|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
meneq, nie ma takiej opcji ZWŁASZCZA w naszym przypadku, kiedy nie byliśmy małżeństwem,uwierz,jestem w temacie BARDZO zorientowana i nie da się nic obejść.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq widzę ok, a co podejrzewasz?
Źle się wyraziłam-Żaden lekarz nie przyjmie mnie do poniedziałku. Trudno. jak mi do piątku nie przejdzie to pojadę na nocną pomoc. Charliz Normalnie brak mi słów na tego .. .....! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1355 |
|
Konto usunięte
|
Charliz, współczuję córeczce, mój taki był = miał ograniczoną władzę rodzicielską, na wyrobinie paszportu nie dawał zgody, w efekcie kilka świetynych wycieczek szkolnych mi minęło :/
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeee, nadrobiłam, jestem na bieżąco
a tak w ogóle, to cześć Marsi, Twój nius jest meeeeggggga
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
noooooooo
już widzę, jak się nią starsi bracia opiekują i jaki tata chodzi dumnyzaraz spadam spaciu, jeszcze się tylko wytłumaczę, dlaczego mnie tak nie było długo - tradycyjnie nie wyrabiam: pobudka o 5, z pracy po 16, rzucam torebkę, zjem, przebieram się i z Fifkiem do 20-21, potem z nim zasypiam i jak mnie łaskawie ktoś obudzi, to wstanę przed północą, umyję się i do spania dalej błędne koło; wczoraj podobno TŻ do mnie dzwonił i rozmawialiśmy gdzieś ok. 21:30, ale ja nic nie pamiętam - obudziłam się 00:30![]() a w niedzielę byłam z Filipem na pogotowiu, bo kleszcz mu się wbił pod pachą i nie było opcji, żebym sama wyciągnęła; szybko poszło, nawet nie zapłakał i na razie obserwujemy, czy nic się nie pojawia ideeeee dobranocki
|
#1360 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Mnie sie bol glowy bardziej niz temperatura nie podoba. Boli Cie w jakims konkretnym miejscu? Umialabys okreslic rodzaj bolu: pulsujacy, staly? Dzwoni Ci w uszach? Kreci w glowie? Jakbys miala okreslic w skali 1-10, gdzie 1-slaby a 10-mocny, to ile punktow dalabys swojemu bolowi? Nie masz problemow z wysokim cisnieniem w galce ocznej? ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ---------- Cytat:
Ok, szkoda, mowilam, ze sie nie znam. Moge jeszcze zapytac o jedno? Radzilas sie prawnika w tej kwestii? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-08-14 o 03:49 |
||
|
|
|
#1362 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Ellmi kleszcz
wczoraj TZ do mnie rano pochodzi pokazuje pachwinę co on tu ma i wyglądało to na kleszcza, mniejsze niż główka szpilki mu odstawało skór w tym miejscu zaczerwieniona. Wrócił z pracy i mówi że go zgubił Yellow witaj ![]() Fewciu,jak się czujesz? ![]() Dziewczyny armagedon, w nocy trąba powietrzna przeszła u nas, obudziliśmy się z TZ po 1 bo nam oknem je.b.ło i to co za oknem sie działo... kataklizm normalnie. Lampy na osiedlu to tylko gasły, zaświecały się i znowu gasły. Drzewami to ziemię zamiatało, w okna deszczem waliło, świszczało w wentylacji no apokalipsa. A Dawid wszystko przespał
|
|
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Nawiko, jadę tym EIC
o ile nocleg znajdę jeszcze! Będę dziś dzwonić jak Ola pójdzie spaćSent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wiem, że mnie zabijecie, ale muszę to napisać bo nie mogę uwierzyć! Wstałyśmy o .. 9:50! Amelka poszła spać po 21.20 wczoraj, w nocy 2 pobudki. Boję się dzisiejszej nocy nieco ale czuję się jak.. młody Bóg! Odkąd wróciłyśmy z działki to jakoś lepiej sypia - mocniej i dłużej. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Pytanie, bo mi się przypomniało jak przeczytałam co Szajka o przedszkolu napisała : chodzicie z dziećmi do tych różnych sal zabaw co są np przy CH czy gdzieś? Wpuszczają takie maluchy?(podejrzewam, że razem z rodzicem?) Jakie macie doświadczenia jeśli byłyście? Zastanawiam się czy iść, może to być fajna atrakcja, nawet gdyby stała przyklejona do mojej nogi ze względu na duże natęzenie starszaków? |
|
|
|
#1368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, natomiast dzisiaj to już "tylko" 6-7.Własnie słuchałam wiadomości, jak nieciekawie u Was było w nocy ![]() Dziękuję, lepiej, gorączka spadła do 37,8, więc bajki, tylko ten ból głowy.. co prawda lżejszy niż wczoraj, ale zawsze ![]() Cytat:
![]() A o salach zabaw Szajka pisała jakiś czas temu, że można zostawić, ale starsze dziecko, z maluchem wchodzą rodzice. Szajka popraw mnie jak coś pokręciłam. PS. Kiedy będzie wpis na blogu????????
