![]() |
#1021 |
Raczkowanie
|
Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Bakus właśnie jak wcisnę ten przycisk do opcji to wyskakuje mi "odśwież, udostępnij, otwórz w przeglądarce, kopiuj adres" nic więcej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Udało mi się! Głupia zalogować się musiałam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do dań z kaszy: kilka przepisów fajnych jest na blogu dietetyczne fanaberie. Bardzo często do niego sięgam, jak nie mam pomysłu. u mnie dzisiaj na śniadanie jajecznica na łyżeczce masła z pomidorem i cebulką (diet. mi poradziła, zeby czasem masło w jajecznicy zamieniać na mleko. robiłam już tak że dawałam trochę mleka, do tego pieczarki i jak się podsmażyły to jajo i była naprawdę pycha jajecznica). no i potem zjadłam kilka paluchów (takich cieniutkich) z ciasta francuskiego ![]() a na obiadek dzisiaj zupka- krem pomidorowo-paprykowy z pieczonymi ziemniaczkami w oregano.
![]() |
#1023 |
Rozeznanie
|
lora hehe z tym tel
![]() ![]() ![]() asia to fajnie, wolalam uprzedzic, ze to nie moja zgryzliwosc czy atak na kogos, wiesz roznie bywa |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Raczkowanie
|
I powoli dzień mija
![]() ![]() Przepisów na kaszę nie mam żadnych, bo ja po prostu ją gotuję i jem z mięskiem i warzywami. Ja po prostu lubię kaszę i nie eksperymentuję z nią ![]() Musze chyba zrobić ciasteczka owsiane, bo mam chęć na słodkie. Ma może któraś z was smaczny przepis?
#1025 |
Raczkowanie
|
Ja za to myślę o betonie proteinowym, ale to jak wrócę do Polski.
Bakus pytam, bo jestem ciekawska w swoim zawodzie :P Asia obiad z opisu zapowiada się przepyszny ♡ Ja zjadłam na obiad odrobinę ryżu plus pierś z kurczaka curry i mizera ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obieram 3-4 ziemniaki i kroję w małą kosteczkę. przyprawiam oregano i też ciut oliwy z oliwek i soli. i piekę w piekarniku na złoto (na termoobiegu dzisiaj mi wyszło 15 minut) i potem do miski ziemniaczki, zalewam kremem i gotowe :0 proste a pyszne ![]() ![]()
![]() |
#1028 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dziewczynki ile dobrego jam se pojadła ![]() śniadanie : 5 tostów z małego chleba razowego z pasztetem drobiowym Obiad : ziemniaki + 2 kawałki gotowanej kiełbaski w sosie z papryką i cebulą deser: 1/4 połowy arbuza (ale takiej na prawdę sporej połowy) kolacja: 100g ryżu z paprykami w każdym kolorze + tyrolska i pomidory ;D Dziś znów to samo bo chciałam Tż poczęstować ![]() Po kolacji 2 śliwki ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() Jak w opisie ![]() ![]() Edytowane przez MascarpOOne Czas edycji: 2014-08-13 o 19:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Raczkowanie
|
Asia zapisze sobie i jak wrócę do domu to zrobię (dopiero pod koniec sierpnia), bo tutaj niestety nie mam blendera
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ojjj pycha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Rozeznanie
|
nie skomentuje, bo ci sie nie spodoba to co bym chciala napisac...
lora nie bylam dzis, jutro sie wybieram na te brwi jak wstane i sie ogarne, a przy okazj zalatwiajac poczte z odbiorem i wysyla czegos za jednym razem U mnie wieczor z Kardashiankami, a u was jakie plany wieczorno-nocne? Zapowiadaja sie u kogos specjalne treningi ze specjalnym trenerem osobisty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
U mnie węglowodany to przede wszystkim rano z owsianki i z rodzynek (jak jem kolacje z twarogiem) no i np dzisiaj tez z batonika musli. Nie wiem co się ze mną dzieje :/ jestem tutaj tak GŁODNA, że to jest masakra... znaczy bardziej wygląda to w ten sposób, że mam ogromną ochotę na słodycze. .. :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Sama też zamierzam wychowywać swoje dziecko podobnie oczywiście kiedy je będę miała xd ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Mnie zawsze wtedy najbardziej na słodkie skręca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
Bakus ja mam rozpisany trening przez trenera i nie mogę się doczekać aż w końcu się z nim spotkam! Lubie go naprawdę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Jestem właśnie po @... :/ dlatego mnie to martwi, ale pisałam z trenerem i napisał mi, że widocznie metabolizm się zwiększył i ze to dobrze :P no i ze mam jeść więcej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Rozeznanie
|
![]()
lora
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mascarpone uwierz mi, ze poswiecenie swojego wieczornego prywatnego zycia dla kladzenia dziecka o tej samej porze daje duzo pozytywow w pozniejszym czasie. Znam takie dzieci, ktore do 23-2 w nocy ogladaja bajki i ida spac w sumie padaja ze zmeczenia. Zwariowalabym gdybym tak nie spala do pozna, bo dziecko idzie sobie spac kiedy mu sie zachce, a nie kiedy jest na to pora zebym ja wieczorem miala czas dla siebie, posiedziala w wannie, przeczytala kilka rozdzialkow ksiazki czy naszykowala cos na jutro jak np. pokrojenie warzyw i innch rzeczy oraz schowanie w pojemniki. W wieku 2lat Julka dostawala kasze w miseczce na kolacje i po zjedzeniu kazdemu mowila i robila papa ide spac wiec na prawde warto |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co mniej wiecej cwiczysz?ze szczecina masz trenera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Raczkowanie
|
Szkrabus tak ze Szczecina mam trenera
![]() ![]() Bakus aż mi glupio :P hahahaha to dowalilam :P ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Wtajemniczenie
|
Bakuś a od kiedy wprowadzałaś taki plan wieczoru?
