|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sponsoring
Cytat:
nie twierdzę,że nie pracują ciężko,ale nie płaca podatków uczciwie,nie składają na emeryturę,nie płacą na służbę zdrowia ,a korzystają ze wszystkich przywilejów jakie daje państwo i jeszcze pluja na tych uczciwych |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to że nie pracują na etacie - to do cholery dajmy im taką szansę jak w Holandii, co? |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego dzielisz ludzi na uczciwych i nieuczciwych? W takim razie budowlaniec pracujący na czarno i opiekunka do dziecka bez umowy są równie nieuczciwi co prostytutki.
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
uczciwie pracujących i nieuczciwie pracujących
![]() Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-04-30 o 12:52 |
|
|
|
|
|
#96 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A o Galeriankach większość z nas słyszała z filmu.. Przynajmniej u mnie takich dziewczyn nie widuję, a w Galeriach handlowych jestem 2-3 razy w tyg Nie mówię, że np. w stolicy czy innych miastach tego nie ma, ale na Śląsku słowo daję, że się nie spotkałam, gdyby nie film, ani ja, ani moi znajomi nie mieliby pojęcia o co chodzi ![]() Wracając do tematu, to na pewno układy takie są ryzykowne, trzeba się liczyć, że można trafić na różnych ludzi i tutaj przyznaję rację. Mało tego kobieta musi być na tyle silna psychicznie, żeby te doświadczenia w przyszłości nie zaważyły na jej życiu, albo chociaż nie w znacznym stopniu, bo jakiś tam ślad zawsze jest. Cytat:
Cytat:
Chociaż z drugiej strony myślę, że te dziewczyny już są tak zahartowane psychicznie, że takie opinie raczej ich nie interesują, więc po co mają oddawać pieniądze państwu, które legalnie nas okrada Nie ma co się czepiać dziewczyn, żyjemy w kraju, gdzie żyjąc uczciwie najczęściej zostaniesz w skarpetkach.. A co do służby zdrowia, to i tak jak chcesz się leczyć to idź prywatnie.. Ja wczoraj uszkodziłam sobie słuch, latałam od godz. 15 do 21 po szpitalach. Aż w końcu musiałam iść prywatnie, bo "Nie jest Pani z Katowic"(tam mnie wysłali z innego szpitala), "Nie ma laryngologa na ostrym dyżurze", "Nie możemy teraz pani przyjąć", "proszę się zapisać do poradni, termin za 3 miesiące". Mogłam stracić słuch.. Spytałam się w końcu, czy mam sobie k*rwa uciąć to ucho, to może mnie przyjmą i też nic.. Od szpitala do szpitala przez pół śląska. W d*upie mam taką służbę zdrowia.
Edytowane przez Ballantines_1 Czas edycji: 2013-04-30 o 13:39 |
|||
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sponsoring - co o tym myslicie?
Kiedyś to zjawisko nazywało się ku...stwem, a dzisiaj mówimy na to ładnie 'sponsoring' i filozofujemy, szukając w nim czegoś pięknego, ba, nawet zastanawiamy się, czy osoby, które to robią nie są ofiarami sytuacji, społeczeństwa itd.
To tak jak kiedyś mówiło się 'sprzątaczka', a dziś 'konserwatorka powierzchni płaskich'. Ah, jak te słowa dużo zmieniają, w postrzeganiu tego samego zjawiska na różne sposoby. Któraś z Pań tutaj ładnie napisała - 'jak nie miałam pieniędzy, to poszłam pracować w supermarkecie'. To kwestia szacunku do siebie, który nie jest kwestią subiektywnej opinii, a wynika z wychowania, wpływu grup rówieśniczych, środowiska, a także, jak u każdego dorosłego mentalnie człowieka, z introspekcji. Sory, ale tekst, że 'każdy ma swoją subiektywną moralność', jest tak samo wyświechtany i głupio-mądry, jak tekst, że 'kobieta gdy uprawia seks z różnymi partnerami, to dziwka, a mężczyzna to maczo'. Poraża mnie ta głębią analizy, doprawdy. I przekonuje do tego, że ludzie używają prostackich struktur myślowych, do usprawiedliwiania swoich czynów. 'Bo przecież mi też się należy coś od życia' - jak dobrze jest tak do siebie mówić, gdy się trudni się 'sponsoringiem', albo zdradzi partnera, prawda? |
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze zamiast kobieta sponsora nazwijcie się call girl.ładniej brzmi
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Spotkania sponsorowane
Pytanie kieruję do dziewczyn, które miały styczność z tematem. Osoby, które mają potrzebę umoralniać proszę o znalezienie innego tematu.