|
|||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Hope, jak dzisiaj jechałam do pracy to własnie się zastanawiałam ,czy u Was wszystko ok, bo średnio to wyglądało np. na Węgierskiej w SS; podobno dachy pozrywało nawet Yellow, gratuluję działalności i powodzeniaCytat:
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Że z rodzicem to naturalne w końcu za maluchem trzeba biegać ciągle jeszcze i mało samodzielny na atrakcjach jest.
Pomyślałam o tym, bo może dam się jakoś młodej wyżyć wspinaczkowo w takiej sali? Nie mam nadziei że wtedy jej całkiem minie, no ale ![]() Fewciu - jak ty się czujesz dzisiaj? |
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah Tak jak pisałam dzisiaj troszkę lepiej. Mam nadzieję że to początek końca czymkolwiek to było
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
To świetnie, cieszę się - oby mijało!
|
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się trafiło, że po uspaniu Poli wstałam od razu z łóżka, to święto lasu normalnie, na palcach rąk bym takie momenty zliczyła ![]() Cytat:
U nas we wsi ogólnie słabo w tym temacie, tylko jak idę do groszka na zakupy, to młoda w kulkach się bawi. Ja pierdzielę, ale noc. Wcale się nie dziwię, że trąba powietrzna była - o godzinie 00.30 w nocy tata popatrzył na termometr: były 24 stopnie! ![]() Z racji dyskoteki pogodowej w nocy było zamknięte okno, se myślę, może przynajmniej Poli ciule nie pożreją? Ha! W tupie takie eksperymenty mam ![]() Dziś tż przyjeżdża |
||
|
|
|
#1374 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poszukaj raczej czegoś nie przy CH z reguły tam duże oblężenie.U nas jest po prostu strefa malucha 1-3 lat, ale panie są CUDOWNE, zajmuja się dzieciakami, ja siedzialam i wycinałam rzeczy do pracy a panie mi Dorotkę brały wszędzie organizowały dzieciakom zabawy, tańce, superhttp://www.kangurek.sosnowiec.pl tutejsze dziewczyny, polecam gorąco, z Siemianowic, Katowic, Chorzowa fajny dojazd Wkręciłam się w serial Lekarze |
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy :P
Wakacje udane, ale 7h w aucie mnie wykończyło |
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
Marsi tak sobie pomyślałam że oprócz żony dla Leosia spokojnie możesz też rezerwować wśród wątkowych chłopaków kawalera dla Marinki, takie dwa lata różnicy będą idealne w związku
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam Was. Jestem na bieżąco i podczytuje ale jakoś nie mam nic konstruktywnego do napisania. Dziś wieje strasznie i jest chłodniej ale o ile nie pada to może być . Kooooopa dajcie- bo mi się ćwiczyć nie chce. W końcu jeden dzień przerwy to nie grzech ale jakoś źle mi z tym ze nie ruszylam dupka. A założenie miałam - zejść z wagi na 7 z przodu do końca sierpnia. Chyba jednak zawsze będę gruba :banghead:Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Odnośnie tej mojej pracy to mi nie chodzilo o to że ja byłam AŻ na 5ciu rozmowach a TYLKO na 5ciu rozmowach, i to nie z tego względu , że sobie przebieram w ofertach tylko w moim zadupiu tyle ofert pracy było, tzn nie było z 15 to wysyłałam cv, na 5 rozmów mnie zaprosili. Jakbym była facetem to mogłabym na budowe iść albo być kierowcą tira a tak to Taki mamy wspaniały rynek pracy tutaj. Ale mam większą motywację , żeby skończyć studia i otworzyć coś swojego i mieć wszystkich głęboko w zadzie. A powodem odmowy było- " niestety przyszła pani z wyższymi kwalifikacjami niż pani, bo jest w trakcie studiów podyplomowych pedagogicznych a pani w trakcie psychologii to trochę odrębny kierunek. Osobowościowo jak najbardziej ale niestety liczą się wyższe kwalifikacje" Little- Trzymam za Ciebie kciuki ! Fewciu- dobrze, że już lepiej oby cokolwiek to było to przeszło ! Ja widzę , że Kubuś Nawijkowy to w pannach nie przebiera ![]() Aga - zdrowia dla Zuzi ! Dziś wieczorem jedziemy do Zakopanego, odpoczniemy chwilę od tego wszystkiego. Niestety siostra tż nas wy.ujała i musieliśmy na cito wynająć jakieś lokum , oczywiście 2 razy drożej I z tej całej mojej rozpaczy coś mi odyebało i pomalawałam włosy na rudo |
|
|
|
#1379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sioe biore od pon ostro, bo teraz to jezdze co chwile na budowe. Cytat:
u mnie to samo... tylko że ja mam problem ze znalezieniem pracy bo nie ma mi kto zostać z dzieckiem teraz, t. nie chce. Dzis beda wstawiać drzwi zewn. na samą myśl się boje, bo to ja zamawiałam itd. trzymajcie kciiuki
|
|
|
#1380 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
ania śpi, a ja szukam pracy, ale zaraz lecę robić obiad - brokułowa z cielęcinką dla ani i T. zrobiona, a dla nas ciecierzyca w szpinaku z fetą podana razem z dzikim ryżem ![]() powiem Wam, że moje dziecko w domu to hultaj jakich mało, nawet ostatnio się o to pokłóciłam z TŻ bo stwierdził, że robię wszystko po swojemu ( a po któremu w sumie mam robić? ) i dlatego ona taka jest. A ja tam się cieszę, że jest żywym dzieckiem, no ale fakt, telexpresuu się przy niej obejrzeć nie da no a jak wychodzimy i pojawiają się inne dzieci i zabawki to normalnie Aniołek. wstydzi się czy jak? ![]() i moja Ania ostatatnio ma gorsze noce, budzi się w okolicach 2-3 z płaczem, jak ją wezmę do nas do łóżka to nawet śpi, ale jakbym ją dała nawet na śpiocha do łóżeczka to co pół godziny od początku historia nie wiem, łóżeczko już za małe i nie ma miejsca, czy jak? ![]() Cytat:
kochana, wiesz co mi się wydaje? że po pierwszych sukcesach liczyłaś na dalsze tak szybkie spalanie, a jak nie wychodzi to ci się nie chce. Ale nie daj się! Na początku organizm przeżył szok, dużo spadłaś z wagi, teraz organizm się troszkę buntuje i będzie wolniej spadał. Ale jak się nie poddasz, to nawet jak przez chwilkę waga postoi to w pewnym momencie znów zacznie spadać. Wiem, bo miałam to samo teraz też, zmieniłam nam wsyzstkim dietę, ja już troszkę wcześniej zaczęłam inaczej jeść, no i ćwiczyłam. Tż teraz zaczął do pracy na rowerze śmigać i inaczej jeść. Jemu w ciągu miesiąca spadło 3kg, mi 1kg no ale już niedługo się wyrówna mam nadzieję, bo to tak nie może być ![]() więc śmigaj na trzening i się nie wymiguj, chyba że całe życie chcesz tak już narzekać i nic nie robić
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

błędne koło; wczoraj podobno TŻ do mnie dzwonił i rozmawialiśmy gdzieś ok. 21:30, ale ja nic nie pamiętam - obudziłam się 00:30

, natomiast dzisiaj to już "tylko" 6-7.
i powodzenia
Jak się trafiło, że po uspaniu Poli wstałam od razu z łóżka, to święto lasu normalnie, na palcach rąk bym takie momenty zliczyła