|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
Mam plan by do sporej miski nalać wody z płynem i zanurzyć rurę na trochę, później wypłukać i wysuszyć. Kurde.. człowiek to serio się całe życie uczy.
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Terha z tą otyłością coś mi świta ale tytułu nie przypomnę sobie.
Polecam Ci na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ dział filmów dokumentalnych, jest tam masę ciekawych filmów. Z konkretnych tytułów to film do którego w tym roku akademickim projektowałam plakaty. Zeitgeist: Świat jutra, są tez z tej serii inne ale akurat nie miałam za bardzo czasu przez ostatnie kilka miesięcy na oglądanie. |
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapach jeszcze trochę został. Pomyślę czym ewentualnie to przelać jeszcze... |
|
|
|
|
#4204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od momentu w którym mieszkam sama nie wiettxyłam nigdy bo 1) najpierw nie miałam gdzie 2) teraz jak mam balkon to jest on idealnie na rondo ![]() A pościel piorę raz w miesiącu Kiedyś rzadziej prałam O przypomniałam sobie, że miałam koc wrzucić do pralki Czekam, aż mi się licytacje butków skończą
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniałyście mi że mi się zepsuła rura od odkurzacza
nie "zatrzaskuje" się i muszę odkurzać na kolanach
|
|
|
|
#4206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś byłam u koleżanki i piłyśmy winko. |
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam odkurzacza w nowym mieszkaniu
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam w domku na wsi to posciel wietrze na balkonie.
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4210 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O niee,mi to nie wychodzi zbytnio, kiedyś próbowałam ![]() Cytat:
Oglądałam kiedyś kilka ale często u kogoś więc tytułów nie pamiętam :/ A oglądałyście Dokument o chłopcu który żył już kiedyś ? Cytat:
Cytat:
My wietrzymy czasem na balkonie ![]() Jakie butki? ![]() Cytat:
Cytat:
Objadlam sie bulkami i arbuzem
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Slaave - ja zjadlam kabanosa i banana bo zglodnialam ..
Mam nadzieje ze za kilka lat bedziemy z Tz mieszkac w domu ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4212 |
|
Zadomowienie
|
kamisha zgłodniałam znowu przez Ciebie aż mi burknęło w brzuchu
ale nie mam nic pod ręką już
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Slaaave13. Ja Cie rozumiem z tym ze mogłam przejść sporo i takie rzeczy wiem ze sie niezłe moga odbić na psychice i przyszłych decyzjach odnośnie rodziny.
Jejku tydzień wolnego od dziecka w domu sie kończy ( wyjechała znajoma u której mieszkamy z dziećmi w tamtym tygodniu). Nawet ojciec dziecka uznał ze dziwny spokój w domu. Nam w sobotę minie 5 lat razem . Tz dziwnie sie śmieje i cos kombinuje chyba. Napewno wiem ze w nd mamy obiad z przyjaciółmi. |
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja organizera używam od czasów liceum. Będzie już 7 lat . Wiele wypróbowałam, żaden nie był idealny, ten co miałam w tym roku akademickim był "prawie", a teraz mnie zainspirowało i skoro mam takie wykształcenie a nie inne to robię na 3 miesiące teraz do końca roku od października, będę sprawdzać czego mu brakuje, co jest zbędne. A teraz przy dziecku mam ochotę jeszcze bardziej panować nad swoim życiem. Ja bez organizera to bym zginęła marnie ![]() ale nie dziwię Ci się, kiedyś mnie zapytał ktoś czemu nie w telefonie, skoro mam smartphona, ale jakoś ja znów w telefonie nie potrafię. |
|
|
|
|
#4216 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkie dokumenty o ktorych wspomnialyscie ogladalam
Ale ja uwielbiam wszelakie filmy dokumentalne, szczegolnie te o seryjnych mordercach Nie wiem czemu To o jedzeniu - jest cala seria 'Secret Eaters'. Bardzo ciekawy jest temat GMO, Monsanto itd, niedawno widzialam swietny dokument 'Farmageddon' - o problemach malych organicznych farm w USA. W skrocie - jezeli sprzedajesz np mleko (niepasteryzowane) to nasylaja na ciebie uzbrojona policje w stylu SWAT Dlatego ciesze sie ze zyje u Australii, bo tutaj farmy organiczne, rodzinne sa bardzo wspierane i ludzie szukaja i doceniaja takie naturalne produkty. A jak sie pojedzia 'na wies' to wszeeeedzie piekne krowy, konie, owce, kozy alpaki 'Chlopiec, ktory zyl juz kiedys' - bardzo fajny dokument Z podobnych - bardzo ciekawe bylo 'Girl with half a brain'. Z powodu choroby lekarze usuneli jedna polkule jej mozgu. Dziewczynka funkcjonuje swietnie do dzis. Fascynujace. Jak cos fajnego zobacze to Wam podrzuce tytuly
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuce fotki butow jak będe na laptopie.
