całkiem zielona ![]() ![]() ![]() I czy jak wykupie miejsce w drugiej klasie jakieś konkretne, to chyba nie będę stała w jakimś tłoku, taka podróż do przeżycia chyba? Ech Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
Charliz, a kiedy jedziesz? może faktycznie taniej Cię wyjdzie lot, mała do dwóch lat siedzi Ci na kolanach
obczajaj rynanair.com i leć gdzieś za 200 zł w ciepłe kierunki Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-08-13 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po upomnieniach Marsi i Fewci wstawiam foty ![]()
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Nadia
![]() ![]() ja chcę taką żonę dla Leosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.