|
|
#2431 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
Ale ja nie jestem malkontentem
![]() Cytat:
Aż u ciotki zjadłem taką "po zwyczajnemu", tj. usmażoną w częściach jak kurczak, niebo w gębie ![]() Cytat:
![]() Znaj jogurtu greckiego, który wcale nie taki zdrowy, na jakiego wygląda (w 100g: tłuszcz 10g, węglowodany 4,3g, białko 3,6g) |
||
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze to rozważę ![]() a bo tyle razy je katowałam gołębim popielem żeby były jasne i chłodne, a dalej jestem ruda
|
|
#2433 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad kisielu Frugo
Czy mnie kiedys te piety przestana bolec Jeden plus, ze po sklepach nie laze i pieniedzy nie wydaje.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2434 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
może to zależy od regionu .2.fijolet 3. Cytat:
![]() 2.na przykład 3. 4.no fłaśnie ![]() Cytat:
![]() 2.did też będzie piwo pić ?Cytat:
Cytat:
2.koniecznie ![]() 3.a jesteś pewna że on miał tę samą wersję w kieliszku ? Cytat:
Cytat:
zrobiłam 8 dużych słoików lecza i 8 sosu cukiniowo-pomidorowego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2436 | |||
|
BAN stały
|
No!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Did też człowiek przeca Cytat:
--- P. mnie ciągnie na piwo, pewnie wylądujemy na moście znowu |
|||
|
|
|
#2437 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja sie nie zgodze bo za moich czasow pod blokiem mielismy lodowisko przez całą zime-naturalne, nie sztuczne., teraz by sie nie dało orzy obecnych zimach z lata to pamietam ze bylo na ogoł cieplo ale czesto padał deszcz, czesto ale krotko,a po nim znowu było słonce, tak ze sie nawet do chaupy z podworka nie wracało tylko przeczekiwalo deszcz na klatce schodowej co do zmian klimatu to cos aw tym jednak jest bo np mieszkancy chorwacji tez narzekaja-ze jeszcze pare lat temu pogoda w lecie była stabilna w 100 procentach a teraz-kilkudniowe ulewy, zimno,burze i trąby powietrzne
|
|
|
#2438 | |
|
Nindżopesz
|
Pogrzało Was? Mnie nie ma a Wy gadacie o wadze i narzekacie na pogodę?
![]() Macham znad powrotu do cywilizacji i uprzejmie zapytuję czy Bar interesują foty wiochy, mnie na wsi lub didomałżów na wsi? Cytat:
Oesu. To w ogóle jakiś przewodnik mazurski łamany przez haiku? |
|
|
|
|
#2439 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Oscypek to jednak !@#$%^&* Jakbym zapiekankę ze starą skarpetą jadł, nat pleżyr
|
||||
|
|
|
#2440 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ha! Też nie lubię oscypka
Za to takie leniwe niedzielne poranki - jak najbardziej.
|
#2441 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom iwem,wiem,ale tru cpytala o uzasadnienia..a w sumie nie wiem jakie jest uzasadnienie , musze sie doszkolic
|
|
|
#2442 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2443 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Musze isc do paczkomatu, ale mi sie nie chce
![]() Ja tam uzywalam perfum jak dziecko bylo male, zla matka jestem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2444 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wlazłam sobie na forum skyscraper city i czytam o nowych osyedlach w warszawie, i czytam (wpisy sprzed roku) o cenach (w-wa prawobrzeżna, nie peryferyjna) od 9-10 k za metr i więcej, o dodatkowych opłatach parę tysi za balkon itp..... trochę dużo
czyli co, ceny tsk spadły przez rok czy coś u mnie podejrzanie tanio ![]() plus poszłam na spacer oglądac linie wysokiego napięcia w okolicy, bo akyrat mam neidalwko, i już nie wiam, podobno jest przepisowa monimalna odległośc koło 15 metrów od linii 110 kv? a wzdłuż woronicza jest w odległości średnio ok 10 kroków od bloków, najbliżej 6 kroków, specjalnie mierzyłam bo tam gdzie kupuję wzdłuż torów niedaleko leci linia wysokiego napięcia ale skoro ludzie mają takie 3 metry za oknem i żyją to chyba nie ma co się przejmować, nie? Cytat:
napisałabym składniej ale jestem w trakcie piwa a się tak odzwyxzaiłam już że po połowie jestem wcieta ![]() Cytat:
2. ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