U mnie burza okropna. Zbudziło mnie walenie gradu o szyby. I nic nie przechodzi. Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się porannie z kawką przed pracą.
Pogoda brzydka leje i wieje. Chyba muszę pełne buty z szafy wyciągnąc ![]() Anoula ja też sobie życia bez organizera nie wyobrażam, chociaż ja mam w sumie 3 - jeden zakupowy, 2 rzeczy do zrobienia i taki ogólny. Jak stworzysz idealny to podziel się pomysłem
|
#4219 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha, zainspirowalyscie mnie tym czyszczeniem rury odkurzacza i dzis wyczyscilam swoj odkurzacz
A szczegolnie dokladnie te obracajace sie szczotki 'czeszace' dywan przy odkurzaniu... Masa wkreconych wlosow i sznurkow - nie wiem skad sie wziely (sznurki, bo wlosy to wiem bo mam dlugie) Wyczyscilam tez pojemnik na kurz i przetrzepalam filtr Udany dzien!
|
|
|
|
#4220 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry!
![]() Jadę dziś po pracy od razu do rodziców więc staram się rozpaczliwie dojechać na 8:00 żeby wyjść o 16...walka trwa Lubię prywatną służbę zdrowia - zamówiłam sobie receptę przez telefon, jest do odbioru w aptece i teraz tylko odebrać i wykupić przed wyjazdem. Slave przytulam wirtualnie ja pamiętam jaką sensację wzbudzałam (a właściwie wzbudzam do dziś) zawsze narzekając przed świętami że ich nienawidzę, nienawidzę spędzać tego czasu z rodziną i zazwyczaj już na kilka dni przed dostawałam napadów ostrej nerwicy. Od kiedy jest TZ (który też nie lubi świąt ale z nieco innych powodów) jest lepiej, ale ciągle czekamy na czas będzie nas stać na wyjazd w ciepłe kraje albo na spędzanie go tylko we 2... ![]() Także nie każdy ma obowiązek i prawo być rodzinnym i wierzyć w jej siłę. Ale z miłych wiadomości długi weeked już za 8 godzin! Szkoda tylko że pogoda nie dopisuje wczoraj wysprzątałam mieszkanie więc jestem z siebie zadowolona, teraz tylko Tz wyniesie śmieci, ogarnie zmywarkę i możemy jechać. Miłego dnia wszystkim!
|
|
|
|
#4221 | |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry! witam się w czwartek który jest piątkiem
![]() co do filmów dokumentalnych to też lubię oglądać, jak mi się przypomni to podam kilka tytułów a jak ktoś lubi dokumenty obrazujące polską rzeczywistość to polecam filmy Macieja Cuske- wszystkie! ![]() slave fakt jak zareagowałaś na moją wypowiedź najlepiej świadczy o Twojej dojrzałości masz rację że Cię nie znam i nie wiem przez co przeszłaś ale chodziło mi tylko o to że czas werfyfikuje pewne rzeczy i że tylko "krowa nie zmienia zdania" dla mnie koniec tematu, żałuję, że w ogóle zaczęłam z Tobą dyskutować i obiecuję już nie komentować Twoich wypowiedzi, ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-08-14 o 08:54 |
|
|
|
|
#4222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wtedy największy syf leciał. Wąchałam rano i już tak nie czuć ![]() Ale Was zainspirowałam Jak jeszcze wpadnę na jakiś pomysł sprzątania to dam znać ![]() Za 7 godzin weekend, za jakieś 15 godzin jedziemy nad morze |
||
|
|
|
#4223 |
|
Konto usunięte
|
a my jutro o tej porze będziemy już w pociągu do Świnoujścia
tylko pogoda raczej nie będzie rozpieszczać, póki co zapowiadają codziennie ok 22 stopni i deszcz mam nadzieję, że się jeszcze zmieni albo że będą to przelotne opady najważniejsze że będzie morze i rybka |
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Obejrzę ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
. Tego Twojego dokumentu nie oglądałam, ale skoro polecasz to obejrzę . Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() Mija Wam 5 lat od ślubu, czy od tego, kiedy zaczęliście się spotykać?