Otóż czy jesteście już w takim układzie oraz jakie jest Wasze wynagrodzenie? W tygodniu mam zamiar spotkać się z facetem 2h spotkanie zapoznawcze. Przyznam, że troszkę się denerwuję. Jakie są Wasze wrażenia. |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Ja wprawdzie nie miałam sponsora, ale mogę Ci doradzić. Na pewno nie ceń się za nisko, 300 pln to minimum za jedno takie spotkanie. Optymalne jest 500 pln. Warto jest zażądać więcej, jeśli facet chce jakieś rzeczy typu anal, oral z połykiem.
Edytowane przez whateveryouwant Czas edycji: 2013-05-20 o 11:56 |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Sponsoring - co o tym myslicie?
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wyskoczysz z taką stawką,to on pójdzie do agencji,lub na droge.tam za 50 zł dostanie full serwis
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Sponsoring - co o tym myslicie?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Dać sobie włożyć czyjegoś fiutka aż zaleje ją swoim nasieniem za 300 złotych - brak szacunku do własnego ciała. Bo taka kwota to kpina. Ale za 30 000 to już wszystko jest cacy. Bo więcej hajsów za to samo. No to już nie kpina. LOL
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Magiusa, ja też uważam, że te kwoty są niskie. Jeszcze gdzieś czytałam o dziewczynie, którą ktoś zaczepił na ulicy i zaoferował 4 tys. miesięcznie za jedno spotkanie w tygodniu. Sporo facetów szukających utrzymanki nie stać jednak na takie kwoty. Najlepiej, żeby koleżanka po daniu ogłoszenia odsortowała oferty i znalazła kogoś, kogo stać jednak na płacenie bardziej godziwych kwot.
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś, kto ma szacunek do własnego ciała będzie pracować na 2 etatach jak trzeba.
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Sponsoring - co o tym myslicie?
Wypowiadalam sie jak wypowiadalam bo byla prosba by nie moralizowac i krytykowac wiec pominelam jaki jest moje zdanie na temat sponsoringu. Z reszta uwazam ze to kazdego indywidualna sprawa i to jest cialo kogos wiec dlaczego ja mam krytykowac co on z nim robi? Nie jestem zadnym autorytetem w tej kwesti
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
07.07.2012 & Edytowane przez Magiusa Czas edycji: 2013-05-20 o 15:39 |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba od tego zależy jaka jest kwota wyjściowa. jeśli ktoś jest przecietny to stawka też jest przeciętna
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sponsoring nieco inaczej, pytanie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dostała tę kasę? mogę się założyć o wszystko, że nie na każdym rynku są określone stawki, do nich trzeba się dostosować podana 300-500zł jest ok |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już nawet Ukrainki przy drogach więcej w miesiąc wyciągają, niedługo sponsoringiem będzie słoik korniszonów i kilo słoniny + klapki kubota
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem, ile wyciągają Ukrainki przy drodze, bo nie miałam z tymi paniami styczność, wiem natomiast że co najmniej połowę oddają tutaj laska nikomu nic nie oddaje, wszystko ma dla siebie |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kosztów to "abonament" powinien moim zdaniem uwzględniać koszty "eksploatacji" czyli przynajmniej antykoncepcji i badań lekarskich bo przecież kupczenie własnym ciałem wiąże się z ryzykiem zawodowym o charakterze medycznym. W innej sytuacji kobieta jeszcze dopłaca do tego interesu, więc jaki sens się czymś takim zajmować? Dla mnie sponsoring jest niemoralny i poniżej ludzkiej godności kobiety, ale gdyby ktoś chciał zastosować neoliberalne kryteria czysto rynkowe to kobieta powinna racjonalnie oszacować bilans zysków i strat z takiej działalności.
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chociaż z drugiej strony myślę, że te dziewczyny już są tak zahartowane psychicznie, że takie opinie raczej ich nie interesują, więc po co mają oddawać pieniądze państwu, które legalnie nas okrada
Nie ma co się czepiać dziewczyn, żyjemy w kraju, gdzie żyjąc uczciwie najczęściej zostaniesz w skarpetkach.. A co do służby zdrowia, to i tak jak chcesz się leczyć to idź prywatnie.. Ja wczoraj uszkodziłam sobie słuch, latałam od godz. 15 do 21 po szpitalach. Aż w końcu musiałam iść prywatnie, bo "Nie jest Pani z Katowic"(tam mnie wysłali z innego szpitala), "Nie ma laryngologa na ostrym dyżurze", "Nie możemy teraz pani przyjąć", "proszę się zapisać do poradni, termin za 3 miesiące". Mogłam stracić słuch.. Spytałam się w końcu, czy mam sobie k*rwa uciąć to ucho, to może mnie przyjmą i też nic.. Od szpitala do szpitala przez pół śląska. W d*upie mam taką służbę zdrowia.

07.07.2012
jak wyskoczysz z taką stawką,to on pójdzie do agencji,lub na droge.tam za 50 zł dostanie full serwis