i przepraszam za wścibstwo, ale chciałam zapytać, co właściwie masz z pietami? bo mi się robią takie deformacje, od kilkunastu lat są i są coraz większe, moja pedikiurzystka mówi, że to się nazywa pieta haglunda, tzn. narasta coś od wewnątrz na ścięgnie achillesa, tylko że mnie (jeszcze??) nie boli... i że powinnam iść z tym do ortopedy... ale tak głupio, ze zgrubieniem na pięcie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2446 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Red na huśtawce
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2448 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() W bilarda to wiesz, popychała kijem dowolną bilę. Albo kiedy my graliśmy wrzucała do łuz zapasową białą bilę i dziwiła się, że wypada kolorowa ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
2. ja tak zwyczajnie wpisałam w googla "agroturystyka warszawa" ale jest fajna strona: http://www.dzieciochatki.pl/index.ph...hi/Itemid,115/ 3. drogie rzeczy, za "apartament" 140 zeta za noc ale mieścił 6 osób (3 pokoje były, niestety tańsze już pozajmowane) a za żarcie 60 zł od dorosłego i 40 od dida. |
||
|
|
|
#2449 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno mam ostrogi pietowe po obu stronach, wg znajomego ortopedy konsekwencja zeszlorocznego zapalenia przyczepu miesni w st skokowym. Boli jak dluzej chodze, boli jak dluzej nie chodze- jednym slowem masakra
![]() Ten kolega zaproponowal mi blokade sterydowa, chyba w koncu sie zgodze, bo juz miesiac sie to ciagnie i poprawy nie ma.
|
|
|
#2450 | ||||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Spoo - przecinki zdecydowanie mają znaczenie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I osiołka mieliście Wracam do moich literek, gdyż: "Trasa wiedzie nas zatem dalej i ta cerkiewna podróż ma to do siebie, że nie ma w niej przerw" Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-08-17 o 18:26 |
||||||||
|
|
|
#2451 |
|
Nindżopesz
|
Aileenn, jak się poprawia taki tekst? Wszystko mu kreślisz z adnotacjami "WTF?" czy tylko przecinki, literówki, ortografia?
Polly, mam dla Ciebie park rozrywki: http://www.dzieciochatki.pl/index.ph...7/task,detail/ |
|
|
|
#2452 | |||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() aaaaabssssolutnie nie , jedynie rzeczowa informacja na temat produktu pozbawionego wymienionych niezdrowych składników Cytat:
2. 3.bo to już jest klimat kontynentalny 4. Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.że coooo ??? chyba przewodnik po efektach specjalnych wynikających ze spożycia ![]() 3. ![]() zrobiłam dziś po raz pierwszy w życiu faszerowaną cukinię i nie chwaląc się powiem , że dobra wyszła ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#2453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja rodzina pod Jarosławiem we wsi mieszkała. Cytat:
Cytat:
![]() Red- piękni jesteście! Powinniście mieć swój kanał an Jutub ![]() Ale jak mówię, dla mnie to agro to nuuuda, no ale dla dziecka wiadomo wypas. Poka drogie pokoje, jeśłi fociłaś.
|
|||
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A nie na uaffce?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2455 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale dziękuję ^^2. nie fociłam, pokoje jak pokoje. Cena w sumie nie była wysoka bo mieściło się 6 osób tylko cena była stała więc na nas troje wyszło zdzierczo. |
|
|
|
|
#2456 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2457 |
|
Nindżopesz
|
No, i to w jakimś hotelu ze spa
Ech, cóż.
|
|
|
|
#2458 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad czerwonej herbaty
Ja lubię oglądać wszystko, jak leci ![]() Poczyniłem komętasz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A posoliłaś ją po wydrążeniu i odczekałaś kfilę?
|
||||||
|
|
|
#2459 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2460 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

Aż u ciotki zjadłem taką "po zwyczajnemu", tj. usmażoną w częściach jak kurczak, niebo w gębie 
no jak w pytkę strzelił masz rację 

Serio. 

?

i przepraszam za wścibstwo, ale chciałam zapytać, co właściwie masz z pietami?
Nie miałam jednak dylematów, musiał być ciemny fiolet, taka śliwka.
??? chyba przewodnik po efektach specjalnych wynikających ze spożycia