|
|
#4226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.edytazajac.pl/p/projekt-z...-pobrania.html znalazłam też http://designyourlife.pl/misz-masz/o...-wydrukowania/ Nie podoba mi się za bardzo design, więc to postanowiłam sobie przeprojektować, ale korzystam z tych właśnie pomysłów na planowanie. U mnie na chwilę obecna jest plan sprzątania, i przed każdym tygodniem jadłospis, lista zadań. Ale dopiero wczoraj zaczęłam, więc rozwijam projekt ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
. Używam kalendarzy odkąd poszłam na studia i jakoś teraz nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. Aż dziw bierze, że kiedyś go nie potrzebowałam. Ale kiedyś nie pracowałam w kilku miejscach jednocześnie, więc na pewno łatwiej było mi wszystko ogarnąć.
|
#4228 |
|
Konto usunięte
|
Anoula dzięki!
ja bardzo lubię całą stronę tej Edyty Zając, mądrze babka pisze, polecam chociażby ten post: http://www.edytazajac.pl/2014/08/suk...wej-osoby.html
|
|
|
|
#4229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie mam pojęcia o co w tym chodzi ). Dostałam go od taty, jak wymieniał swój telefon. Ja mam jeden swój model do którego wracam w przyjemnością - zwykły, czarno- biały, bez możliwości robienia zdjęć. Bardzo go lubię. Żałuję trochę, że nie ma w nim aparatu, ale wnioskując ile do tej pory zrobiłam zdjęć obecnym telefonem (czyt. ZERO) to chyba nie jest ten gadzet mi potrzebny (a żeby nie było, mam ten telefon już z pół roku).---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
. A tak z ciekawości? Co sprawiło, że "wywiało Cię" do Australii? Ludzie zwykle szukają miejsca dla siebie trochę bliżej ojczystego kraju . Znam jedną parę która tam mieszka. Poznali się w Sydney właśnie na studiach - od Polak, ona Polka. I tak już zostało .
|
|
#4230 | |
|
Konto usunięte
|
Terha myślałam, że już teraz nie robią telefonów bez aparatu
a jeśli chodzi o tego smsa to może chodzi o polskie znaki? może masz gdzieś włączoną taką opcję i wtedy każdy polski znak typu ó, ż kradnie po kilka znaków zamiast jednego ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

Zostawię to teraz do niedzieli aż wrócimy znad morza, powinno wyschnąć w środku. Musiałam zadziałać ekspresowo, bo ten zapach mnie doprowadził do szału.

Kiedyś rzadziej prałam
nie "zatrzaskuje" się i muszę odkurzać na kolanach
na pewno mnie nie opuszczą wszyscy na raz. mam 2 najlepsze przyjaciółki i 3 najlepszych przyjaciół, poza tym wielu dobrych znajomych. 

Nie wiem czemu
ja pamiętam jaką sensację wzbudzałam (a właściwie wzbudzam do dziś) zawsze narzekając przed świętami że ich nienawidzę, nienawidzę spędzać tego czasu z rodziną i zazwyczaj już na kilka dni przed dostawałam napadów ostrej nerwicy. Od kiedy jest TZ (który też nie lubi świąt ale z nieco innych powodów) jest lepiej, ale ciągle czekamy na czas będzie nas stać na wyjazd w ciepłe kraje albo na spędzanie go tylko we 2... 
dla mnie koniec tematu, żałuję, że w ogóle zaczęłam z Tobą dyskutować i obiecuję już nie komentować Twoich wypowiedzi,
- nie mam pojęcia o co w tym chodzi