Lora jasne że chcemy. Dziś miałam dzień mięsa z grills i dojadania resztek warzyw i owoców za to teraz po zakupach stół sie ugina od warzywno owocowego mixu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Raczkowanie
|
No i tak jak wczoraj napisałam, tak i zrobiłam jeszcze jeden trening
![]() ![]() Moja mała też ma plan ustalony. Teraz jak lato to wracamy z podwórka przed 20(nawet jeśli inne dzieci się bawią), kolacja, mycie i najpóźniej o 21 w łóżku. I dzięki temu przesypia całą noc, nie budzi się i wstaje ok 7 rano ![]() I tak się do tego przyzwyczaiła, że jak jesteśmy gdzieś poza domem to w okolicach 21 jest bardzo senna ![]() Jak zwykle za chwilę owsianka i poćwiczę z córą ![]() A krem z pomidorów brzmi przepysznie i pewnie na dniach go wypróbuję ![]()
#1041 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś na śniadanko kanapeczki z serkiem i pomidorkiem. Uwielbiam pomidory z cebulka mniam mniam ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Jak tam u was pogoda bo u mnie wieje wiatr i chyba bd padać bo jest takie pochmurne niebo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
BAN stały
|
Bakuś
Ludzie teraz mają w 4 literach swoje dzieci a tylko obsypują coraz to innymi zabawkami by mieć spokój... Uważam, że masz w pełni rację bo dziecko samo jest szczęśliwsze kiedy ma jakiś plan dnia, wiem po moim bracie. Izula ja dziś od rana już pajacyki, skłony, trucht w miejscu itp.itd ;D I już wiem, że żyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Raczkowanie
|
na obiad szklanka zupy krem z marchewki ok97kcal
pierś z kurczaka 28kcal ze 2 ziemniaki 77 kcal surówka 90kcal łącznie ok 384 kcal ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- A co do dzieci to może nie jestem idealną matka, ale kocham swoją córeczkę i dbam o nia jak tylko najlepiej potrafie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
Evelina uwierz, że mnie też rozbawiło moje wczorajsze niedokminienie...
![]() ![]() MascarpOOne ja dziś robie sobie labe ![]() ![]() Wrzucam dodatkowo zdjęcie rozpisany ch 3 treningów, jednak nie wiem dlaczego ale w obrotowej wersji, nie umiem tego obrócić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Raczkowanie
|
Działa czy nie działa ten załącznik? :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
BAN stały
|
Działa działa !
![]() Jak mogę coś doradzić : Dobrze na pupę robią przysiady z rękoma wyciągniętymi przed siebie, stopami złączonymi i podniesionymi palcami u stóp ku górze ![]() Ogólnie polecam Mel B ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Raczkowanie
|
Tego nie wiedzialam
![]() ![]() Dziewczyny co myślicie o tatuazach w widocznych miejscach? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Rozeznanie
|
lora hehe
celebrie od samego poczatku kiedy tylko nie jest w pracy i kiedy do mnie nie przylatuje ''ciocia z ameryki'' w odwiedziny na 3dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izula fajne plusy z tego sa co? Tego calego nocnego rutualu ![]() ewela u mnie taki trening szykuje sie w nastepny weekend, poniewaz TZ w pracy i dopiero wtedy wroci U nas z Jula dzisiaj poza sniadaniem: -krem z kalafiora i jajkami albo lososiem wedzonym zalezy co bedzie wolala -warzywa na patelnie, mieso z kurczaka, makaron razowy -koktajl banan, jerzyny, brzowskwinia, mleko-odkrylam wczesniej fajne w biedronce obok sojowego. Jest krowie, obnizona wartosc tluszczu i z niewielka ilosci laktozy. W sam raz na koktajle i inne slodkie rzeczy, poniewaz w smaku jest troche slodkawe, troche przypomina sojowe. -dalej sie zobaczy fotka z przypadkowej strony http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...Biedronka.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.